Mi is futottunk bele ilyenekbe , nagy részük legalább lekopik egy pár levél után . És vannak ezek a találka napján eltűnő barmok , akik csak mások szivatására tudnak élvezni . Pár éve is divat volt ez , de ahogy olvasgatjuk itt a fórumon azóta megszaporodott az ilyen emberek száma .
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 06. szombat 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 06. szombat 15:54
Törölt felhasználó (4655826)

Mi anno pasit vártunk már sexre.
Személyes tali megvolt már előtte egy kávézóban.
Egy péntek délelőttre vártuk,mindenkinek úgy volt jó..
Írt elindult 20 perc és itt van...
Rá 3 percre írt,hogy mégsem jó,közbe jött vmi..
Vmi kamu duma ,nagyon átlátszó volt.
Ez is elég kellemetlen volt, bár még az a jó hogy jó idő volt. Azért egy ilyen -5,-8 fokban vagy szakadó esőben még gázosabb lenne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 06. szombat 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 06. szombat 15:54
Törölt felhasználó (4655826)

Vmi kamu duma ,nagyon átlátszó volt. (Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 05. 06. szombat 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 06. szombat 13:07
Vmi kamu duma ,nagyon átlátszó volt. (Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 05. 06. szombat 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)

A mai nap margójára. Nem igazán feszültünk rá igazából nem is kerestünk partnert eddig. (mert ugye mindig a pár a hibás és nem gondolja komolyan a keresést). Ránk írt egy fiatalember, párom elég jól elbeszélgetett vele. Ez egy két nap alatt lezajlott, csak úgy mint a kép csere. Most szombatra a találkozó lefixálva délre. Persze reggel hatkor jelezve lett ,hogy a mai tali az áll. Sőt aminek örültem ,hogy a párom mint nő ment el egyedül a helyszínre. Mégis csak ő a nő rajta múlik az a szimpátia. Nyilvános hely, azért az ördög nem alszik ( nem akarunk senkit bántani)Hát fél egykor még csak egy bocs nem érek oda üzenet sem érkezett. Persze, így a közlekedési eszköz elment. Újabb egy óra várakozás , hogy haza tudjon jönni. Mint lejjebb egy úriember írta hogy rabljuk a másik idejét a kávé és hasonló dolgokkal. Meg kell valljuk ez az igazi idő rablás két óra elmegy a semmire. Várni utazni stb stb stb. Ez pedig már nem az első eset. Mielőtt pedig jönne a dolog , előre meg lett beszélve ez csak egy szimpátia alapú tali lesz, tehát ezzel is tisztában volt az illető. Nem zsákbamacskát árultunk. De még csak annyi jelzés sem érkezett ,hogy itt vagyok merre talállak téged vagy valami kommunikáció. Ahogy szokták mondani , mindenkinek arra van ideje amire szakítani akar. Bár nem hisszük hogy bármiféle akadálya lett,volna annak 20mp-nek,míg megírja előző este ,bocs nem. Vagy pedig mint oly sok esetben a probléma fő oka ,hogy gyors tali öt perc múlva gatya le és le legyen ápolva,tudjon dugni. Aztán gyorsan haza robog, és eltűnik. Persze azzal sincs baj ha valaki akár élőben sem szimpatikus,de azért megtisztelem azzal hogy oda megyek köszönök. Pár szót beszélünk. Persze most a hölgy taggal lehet újra felépíteni az egészet ,mert az ilyen szituációk csak vissza lépés ebben a dologban.
Az ilyen takony emberek járjanak hivatásoshoz ! Mi értelme mások idejét rabolni , meg szórakozni másokkal??
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 05. 06. szombat 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 06. szombat 13:07

