Én találtam! De ahoz tenni is kell valamit! Na most meg leszek bélyegezve!

Ebben lehet igazság ahogy olvasom az adatlapokat nagyobb arányban keresnek magasabb és 80-100 kiló közötti urat , ezzel sincs baj nekik ez az elképzelésük ,mintha a súly és a magasság stb okozna élvezetet nekünk…
Minden ember más bárki lehet jó és rossz partner ezt egy elképzelt kép alapján senki nem tudja eldönteni,csak a személyes találkozáskor derül ki , ki mennyire passzol egymáshoz. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 07. vasárnap 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 07. vasárnap 20:00
Minden ember más bárki lehet jó és rossz partner ezt egy elképzelt kép alapján senki nem tudja eldönteni,csak a személyes találkozáskor derül ki , ki mennyire passzol egymáshoz. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 07. vasárnap 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3426712)

haha, miért kisebb a találati válasz arány a meglettebbek, idősebbek körében? Lehetséges, hogy a téged válaszra sem méltatók túlnyomó többsége nem 70 kiló, mint te, és (mint tudjuk) a férfi 100kg fölött kezdődik
Azért írhatom én ezt neked minden sértés nélkül, mert én sem vagyok semmivel vaskosabb nálad

Azért írhatom én ezt neked minden sértés nélkül, mert én sem vagyok semmivel vaskosabb nálad

Nekem teljesen ugyanaz mint neked normális rengeteg levélre még a nem sem jön válaszként sajnos
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 07. vasárnap 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 07. vasárnap 08:10
Törölt felhasználó (4679503)
VIP

Nekem nagyon fura élményem van a gg-vel. Tuti hogy írtam több száz levelet, és eddig két párral voltam együtt. Mind a két esetben top-top huszon éves lánnyal. Én magam sem értem, hogy történt meg két külön alkalommal is? Viszont a többi száz idősebb, “normál” pár kb még egy visszautasító levélre sem méltatott. Ki érti ezt?
Hát, én még nem tapasztaltam olyat, hogy valaki ilyen udvariasan válaszolna. A legjellemzőbb, hogy semmit nem reagálnak a megszólítottak. Na jó, mondjuk igaz, nem nagy a mintám. 3-ból nulla. Egyáltalán nem vagyok megsértve, én abszolút minden elvárástól mentesen jöttem ide, csak megnéztem, mi ez az egész, nem is merült fel, hogy itt bárkivel megismerkedjek, vannak arra ezerszer alkalmasabb helyek is. Nőként vagy nőtaggal bíró párként nyilván más élmény itt lenni, kb. ahogy egy kiéhezett piránáktól habzó tóban a betévedő kiskacsa sem fog sokáig unatkozni.
Szóval a lényeg, hogy én mindent elfogadok, beleértve a semmit is. Csak látom, mennyien erőlködnek itt, ismételgetik a kis rádióadásaikat a kietlen világűrbe, hátha egy idegen civilizáció jelei jönnek vissza, de sosem fog, még akkor sem, ha sokkal több űrlény él a Naprendszerben, mint amennyi valódi nő megnyilvánul a GG fórumán. (Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2022. 08. 08. hétfő 00:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 08. hétfő 00:50

Szóval a lényeg, hogy én mindent elfogadok, beleértve a semmit is. Csak látom, mennyien erőlködnek itt, ismételgetik a kis rádióadásaikat a kietlen világűrbe, hátha egy idegen civilizáció jelei jönnek vissza, de sosem fog, még akkor sem, ha sokkal több űrlény él a Naprendszerben, mint amennyi valódi nő megnyilvánul a GG fórumán. (Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2022. 08. 08. hétfő 00:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez nem igaz, általánosítasz. Igen sok s kamus és sok a recskagép, de vannak valódi emberek akik szeretnének ismerkedni, de persze nem mindenkivel nem minden áron. Nem kellene durcás kisgyerekként viselkedni ha valaki azt mondja: “ bocsánat de nem téged keresünk”. Ezt el kell fogadni. Ennyi
Ez nem igaz, általánosítasz. Igen sok s kamus és sok a recskagép, de vannak valódi emberek akik szeretnének ismerkedni, de persze nem mindenkivel nem minden áron. Nem kellene durcás kisgyerekként viselkedni ha valaki azt mondja: “ bocsánat de nem téged keresünk”. Ezt el kell fogadni. Ennyi
(Ez egy válasz Nyelv-ész üzenetére (2022. 08. 08. hétfő 00:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 08. hétfő 00:20

