Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 153 154 155 156 157 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#7824   2022. 05. 13. péntek 21:38
gonda3 gonda3
Az a probléma, hogy sok a nagyon-nagyon beteg ember ebben az országban, mármint nem épeszű, akiknek az az egyetlen öröme, hogy felregisztrál egy ilyen oldalra, hogy másokat becsapjon, átverjen, egy jót szórakozzon rajta, vagy csak kielégítse magát, mert máshogy nem jut semmilyen izgalomhoz.
#7823   2022. 05. 13. péntek 16:30
X Törölt felhasználó (4665395)
Igen vállalom magamat, adtam másnak is .Közeli partnert nem találni, mert talán nem is akarják. A párommal volt profilunk és videók is voltak fent. Csaknem visszaéltek vele. Mert ezt így kell csinálni. Szándékosságot látok és most is azt mondom néhányan elszórakoznak csak mert nekik megvan már az a kör akikkel barátkoznak és szexkapcsolatot létesítenek. Mondjuk nem mindegy ,hogy hogyan .Egy történetet engedjetek meg előre mondom sokaknak nem fog tetszeni vagy sírva fakadtok. De most leírom az igazságot mert a bögyömben van az eset. Pontosan a szex miatt kerültünk külön, és párom nem olyan akivel mindig is lehet jól és zökkenő menetesen ebben benne lenni .Nagy árat fizettem érte. aztán volt megkörnyékezés egy csaj részéről aki túl ment azon a határon amit már én sem bírtam el. Én tudtam volna kapcsolatnak, szexbarátságnak ,vagy tovább mennék új élethez partnernek. Ami itt és máshol is történik az kamu, kacsa és félrevezetés. Nem kell ebbe belemenni ha nincs elérhetőség kontaktus és megfelelősség,Az én esetemben minden volt és közel voltunk egymáshoz is itt is van a városunkban.Ő játékból interneten elszórakozott velem hosszú ideig amíg belészerettem.2-3 hetente eljátszotta a műsorát és befolyásolt vele.Rengeteg dolgot elkövetett, a sértéstől tovább mondanám de bűncselekmény a része.És tettes társai is vannak.Neki az elején el kellett volna mondani az igazat.Aki hivatásos prostiként komoly kapcsolatot akar az legyen tisztában a multjával és jövőjével.Ettől még nincs partnerem és senkim sem.De én vállaltam volna egy kapcsolatot és nem 1 év után magánnyomozás után kellett volna kiderítenem,hogy ő mi és mivé lett.A város szajhája mégha mindenki megsértődik és tiltást kapok érte,nem nevezem meg.De a szexpartnerséget felajánlhatta volna,részben megtette.Barátságot és tiszta kapcsolatot ígért.Minek ha a város embereivel szexeleget velem meg nem mert én nem tudhatom meg.Hangzik a szájából.Na mindeggy nem kellene összekereni az érzések miatt ki mit keres és hogyan mert nekem fájdalmat okozott így 2,5 alatt.A másik a volt páromat tisztelem mert a nehézségek ellenére felvállalt mégha kisemmizett a párom abból az életből.Itt van és a betegségem jobbra fordultával mondhatom,ő volt aki kitartott a gyúgyulásom mellett.Természetesen partnert szeretnék de,hogy hátráltatják az embereket az biztos.Az én esetem,velem történt meg.És csúnyán átvertek.Én életet adtam volna partnerséget és komolyan akartam és hangoztattam de arra nem számolhattam,hogy a nő nem erre való és elmebeteg.Kitól velem:-megsértett,megalázott járókelől előtt.Ismerőseim,barátaim családom mind kivannak bukva a történtek miatt.És több más cslekményt is elkövetett amit itt most nem osztok meg.Én megtettem a szükséges lépéseket és tartom is magam mert már lassan rá megyek erre a szerelemre.Velem komoly kapcsolat lehet csak félrevezetés nélkül.Ha valaki kimond vagy cselekszik az felel érte.Amiért itt vagyok,mert nincs esélyem,hogy legyen partnerem akivel élvezhetném a szexet és tovább léphetnénk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 13. péntek 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4650775)
2022. 05. 13. péntek 13:04
Nem semi válalod a telszámod az a baj meszi vagy hozánk
#7822   2022. 05. 13. péntek 14:54
Joker007 Joker007
A telefonban jobban hiszek mint ahogy ti is.... Legalább gyorsan kiderül merre hány méter
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 13. péntek 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 13. péntek 14:33
Mi is jártunk igy
#7821   2022. 05. 13. péntek 14:33
X Törölt felhasználó (4650775)
Mi is jártunk igy
(Ez egy válasz Joker007 üzenetére (2022. 05. 13. péntek 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 13. péntek 14:26
Én már jártam úgy,hogy adtam adtam telefon számot,mondjuk én erőltettem. És el is tűntek egyből nyes
#7820   2022. 05. 13. péntek 14:26
Joker007 Joker007
Én már jártam úgy,hogy adtam adtam telefon számot,mondjuk én erőltettem. És el is tűntek egyből nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 13. péntek 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 13. péntek 14:18
hidd el irnak de mikor azt irom telon beszéljunk akor eltünnek valamiért ott már nem válalják magukat.Ma kb ött ilyen este volt egy emberel fogok vasárnap beszélni az is kiderült nös.
#7819   2022. 05. 13. péntek 14:18
hidd el irnak de mikor azt irom telon beszéljunk akor eltünnek valamiért ott már nem válalják magukat.Ma kb ött ilyen este volt egy emberel fogok vasárnap beszélni az is kiderült nös.
#7818   2022. 05. 13. péntek 14:14
X Törölt felhasználó (4069062)
Rendben. De így, hogy tudják egyáltalán keresel e?? Nem fognak rád írni. Úgy gondolván itt vagy és nézelődsz!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 13. péntek 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 13. péntek 14:10
teló számot adunk ott valos emberel lehet beszélni idáig is be vált ez után is.Multkor kamus más képét küldte az mire jó
#7817   2022. 05. 13. péntek 14:10
teló számot adunk ott valos emberel lehet beszélni idáig is be vált ez után is.Multkor kamus más képét küldte az mire jó
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 13. péntek 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4069062)
2022. 05. 13. péntek 14:06
Szia Ha nincs kitöltve a társkeresői adatlapod, más hogy keressen? Honnét találják ki te mit szeretnél, vagy kit keresel,( kerestek), mert ez sem tiszta!
#7816   2022. 05. 13. péntek 14:06
X Törölt felhasználó (4069062)
Szia Ha nincs kitöltve a társkeresői adatlapod, más hogy keressen? Honnét találják ki te mit szeretnél, vagy kit keresel,( kerestek), mert ez sem tiszta!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 13. péntek 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 13. péntek 13:07
vagy nösök és ugy már nem okés
#7815   2022. 05. 13. péntek 13:38
tetszik a kaland
(Ez egy válasz CsapjunkbLe üzenetére (2022. 05. 13. péntek 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 13. péntek 13:30
Igen!