A mai nap margójára. Nem igazán feszültünk rá igazából nem is kerestünk partnert eddig. (mert ugye mindig a pár a hibás és nem gondolja komolyan a keresést). Ránk írt egy fiatalember, párom elég jól elbeszélgetett vele. Ez egy két nap alatt lezajlott, csak úgy mint a kép csere. Most szombatra a találkozó lefixálva délre. Persze reggel hatkor jelezve lett ,hogy a mai tali az áll. Sőt aminek örültem ,hogy a párom mint nő ment el egyedül a helyszínre. Mégis csak ő a nő rajta múlik az a szimpátia. Nyilvános hely, azért az ördög nem alszik ( nem akarunk senkit bántani)Hát fél egykor még csak egy bocs nem érek oda üzenet sem érkezett. Persze, így a közlekedési eszköz elment. Újabb egy óra várakozás , hogy haza tudjon jönni. Mint lejjebb egy úriember írta hogy rabljuk a másik idejét a kávé és hasonló dolgokkal. Meg kell valljuk ez az igazi idő rablás két óra elmegy a semmire. Várni utazni stb stb stb. Ez pedig már nem az első eset. Mielőtt pedig jönne a dolog , előre meg lett beszélve ez csak egy szimpátia alapú tali lesz, tehát ezzel is tisztában volt az illető. Nem zsákbamacskát árultunk. De még csak annyi jelzés sem érkezett ,hogy itt vagyok merre talállak téged vagy valami kommunikáció. Ahogy szokták mondani , mindenkinek arra van ideje amire szakítani akar. Bár nem hisszük hogy bármiféle akadálya lett,volna annak 20mp-nek,míg megírja előző este ,bocs nem. Vagy pedig mint oly sok esetben a probléma fő oka ,hogy gyors tali öt perc múlva gatya le és le legyen ápolva,tudjon dugni. Aztán gyorsan haza robog, és eltűnik. Persze azzal sincs baj ha valaki akár élőben sem szimpatikus,de azért megtisztelem azzal hogy oda megyek köszönök. Pár szót beszélünk. Persze most a hölgy taggal lehet újra felépíteni az egészet ,mert az ilyen szituációk csak vissza lépés ebben a dologban.
Mondjuk ezt a telefonhívás dolgot nem értjük teljesen. Vezesd le legyszíves abban mi a jó vagy mit lehet leszűrni? Azon kívül hogy felhívtak. Mert egy élő találkozás során az arc mimika, testbeszéd, öltözködés (nyilván nem az anyagias része), ápoltság, beszéd stílus jobban kijön minden félnek. Főleg mikor kérdés van és arra a testével is hogyan reagál az illető sok mindent elárul. Ez nem vita indítás csak valahogy nem áll össze a kép.
(Ez egy válasz gáborgábor79 üzenetére (2023. 05. 05. péntek 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 05. péntek 22:20

Én sokaknak felajánlottam a telefonszámom hogy hívjanak akár szám nélkül.
Ha titokban akarnak maradni.
Szerinted fel mertek hívni?
Csupán a meglepettséged okán írtam, mások máshogyan keresik a számukra megfelelő partnereket. Mondhatni hagynak időt a ráhangolódásra, mert szükségük van rá.
(Ez egy válasz BiPasit üzenetére (2023. 05. 04. csütörtök 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 04. csütörtök 15:50

Amellett, hogy egyetértek azzal, amit leírtál, nem értem, hogy miért nekem szól.
Én sokaknak felajánlottam a telefonszámom hogy hívjanak akár szám nélkül.
Azt hiszem nem lesz könnyű. Értő olvasás nem megy. Aki esélyes lett volna annak meg hiába küldtünk telefonszámot. Négyből egy sem vette a bátorságot. Lehet kisfiúk vannak itt nagy álmokkal?

