Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 93 94 95 96 97 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#9136   2023. 08. 02. szerda 06:22
30as párocska 30as párocska
Nekünk csak egy " sziasztok" volt a levélbe nyes ilyenre mit reagálhatna az ember?? Felesleges időpazarlás válaszolni az ilyennek.
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2023. 08. 01. kedd 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 01. kedd 20:55
Sziasztok! Kapok ma egy üzit:
szia beszeljunk telon jó neked
Szia! Lehet róla szó.-felelek. És ennyi.
#9135   2023. 08. 01. kedd 20:55
Kutyu14cm Kutyu14cm
Sziasztok! Kapok ma egy üzit:
szia beszeljunk telon jó neked
Szia! Lehet róla szó.-felelek. És ennyi.
#9134   2023. 08. 01. kedd 20:08
X Törölt felhasználó (4712614)
Neeee
(Ez egy válasz szűzfarok22 üzenetére (2023. 08. 01. kedd 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 01. kedd 19:26
Az elmúlt hetekben 50 nőre/párra írtam rá. Választ egyiktől sem kaptam. Feladom.
#9133   2023. 08. 01. kedd 19:26
szűzfarok22 szűzfarok22
Az elmúlt hetekben 50 nőre/párra írtam rá. Választ egyiktől sem kaptam. Feladom.
#9132   2023. 07. 30. vasárnap 22:06
BiPasit BiPasit
És pláne úgy, hogy nem is szexpartnert kerestek!
(Ez egy válasz EExhibp üzenetére (2023. 07. 30. vasárnap 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 30. vasárnap 20:02
Sziasztok
Párként is nagyon nehéz. pláne úgy ahogy azt az újra regisztráláskor kitaláltuk. Több régi és új ember szerint is nagyon nehéz ezen az oldalon megvalósítani amit szeretnénk. De sikerült. Erre a hétre tervezett háromból csak egy maradt .( a felföldi ) . De ő 100%- os volt. Köszönjük, hogy talpig úriember és kiváló házigazda volt. Tehát lehet találni de nagyon komoly melódia
#9131   2023. 07. 30. vasárnap 20:02
EExhibp EExhibp
Sziasztok
Párként is nagyon nehéz. pláne úgy ahogy azt az újra regisztráláskor kitaláltuk. Több régi és új ember szerint is nagyon nehéz ezen az oldalon megvalósítani amit szeretnénk. De sikerült. Erre a hétre tervezett háromból csak egy maradt .( a felföldi ) . De ő 100%- os volt. Köszönjük, hogy talpig úriember és kiváló házigazda volt. Tehát lehet találni de nagyon komoly melódia
#9130   2023. 07. 30. vasárnap 12:55
Hell active Hell active VIP
Sziasztok!

Kb fél éve vagyok újra szingli, és azóta újra használom ezt az oldalt.
Eleinte több ilyen jellegű oldalon is fent voltam, de nekem az a tapasztalatom hogy az összes közül, még itt vannak a legkorektebb emberek, felhasználók, igen tudom....Itt is sok a kamus.
Igen az is oké, hogy lányokat és párokat keresek, ennek ellenére napi 20 levelet kapok pasiktól. Ez van.
De itt az elmúlt 3 hónap alatt, 3 lánnyal és 4 párral is találkoztam, és minden tökéletesen lezajlott, volt olyan lány illetve pár is akikkel hosszabb beszélgetések után egy Nudista strandon, ami nem hivatalos.... találkoztam először.
Soha nem azon múlt a dolog, hogy most éppen ki megy kihez, vagy hogy találkozzunk.
Nem kell elszállni magadtól, teljesen normálisan kell kezelni a dolgokat, úgy kell hozzá állni a dolgokhoz, mintha ez lenne életed első és utolsó szeánsza.
A 4 pár közül 3-al már többször is találkoztam, teljesen jó haveri, baráti kapcsolatokat lehet szerezni.
Pedig itt Esztergom környékén eléggé prűdek az emberek, vagy nem mernek találkozni, mert mi van ha kiderül.....
Diszkréció adott és elvárt.
