Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 174 175 176 177 178 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#7565   2021. 12. 20. hétfő 18:02
motmen motmen
Én az ilyenekkel nem is foglalkozom... smile
(Ez egy válasz A Janoka üzenetére (2021. 12. 20. hétfő 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 20. hétfő 12:51
Dehogynem tudják, értenek hozzá nyes
2 hete szarok a fejére egy 35 ös nőnek mert mikor olyanja volt ugorjak neki/munka időben mert ő ér annyit/ de 4 hétig szórakozott hogy beszálna de neki is csak ennyi meg annyi ideje volt. Persze hogy nem lett semmi, mert nem érjük el a szintjét nyes
Szombatra volt egy csaj minden lebeszélve telefonon jön.. persze jött a kifogás.
#7564   2021. 12. 20. hétfő 13:47
gonda3 gonda3
Akárhol kereshetsz... ez egy példa volt rá. De menj oda egy csajhoz az utcán, bárban, szórakozóhelyen... köszönj rá... 3 lehetőség van, vagy úgy elmegy melletted, hogy észre sem vesz, vagy azt mondja, hogy gyere fel onlyfansra, ott beszélgethetünk.. nyes vagy hívj meg erre vagy arra, vagy vigyél el vacsorázni, nyaralni stb..
Teljesen mindegy, hogy hol akarsz ismerkedni, az emberi kapcsolatoknak vége, senki nem akar már kialakítani kapcsolatot, kivéve, ha lát benne valamiféle előnyt, amit kihasználhat.
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2021. 12. 18. szombat 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 18. szombat 17:40
Ha az interneten keresen emberi kapcsolatokat akkor nalad is vannak hianyossagok. crazya Egyebkent igazad van.
#7563   2021. 12. 20. hétfő 12:51
A Janoka A Janoka
Dehogynem tudják, értenek hozzá nyes
2 hete szarok a fejére egy 35 ös nőnek mert mikor olyanja volt ugorjak neki/munka időben mert ő ér annyit/ de 4 hétig szórakozott hogy beszálna de neki is csak ennyi meg annyi ideje volt. Persze hogy nem lett semmi, mert nem érjük el a szintjét nyes
Szombatra volt egy csaj minden lebeszélve telefonon jön.. persze jött a kifogás.
(Ez egy válasz motmen üzenetére (2021. 12. 20. hétfő 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 20. hétfő 12:29
Oké, a fele kamus. Itt sokan vannak smile Sajnos.... De ahogy írod, a csajnak egy képről lejön majd egy faszos képről, hogy milyen jól megfogja majd kúrni őt? Nekem az idővel van gondom.... Lehet, én látom rosszul. De egy fél órába nem sok minden fér bele.... És ezzel nem azt mondom, h járjanak össze, meg ilyesmi. De azért a beszálló pasinak legyen egy pár órája, mindennel együtt. S ha ezt este is meg tudja oldani, akkor nyerő lehet továbbra is smile
#7562   2021. 12. 20. hétfő 12:29
motmen motmen
Oké, a fele kamus. Itt sokan vannak smile Sajnos.... De ahogy írod, a csajnak egy képről lejön majd egy faszos képről, hogy milyen jól megfogja majd kúrni őt? Nekem az idővel van gondom.... Lehet, én látom rosszul. De egy fél órába nem sok minden fér bele.... És ezzel nem azt mondom, h járjanak össze, meg ilyesmi. De azért a beszálló pasinak legyen egy pár órája, mindennel együtt. S ha ezt este is meg tudja oldani, akkor nyerő lehet továbbra is smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 20. hétfő 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4612442)
2021. 12. 20. hétfő 12:14
No offense, itt mindenkinek igaza van. Párként mi is tartalmasabb együttlétre kerestünk párokat, de leginkább csak "felugranánk dugni" jelentkezők voltak, amit itt szokás kalandnak aposztrofálni. Nyilván most ne számítsuk ide a sok szerencsétlen kamu képgyűjtögetőt és ígérgetőt (az a legszebb, mikor átszervezed a hétvégédet miattuk, de még csak nem is szólnak, hogy nem jönnek). Talán ​a reptéri kifutó végén sem a nyaralási fotókat mutogatják egymásnak az érdeklődő párok.
