házasan nehéz lesz találnod az biztos de nem lehetetlen
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 15. csütörtök 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 15. csütörtök 09:17
Törölt felhasználó (4581262)

Már kezdek bele fáradni, bárkire rá írok,semmi válasz,de legaláb írná bocsi nem jössz be, legalább ennyit.
Úgy érzem cél tudatosan keresgélek, de sehol semmi, nagyon úgy nézem nem nekem való ez a oldal.
(Ez egy válasz zenito üzenetére (2022. 12. 15. csütörtök 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 15. csütörtök 11:49

Ne írjál rá bárkire, céltudatosabban keress és sikered lesz.
Olyan párt vagy hölgyet kell találnod akik egy nyugdíjas hatvanas pasasra gerjednének aki ötvenesnek tünteti fel magát. Amint megtaláltad ezt a partnert, azonnal írj és otthon asszonykádnak ne szólj róla!
Olyan párt vagy hölgyet kell találnod akik egy nyugdíjas hatvanas pasasra gerjednének aki ötvenesnek tünteti fel magát. Amint megtaláltad ezt a partnert, azonnal írj és otthon asszonykádnak ne szólj róla!
Ne írjál rá bárkire, céltudatosabban keress és sikered lesz.
Olyan párt vagy hölgyet kell találnod akik egy nyugdíjas hatvanas pasasra gerjednének aki ötvenesnek tünteti fel magát. Amint megtaláltad ezt a partnert, azonnal írj és otthon asszonykádnak ne szólj róla! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 15. csütörtök 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 15. csütörtök 09:17
Olyan párt vagy hölgyet kell találnod akik egy nyugdíjas hatvanas pasasra gerjednének aki ötvenesnek tünteti fel magát. Amint megtaláltad ezt a partnert, azonnal írj és otthon asszonykádnak ne szólj róla! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 15. csütörtök 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Már kezdek bele fáradni, bárkire rá írok,semmi válasz,de legaláb írná bocsi nem jössz be, legalább ennyit.
(Ez egy válasz Hyman üzenetére (2022. 12. 14. szerda 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 14. szerda 23:15

Nyugi, lehet találni! Ne add fel, kitartást! Itt van akivel meglesz, csak pont nem rá írtál....

Ja, az alap kérdés, hogy hogyan találj? Hmm fogadd el, hogy nem mindenki olyan mint te, de tudd, hogy itt van az is akivel odaver a kémia
lehet elsőre vagy éppen ezredik próbálkozásra. No para, jó helyen jársz. Sokkal nagyobb esélyed van itt mint a Libriben, csak légy önmagad!

Szóval ha mindenki itt van mi a baj? Minden renben itt vagyunk!

Na ugye vannak egymást szererő párok akik diszkréten keresnek, akik nem magyarázkodni és nem akarnak és arcfotót küldeni, hanem találkozni szeretnének és kellemes élményben részesülni? Ugye mi is itt vagyunk?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 09. péntek 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 09. péntek 15:07
Törölt felhasználó (4664594)

Ez a te / ti véleményetek...
Az meg a miénk, hogy igenis van & vannak attól még igenis egymást szerető párok, akik mindenképp diszkréten keresnek, gyerek van, stb., ne kelljen magyarázkodnia ezért senkinek, no meg az arcfotót nem küldünk se!
Az nem komolytalan, párok, nők, de már férfiak is, hogy nem képes egy jó estéért úgymond befektetni bő fél ~ 1 órát autózni, mint időben, mint pedig anyagiban és telefonos egyeztetést következően találkozni?!
Baromi nem egyszerű maradjunk annyiban, 1000 emberből 998 ezt mondja, írja, tehát ezek a tények!
Az meg a miénk, hogy igenis van & vannak attól még igenis egymást szerető párok, akik mindenképp diszkréten keresnek, gyerek van, stb., ne kelljen magyarázkodnia ezért senkinek, no meg az arcfotót nem küldünk se!
Az nem komolytalan, párok, nők, de már férfiak is, hogy nem képes egy jó estéért úgymond befektetni bő fél ~ 1 órát autózni, mint időben, mint pedig anyagiban és telefonos egyeztetést következően találkozni?!
Baromi nem egyszerű maradjunk annyiban, 1000 emberből 998 ezt mondja, írja, tehát ezek a tények!
#naugyeittvanforyouban
(Ez egy válasz Vágyaink3as üzenetére (2022. 12. 09. péntek 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 09. péntek 08:56

Nem könnyű, viszont lehet! Igen, vannak kudarcok, csalódások. Valahogy át kell gondolni, kezelni és türelmesnek lenni! Nekünk 2év után sikerült. Ez az elmúlt hétvégén volt! Korrekt, tudatos partnert találtunk és egy fantasztikus estében, éjszakában volt részünk!
Hááát a kamera nekem is meleg pálya lenne... bízz bennem lehet racionális oka... inkább live tuti élő titokban #sohakinemderülősen...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 12. hétfő 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 12. hétfő 13:41
Törölt felhasználó (4686454)