Az is lehet, hogy fél év alatt ez csak egy kezdeti szerencse, de nekem eddig ez az oldal bevállt!
#9129   2023. 07. 30. vasárnap 12:47
bonnie.clide175 bonnie.clide175 VIP
Mi eddig 452 db levélnél járunk, sok esetben tényleg elég nehéz válaszolni. Ebben ráadásul nincs benne viber, google chat és ami ki lett törölve. Így azért azt elég erősnek érezzük hogy aki nem válaszol az egyből kamu. (Ahogy fentebb is írták). A Levelek többsége pedig had ne mondjuk milyen... Persze ettől függetlenül igyekszünk mindenkinek válaszolni. Aki meg normális levelet ír annak az adatlapja kb nulla adatot tartalmaz. Azért így elég nehéz szűrni és keresni megfelelő partnert, valljuk be.De nekünk is pozitív hogy találtunk nagy nehezen fix partnert.
(Ez egy válasz A_Felszemu_Hatlovetu üzenetére (2023. 07. 30. vasárnap 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 30. vasárnap 11:39
Szia! Egyetertek, annyival egeszitenem ki, hogy aki itt keres, annak a donto tobbsege megerdemli a sorsat, nem csak a pasik. Egy masik perspektivabol nezve: nekem ez a “nincs idom valaszolni, sok levelet kapok”-dolog a fura, ertem arra az esetre, ha az illeto tenyleg normalis levelet ir. Ha normalis levelet ir, de nem ot keresik, akkor miert nem lehet annyit irni, hogy “bocsi, nem! Tovabbi jo keresgelest.” Azt megertem, ha olyan levelet ignoralnak, amiben “szia, mizu”, meg hasonlo tipusu es gyatra nyelvtannal megaldott szoveget tartalmaz. Illetve hogyan valogatnak a parok, hogyha nem olvassak el a leveleket, vagy legalabb nincs egy feltelelrendszer, amivel gyorsabban tudnak szurni? Szoval, szerinrem itt megy felre a dolog (mondhatni nem talalkozik a kereslet es a kinalat), hogy az egyik nem a felteteleknek megfelelo embereknek ir, masik oldal meg nem kepes effektiven valogatni a levelek kozott. Csakhogy legyen jo elmeny is: egy parral kb par nap alatt le tudtuk levelezni / viberezni a dolgokat, de nekik valahogy megis volt erkezesuk valaszolni. Vegul nem lett semmi, de aranyosak, szimpatikusak voltak, szoval attol fuggetlenul, hogy nem lett akcio, beszelhettem par szot jofej emberekkel.
#9128   2023. 07. 30. vasárnap 12:16
puby09 puby09
Szia. A feltételrendszert maguk a hirdetök szolgáltatják csak nem tudnak rola. pl:sokuknál nincs kitöltve hogy milyen a családi állapóta, (pedig elég hosszu és tartalmas bemutatkozást írnak) ez 2 dolgot jelenthet 1/van neki párja 2/nem akar hazudni. Ha az egyik ha a másik az akkor is akadályt jelent egy tali alkalmával pláne egy ,,párnacsatánál" ami mondjuk szerdán 21-órakor kezdödne. A másik pedig nincs megadva a kereset célcsoport. ez a megkereseteknek néha felér annyival hogy a sült krumplit is ha éppen nem gurul el.
