NE kelljen szét csapni köztetek!
Egy pasinál is át kell szakadni a szűzhártyának valamikor rá kell éreznie az izére.
s minden generációval nehezebb a dolog technika miatt a közvetlen élő kommunikáció elégé vissza fejlődőt.
egyre több 20 fölötti szűz.
neten könnyen tud mindenki álmodni .. de az a baj hogy nagyon sokszor pont e miatt nem valósul meg a dolog. hisz míg itt felszabadult tud lenni addig az életbe szemtől szembe leblokkolnak, bénák lesznek, és pont ezért nem jön létre a találkozó. lemondják a saját ön bizalmuk hiányában.
de hát sajnos erre épül most a társadalom, hogy nem vagy elég jó.. hisz csak így tudnak eladni neked dolgokat.
Tapasztalatom, hogy azok a párok, lányok, fiuk sikeresebbek általában akik semleges helyen "egy kávé" és majd eldől.
Egyrészt a félszegségen tud segíteni egy kis beszélgetés, más részint utolsó szűrés.
neten minden egyszerű arctalan,bár mikor újra kezdhető, újra próbálható, életben élőben saját magunk gátlásai blokkolnak.
egy pasi minél kiemelkedőbb akkor hamar a közép pontba kerül és ha ideje korán nem veszti el a szüzességét annál nehezebb lesz neki később, túl nagy elvárásotokat gondol, és hogy nem fog megfelelni neki. sőt még azt is szégyelli , hogy még szűz. mondjuk ez a lányokra is igaz.
magas csendes komolynak tűnhet sőt megszerezhetetlen, amiért ugye minden nő oda lehet. és közbe meg nem mer megszólalni, kezdeményezni, van mögötte.
ettől független mindenki lehet troll, kamu bár inkább álmodozó mert a troll az direkt csinálja.. álmodozok meg próbálnak sikeresek lenni a neten és vagy jobbak állítják be magukat és azért nem jöhet létre tali.. vagy csak gátlásaik megfutamítják.
nem egyszerű alakítsatok ki bizonyos szűrőket és ragaszkodjatok hozzá.
telefon beszélgetés videó beszélgetés mi előbb.
találkozó mi előbb.
hamar ki kell szűrni magatoknak azokat akik nem jönnek el és mindegy miért, nős álmodó, életben gátlásos.. stb
s ezt el kell fogadni hogy van ilyen. s sok az ilyen (társadalmi hiba).
de ajánlom figyelmetekbe a téma leírást narancssárga keret.
Egy pasinál is át kell szakadni a szűzhártyának valamikor rá kell éreznie az izére.
s minden generációval nehezebb a dolog technika miatt a közvetlen élő kommunikáció elégé vissza fejlődőt.
egyre több 20 fölötti szűz.
neten könnyen tud mindenki álmodni .. de az a baj hogy nagyon sokszor pont e miatt nem valósul meg a dolog. hisz míg itt felszabadult tud lenni addig az életbe szemtől szembe leblokkolnak, bénák lesznek, és pont ezért nem jön létre a találkozó. lemondják a saját ön bizalmuk hiányában.
de hát sajnos erre épül most a társadalom, hogy nem vagy elég jó.. hisz csak így tudnak eladni neked dolgokat.
Tapasztalatom, hogy azok a párok, lányok, fiuk sikeresebbek általában akik semleges helyen "egy kávé" és majd eldől.
Egyrészt a félszegségen tud segíteni egy kis beszélgetés, más részint utolsó szűrés.
