Sziasztok,nos jöttünk nektek egy pontosabb leírással a társkereső tapasztalatunkkal kapcsolatban. Történt egy júniusi napon hogy az oldalon található úriember akit Desztonak hívnak ránk írt a google chaten. Kicsit meg lepődtünk mert még nem beszéltünk vele az oldalon így érdekes volt a megkeresés. De persze ez nem tartott vissza minket az ismerkedéstől. Kicsit féltünk tőle mivel rengeteg volt előtte a csalódás és a sikertelen találkozó. Ennek mi lehet az oka nem tudjuk, tán kamusnak véltek minket mert rögtön nem bújtunk ágyba az első szembe jövő férfival? Vagy mert mi másképp keresünk mint a többség? Személyes találkozó, kávé, és ha megvan a megfelelő szimpátia akkor mehet a találkozó szervezése a szexre. Nyilván ezeket a dolgokat mi is leírtuk Deszto számára. Persze elsőre el is fogadta,nem is vitatta a dolgot. A sok rossz tapasztalat miatt kerek perec ki jelentettük,hogy nem utazunk. Számára ez sem jelentett akadályt. Legalábbis a beszélgetések során. Kicsit tartottunk tőle ,hogy ő sem jelenik meg a megbeszélt randevún de ennek ellenére elkezdtük szervezni az ismerkedős napot. Kinéztünk egy szerdai napot ami mindenkinek megfelelt a Pápai vasútállomáson. Időpont lefixálva. Vártuk a napot. Ilyenkor sok minden kavarog az emberben, főleg úgy hogy számunkra ez volt a második találkozó. Izgalomban nem volt hiány. Aztán egyszer csak szerda reggel lett. A megbeszéltek alapján Pápa vasútállomás. Láss csodát Deszto megjelent a vasúton. Kézfogás, bemutatkozás és elmentünk egyet sétálni , beszélgetni a közeli parkba. Ahol olyan jól elment az idő hogy én a munkába menet a vonatot majdnem le is késtem. Persze jött a kérdés hogy Bonnie-nak van e kedve tovább beszélgetni. Simán bele mentem mert tisztában voltam vele,hogy itt a hölgy aki dönt,kit is enged be magába. Még egy órát társalogtak utána mindenki haza ment. Ezek után én is haza értem és megbeszéltük az első benyomásokat. A férfi sem tétlenkedett ránk is írt hogy szimpatikusak vagyunk számára ,mi is pozitív tapasztalattal vágtunk neki a következő alkalomnak amely már az élvezetekről szól. Sajnos Bonnie-nak a havi rendszerességgel elő törő baja kérdéses volt de Deszto is türelmes volt és kerestük a megfelelő időpontot. El is érkezett a nap ,mikor a gyerek suliban van,így a délelőtt szabaddá is vált. Nem sokat tétovázott senki sem, hétfő reggelre a találka megbeszélve....
Sziasztok! Igazából tényleg nagyon sok itt a kamus!! Nekünk sikerült táplálni egy pár!A bizalom és a dixkréció nagyon fontos mind két részröl és a szimpátia!
Hát, elég nehéz még a kommunikáció is, nem hogy szexpartner találása, rövid eltöltött időm tapasztalata szerint is. Pedig aztán mobilis, illetve udvarias vagyok.
Udvarias, ismerkedős levélre is kb.0 válasz. Pedig figyelembe vettem, ki kit, mit keres. Az egész online keresés ilyen, más oldalakon is (mondjuk azok lehúzós kamu oldalak). Ez csak a sima partnerkeresés, párokkal nem próbálkoztam még.
Szerintem az alap kultúra lenne, hogy egy udvarias normális levélre egy sima nemleges választ küldünk.
De ez csak az én meglátásom.
Udvarias, ismerkedős levélre is kb.0 válasz. Pedig figyelembe vettem, ki kit, mit keres. Az egész online keresés ilyen, más oldalakon is (mondjuk azok lehúzós kamu oldalak). Ez csak a sima partnerkeresés, párokkal nem próbálkoztam még.