Látod, pontosan megfogalmaztad a problémát.
NORMÁLIS partnert nehéz találni. (Ez egy válasz gáborgábor79 üzenetére (2023. 05. 04. csütörtök 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 04. csütörtök 18:39
NORMÁLIS partnert nehéz találni. (Ez egy válasz gáborgábor79 üzenetére (2023. 05. 04. csütörtök 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Azt megértem hogy nőt nem találnak harmadiknak.
Vagyis nagyon nehezen.
De a párok panaszkodnak hogy nem találnak pasit harmadiknak.
És a pasik nem találnak maguknak egy normális párt?
Vagyis nagyon nehezen.
Anno mi is kerestünk pasit.
Ha elmész egy normális randira, érted megnézitek egymást ha nem tetszik nem tetszik.
Voltunk mi is randin. Az olyan aki máris beugrana az ágyba eleve nem megy. Nő választ. Hidd el hogy szívesen csinálnám szendvicsbe az asszonyt.
Viszont mi is találkoztunk sok mindennel.
Az alap keresgélő pasik legtöbbje nem fogadja el a gumit.
Mindent dugni akar a csajon /ez még oké is/... A csaj csinálja azt amit a beszálló akar.
Kettesben is találkozna. Na a 3 mas pont nem erről szólna.
Tavalyi, idei arány 0 randi. 50+ csajjal beszéltünk. 150+ pár 500+ pasi. 700 felett van a letiltott számok. Úgy hogy csak csajt keresünk 3 diknak, és sokan nem értik. (Ez egy válasz gáborgábor79 üzenetére (2023. 05. 04. csütörtök 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha elmész egy normális randira, érted megnézitek egymást ha nem tetszik nem tetszik.
Voltunk mi is randin. Az olyan aki máris beugrana az ágyba eleve nem megy. Nő választ. Hidd el hogy szívesen csinálnám szendvicsbe az asszonyt.
Viszont mi is találkoztunk sok mindennel.
Az alap keresgélő pasik legtöbbje nem fogadja el a gumit.
Mindent dugni akar a csajon /ez még oké is/... A csaj csinálja azt amit a beszálló akar.
Kettesben is találkozna. Na a 3 mas pont nem erről szólna.
Tavalyi, idei arány 0 randi. 50+ csajjal beszéltünk. 150+ pár 500+ pasi. 700 felett van a letiltott számok. Úgy hogy csak csajt keresünk 3 diknak, és sokan nem értik. (Ez egy válasz gáborgábor79 üzenetére (2023. 05. 04. csütörtök 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Vagyis nagyon nehezen.
Vagyis nagyon nehezen.
Mert ez egy Virtuális tér! És ha a valóság illata elkezd beszivárogni, összeomlik a fantáziálás! És akkor még a 2-3 profillal vitézkedőkről nem is beszéltünk !
(Ez egy válasz gáborgábor79 üzenetére (2023. 05. 04. csütörtök 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Vagyis nagyon nehezen.
Vagyis nagyon nehezen.
Vagyis nagyon nehezen.
Vagyis nagyon nehezen.
Amellett, hogy egyetértek azzal, amit leírtál, nem értem, hogy miért nekem szól.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2023. 05. 04. csütörtök 05:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 04. csütörtök 05:46