Ha egy férfi csak lefekszik egyedül a szobájában, abban bízva, hogy egy ismeretlen nő valahogy bejut a bezárt ajtón át, és meztelenül ráveti magát, szerintem több esélye van a sikerre, mintha apait-anyait beleadva próbálkozna éveken át ezen az oldalon. Mindegy, hogy néz ki, mindegy, milyen eredeti, vicces vagy intellektuális üzeneteket ír valaki, 99% -ban el sem olvassák vagy sosem válaszolnak, a maradék 1% pedig valószínűleg nőként vagy párként regisztrált férfi. Persze a 99% -nak a fele is az, de az most nem számít.
Ide maximum azért járnak emberek, hogy recska közben kicsit hangulatba jöjjenek, túlnyomórészt melegek.
Ide maximum azért járnak emberek, hogy recska közben kicsit hangulatba jöjjenek, túlnyomórészt melegek.
Ha egy férfi csak lefekszik egyedül a szobájában, abban bízva, hogy egy ismeretlen nő valahogy bejut a bezárt ajtón át, és meztelenül ráveti magát, szerintem több esélye van a sikerre, mintha apait-anyait beleadva próbálkozna éveken át ezen az oldalon. Mindegy, hogy néz ki, mindegy, milyen eredeti, vicces vagy intellektuális üzeneteket ír valaki, 99% -ban el sem olvassák vagy sosem válaszolnak, a maradék 1% pedig valószínűleg nőként vagy párként regisztrált férfi. Persze a 99% -nak a fele is az, de az most nem számít.
Azt gondolom, ha igényes az ember és komoly kalandra keres akkor nehezen talál.
Ha bárki jó, vagy sokat enged az elképzelésből akkor könnyebb.
Igazából nem lóverseny. És a kinézet mellett van még kisugárzás is.
Ha bárki jó, vagy sokat enged az elképzelésből akkor könnyebb.
Igazából nem lóverseny. És a kinézet mellett van még kisugárzás is.
Azok a férfiak vagy kigyúrt vagy kövér kategória 100 kg felett. A férfi nem a súlynál kezdődik...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 07. vasárnap 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)

haha, miért kisebb a találati válasz arány a meglettebbek, idősebbek körében? Lehetséges, hogy a téged válaszra sem méltatók túlnyomó többsége nem 70 kiló, mint te, és (mint tudjuk) a férfi 100kg fölött kezdődik

Nem teljesen értem a logikád. Azt mondod itt az emberek a kövéreket szeretik?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 07. vasárnap 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 07. vasárnap 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 07. vasárnap 08:10

Törölt felhasználó (4679503)
VIP

Nekem nagyon fura élményem van a gg-vel. Tuti hogy írtam több száz levelet, és eddig két párral voltam együtt. Mind a két esetben top-top huszon éves lánnyal. Én magam sem értem, hogy történt meg két külön alkalommal is? Viszont a többi száz idősebb, “normál” pár kb még egy visszautasító levélre sem méltatott. Ki érti ezt?
Lehet találni,de nem könnyű..
Sokan többször próbálkoznak,nem értik meg a nem választ..
Mi is egyedülálló pasit keresünk normál vagy nagy mérettel..
Lányt és párt is..Szinte mindrn felállásban voltunk már..
Türelmesnek kell lenni..
Sokan többször próbálkoznak,nem értik meg a nem választ..
Mi is egyedülálló pasit keresünk normál vagy nagy mérettel..
Lányt és párt is..Szinte mindrn felállásban voltunk már..
Türelmesnek kell lenni..
Ez van nem változtatok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 02. kedd 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 02. kedd 15:43
Törölt felhasználó (4650775)

nösen el is hiszem
nösen el is hiszem
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 02. kedd 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 02. kedd 15:39
Törölt felhasználó (4581262)

Nekem még nem nagyon sikerült.
Nekem még nem nagyon sikerült.
lehet de nem egyszerü
Ott a pont..
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 28. csütörtök 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 28. csütörtök 20:53

Törölt felhasználó (4251042)

Ha pasi vagy és homokos akkor találsz,de heteró alapon nem,sajnos ez az oldal elmelegedet
Itt még mindig nem sikerült. Négy jelentkezővel jutottunk viberig, beszélgettünk, fotót cseréltünk, majd soha nem volt jó az időpont számukra. Aztán eltűntek. Elméletileg biszexuális pasik. Na ennyit a globális felmelegedésről.
Más portálról volt elmúlt napokban. Jó test ,jó farok, szimpi is volt. Meg is volt. Itt valahogy nincs szerencsénk. Néha belefér egy skalpvadász tesztoszteron bomba, csak legyen kis tartalom a fejében is. Nyilván az állandó ,számunka szuper pasit várjuk rendszeres huncutkodásra, de azért egy kis nasi nem árt.
Nem valószínű , hogy elmelegedett volna az oldal. Csak kis matek az egész. Tízszer annyi a kandúr, mint a pár vagy a szóló nő. Nehéz jó marketinget felépíteni ilyen konkurencia mellett. Bár a sok "mizu ismi?" "szia hogy vagy" közt egy öt mondatos levél már izgalmas.

Ha pasi vagy és homokos akkor találsz,de heteró alapon nem,sajnos ez az oldal elmelegedet
Azt hittem az online világ megkönnyíti az ilyen fajta társkeresést. Tévedtünk.. divatba jött a képek kéregetése és a farokráncigálás… hihetetlen. Illetve ha olyan régi módi az ember mint mi, hogy szeretünk szeretünk egy személyes pofavizitet, az már nehezen megy, mert mikor mondom első randikon nincs szex… na akkor már nem akar találkozni… bocsi de ez már baromi rossz irány.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 27. szerda 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 27. szerda 14:56
Törölt felhasználó (4672959)

Egyre inkább a hivatásos lányokat javaslom. Kicsit drágább de nem problémázik és akkor mész amikor akarsz. Ezeken az oldalakon évről évre gázabb a helyzet. 15 éve még a cset.hu-ról gond nélkűl lehetett ismerkedni mindenféle fotó nélkűl, most meg lehetsz a világ legjobb pasija, akkor is beleveszel a tömegbe. Persze ha nő vagy pár hírdet akkor meg nem győzöd végigolvasni a levéláradatot.. rohadtúl el fel van borúlva az egyensúly. Szerintem ennek az is az oka, hogy mivel lassan minden online zajlik, azok az emberek is kikoptak már akik bulihelyeken ismerkedtek régen, így a 90% ilyen oldalakon köt ki. Ez is el van baszva már mint a legtöbb dolog manapság..