(Ez egy válasz A_Felszemu_Hatlovetu üzenetére (2023. 07. 30. vasárnap 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Egyetertek, annyival egeszitenem ki, hogy aki itt keres, annak a donto tobbsege megerdemli a sorsat, nem csak a pasik. Egy masik perspektivabol nezve: nekem ez a “nincs idom valaszolni, sok levelet kapok”-dolog a fura, ertem arra az esetre, ha az illeto tenyleg normalis levelet ir. Ha normalis levelet ir, de nem ot keresik, akkor miert nem lehet annyit irni, hogy “bocsi, nem! Tovabbi jo keresgelest.” Azt megertem, ha olyan levelet ignoralnak, amiben “szia, mizu”, meg hasonlo tipusu es gyatra nyelvtannal megaldott szoveget tartalmaz. Illetve hogyan valogatnak a parok, hogyha nem olvassak el a leveleket, vagy legalabb nincs egy feltelelrendszer, amivel gyorsabban tudnak szurni? Szoval, szerinrem itt megy felre a dolog (mondhatni nem talalkozik a kereslet es a kinalat), hogy az egyik nem a felteteleknek megfelelo embereknek ir, masik oldal meg nem kepes effektiven valogatni a levelek kozott. Csakhogy legyen jo elmeny is: egy parral kb par nap alatt le tudtuk levelezni / viberezni a dolgokat, de nekik valahogy megis volt erkezesuk valaszolni. Vegul nem lett semmi, de aranyosak, szimpatikusak voltak, szoval attol fuggetlenul, hogy nem lett akcio, beszelhettem par szot jofej emberekkel.
#9127   2023. 07. 30. vasárnap 11:53
X Törölt felhasználó (916769)
Mi napi 2-3 levelet kapunk . Ha erre valakinek nincsen idelye , az kamu . Ha dupla ennyi érkezett is (2szer volt kb ) , arra is tudtunk válaszolni és sokan meg is köszönik a reakciót. Az más kérdés,hogy sokan nem a legszebben reagálnak az elutasításra. Vagy rábeszélő akar lenni , külön csábítani a Női tagot .
#9126   2023. 07. 30. vasárnap 11:39
A_Felszemu_Hatlovetu A_Felszemu_Hatlovetu
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2023. 07. 29. szombat 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 29. szombat 11:49
Sziasztok! Én nem kifejezetten szexpartnert kerestem az oldalon. Ennek ellenére van, hogy az ember elcsábul. Nem olyan régen vagyok itt, és a rengeteg megkeresés mellett kaptam hideget és meleget. Próbálok mindenkinek válaszolni, és eközben nagyon nehéz kiválasztani azt aki talán optimális lehet. Talán nem nézek ki rosszul, ami bizonyos embereket feljogosít arra, hogy áruként kezeljenek. Ha nem mutatok azonnal képet, akkor kamus, frigit vagy kurva vagyok. Ha nem találkozom ismeretlenül valakivel, szintén az vagyok. Az a véleményem, hogy az itt egyedül hirdető férfiak tőbbsége (Tisztelet a kivétel) megérdemli a sorsát! Erre lehet azt mondani, hogy én is itt hirdetek, viszont egy dugásért nekem nem kellene itt lennem! A pasik többsége már arra sem képesek, hogy a kisujját meg mozdítsa a csaj miatt, de azért dugni azt akar! Ok, hogy szextárskereső, de a semmire ne várja már senki, hogy szét tegyem a lábam. A találkozásokról se feletkezzünk meg. Nagyjából 50% el sem jött arra a találkozóra amit ők erőltettek. Tehát, találtam e már itt szexpartnert? Igen, de közel sem egyszerű még azt sem.
#9125   2023. 07. 30. vasárnap 02:22
furcat furcat
"Az a véleményem, hogy az itt egyedül hirdető férfiak tőbbsége (Tisztelet a kivétel) megérdemli a sorsát! " Pontosan összefoglaltad a lényeget. Korábban azt gondoltam, hogy nőként vagy párként biztos könnyű itt partnert találni, de kezdem megérteni hogy az összes pár leírása miért a "kit nem keresünk!" feltételekkel van tele.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2023. 07. 29. szombat 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Én nem kifejezetten szexpartnert kerestem az oldalon. Ennek ellenére van, hogy az ember elcsábul. Nem olyan régen vagyok itt, és a rengeteg megkeresés mellett kaptam hideget és meleget. Próbálok mindenkinek válaszolni, és eközben nagyon nehéz kiválasztani azt aki talán optimális lehet. Talán nem nézek ki rosszul, ami bizonyos embereket feljogosít arra, hogy áruként kezeljenek. Ha nem mutatok azonnal képet, akkor kamus, frigit vagy kurva vagyok. Ha nem találkozom ismeretlenül valakivel, szintén az vagyok. Az a véleményem, hogy az itt egyedül hirdető férfiak tőbbsége (Tisztelet a kivétel) megérdemli a sorsát! Erre lehet azt mondani, hogy én is itt hirdetek, viszont egy dugásért nekem nem kellene itt lennem! A pasik többsége már arra sem képesek, hogy a kisujját meg mozdítsa a csaj miatt, de azért dugni azt akar! Ok, hogy szextárskereső, de a semmire ne várja már senki, hogy szét tegyem a lábam. A találkozásokról se feletkezzünk meg. Nagyjából 50% el sem jött arra a találkozóra amit ők erőltettek. Tehát, találtam e már itt szexpartnert? Igen, de közel sem egyszerű még azt sem.