Engem is sokminden meglepett már az oldalon, nincs más mint elfogadni, hogy dolgogban nagyon nem vagyunk egyformák. Pl. van aki szívesen próbálkozik partnerekkel és van aki inkább válogat, majd aztán választ egy igazán neki valót.
Nem értem a sértődéses bejegyzéseket. Ha valaki máshogy és mást szeretne akkor el kell köszönni. Nem megjátszani a finom ismerkedést amikor dugni szeretnénk. Célravezető az őszinteség, kevesebb az üresjárat. Vannak itt bőven párok és Nők akik a tettrekész pasikat szeretik.
Nem értem a sértődéses bejegyzéseket. Ha valaki máshogy és mást szeretne akkor el kell köszönni. Nem megjátszani a finom ismerkedést amikor dugni szeretnénk. Célravezető az őszinteség, kevesebb az üresjárat. Vannak itt bőven párok és Nők akik a tettrekész pasikat szeretik.
A kínálat meghatározza a keresletet, és ezen nincs lehetőség változtatni, 100-ból 80 pasi és 20 pár illetve hölgyek ez adja a magatartást is. Megsértődni, duzzogni egyszerűen nevetséges. Van egy kommunikációs alap amit mindenkinek be kéne tartani ! Mindenkinek megvan a saját életszemlélete és egyáltalán nem biztos, hogy a másik fél ebbe belefog illeni. Tovább kell lépni, a holnap jobb lesz !
Teljes mértékben igazatok van.
Mi sem tudtuk volna leírni jobban.. (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2023. 05. 02. kedd 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 02. kedd 13:55
Mi sem tudtuk volna leírni jobban.. (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2023. 05. 02. kedd 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Tudomásul kellene már venni, ez nem húspiac. Igen válogatnak a nők is, mint ahogy a férfiak is a nekik tetsző puncit vadásszák. Voltak és lesznek is számunkra szimpatikus párok és biztos lesz akik nem minket keresnek. Mint ahogy a minket megkeresőket is szűrjük. Pont senkit nem érdekel mennyire jó lenne... ha a másik nemet mond. Felesleges és nevetséges ez a hiszti az elutasítottaktól.
De nagyon ritkán összejön egy-két ismerkedés, ami jó és amiért itt vagyunk mi is. Ja és mi is nagyon jól elvagyunk kettesben, ha senkivel nem gabajodunk akkor is teljes az életünk.
De nagyon ritkán összejön egy-két ismerkedés, ami jó és amiért itt vagyunk mi is. Ja és mi is nagyon jól elvagyunk kettesben, ha senkivel nem gabajodunk akkor is teljes az életünk.
Igen
Engem is sokminden meglepett már az oldalon, nincs más mint elfogadni, hogy dolgogban nagyon nem vagyunk egyformák. Pl. van aki szívesen próbálkozik partnerekkel és van aki inkább válogat, majd aztán választ egy igazán neki valót.
Nem értem a sértődéses bejegyzéseket. Ha valaki máshogy és mást szeretne akkor el kell köszönni. Nem megjátszani a finom ismerkedést amikor dugni szeretnénk. Célravezető az őszinteség, kevesebb az üresjárat. Vannak itt bőven párok és Nők akik a tettrekész pasikat szeretik. (Ez egy válasz BiPasit üzenetére (2023. 05. 03. szerda 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 03. szerda 21:42
Nem értem a sértődéses bejegyzéseket. Ha valaki máshogy és mást szeretne akkor el kell köszönni. Nem megjátszani a finom ismerkedést amikor dugni szeretnénk. Célravezető az őszinteség, kevesebb az üresjárat. Vannak itt bőven párok és Nők akik a tettrekész pasikat szeretik. (Ez egy válasz BiPasit üzenetére (2023. 05. 03. szerda 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Meglep, amit sokan írnak!
A mi véleményünk: nem társat, barátot keresünk, hanem szexpartnert. Ehhez ne kell több randevú, ne csábítgassa senki az én páromat és én se fogom a másik felet. Itt 1-2 levél, aztán Viber, vagy akárhol egy videós beszélgetés, vagy személyes találka és a következő kör, az már szex!
Emberek! A társát mindenki megtalálta, nem a tökéletest kell keresni, hanem olyat, akivel jó lehet a szex. Ezt tényleg 1-2 hónapos levelezéssel lehet kideríteni?
Nem egyszerűbb, hogy eljön, megpróbáljuk és ha nem okés, akkorintelligens emberekhez méltóan elköszönünk.
A mi véleményünk: nem társat, barátot keresünk, hanem szexpartnert. Ehhez ne kell több randevú, ne csábítgassa senki az én páromat és én se fogom a másik felet. Itt 1-2 levél, aztán Viber, vagy akárhol egy videós beszélgetés, vagy személyes találka és a következő kör, az már szex!
Emberek! A társát mindenki megtalálta, nem a tökéletest kell keresni, hanem olyat, akivel jó lehet a szex. Ezt tényleg 1-2 hónapos levelezéssel lehet kideríteni?
Nem egyszerűbb, hogy eljön, megpróbáljuk és ha nem okés, akkorintelligens emberekhez méltóan elköszönünk.
Meglep, amit sokan írnak!
Azt kellene látni, hogy itt nem egy kiló lisztre alkuszik az ember... gondoljunk csak bele, hogy szimplán két embernek egymásra találni is milyen nehéz, itt meg három embernek kell megtalálni a közös nevezőt. Emellett még hozzáadódik az is, hogy egy párnak felvállalni az ilyen irányú nem konvencionális érdeklődését is nehéz, hiszen ha kitudódik, akkor a környezete vélhetően elítéli érte, tehát sokat kockáztatnak akkor mikor nevet és arcot vállalnak. És akkor még mindehhez jön az is, hogy egy működő párkapcsolatba kell beleilleszteni érzelmileg is az intimitást egy harmadik féllel, ami szintén nem veszélytelen.
No mindezeket figyelembe véve szerintem nevetséges ami miatt sokan siránkoznak itt... úgy gondolom teljesen életszerű, hogy egy-egy sikeres kalandra számtalan sikertelen jusson és az sem irreális elvárás, hogy egy egyszerű egy éjszakás dugást is komoly levelezés előzzön meg, hogy mindenki nyugodtan, félelmek nélkül vághasson bele.
No mindezeket figyelembe véve szerintem nevetséges ami miatt sokan siránkoznak itt... úgy gondolom teljesen életszerű, hogy egy-egy sikeres kalandra számtalan sikertelen jusson és az sem irreális elvárás, hogy egy egyszerű egy éjszakás dugást is komoly levelezés előzzön meg, hogy mindenki nyugodtan, félelmek nélkül vághasson bele.