Miért van az,hogy amikor a kamerázás szóbakerül akkor a kamusok letiltanak vagy elkezdenek idiótázni meg egyből támadni??annyira gáz.. Akkor ne írjanak vissza de hogy több levélen keresztül még magyarázzák a bizonyítványt meg idiótáznak hülyéznek..ennek mégis mi értelme??
Meg alapból kamuknak?Csajt akarok nézni..neten van 100000000000000000 millió kép és vidi
Meg alapból kamuknak?Csajt akarok nézni..neten van 100000000000000000 millió kép és vidi
Nyugi, lehet találni! Ne add fel, kitartást! Itt van akivel meglesz, csak pont nem rá írtál....
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 12. hétfő 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 12. hétfő 17:35

Itt nem lehet találni.
Szumma szummárum legyél fiatal vagy tapasztalt, igényes vagy igénytelen, legyél bőségben vagy kevésbé, edukált vagy maugli, itt megtalálod akit keresel!
Mindenki itt van!

A GG-t és felhasználóit szidni semmi estre sem. Itt vélelmezem mindenki élményt keres. Kérdés szerintem, hogy csak szexszet vagy intimitást keres az illető? Persze biztos van aki szórakozából regisztrál, de hányan lehetnek? Remélem százalékban nem kifejezhető mennyiség. Talán az lehet az oka, hogy sokan reményüket vesztették... akár 1 negatív tapasztalat alapján általánosítanak egyesek másik 100 felhasználót...
(Ez egy válasz veszpremxxx üzenetére (2022. 12. 14. szerda 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 14. szerda 18:53

Lehet szidni a GG-t, hogy sok a kamus és az álmodozó, igaz is. De a többi hasonló társkereső oldalon, ennél sokkal több kamus van VIP tagságért cserébe.

Kezdő vagyok... nagyjábol.... bevállalós és érdeklődő vagyok, kedvenc témám a szex. Bsc, msc diplomám van, phd kapacitás hiányában tolódik, második msc-met védem jövőre. Ez itt számít bármit is? Igényes és kifinomult vagyok. Talán ez inkább
Legnagyobb tisztelettel jelzem ilyen létezik. Szeretnék rávilágítani arra, hogy nem csak kamu van.
(Ez egy válasz gonda3 üzenetére (2022. 12. 13. kedd 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 13. kedd 07:49

Tudom, hogy nem tud már az illető válaszolni, de igaza van, amiket felsorolt, azokat kerülni kell, mert kamuk, de ide tartozik még kiegészítésként, az/azok aki/k
- mindenre nyitott
- bevállalós
- kezdők, de nagyon érdeklődők
- nagyon igényes
- többdiplomás
az ilyenek mind kamuk.
- mindenre nyitott
- bevállalós
- nagyon igényes
- többdiplomás
az ilyenek mind kamuk.
Nos, itt - és máshol - azért lehet nehéz mert ha nincs önbizalmad akkor nagyon rosszul érint egy visszautasítás. Nem attól lesz itt sikerélményed, hogy bárkire ráírsz és ugrik neked azonnal, rögvest szobára mentek, ilyen nincs. Jobban fogod megélni ha nem érdekel a visszautasítás, lehet 100 felhasználóra írsz rá akik közül 90 nem is válaszol, 9 elutasít de statisztikailag legalább egy fővel meglesz a rezgés. Nyilván ennyi próbálkozáshoz és elutasításhoz vagy érzéketlennek kell lenni vagy akkora önbizalommal kell rendelkezz -amivel én sem rendelkeztem- ,hogy elviselhető legyen. Miután az első néhány user aki engem elutasított az önbizalmam 10 es skálájából 6 os önbizalmamat eleinte 2 esre törte amivel Te sem írnál senkinek hanem szomorkodnál, de nincs veszve semmi. Nem kell másnak mutasd magad, hidd el van itt annyi csodálatos hölgy és pár akik közül biztosan meglesz a kémia
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 14. szerda 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 14. szerda 18:11

Törölt felhasználó (4692039)