#9124   2023. 07. 29. szombat 17:41
X Törölt felhasználó (4650775)
teljesen igazad van
#9123   2023. 07. 29. szombat 17:40
X Törölt felhasználó (4650775)
teljesen igazad van
#9122   2023. 07. 29. szombat 11:49
Anna900 Anna900
#9121   2023. 07. 28. péntek 20:14
X Törölt felhasználó (4013842)
Találtunk. Másfél éve tart.
#9120   2023. 07. 28. péntek 18:32
bonnie.clide175 bonnie.clide175 VIP
Nyilván,de már van jelenleg fix partner akivel már a 3-4 alkalom következik. Csak hát mint pár leírtuk mi a tapasztalat. Persze hozzá téve az előző gondolathoz,hogy a legjobb mikor 200km-ről írnak, pedig tisztában van úgy is vele hogy nem fog négy kávé miatt ide elutazni.(tisztelet a kevés kivételnek)
(Ez egy válasz A_Felszemu_Hatlovetu üzenetére (2023. 07. 28. péntek 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 28. péntek 13:09
Rendben, akkor szent a béke smile kitartást, és remélem, azért csak szembejön valaki normális.
#9119   2023. 07. 28. péntek 14:16
X Törölt felhasználó (4658346)
Elmondom, h miért írnak ki a hölgyek minden elvárást… Ő pl napi 50-100 levelet kap… képzeld el még utána egyeztetni ezeket a dolgokat. Nekem speciel ezzel semmi bajom, mert ha valakinek olyan elvárása van, aminek nem tudok megfelelni, nem raboljuk feleslegesen egymás idejét.
(Ez egy válasz A_Felszemu_Hatlovetu üzenetére (2023. 07. 28. péntek 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 28. péntek 14:11
Köszi, hogy megosztottad a háttérsztorit, meg a tapasztalatodat! Valahol érthető így a dolog, és persze az is okés, ha valakinek ez megfelel. Nyilván mindenkinek más az ingerküszöbe, illetve más dolgok azok, amik szembeötlenek. Nekem ez akkor is furcsa, és nyilvánvalóan azt eredményezi, hogy nem írok a hölgyre. Nem is a "megmozdulással" van a problémám - alapvetően fel szoktam ezt az opciót ajánlani, ha arról van szó -, hanem hogy ez nem a megismerkedés szakaszában van megbeszélve, hanem ez az explicit elvárás kb az elsők között. Mindegy, ez nekem fura valószínűleg, másnak meg más dolgokkal van baja. Én csak arra akartam célozni, hogy olyan elvárások vannak megfogalmazva, amik tök irreálisak itt (szerintem) a nem túl magas színvonal miatt, de nekem ez az autós dolog tetszett a legjobban, mégha nem is ez a legextrémebb dolog, és ez ezek szerint valakinek okés. Engem nem szeretne valaki furikázni? smile
#9118   2023. 07. 28. péntek 14:11
A_Felszemu_Hatlovetu A_Felszemu_Hatlovetu
Köszi, hogy megosztottad a háttérsztorit, meg a tapasztalatodat! Valahol érthető így a dolog, és persze az is okés, ha valakinek ez megfelel. Nyilván mindenkinek más az ingerküszöbe, illetve más dolgok azok, amik szembeötlenek. Nekem ez akkor is furcsa, és nyilvánvalóan azt eredményezi, hogy nem írok a hölgyre. Nem is a "megmozdulással" van a problémám - alapvetően fel szoktam ezt az opciót ajánlani, ha arról van szó -, hanem hogy ez nem a megismerkedés szakaszában van megbeszélve, hanem ez az explicit elvárás kb az elsők között. Mindegy, ez nekem fura valószínűleg, másnak meg más dolgokkal van baja. Én csak arra akartam célozni, hogy olyan elvárások vannak megfogalmazva, amik tök irreálisak itt (szerintem) a nem túl magas színvonal miatt, de nekem ez az autós dolog tetszett a legjobban, mégha nem is ez a legextrémebb dolog, és ez ezek szerint valakinek okés. Engem nem szeretne valaki furikázni? smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 28. péntek 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4658346)