Egyik kedvenc alkalmam: Leveleztem egy párral délután, és estére meg is beszéltünk egy randit.
Mivel Ők is átutazóban voltak, ezért autós randevú volt.
Megbeszéltük, hogy ki milyen kocsival érkezik. A pakrolóba bekanyarodva messziről felismertem az autót. Mögéjük álltam, és egy pillanatra felkapcsolták a vészvillogót, én pedig villantottam egyet.

Abban a pillanatban egy srác, és egy szőke bombázó szállt ki az autóból, és indultak meg felém. Én is kiszálltam a kocsiból, és üdvözöltem őket.
Mivel én egy nagyobb autóval érkeztem, javasoltam, hogy üljünk át hozzám. Erre élből visszaválaszolt a Hölgy, hogy rendben, de olyan dolgot fog velem művelni, amit máshol szeretne, így álljunk arrébb.

Ők beültek hátra, én pedig elindultam. Már útközben észrevettem, hogy hátul egymásnak estek, ami nagyon izgató volt számomra.
Néhány percen belül félreálltam, hátraültem, a férj pedig az anyós ülésre. Szerette volna, ha előről nézheti, ahogy magamévá teszem a feleségét.

Heves csókcsaták, és kb 10 mp kellett, hogy rájöjjek, nincs bugyi rajta. Ha kerülhettem még nagyobb izgalmi állapotba, az megtörtént. smile

A csókcsata csókháborúvá változott. Izgatott ahogy a férj néz minket, izgatott ahogy a Hölgy élvezi az érintéseimet.
A csókok után azt vettem észre, hogy a szájában vagyok, és közben a férje előről a melleit izgatja, majd a punciját símogatja.

Később hatalmas lovaglásban folytattuk, de a többi már a mi titkunk.. smile

Következőleg egy bukkake party történetével fogok érkezni... smile
#7814   2022. 05. 13. péntek 13:30
CsapjunkbLe CsapjunkbLe
Igen!

Egyik kedvenc alkalmam: Leveleztem egy párral délután, és estére meg is beszéltünk egy randit.
Mivel Ők is átutazóban voltak, ezért autós randevú volt.
Megbeszéltük, hogy ki milyen kocsival érkezik. A pakrolóba bekanyarodva messziről felismertem az autót. Mögéjük álltam, és egy pillanatra felkapcsolták a vészvillogót, én pedig villantottam egyet.

Abban a pillanatban egy srác, és egy szőke bombázó szállt ki az autóból, és indultak meg felém. Én is kiszálltam a kocsiból, és üdvözöltem őket.
Mivel én egy nagyobb autóval érkeztem, javasoltam, hogy üljünk át hozzám. Erre élből visszaválaszolt a Hölgy, hogy rendben, de olyan dolgot fog velem művelni, amit máshol szeretne, így álljunk arrébb.

Ők beültek hátra, én pedig elindultam. Már útközben észrevettem, hogy hátul egymásnak estek, ami nagyon izgató volt számomra.
Néhány percen belül félreálltam, hátraültem, a férj pedig az anyós ülésre. Szerette volna, ha előről nézheti, ahogy magamévá teszem a feleségét.