Szerintem az alap kultúra lenne, hogy egy udvarias normális levélre egy sima nemleges választ küldünk.
De ez csak az én meglátásom.
Igazad van.Parkent valoban gyaran nem olvasunk el hosszabb leveleket, mert onfenyezesnek tunik es messzirol jott ember akarmit mondhat. De ez ketoldalu, mert a jelentkezok jelentos resze sem olvassa vegig a parok adatlapjat. A mienken peldaul rajta van, hogy kulfoldon elunk ezert nemigazan megoldhato a talalka, de csak a szoveg vegen. A lakhelyet pedig "bugyi" mint ruhanemu hasznaltuk, szovicckent. Megis jonnek a jelentkezesek:
"ma delutan feletek jarok, tali?" "de megbasznalak" szinture nem reagalunk. Aki veszi a faradtsagot es ertelmesen ir valamit arra altalaban igen, hogy olvassa el a teljes szoveget, kulfoldon elunk. Ok ott szoktak elrugni a pottyost amikor a kovetkezo valasz: 'es mikor jottok haza" Mintha o lenne a vilagon az egyetlen ferfi. Annyira, hogy mi haladektalanul utazzunk tobbezer kilometert o pedig nagy kegyesen vagy ott lesz vagy nem. Kell az onbizalom, de ez pofatlansag. Megis ki akarna olyannal lenni aki egyreszt teged ugraltatna masreszt nem erti hogy "NEM"? (Ez egy válasz gáborgábor79 üzenetére (2023. 06. 19. hétfő 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 19. hétfő 22:13
"ma delutan feletek jarok, tali?" "de megbasznalak" szinture nem reagalunk. Aki veszi a faradtsagot es ertelmesen ir valamit arra altalaban igen, hogy olvassa el a teljes szoveget, kulfoldon elunk. Ok ott szoktak elrugni a pottyost amikor a kovetkezo valasz: 'es mikor jottok haza" Mintha o lenne a vilagon az egyetlen ferfi. Annyira, hogy mi haladektalanul utazzunk tobbezer kilometert o pedig nagy kegyesen vagy ott lesz vagy nem. Kell az onbizalom, de ez pofatlansag. Megis ki akarna olyannal lenni aki egyreszt teged ugraltatna masreszt nem erti hogy "NEM"? (Ez egy válasz gáborgábor79 üzenetére (2023. 06. 19. hétfő 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Én mostmár így csinálom.
Sziasztok szivesen beszállnék harmadiknak
Vagy megismernélek titeket.
Ismerkednék veletek.
Stb.
És ha ők is akkor nyilván az van hogy irjak pár sort magamról.
Ha meg nem akkot írhatok regényt is amiben leírom hogy 33cm és bírom 2 órán keresztül.
De volt olyan is hogy a közelükben kerestek és én pont ottvagyok ugye.
Akkor az volt hogy nem jó mert mi van ha ismerősök vagyunk?
Elkúldtem a fotóm és a Facebook profilom nézzenek meg.
Nem voltam még látásból sem ismerős.
De mégsem lett semmi belőle
Ismerkednék veletek.
Stb.
Ha meg nem akkot írhatok regényt is amiben leírom hogy 33cm és bírom 2 órán keresztül.
Minden sikeres találkozás mögött, ott van a megfelelő, egyéni keresési mód. A módszer mindig az egyén, párok saját felvállalási, bátorsági, komolysági szándékától függ. Minél komolyabb a szándék, annál igényesebb, érdekesebb, színesebb az adatlap. A keresési mód, pedig adja, hogy hasonló módon (sokat emlegetett adatlap) keresőt vonza. A sikertelenség jó részét az önfelvállalás, önbizalom hiány, mások hibáztatása okozza. Leirtam már, nincs általános mindenkire érvényes, tökéletes recept a keresés- találatra. Legyél, legyetek önmagatok.
Igen tudom persze.
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 06. 20. kedd 03:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 20. kedd 03:04

