Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 150 151 152 153 154 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#8022   2022. 08. 08. hétfő 06:47
Pegasus71 Pegasus71
Én találtam! De ahoz tenni is kell valamit! Na most meg leszek bélyegezve! vigyor4
#8021   2022. 08. 08. hétfő 06:30
fullánkos fullánkos
Ebben lehet igazság ahogy olvasom az adatlapokat nagyobb arányban keresnek magasabb és 80-100 kiló közötti urat , ezzel sincs baj nekik ez az elképzelésük ,mintha a súly és a magasság stb okozna élvezetet nekünk…
Minden ember más bárki lehet jó és rossz partner ezt egy elképzelt kép alapján senki nem tudja eldönteni,csak a személyes találkozáskor derül ki , ki mennyire passzol egymáshoz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 07. vasárnap 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3426712)
2022. 08. 07. vasárnap 20:00
haha, miért kisebb a találati válasz arány a meglettebbek, idősebbek körében? Lehetséges, hogy a téged válaszra sem méltatók túlnyomó többsége nem 70 kiló, mint te, és (mint tudjuk) a férfi 100kg fölött kezdődik smile

Azért írhatom én ezt neked minden sértés nélkül, mert én sem vagyok semmivel vaskosabb nálad smile
#8020   2022. 08. 08. hétfő 06:18
fullánkos fullánkos
Nekem teljesen ugyanaz mint neked normális rengeteg levélre még a nem sem jön válaszként sajnos
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 07. vasárnap 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4679503) VIP
2022. 08. 07. vasárnap 08:10
Nekem nagyon fura élményem van a gg-vel. Tuti hogy írtam több száz levelet, és eddig két párral voltam együtt. Mind a két esetben top-top huszon éves lánnyal. Én magam sem értem, hogy történt meg két külön alkalommal is? Viszont a többi száz idősebb, “normál” pár kb még egy visszautasító levélre sem méltatott. Ki érti ezt?
#8019   2022. 08. 08. hétfő 01:41
Nyelv-ész Nyelv-ész
Hát, én még nem tapasztaltam olyat, hogy valaki ilyen udvariasan válaszolna. A legjellemzőbb, hogy semmit nem reagálnak a megszólítottak. Na jó, mondjuk igaz, nem nagy a mintám. 3-ból nulla. Egyáltalán nem vagyok megsértve, én abszolút minden elvárástól mentesen jöttem ide, csak megnéztem, mi ez az egész, nem is merült fel, hogy itt bárkivel megismerkedjek, vannak arra ezerszer alkalmasabb helyek is. Nőként vagy nőtaggal bíró párként nyilván más élmény itt lenni, kb. ahogy egy kiéhezett piránáktól habzó tóban a betévedő kiskacsa sem fog sokáig unatkozni. smile

Szóval a lényeg, hogy én mindent elfogadok, beleértve a semmit is. Csak látom, mennyien erőlködnek itt, ismételgetik a kis rádióadásaikat a kietlen világűrbe, hátha egy idegen civilizáció jelei jönnek vissza, de sosem fog, még akkor sem, ha sokkal több űrlény él a Naprendszerben, mint amennyi valódi nő megnyilvánul a GG fórumán.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2022. 08. 08. hétfő 00:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 08. hétfő 00:50
Ez nem igaz, általánosítasz. Igen sok s kamus és sok a recskagép, de vannak valódi emberek akik szeretnének ismerkedni, de persze nem mindenkivel nem minden áron. Nem kellene durcás kisgyerekként viselkedni ha valaki azt mondja: “ bocsánat de nem téged keresünk”. Ezt el kell fogadni. Ennyi
#8018   2022. 08. 08. hétfő 00:50
Felhőék Felhőék
Ez nem igaz, általánosítasz. Igen sok s kamus és sok a recskagép, de vannak valódi emberek akik szeretnének ismerkedni, de persze nem mindenkivel nem minden áron. Nem kellene durcás kisgyerekként viselkedni ha valaki azt mondja: “ bocsánat de nem téged keresünk”. Ezt el kell fogadni. Ennyi
(Ez egy válasz Nyelv-ész üzenetére (2022. 08. 08. hétfő 00:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 08. hétfő 00:20
Ha egy férfi csak lefekszik egyedül a szobájában, abban bízva, hogy egy ismeretlen nő valahogy bejut a bezárt ajtón át, és meztelenül ráveti magát, szerintem több esélye van a sikerre, mintha apait-anyait beleadva próbálkozna éveken át ezen az oldalon. Mindegy, hogy néz ki, mindegy, milyen eredeti, vicces vagy intellektuális üzeneteket ír valaki, 99% -ban el sem olvassák vagy sosem válaszolnak, a maradék 1% pedig valószínűleg nőként vagy párként regisztrált férfi. Persze a 99% -nak a fele is az, de az most nem számít.