Kb. egy hete vagyok itt tag, azóta nem voltam túl aktív, talán négy-öt nőnek írtam levelet, kettő válaszolt, de mivel képet csak később raktam ki, az egyikük már nem volt hajlandó folytatni a beszélgetést (bár nem is életem képe van kint).
Volt egy, aki kezdeményezett, ő a közelben volt, de kb. a harmadik levélváltás után már nem volt hajlandó válaszolni, így elengedtem. Fickóktól (heteróktól is) kb. naponta kapok levelet, holott elég láthatóan ki van írva, hogy nőket keresek.
Úgy általában ma nehéz téma ez, a fiatal lányok élőben sokszor félénkek, nem merik kimutatni az érdeklődésüket, az idősebbek meg figyelemhiányosak, az kell nekik, hogy teperjenek értük, hogy jöjjenek az üzenetek, írjon a sok kandúr, hogy érezzék, hogy ők bizony még jó firmák. Valahol megértem a kurvázni járókat, bár az is csak szükségmegoldás.
Meg aztán azért mi férfiak is jól elcsesztük a magunk részéről a sok trükközéssel, ügyeskedéssel, átveréssel, kamuval, lehúzással, igazából azon sem kell csodálkozni, hogy ennyire bizalmatlan mindenki.
Ráadásul ott van ez a fostalicska társadalom az elvárásaival: kifelé mindenki álompár, kőerkölcsös keresztény, decens úriember/dáma, itt meg megy a pisiljrám-megiszok2litergecit (láttam ilyen hirdetést is)-hármasozzunk heteró alapon, de azért leszophatsz - dugdszétafeleségem és társai, amivel nincs gond, sőt, nagyon tetszik, hogy végre valahol az emberek ki- és megélhetik a vágyaikat, kár, hogy erre csak ilyen fórumokon van lehetőség. Nekem is van olyan vágyam, fantáziám, amit nem szeretnék egyelőre megélni, de ott olvasni róla tök felszabadító...
Mindenesetre nem szabad feladni, azért vannak itt is normális arcok is bőven, a többit pedig a helyén kell kezelni.
Volt egy, aki kezdeményezett, ő a közelben volt, de kb. a harmadik levélváltás után már nem volt hajlandó válaszolni, így elengedtem. Fickóktól (heteróktól is) kb. naponta kapok levelet, holott elég láthatóan ki van írva, hogy nőket keresek.
Úgy általában ma nehéz téma ez, a fiatal lányok élőben sokszor félénkek, nem merik kimutatni az érdeklődésüket, az idősebbek meg figyelemhiányosak, az kell nekik, hogy teperjenek értük, hogy jöjjenek az üzenetek, írjon a sok kandúr, hogy érezzék, hogy ők bizony még jó firmák. Valahol megértem a kurvázni járókat, bár az is csak szükségmegoldás.
Meg aztán azért mi férfiak is jól elcsesztük a magunk részéről a sok trükközéssel, ügyeskedéssel, átveréssel, kamuval, lehúzással, igazából azon sem kell csodálkozni, hogy ennyire bizalmatlan mindenki.
Ráadásul ott van ez a fostalicska társadalom az elvárásaival: kifelé mindenki álompár, kőerkölcsös keresztény, decens úriember/dáma, itt meg megy a pisiljrám-megiszok2litergecit (láttam ilyen hirdetést is)-hármasozzunk heteró alapon, de azért leszophatsz - dugdszétafeleségem és társai, amivel nincs gond, sőt, nagyon tetszik, hogy végre valahol az emberek ki- és megélhetik a vágyaikat, kár, hogy erre csak ilyen fórumokon van lehetőség. Nekem is van olyan vágyam, fantáziám, amit nem szeretnék egyelőre megélni, de ott olvasni róla tök felszabadító...
Mindenesetre nem szabad feladni, azért vannak itt is normális arcok is bőven, a többit pedig a helyén kell kezelni.
Lehet szidni a GG-t, hogy sok a kamus és az álmodozó, igaz is. De a többi hasonló társkereső oldalon, ennél sokkal több kamus van VIP tagságért cserébe.

Kb. egy hete vagyok itt tag, azóta nem voltam túl aktív, talán négy-öt nőnek írtam levelet, kettő válaszolt, de mivel képet csak később raktam ki, az egyikük már nem volt hajlandó folytatni a beszélgetést (bár nem is életem képe van kint).
Tudom, hogy nem tud már az illető válaszolni, de igaza van, amiket felsorolt, azokat kerülni kell, mert kamuk, de ide tartozik még kiegészítésként, az/azok aki/k
- mindenre nyitott
- bevállalós
- nagyon igényes
- többdiplomás
az ilyenek mind kamuk. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 09. péntek 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 09. péntek 08:00
- mindenre nyitott
- bevállalós
- nagyon igényes
- többdiplomás
az ilyenek mind kamuk. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 09. péntek 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4683613)

Lehet, de szűrni kell !
Mindig tovább görgetek mikor ezeket olvasom...
- kevés szabadidővel, nem minden áron.
- egymást nagyon szerető, délelőtt ráèrő
- diszkréció adott ès elvárt
Na ezek tuti semmit nem akarnak !
A másik : aki annyira komoly beosztásban van , hogy ni ad telefonszámot !
Ez meg a beszari álmodozó kategória.
Ezek kizárólag a kifogásokat keresik : hogy mièrt nem !!
Itt nem lehet találni.
Miért van az,hogy amikor a kamerázás szóbakerül akkor a kamusok letiltanak vagy elkezdenek idiótázni meg egyből támadni??annyira gáz.. Akkor ne írjanak vissza de hogy több levélen keresztül még magyarázzák a bizonyítványt meg idiótáznak hülyéznek..ennek mégis mi értelme??
Ez a te / ti véleményetek...
Baromi nem egyszerű maradjunk annyiban, 1000 emberből 998 ezt mondja, írja, tehát ezek a tények! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 09. péntek 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 09. péntek 08:00
Baromi nem egyszerű maradjunk annyiban, 1000 emberből 998 ezt mondja, írja, tehát ezek a tények! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 09. péntek 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4683613)

Lehet, de szűrni kell !