Nyilván ezt te tudod, de ezzel azt is tudod,hogy csak az amúgy is kevés esélyeid is csökkented. De ha neked ez vált be akkor természetesen hajrá. Nyilván
Nyilván ezt te tudod, de ezzel azt is tudod,hogy csak az amúgy is kevés esélyeid is csökkented. De ha neked ez vált be akkor természetesen hajrá. Nyilván
(Ez egy válasz gáborgábor79 üzenetére (2023. 06. 19. hétfő 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 19. hétfő 22:13

Én mostmár így csinálom.
Ismerkednék veletek.
Stb.
Ismerkednék veletek.
Stb.
Én mostmár így csinálom.
Ismerkednék veletek.
Stb.
De mégsem lett semmi belőle (Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 06. 19. hétfő 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 19. hétfő 19:19
Ismerkednék veletek.
Stb.
De mégsem lett semmi belőle (Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 06. 19. hétfő 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen érthető lenne de akkor egy sziasztok. Lenne kedved ismerkedni, szívesen beszállnék. Jól szopik ,de megbasznám üzenetekre milyen választ vár? Őszintén. Vissza felé ha ebbe a helyzetbe bele képzeli magát,az ilyen üzenetekre válaszolna? Dehogyis, hagyjuk már... Akkor meg az adatlapokról be is beszéljünk. A legtöbb: szia, sziasztok, ismerkedjünk, lányt párt keresek és hasonló módon vannak kitöltve, mellékelve a profil kép egy meredező farok.
Lehet de menyi pöcs van.
Akkor nektek szerencsétek van nekünk ami a chaten még meg van üzenet az 36 ffi ből 2 jött el találkozni, abból ugye egy partner lett. Aztán az oldalon és a kitörölt üzeneteket még nem is számoljuk.
(Ez egy válasz BiPasit üzenetére (2023. 06. 19. hétfő 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 19. hétfő 18:58

Jó dolgokat írtok...
Mindkét oldal hasonlót mond. Egy biztos, nem egyszerű. Párt nagyon sokára találtunk és most is úgy vagyunk, hogy ha össze akarjuk hozni, van olyan, hogy pénteken megbeszéljük és szombaton okés, de most pl már több, minnt 3 hünapja nem tudtukösszehozni. De ami késik, az nem múlik...
A szóló pasival eddig akkor szerencsénk van. Több, mint 50%
Mindkét oldal hasonlót mond. Egy biztos, nem egyszerű. Párt nagyon sokára találtunk és most is úgy vagyunk, hogy ha össze akarjuk hozni, van olyan, hogy pénteken megbeszéljük és szombaton okés, de most pl már több, minnt 3 hünapja nem tudtukösszehozni. De ami késik, az nem múlik...

Igen érthető lenne de akkor egy sziasztok. Lenne kedved ismerkedni, szívesen beszállnék. Jól szopik ,de megbasznám üzenetekre milyen választ vár? Őszintén. Vissza felé ha ebbe a helyzetbe bele képzeli magát,az ilyen üzenetekre válaszolna? Dehogyis, hagyjuk már... Akkor meg az adatlapokról be is beszéljünk. A legtöbb: szia, sziasztok, ismerkedjünk, lányt párt keresek és hasonló módon vannak kitöltve, mellékelve a profil kép egy meredező farok.
(Ez egy válasz gáborgábor79 üzenetére (2023. 06. 19. hétfő 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 19. hétfő 18:42

A pár szavas üzenetek szerintem azért vannak mert lehet az elején még hosszabbakat irt és rájött hogy kurv@ra nem válaszolnak csak elolvassák.
Én pl így vagyok vele.
És persze megy a duma hogy "mindenkinek válaszolunk"
De a kedvencem az ha küldök képet mert kérnek akkor annyi sincs hogy bocs de nem jössz be.
Vagy nagyritkán esetleg.
Kevés a normális pár.
Én pl így vagyok vele.
De a kedvencem az ha küldök képet mert kérnek akkor annyi sincs hogy bocs de nem jössz be.
Vagy nagyritkán esetleg.
Kevés a normális pár.
Nem mondom,lehet aki benne van,de minden pár?
Persze megválogatjátok,én is,ez természetes.
Az hogy a legtöbb hölgyet keres,az i a pontra.
Bár itt tovább is lépek,mert én inkább csak hölgy(ek) társaságát keresném.
A legtöbb meg csak lányokat keres.Nagyon nem jó ez az irány.Egyes férfiakat nagyon kirekeszt ez az állapot,és nem tud belőle kimászni.Az összes társkeresővel együttvéve,meg amúgy az életben is. (Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 06. 19. hétfő 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 19. hétfő 18:28
Persze megválogatjátok,én is,ez természetes.
Az hogy a legtöbb hölgyet keres,az i a pontra.
Bár itt tovább is lépek,mert én inkább csak hölgy(ek) társaságát keresném.
A legtöbb meg csak lányokat keres.Nagyon nem jó ez az irány.Egyes férfiakat nagyon kirekeszt ez az állapot,és nem tud belőle kimászni.Az összes társkeresővel együttvéve,meg amúgy az életben is. (Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 06. 19. hétfő 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát nem feltétlenül. Azért aki hármasra adja a fejét mint pár, nyilván nem mindenáron, bárkivel bárhol fogja ezt elkezdeni, át élni.Ez pedig nem nagyképűség,csak megválogatja az ember ,hogy kit enged be a privát szférába.Gondolom neked sem mindegy kivel vagy együtt. Tudnánk mutatni nagyon sok üzenetet hogy ki mennyire ígérte hogy eljön aztán se kép se hang vagy utolsó pillanatban jobb esetben lemondta a találkát. Ez mellett az adatlapok akik ránk írnak katasztrófa. Nem beszélve az egy két szavas üzenetekről.
Jó dolgokat írtok...