Ide maximum azért járnak emberek, hogy recska közben kicsit hangulatba jöjjenek, túlnyomórészt melegek.
#8017   2022. 08. 08. hétfő 00:20
Nyelv-ész Nyelv-ész
Ha egy férfi csak lefekszik egyedül a szobájában, abban bízva, hogy egy ismeretlen nő valahogy bejut a bezárt ajtón át, és meztelenül ráveti magát, szerintem több esélye van a sikerre, mintha apait-anyait beleadva próbálkozna éveken át ezen az oldalon. Mindegy, hogy néz ki, mindegy, milyen eredeti, vicces vagy intellektuális üzeneteket ír valaki, 99% -ban el sem olvassák vagy sosem válaszolnak, a maradék 1% pedig valószínűleg nőként vagy párként regisztrált férfi. Persze a 99% -nak a fele is az, de az most nem számít.

Ide maximum azért járnak emberek, hogy recska közben kicsit hangulatba jöjjenek, túlnyomórészt melegek.
#8016   2022. 08. 07. vasárnap 23:55
nmeli nmeli
Azt gondolom, ha igényes az ember és komoly kalandra keres akkor nehezen talál.
Ha bárki jó, vagy sokat enged az elképzelésből akkor könnyebb.

Igazából nem lóverseny. És a kinézet mellett van még kisugárzás is.
#8015   2022. 08. 07. vasárnap 22:30
X Törölt felhasználó (4656459)
Azok a férfiak vagy kigyúrt vagy kövér kategória 100 kg felett. A férfi nem a súlynál kezdődik...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 07. vasárnap 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
haha, miért kisebb a találati válasz arány a meglettebbek, idősebbek körében? Lehetséges, hogy a téged válaszra sem méltatók túlnyomó többsége nem 70 kiló, mint te, és (mint tudjuk) a férfi 100kg fölött kezdődik smile

Azért írhatom én ezt neked minden sértés nélkül, mert én sem vagyok semmivel vaskosabb nálad smile
#8014   2022. 08. 07. vasárnap 21:57
X Törölt felhasználó (4679503) VIP
Nem teljesen értem a logikád. Azt mondod itt az emberek a kövéreket szeretik?

#8013   2022. 08. 07. vasárnap 20:00
X Törölt felhasználó (3426712)