Heves csókcsaták, és kb 10 mp kellett, hogy rájöjjek, nincs bugyi rajta. Ha kerülhettem még nagyobb izgalmi állapotba, az megtörtént. smile

A csókcsata csókháborúvá változott. Izgatott ahogy a férj néz minket, izgatott ahogy a Hölgy élvezi az érintéseimet.
A csókok után azt vettem észre, hogy a szájában vagyok, és közben a férje előről a melleit izgatja, majd a punciját símogatja.

Később hatalmas lovaglásban folytattuk, de a többi már a mi titkunk.. smile

Következőleg egy bukkake party történetével fogok érkezni... smile
#7813   2022. 05. 13. péntek 13:07
vagy nösök és ugy már nem okés
#7812   2022. 05. 13. péntek 13:05
X Törölt felhasználó (4581262)
Lassan irni sincs értelme,rengeteg a kamus ember.
#7811   2022. 05. 13. péntek 13:04
Nem semi válalod a telszámod az a baj meszi vagy hozánk
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 13. péntek 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4665395)
2022. 05. 13. péntek 12:56
Azok ,ellenőriztem néhány profilt nem csak innen. Más helyekről ahol valamiféle kapcsolatot lehetne meríteni. Megdöbbentő fordulat fogadott. Egy sub nő aki egy 80 éves bácsi mit sem sejtett telefonszámán hirdet kamut.Aztán egy csaj a férjével akik nem is hallottak erról,hogy asszony félre szexel és sorolhatnám a transzneműnek élő ( lelkileg férfiről.)Szerintem most kellene ezt abbahagyni mert szinte minden fellelhető fórumon csak a vak ámítás megy.Ritka ha belebotlik az ember olyan igaz emberbe mint,hogy 4 éve keresek partnert és lehetetlen ma már.De most már mindegy.
#7810   2022. 05. 13. péntek 13:02
találtunk de menyi a kamus sok
#7809   2022. 05. 13. péntek 12:56
X Törölt felhasználó (4665395)
Azok ,ellenőriztem néhány profilt nem csak innen. Más helyekről ahol valamiféle kapcsolatot lehetne meríteni. Megdöbbentő fordulat fogadott. Egy sub nő aki egy 80 éves bácsi mit sem sejtett telefonszámán hirdet kamut.Aztán egy csaj a férjével akik nem is hallottak erról,hogy asszony félre szexel és sorolhatnám a transzneműnek élő ( lelkileg férfiről.)Szerintem most kellene ezt abbahagyni mert szinte minden fellelhető fórumon csak a vak ámítás megy.Ritka ha belebotlik az ember olyan igaz emberbe mint,hogy 4 éve keresek partnert és lehetetlen ma már.De most már mindegy.
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2022. 05. 12. csütörtök 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 12. csütörtök 18:47
Írtak páran nekünk privátban, akik olvasták a hozzászólásunkat. Micsoda sztorik, eltűnések, utolsó pillanatban való lemondás, kiszámíthatatlan viselkedés, hirtelen hangulatváltozás. Igazi szélhámosok! gun
#7808   2022. 05. 13. péntek 08:54
X Törölt felhasználó (4670295) VIP
Sziasztok!

Ti találkoztatok már olyan emberekkel akik kapcsolatra jelölnek és miután elfogadod nem írnak és válaszolnak levélre.
Ennek mi az értelme, ti rájöttetek már?
#7807   2022. 05. 12. csütörtök 20:03
X Törölt felhasználó (1527762)
Nekem márt 4 tali össze jött innem az oldalról. De nagyonk sok nem mert rengeteg a kamus női, pár profil közé bújt férfi. Meg sok aki egy levél váltás után eltűnik amikor kérsz valami elérhetőséget.
#7806   2022. 05. 12. csütörtök 18:47
Manna Ventura Manna Ventura
Írtak páran nekünk privátban, akik olvasták a hozzászólásunkat. Micsoda sztorik, eltűnések, utolsó pillanatban való lemondás, kiszámíthatatlan viselkedés, hirtelen hangulatváltozás. Igazi szélhámosok! gun
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 12. csütörtök 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4644752)
2022. 05. 12. csütörtök 17:25
csak azért van ez így mert a ffi tag kezeli kizárólag az adatlapot
Marcsi, alias Niki vagy semmit se tud az oldalról, vagy nem érdekli az aktivitás...
hogy mégis miért aktívak az oldalon?
Isten se tudja...
#7805   2022. 05. 12. csütörtök 17:25
X Törölt felhasználó (4644752)
csak azért van ez így mert a ffi tag kezeli kizárólag az adatlapot
Marcsi, alias Niki vagy semmit se tud az oldalról, vagy nem érdekli az aktivitás...
hogy mégis miért aktívak az oldalon?
Isten se tudja...
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2022. 05. 09. hétfő 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 09. hétfő 17:03
Mondjuk Ti sem vagytok semmik. Két levelet küldtünk Nektek, de még csak egy nemleges válasz sem jött.
Ez tényleg olyan nagy áldozat, olyan nagy fáradtság? Nem tudjuk megérteni.

... 153 154 155 156 157 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10904db
Utolsó üzenet: tegnap 21:17

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!