2023. 07. 28. péntek 13:50
“A pasasnak autóval vinnie kell oda-vissza…”

Na…. Tudom kire írtad, találkoztam is a hölggyel, nekem nem volt gond, hogy meg kell mozdulnom. Sőt, kifejezetten jól jött ki, hogy egy autóskalandból szerepjátékot csináltunk. De ha szétnézel a fórumokban, és rájössz, hogy melyik pár tagja, azt is észreveszed, hogy van amikor a pasija elviszi bizonyos helyekre. Gondolom azzal meg az lesz a baj, hogy te nem mész dogging helyekre. Azért azt vegyük tudomásul, h mi vagyunk a pasik, ők meg a nők… nincs abban semmi irreális elvárás, hogy valaki nem vezet és nem akar éjszaka vidékről tömegközlekedni.
#9117   2023. 07. 28. péntek 13:50
X Törölt felhasználó (4658346)
“A pasasnak autóval vinnie kell oda-vissza…”

Na…. Tudom kire írtad, találkoztam is a hölggyel, nekem nem volt gond, hogy meg kell mozdulnom. Sőt, kifejezetten jól jött ki, hogy egy autóskalandból szerepjátékot csináltunk. De ha szétnézel a fórumokban, és rájössz, hogy melyik pár tagja, azt is észreveszed, hogy van amikor a pasija elviszi bizonyos helyekre. Gondolom azzal meg az lesz a baj, hogy te nem mész dogging helyekre. Azért azt vegyük tudomásul, h mi vagyunk a pasik, ők meg a nők… nincs abban semmi irreális elvárás, hogy valaki nem vezet és nem akar éjszaka vidékről tömegközlekedni.
(Ez egy válasz A_Felszemu_Hatlovetu üzenetére (2023. 07. 28. péntek 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 28. péntek 13:07
Kíváncsiságból megnéztem a társkeresőben a nőket, párokat is. A helyzet ott sem jobb, bár ott nem az olvasás képességének a hiánya szembetűnő (bár páran követelik a helyesírást, miközben mondat közepén nagybetűkkel, ötezer felkiáltójellel nyomatékosítják mondandójukat), hanem azért vannak érdekes elvárások. Nekem a kedvencem (név nélkül), hogy a pasasnak vinnie kell autóval oda-vissza. Én itt leestem a röhögéstől a székről nyes Kaját ne rágja meg helyette?
A lényeg, hogy akármelyik oldalt nézzük, sajnos a színvonal nagyon alacsony, és ha hetero fickóként nézem, akkor az elvárások meg tudnak néhol nagyon magasak lenni, pontosabban olyanok az elvárások, amiket itt biztosan nem ugranak meg. Azt is hozzátenném (mondom, az elmúlt időszakban végignéztem pár profilt), nem mindig egyértelmű, hogy mit akar az illető - pl.: "nem keresünk pasit, majd mi találunk, de legyél vékony és nagyméretű, olvasd el, az adatlapunkat és csak azután írj." Ilyen színvonalúak az adatlapok nagyrésze. Én azt gondolom, hogy nagyon kitartónak kell lenni ahhoz, hogy itt találjon az ember valamit, és inkább érdemes máshol is keresgélni, talán a színvonal is jobb egy fokkal.

... 93 94 95 96 97 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11016db
Utolsó üzenet: ma 09:29

Hírek

tegnap 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!