Elsőre azt hittük, hogy akinek a profilfotója egy f*sz, az tényleg egy f*sz, de nem. Erre van igény. Pont egy pár nőnemű tagja írta le, hogy nem is érdekli az arca a mandrónak, csak ez az egy testrésze és beszélgetni sem szeretne vele, csak k*rja meg rendesen és tűnjön el.
Valahol útközben mi is feladtuk a keresgélést, mert a tapasztalataink alapján esélytelen értelmes kapcsolatot építeni itt.
#7561   2021. 12. 20. hétfő 12:14
X Törölt felhasználó (4612442)
No offense, itt mindenkinek igaza van. Párként mi is tartalmasabb együttlétre kerestünk párokat, de leginkább csak "felugranánk dugni" jelentkezők voltak, amit itt szokás kalandnak aposztrofálni. Nyilván most ne számítsuk ide a sok szerencsétlen kamu képgyűjtögetőt és ígérgetőt (az a legszebb, mikor átszervezed a hétvégédet miattuk, de még csak nem is szólnak, hogy nem jönnek). Talán ​a reptéri kifutó végén sem a nyaralási fotókat mutogatják egymásnak az érdeklődő párok.
Elsőre azt hittük, hogy akinek a profilfotója egy f*sz, az tényleg egy f*sz, de nem. Erre van igény. Pont egy pár nőnemű tagja írta le, hogy nem is érdekli az arca a mandrónak, csak ez az egy testrésze és beszélgetni sem szeretne vele, csak k*rja meg rendesen és tűnjön el.
Valahol útközben mi is feladtuk a keresgélést, mert a tapasztalataink alapján esélytelen értelmes kapcsolatot építeni itt.
(Ez egy válasz motmen üzenetére (2021. 12. 20. hétfő 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 20. hétfő 11:53
Már ne is haragudj, de nettó butaságokat írsz. És ez vonatkozik "Kanoska39"-re is. Szóval ti akartok egy párhoz csatlakozni, de van rá 30 perced???? MI van? Ez nem egy SOS francia, vagy ilyesmi. Vagy úgy gondoltátok, h odamentek álló farokkal, bevered a csajnak, aztán ennyi??? Szerintem ez így nem megy. Egy párnak nem erre van szüksége. Hanem legalább 2 - 3 órára. Legalábbis így képzelem. Vagy esetleg egy éjszakára. És igenis érjél rájuk. Nem ti választotok, hanem ők. Első hívásra??? Ez esetleg egy csajnál megfelel, de nem egy párnál. Amire ti kerestek, az csak ürítés. Már bocsánat... Egy ilyen randi sok szervezést igényel, persze vannak olyan alkalmak is, ami hirtelen jön elő. De nem 30 perc alatt napközben. Ha meg nem tudjátok megoldani a délutánt, akkor gondolkozni kéne. Béke...
#7560   2021. 12. 20. hétfő 11:53
motmen motmen
Már ne is haragudj, de nettó butaságokat írsz. És ez vonatkozik "Kanoska39"-re is. Szóval ti akartok egy párhoz csatlakozni, de van rá 30 perced???? MI van? Ez nem egy SOS francia, vagy ilyesmi. Vagy úgy gondoltátok, h odamentek álló farokkal, bevered a csajnak, aztán ennyi??? Szerintem ez így nem megy. Egy párnak nem erre van szüksége. Hanem legalább 2 - 3 órára. Legalábbis így képzelem. Vagy esetleg egy éjszakára. És igenis érjél rájuk. Nem ti választotok, hanem ők. Első hívásra??? Ez esetleg egy csajnál megfelel, de nem egy párnál. Amire ti kerestek, az csak ürítés. Már bocsánat... Egy ilyen randi sok szervezést igényel, persze vannak olyan alkalmak is, ami hirtelen jön elő. De nem 30 perc alatt napközben. Ha meg nem tudjátok megoldani a délutánt, akkor gondolkozni kéne. Béke...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 12. vasárnap 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3905402)
2021. 12. 12. vasárnap 21:30
Igen igazad is van.Nagy részünk nős és álmodozó,és van hogy egy fél órám van csak.De magyarázd már el nekem miért is ne lehetne így,attól hogy becsatlakozok egy párhoz,vagy egy hölgyhöz miért is kellene ,hogy független legyek?És miért kellene ugranom az első hívásra,mert éppen be van indulva a hölgy szerintem itt is a kommunikáció a domináns .Tudtommal ez is a kölcsönös örömökön alapul,és mi nős férfiak kalandokat keresünk ami tartós hosszú távú vagy éppen pár alkalmas,nem kapcsolatot érzelmeket.