neten minden egyszerű arctalan,bár mikor újra kezdhető, újra próbálható, életben élőben saját magunk gátlásai blokkolnak.
egy pasi minél kiemelkedőbb akkor hamar a közép pontba kerül és ha ideje korán nem veszti el a szüzességét annál nehezebb lesz neki később, túl nagy elvárásotokat gondol, és hogy nem fog megfelelni neki. sőt még azt is szégyelli , hogy még szűz. mondjuk ez a lányokra is igaz.
magas csendes komolynak tűnhet sőt megszerezhetetlen, amiért ugye minden nő oda lehet. és közbe meg nem mer megszólalni, kezdeményezni, van mögötte.
ettől független mindenki lehet troll, kamu bár inkább álmodozó mert a troll az direkt csinálja.. álmodozok meg próbálnak sikeresek lenni a neten és vagy jobbak állítják be magukat és azért nem jöhet létre tali.. vagy csak gátlásaik megfutamítják.
nem egyszerű alakítsatok ki bizonyos szűrőket és ragaszkodjatok hozzá.
telefon beszélgetés videó beszélgetés mi előbb.
találkozó mi előbb.
hamar ki kell szűrni magatoknak azokat akik nem jönnek el és mindegy miért, nős álmodó, életben gátlásos.. stb
s ezt el kell fogadni hogy van ilyen. s sok az ilyen (társadalmi hiba).
de ajánlom figyelmetekbe a téma leírást narancssárga keret.
Egy szavam sem hazugság csak elég nehéz megérteni engem.
1. Tényleg jó párszor meg voltam hívva harmadiknak. (kb 5ször ami szerintem sok)
2. Tényleg mindig vissza kellett utasítanom mert valamien okból (Pl.:Messze vannak nincs kocsim, Fogadni sem tudok mert nem a saját házamban élek, fura volt a pár, Túl idősek nekem stb.)
3. Mivel nem tudok elfogadni meghívásokat így Társkereső profilomnak sincs értelme ezért nincs rajta semmi, ezért nem is mutogatom magam hogy ne reklámozzak ha már nem várok meghívásokat és a profilon is elvileg meg van változtatva a nevem "NeÍrjLéci" re.
4. Ha már beszélek valakivel akkor annak a személynek privátban osztok képeket és az megfelel nekik is és teljesen megtehetem hogy nem mutogatom magam mindenkinek ha úgy akarom.
A nevem meg onnan van hogy 192cm magas vagyok és 18cm hosszú dicsekedni meg csak szabad ha már an miről.
1. Tényleg jó párszor meg voltam hívva harmadiknak. (kb 5ször ami szerintem sok)
2. Tényleg mindig vissza kellett utasítanom mert valamien okból (Pl.:Messze vannak nincs kocsim, Fogadni sem tudok mert nem a saját házamban élek, fura volt a pár, Túl idősek nekem stb.)
3. Mivel nem tudok elfogadni meghívásokat így Társkereső profilomnak sincs értelme ezért nincs rajta semmi, ezért nem is mutogatom magam hogy ne reklámozzak ha már nem várok meghívásokat és a profilon is elvileg meg van változtatva a nevem "NeÍrjLéci" re.
4. Ha már beszélek valakivel akkor annak a személynek privátban osztok képeket és az megfelel nekik is és teljesen megtehetem hogy nem mutogatom magam mindenkinek ha úgy akarom.
A nevem meg onnan van hogy 192cm magas vagyok és 18cm hosszú dicsekedni meg csak szabad ha már an miről.