(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 07. vasárnap 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4679503) VIP
2022. 08. 07. vasárnap 08:10
Nekem nagyon fura élményem van a gg-vel. Tuti hogy írtam több száz levelet, és eddig két párral voltam együtt. Mind a két esetben top-top huszon éves lánnyal. Én magam sem értem, hogy történt meg két külön alkalommal is? Viszont a többi száz idősebb, “normál” pár kb még egy visszautasító levélre sem méltatott. Ki érti ezt?
#8012   2022. 08. 07. vasárnap 17:09
X Törölt felhasználó (4655826)
Lehet találni,de nem könnyű..
Sokan többször próbálkoznak,nem értik meg a nem választ..
Mi is egyedülálló pasit keresünk normál vagy nagy mérettel..
Lányt és párt is..Szinte mindrn felállásban voltunk már..
Türelmesnek kell lenni..
#8011   2022. 08. 07. vasárnap 08:10
X Törölt felhasználó (4679503) VIP
#8010   2022. 08. 02. kedd 16:05
X Törölt felhasználó (4581262)
Ez van nem változtatok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 02. kedd 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4650775)
2022. 08. 02. kedd 15:43
nösen el is hiszem
#8009   2022. 08. 02. kedd 15:43
X Törölt felhasználó (4650775)
nösen el is hiszem
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 02. kedd 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4581262)
2022. 08. 02. kedd 15:39
Nekem még nem nagyon sikerült.
#8008   2022. 08. 02. kedd 15:39
X Törölt felhasználó (4581262)
Nekem még nem nagyon sikerült.
#8007   2022. 08. 02. kedd 15:22
X Törölt felhasználó (4650775)
lehet de nem egyszerü
#8006   2022. 08. 02. kedd 13:23
750es 750es
Ott a pont.. hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 28. csütörtök 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4251042)
2022. 07. 28. csütörtök 20:53
Ha pasi vagy és homokos akkor találsz,de heteró alapon nem,sajnos ez az oldal elmelegedet
#8005   2022. 07. 29. péntek 11:43
szodoma szodoma
Itt még mindig nem sikerült. Négy jelentkezővel jutottunk viberig, beszélgettünk, fotót cseréltünk, majd soha nem volt jó az időpont számukra. Aztán eltűntek. Elméletileg biszexuális pasik. Na ennyit a globális felmelegedésről. alien2 Más portálról volt elmúlt napokban. Jó test ,jó farok, szimpi is volt. Meg is volt. Itt valahogy nincs szerencsénk. Néha belefér egy skalpvadász tesztoszteron bomba, csak legyen kis tartalom a fejében is. Nyilván az állandó ,számunka szuper pasit várjuk rendszeres huncutkodásra, de azért egy kis nasi nem árt. nyes Nem valószínű , hogy elmelegedett volna az oldal. Csak kis matek az egész. Tízszer annyi a kandúr, mint a pár vagy a szóló nő. Nehéz jó marketinget felépíteni ilyen konkurencia mellett. Bár a sok "mizu ismi?" "szia hogy vagy" közt egy öt mondatos levél már izgalmas. wave
#8004   2022. 07. 28. csütörtök 20:53
X Törölt felhasználó (4251042)
Ha pasi vagy és homokos akkor találsz,de heteró alapon nem,sajnos ez az oldal elmelegedet
#8003   2022. 07. 28. csütörtök 20:31
Felhőék Felhőék
Azt hittem az online világ megkönnyíti az ilyen fajta társkeresést. Tévedtünk.. divatba jött a képek kéregetése és a farokráncigálás… hihetetlen. Illetve ha olyan régi módi az ember mint mi, hogy szeretünk szeretünk egy személyes pofavizitet, az már nehezen megy, mert mikor mondom első randikon nincs szex… na akkor már nem akar találkozni… bocsi de ez már baromi rossz irány.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 27. szerda 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4672959)
2022. 07. 27. szerda 14:56
Egyre inkább a hivatásos lányokat javaslom. Kicsit drágább de nem problémázik és akkor mész amikor akarsz. Ezeken az oldalakon évről évre gázabb a helyzet. 15 éve még a cset.hu-ról gond nélkűl lehetett ismerkedni mindenféle fotó nélkűl, most meg lehetsz a világ legjobb pasija, akkor is beleveszel a tömegbe. Persze ha nő vagy pár hírdet akkor meg nem győzöd végigolvasni a levéláradatot.. rohadtúl el fel van borúlva az egyensúly. Szerintem ennek az is az oka, hogy mivel lassan minden online zajlik, azok az emberek is kikoptak már akik bulihelyeken ismerkedtek régen, így a 90% ilyen oldalakon köt ki. Ez is el van baszva már mint a legtöbb dolog manapság..

... 150 151 152 153 154 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11042db
Utolsó üzenet: ma 10:22

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!