#7559   2021. 12. 18. szombat 20:30
X Törölt felhasználó (4513812)
Azért normális emberek mindíg akadnak, csak sajnos egyre több időbe telik megkeresni őket.
(Ez egy válasz gonda3 üzenetére (2021. 12. 18. szombat 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 18. szombat 13:43
Vigyázz, mert jönnek, akiknek nem tetszik az ilyen hozzászólás, aztán lesz kapsz.
Igen sajnos az utóbbi mostmár 2 évben még jobban süllyedt az emberek értelmi/érzelmi színvonala, nemcsak itt ezen az oldalon, de mindenhol az országban. Tényleg nem lehet senkivel normálisan elbeszélgetni sem, mindenki csak saját magával van elfoglalva illetve azzal, hogy tud magának bármilyen áron minél több hasznot húzni. Komolyan már egy üzenetet nem lehet pl küldeni egy lánynak instagramon, mert az a válasz, hogy iratkozz fel az onlyfans-omra, ott tudunk beszélni.. nyes kb eddig süllyedt ez a társadalom, ha nem fizetsz már rád sem néznek.
És az ilyen oldalakon is ez érezhető, hogy mindenki olyan igényes, meg válogatós, meg elvárásokat támaszt, amiknek ők maguk sem tudnának megfelelni így senki nem is talál senkit, csak itt bassza a rezet nap-mint-nap, az emberi kapcsolatoknak már nincs értéke.
#7558   2021. 12. 18. szombat 17:43
Krumplisteszta Krumplisteszta
Csak reszben tudok egyeterteni. Mi peldaul eleg szep mennyisegu egeszen intelligens hangvetelu es szepen megfogalmazott levelet kaaptunk. Az mas kerdes, hogy senkit nem tudtunk bevenni, de ez nem miattuk volt, hanem a mi korulmenyeink miatt.
Persze boven akad az altalad emlitett kategoria is. Amire mi szeretnenk arra viszont fizetos nem alkalmas.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 15. szerda 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4513812)
2021. 12. 15. szerda 10:51
Kedvencem a "Helyed van? Mennénk." Üzenetek. smile Ez csak így első üzenetképp. Nulla kommunikáció, nulla agy, mindenki leszar mindent. Normális levelekre nem érkezik egy böfögés sem.. Mennyibe tart leírni, hogy bocs nem téged keresünk?! Azért vagyok fent mert nagy ritkán belebotlok egy-egy értelmes emberbe de eddig mindíg ők találtak meg engem és nem fordítva. Ha nagyon nem bírok magammal inkább rászánok 30 ezer forintot és jól érzem magamat egy profinál, mint itt szetencsétlenkedjek ezzel a sok gyökérrel! Az legalább nem kérdez semmit csak teszi a dolgát.
#7557   2021. 12. 18. szombat 17:40
Krumplisteszta Krumplisteszta
Ha az interneten keresen emberi kapcsolatokat akkor nalad is vannak hianyossagok. crazya Egyebkent igazad van.
(Ez egy válasz gonda3 üzenetére (2021. 12. 18. szombat 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 18. szombat 13:43
Vigyázz, mert jönnek, akiknek nem tetszik az ilyen hozzászólás, aztán lesz kapsz.
Igen sajnos az utóbbi mostmár 2 évben még jobban süllyedt az emberek értelmi/érzelmi színvonala, nemcsak itt ezen az oldalon, de mindenhol az országban. Tényleg nem lehet senkivel normálisan elbeszélgetni sem, mindenki csak saját magával van elfoglalva illetve azzal, hogy tud magának bármilyen áron minél több hasznot húzni. Komolyan már egy üzenetet nem lehet pl küldeni egy lánynak instagramon, mert az a válasz, hogy iratkozz fel az onlyfans-omra, ott tudunk beszélni.. nyes kb eddig süllyedt ez a társadalom, ha nem fizetsz már rád sem néznek.
És az ilyen oldalakon is ez érezhető, hogy mindenki olyan igényes, meg válogatós, meg elvárásokat támaszt, amiknek ők maguk sem tudnának megfelelni így senki nem is talál senkit, csak itt bassza a rezet nap-mint-nap, az emberi kapcsolatoknak már nincs értéke.