A fantázianév mögül vélhetően egy nagyon ügyes troll írogat aki nagyon precizen egyensúlyoz azon a határon, ahol nem tudod eldönteni hová is tedd az embert. Aztán lehet, hogy tévedek és ennél sokkal egyszerűbb a történet és aki mögötte van.
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2023. 07. 13. csütörtök 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 13. csütörtök 07:00

Ne haragudj, de számunkra ez elég hihetetlen. Kitöltetlen, kép nélüli adatlappal vagy fent, de elmondásod szerint sokan írnak, hogy csatlakozz hozzájuk. De mi alapján, hisz semmit nem tudni rólad. 19 évesen még szűz vagy, de nem érsz rá elmenni egy párhoz egy jó dugásra. Nem is értjük.
De akkor minek vagy az oldalon ha nem érsz rá találkozni? (nem velem
)
Van úgy hogy nem jön össze egyéb elfoglaltság miatt de soha?
Küldjed hozzám a lepattanókat én ráérek most is.
(Ez egy válasz Zsolti01 üzenetére (2023. 07. 13. csütörtök 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Van úgy hogy nem jön össze egyéb elfoglaltság miatt de soha?
Küldjed hozzám a lepattanókat én ráérek most is.

Hamar törölt felhasználó lett a "Páciens"....
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 13. csütörtök 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 13. csütörtök 12:51
Törölt felhasználó (4655826)

Lehet azért,mert nem vagy 31 éves valószínűleg a képek alapján..max 24-25..
Jó esetben...
Jó esetben...
Ugyan ez a tapasztalatom! Hiába ír az ember normálisan, meg válaszra se méltatják! Úgy látszik sajnos ez ilyen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 13. csütörtök 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 13. csütörtök 11:31
Törölt felhasználó (4698766)

Nem...
Pedig nem sablon szöveget, és nem is 2 mondatot szoktam írni.
Java részt válaszra sem méltatnak, vagy csak hülyítenek...
Te is idősebbnek nézel ki a képeid alapján...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 13. csütörtök 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó esetben...
Jó esetben...
Miért hazudnák a koromról? Vannak akik idősebbnek, vannak akik fiatalabbnak néznek ki...

Jó esetben...
Jó esetben...
azt is megtanultam most hogy ne írjak semmit itt amibe bele lehet kötni mert nem szeretem ha hülyének gondolnak
az adatlapom azt meg kellet változtatnom hogy ne írjanak már annyit mert kicsit unalmas volt már vissza írni mindenkinek hogy nem tudok menni (amugy szerintem eddig senki aki rám írt nem gondolt a tapasztalatomra és hogy mit tudok nyujtani számukra) amikor csatlakoztam akkor semennyire nem gondoltam bele hogy mit tudok és mit nem és csak utána miután mert ötödjére kellett vissza utasítanom valakit kellet megváltoztatnom az adatlapom, csak sajnos azt nem mutatja az oldal hogy mikor mit változtattam meg.
Amúgy kicsit többször írt rám pár amikor a Chat ben vagyok mert nyilván akkor ott vagyok, online és lehet beszélgetni és ritkábban ha nem lépet be oda. (Meg is változtattam valahol a nevem "Ne Írj Rám" ra)
Amúgy kicsit többször írt rám pár amikor a Chat ben vagyok mert nyilván akkor ott vagyok, online és lehet beszélgetni és ritkábban ha nem lépet be oda. (Meg is változtattam valahol a nevem "Ne Írj Rám" ra)
Jó esetben... (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 13. csütörtök 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 13. csütörtök 11:31
Jó esetben... (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 13. csütörtök 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4698766)