A pár szavas üzenetek szerintem azért vannak mert lehet az elején még hosszabbakat irt és rájött hogy kurv@ra nem válaszolnak csak elolvassák.
Én pl így vagyok vele.
Vagy nagyritkán esetleg.
Kevés a normális pár. (Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 06. 19. hétfő 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 19. hétfő 18:28
Én pl így vagyok vele.
Vagy nagyritkán esetleg.
Kevés a normális pár. (Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 06. 19. hétfő 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát nem feltétlenül. Azért aki hármasra adja a fejét mint pár, nyilván nem mindenáron, bárkivel bárhol fogja ezt elkezdeni, át élni.Ez pedig nem nagyképűség,csak megválogatja az ember ,hogy kit enged be a privát szférába.Gondolom neked sem mindegy kivel vagy együtt. Tudnánk mutatni nagyon sok üzenetet hogy ki mennyire ígérte hogy eljön aztán se kép se hang vagy utolsó pillanatban jobb esetben lemondta a találkát. Ez mellett az adatlapok akik ránk írnak katasztrófa. Nem beszélve az egy két szavas üzenetekről.
Ne add fel!
Nekem is sok kamunak tűnő van.
Pl párként hirdet van feltöltve pár kép és mind a pasiról. Holott heteró pasit keresnek.
Olyanokat hogy lehet komolyan venni? (Ez egy válasz pontazvagyok üzenetére (2023. 06. 19. hétfő 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 19. hétfő 18:06
Nekem is sok kamunak tűnő van.
Pl párként hirdet van feltöltve pár kép és mind a pasiról. Holott heteró pasit keresnek.
Olyanokat hogy lehet komolyan venni? (Ez egy válasz pontazvagyok üzenetére (2023. 06. 19. hétfő 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Eddig én sem jártam sikerrel,de valami azt súgja,ez így is marad.
Én úgy tudom,hogy kevés pár megy bele 3-as szexbe.Itt rengeteg a pár,és mind azt akar.Nem értem.
Kicsit kamuszagot érzek.
Én úgy tudom,hogy kevés pár megy bele 3-as szexbe.Itt rengeteg a pár,és mind azt akar.Nem értem.
Kicsit kamuszagot érzek.
(Ez egy válasz pontazvagyok üzenetére (2023. 06. 19. hétfő 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 19. hétfő 18:06

Kicsit kamuszagot érzek.
Kicsit kamuszagot érzek.
Kicsit kamuszagot érzek.
Kicsit kamuszagot érzek.
Mi már rengeteget! Tele a postafiók! Hogy mennyi mert eljönni? Kb kettő százból! Ennyi pöcsverő kis anyámasszony katonáját még nem látott a világ! Gondolom mikor a haverokkal söröznek, akkor meg előadják a nagy alfahímet! Szánalmas pöcsök... Persze a kreativitásuk határtalan mikor az utolsó pillanatban le kell mondani a találkozót! Na abban mindenki profi!
Mi már kezdtük feladni, annyi kamus, nem normális emberke írogatott, vagy aki normálisnak tűnt és képen is az volt az pont nem ér rá soha. Aztán a múltkor írt egy srác a közelből, másnap pont ráértünk de a fentebb leírtak miatt nem is gondoltuk hogy tovább keresünk, és el is jött hozzánk teljesen spontán. Jól is sikerült a találkozó,sikerült egy hosszú sexcsatát így spontán összehozni vele úgyhogy örültünk neki. Úgy döntöttünk mostantól ha keresünk akkor adott időpontra keresünk,ha el tud jönni valaki eljön ha nem tud akkor nem is válaszolunk neki.
Még nem volt szerencsém, de reménykedem.60+ vagyok és Bi! Párok, fiúk, hölgyek barátságát keresem!