#7556   2021. 12. 18. szombat 13:43
gonda3 gonda3
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 15. szerda 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4513812)
2021. 12. 15. szerda 10:51
Kedvencem a "Helyed van? Mennénk." Üzenetek. smile Ez csak így első üzenetképp. Nulla kommunikáció, nulla agy, mindenki leszar mindent. Normális levelekre nem érkezik egy böfögés sem.. Mennyibe tart leírni, hogy bocs nem téged keresünk?! Azért vagyok fent mert nagy ritkán belebotlok egy-egy értelmes emberbe de eddig mindíg ők találtak meg engem és nem fordítva. Ha nagyon nem bírok magammal inkább rászánok 30 ezer forintot és jól érzem magamat egy profinál, mint itt szetencsétlenkedjek ezzel a sok gyökérrel! Az legalább nem kérdez semmit csak teszi a dolgát.
#7555   2021. 12. 15. szerda 10:51
X Törölt felhasználó (4513812)
#7554   2021. 12. 15. szerda 08:54
kanoska39 kanoska39
ebben teljes mértékben igazad van én sem értem mért fontos hogy ne legyen nős,így van ez egy örömszerzés ahol mindenki jól érzi magát nem fogtok kézen fogva járkálni ide oda 3 masban
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 12. vasárnap 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3905402)
2021. 12. 12. vasárnap 21:30
Igen igazad is van.Nagy részünk nős és álmodozó,és van hogy egy fél órám van csak.De magyarázd már el nekem miért is ne lehetne így,attól hogy becsatlakozok egy párhoz,vagy egy hölgyhöz miért is kellene ,hogy független legyek?És miért kellene ugranom az első hívásra,mert éppen be van indulva a hölgy szerintem itt is a kommunikáció a domináns .Tudtommal ez is a kölcsönös örömökön alapul,és mi nős férfiak kalandokat keresünk ami tartós hosszú távú vagy éppen pár alkalmas,nem kapcsolatot érzelmeket.
#7553   2021. 12. 13. hétfő 13:42
fishbed fishbed
Nagyon igazad van,ez ugyanúgy igaz ha szoló nőt keresel ... eljen
(Ez egy válasz A Janoka üzenetére (2021. 12. 13. hétfő 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 13. hétfő 12:32
Hmm 2009. december óta csak randik voltak, szexig el se jutottunk.
Szóval a csajok hát mi nem másztunk a bugyijukba első alkalommal lehet ez volt a baj. Piásan érkeznek, haverokkal érkeznek/swinger party?!/, párjával érkezik.../édes3 vajon mi?!/
A sima kérdésre se kapsz választ mostanság.
Párok régi képek, randin a pasi jelenik meg mert az asszonynak fáj a feje nyes meg hasonlóak.. Egy pár ahol jött az asszony és közölte hogy én ugyan nem dugom meg.. meg a párja a legkirályabb csávó és örüljek hogy megdugja a barátnőm. Hát nem dugta. Mi 26 ők 40+ adatlapra meg 30 ast írtak nyes
Másik ahol az asszony csak nézne de a csávó már anál öklözte a barátnömet képzeletbe...
3 dik pár ahol kimentem wc re már a pasi biztatta a barátnöm hogy menjen velük 3 masba engem hagyon ki mert a pár női tagja csajt akar nem pasit. Sőt kettesben is talizhatnak már a pasi meg a barátnöm.
4 dik. női tag elzárkozik az análtól de a pasi minden kérdése hogy az enyém hogy szereti seggbe...
Igen ezzek olyan lelkesitöek.
Néha keresek pasit vagy párt vagy késői a jelentkezés vagy hülye az illető.
Pasik. Nem keresük de nyomul. Kérdezem meg az asszonyt és hisztiznek ha közli hogy ő puncit akar. Csajnak adják ki magukat. Képgyüjtés. Képen Mr bicepsz valóságban alkoholista/homeless 2000 es kiadás. Pedig én aztán beraknám gang bangba.
Már jó pár éve külfödön vagyunk pár évente rámjön a hoppáré akkor keresgélek de mindenhol ez van szinte.
Új a csajok telószex igénye../20 dik után unalmas/ szex sms/app kamu képek de neki friss kell nyes
Régen lehetett csajozni chaten kép nélkül és talin kiderült,most mindenki a tökéletest keresi.