Nem...
Nem...
Én meg sokaknak írtam hogy csatlakoznék és persze egy válasz sincs.
Pedig én tényleg mennék (Ez egy válasz Gabornagyonnagy üzenetére (2023. 07. 12. szerda 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 12. szerda 21:25
Pedig én tényleg mennék (Ez egy válasz Gabornagyonnagy üzenetére (2023. 07. 12. szerda 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem sokan Írtak már hogy csatlakozzak hozzájuk de biztos hogy csak ezért mert fiatal és extra nagy vagyok. viszont nem jutottam még el oda hogy el is fogadjak egy megívást mert nem érek rá vagy nem tudok menni és fogadni. Kitartóak kell lenni mert szinte minding van valaki akit érdekelsz.
Sajnos ez van sokszor..
Volt nem rég egy srác..
Elején írta,hogy mindig mindent megold..
Viberes ismerkedés,írtuk neki talizzunk Győrbe hétfőn..
Ugye nem jó,írtuk kedd ,sajnos az sem..
Akkor írta,hogy nem lehetne máshogy talizni,ne kelljen már a városba vergődnie..
Már tudtuk egy ideje,hogy ebből se lesz semmi..
Felajánlottuk neki,hogy jöjjön hozzánk,majd kiderül a folytatás..
Azóta se hallottunk róla..
Többség sajnos csak szeretné,de a végére ,mire tenni is kéne érte eltűnik.. Tisztelet a kivételnek,mert azért olyan is akad.. (Ez egy válasz Gabornagyonnagy üzenetére (2023. 07. 12. szerda 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Volt nem rég egy srác..
Elején írta,hogy mindig mindent megold..
Viberes ismerkedés,írtuk neki talizzunk Győrbe hétfőn..
Ugye nem jó,írtuk kedd ,sajnos az sem..
Akkor írta,hogy nem lehetne máshogy talizni,ne kelljen már a városba vergődnie..
Már tudtuk egy ideje,hogy ebből se lesz semmi..
Felajánlottuk neki,hogy jöjjön hozzánk,majd kiderül a folytatás..
Azóta se hallottunk róla..
Többség sajnos csak szeretné,de a végére ,mire tenni is kéne érte eltűnik.. Tisztelet a kivételnek,mert azért olyan is akad.. (Ez egy válasz Gabornagyonnagy üzenetére (2023. 07. 12. szerda 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem sokan Írtak már hogy csatlakozzak hozzájuk de biztos hogy csak ezért mert fiatal és extra nagy vagyok. viszont nem jutottam még el oda hogy el is fogadjak egy megívást mert nem érek rá vagy nem tudok menni és fogadni. Kitartóak kell lenni mert szinte minding van valaki akit érdekelsz.
Ne haragudj, de számunkra ez elég hihetetlen. Kitöltetlen, kép nélüli adatlappal vagy fent, de elmondásod szerint sokan írnak, hogy csatlakozz hozzájuk. De mi alapján, hisz semmit nem tudni rólad. 19 évesen még szűz vagy, de nem érsz rá elmenni egy párhoz egy jó dugásra. Nem is értjük.
(Ez egy válasz Gabornagyonnagy üzenetére (2023. 07. 12. szerda 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen már több alkalommal is sikerült partnert, partnereket találni. Persze, kitartás az kell hozzá, nem szabad feladni ha nem sikerül pikk pakk.
Sziasztok! Sajnos az én eddigi tapasztalatom az hogy egyedülálló férfiként elég nehéz itt partnert találni! Pedig az ember normálisan ír, nem flegma módon, de nem igen akár össze jönni! Inkább párok, vagy lányokat keresnek! Esetleg aki férfit az még extra méretű legyen!
Igen, mindig azok osztják a leghangosabban a társkeresőt, akik kitöltetlen adatlappal, kép nélkül próbálkoznak.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 07. 12. szerda 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 12. szerda 08:31

Más ilyen kereső oldalon is van rengeteg emberke, hogy teljes mértékben kitöltetlen adatlappal akar ismerkedni, ez nem korrekt! Ha mi vesszük a fáradságot hogy litöltsük, esetleg néhány gondolatot írunk hogy mit akarunk.. perste sokan el sem olvassák… Bem tudom az ilyen emberek találnak partnert vagy az ilyenek sírnak itt hogy senkit nem találnak?
Más ilyen kereső oldalon is van rengeteg emberke, hogy teljes mértékben kitöltetlen adatlappal akar ismerkedni, ez nem korrekt! Ha mi vesszük a fáradságot hogy litöltsük, esetleg néhány gondolatot írunk hogy mit akarunk.. perste sokan el sem olvassák… Bem tudom az ilyen emberek találnak partnert vagy az ilyenek sírnak itt hogy senkit nem találnak?
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2023. 07. 11. kedd 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 11. kedd 16:20

Mondjuk ha te ránk írnál a kép nélküli, kitöltetlen adatlapoddal, teljes bizonyossággal figyelmen kívül hagynánk.
Azért van a társkereső adatlap, hogy oda írja le az illető, hogy mit keres és róla mit kell tudni.
Volt pár aki írt nekünk hasonló adatlappal és amikor mondtuk, hogy írjanak már pár sort magukról, meg hogy mit keresnek, az volt rá a válasz, hogy kérdezzünk nyugodtan és válaszolnak.
Bocs, nem akarunk kérdezni. Írja le, hogy ne fussunk fölösleges köröket.
Azért van a társkereső adatlap, hogy oda írja le az illető, hogy mit keres és róla mit kell tudni.
Volt pár aki írt nekünk hasonló adatlappal és amikor mondtuk, hogy írjanak már pár sort magukról, meg hogy mit keresnek, az volt rá a válasz, hogy kérdezzünk nyugodtan és válaszolnak.
Bocs, nem akarunk kérdezni. Írja le, hogy ne fussunk fölösleges köröket.