#7552   2021. 12. 13. hétfő 12:32
A Janoka A Janoka
Hmm 2009. december óta csak randik voltak, szexig el se jutottunk.
Szóval a csajok hát mi nem másztunk a bugyijukba első alkalommal lehet ez volt a baj. Piásan érkeznek, haverokkal érkeznek/swinger party?!/, párjával érkezik.../édes3 vajon mi?!/
A sima kérdésre se kapsz választ mostanság.
Párok régi képek, randin a pasi jelenik meg mert az asszonynak fáj a feje nyes meg hasonlóak.. Egy pár ahol jött az asszony és közölte hogy én ugyan nem dugom meg.. meg a párja a legkirályabb csávó és örüljek hogy megdugja a barátnőm. Hát nem dugta. Mi 26 ők 40+ adatlapra meg 30 ast írtak nyes
Másik ahol az asszony csak nézne de a csávó már anál öklözte a barátnömet képzeletbe...
3 dik pár ahol kimentem wc re már a pasi biztatta a barátnöm hogy menjen velük 3 masba engem hagyon ki mert a pár női tagja csajt akar nem pasit. Sőt kettesben is talizhatnak már a pasi meg a barátnöm.
4 dik. női tag elzárkozik az análtól de a pasi minden kérdése hogy az enyém hogy szereti seggbe...
Igen ezzek olyan lelkesitöek.
Néha keresek pasit vagy párt vagy késői a jelentkezés vagy hülye az illető.
Pasik. Nem keresük de nyomul. Kérdezem meg az asszonyt és hisztiznek ha közli hogy ő puncit akar. Csajnak adják ki magukat. Képgyüjtés. Képen Mr bicepsz valóságban alkoholista/homeless 2000 es kiadás. Pedig én aztán beraknám gang bangba.
Már jó pár éve külfödön vagyunk pár évente rámjön a hoppáré akkor keresgélek de mindenhol ez van szinte.
Új a csajok telószex igénye../20 dik után unalmas/ szex sms/app kamu képek de neki friss kell nyes
Régen lehetett csajozni chaten kép nélkül és talin kiderült,most mindenki a tökéletest keresi.
#7551   2021. 12. 13. hétfő 10:33
fishbed fishbed
Eddig nem találtam,sem nőt,sem párt sajnos. Túl öreg vagyok, vagy túl messze,vagy túl közel,vagy nincs helyem ,bár egyedül álló vagyok,de gyerekkel èlek. Teljesen esèlytelen.... szomoru1
#7550   2021. 12. 13. hétfő 10:32
fishbed fishbed
Eddig nem találtam,sem nőt,sem párt sajnos. Túl öreg vagyok, vagy túl messze,vagy túl közel,vagy nincs helyem ,bár egyedül álló vagyok,de gyerekke èlek. Teljesen esèlytelen.... szomoru1
#7549   2021. 12. 12. vasárnap 21:30
X Törölt felhasználó (3905402)
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2021. 11. 28. vasárnap 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 28. vasárnap 07:25
Nős álmodozó pasik. Napközben van egy fél órájuk. Az ittlevők 90százaléka!
#7548   2021. 12. 12. vasárnap 21:03
X Törölt felhasználó (4650775)
találtunm de nem kőnyü
#7547   2021. 12. 12. vasárnap 21:01
X Törölt felhasználó (4553192)
Igen tegnap épp egy nagyon szimpatikus párhoz volt szerencsém
#7546   2021. 12. 12. vasárnap 20:59
X Törölt felhasználó (4558992)
Kiválasztunk egy megfelelőnek látszó jelentkezőt. Jöhetne, összefutnánk, megnéznénk egymást, beszélgetnénk előtte, de fotót kér. Jókedvünk van, küldünk neki egy frissen lőtt fotót, ahol rendesen látszunk, bár neki csak olyan van fenn, amin az arca picit sem látszik.
Tetszünk neki, de telhetetlenségében már olyat is akar, ami teljes alakos kép a feleségemről. Ez vagy fotógyűjtögető, vagy magától elszállt valaki, vagy impotens nyálcsorgató...
Valszeg mai napig nem érti, miért töröltük egyből a beszélgetést és miért kukáztuk őt...
Belefáradtunk a keresgélésbe, töröljük a regisztrációnkat.

... 174 175 176 177 178 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11065db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 18. péntek

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!