Sziasztok!
Én találtam, de nem volt egyszerű. Pontosan úgy, mint a valóságban sem az. Sajnos rövid dolog volt, szóval a találtam az annyiban igaz, hogy a tény megállja a helyét
Én találtam, de nem volt egyszerű. Pontosan úgy, mint a valóságban sem az. Sajnos rövid dolog volt, szóval a találtam az annyiban igaz, hogy a tény megállja a helyét

Nem, sajnos nem. :-(
Szia!
Nem hiszem el, hogy van olyan lány, hölgy, aki örömmel egyedül szeretné tölteni az Ünnepeket, és a további életét. Én sem szeretném...
Zalaegerszegi, NORMÁLIS, 50 éves, magas, alul fazonírozott pasi vagyok.
Nem csak a szex érdekel, sőt...
Nyugodt helyen élek.
Itt csak pasik nézegetnek? Azt kizártnak tartom.
Üdv: Szabolcs
Szia!
Nem hiszem el, hogy van olyan lány, hölgy, aki örömmel egyedül szeretné tölteni az Ünnepeket, és a további életét. Én sem szeretném...
Zalaegerszegi, NORMÁLIS, 50 éves, magas, alul fazonírozott pasi vagyok.
Nem csak a szex érdekel, sőt...
Nyugodt helyen élek.
Itt csak pasik nézegetnek? Azt kizártnak tartom.
Üdv: Szabolcs
ezen a felületen találtam már persze, de bevallom még mindig élőben a könnyebb, nem értem miért

Az emberek hozzáállása miatt van ez.
Folyamatosan,de nem egyszerű

Igen. Aki keres talál 34 éves
(Ez egy válasz GirlforFoursome üzenetére (2023. 12. 08. péntek 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez nem így van, mi is 50 körüliek vagyunk mégis zajlik az élet rengeteg szex is van benne. És igen a többes dolgok is mennek és swinger bulik. Az 50 vagy közeli kor nem jelent akadályt.
(Ez egy válasz Többes1111 üzenetére (2023. 12. 20. szerda 04:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 20. szerda 04:42

Találtunk de nagyon nehéz főleg ilyen korú párnak mint ami mi vagyunk. Az egyik adminisztrátor is leírta, hogy ez már főleg nem az 50 év körüli párok ismerkedési felülete. Valóban igaza van. Tényleg át kell térnünk a nagyszülős üzemmódba és húzni a kétkerekű bevásárló kocsit a boltban ?
Jó reggelt.
Igen. Egymásra találtunk anno itt.
Olyas kapcsolatunk volt mint amit írtam az adatlapomon.
Nagyon jo volt, kellemes, megértettük egymást, a kémia is megvolt mindíg,
egyszóval nagyon jo kis 3 év volt.
Sajnos külföldre költöztek így megszakadt.
Viszont megpróbálok keresni, hátha megtalálom az ehez hasonló
kapcsolatot.
A remény hal meg utoljára. “Míg élek, remélek.”
Üdv. Albert
Igen. Egymásra találtunk anno itt.
Olyas kapcsolatunk volt mint amit írtam az adatlapomon.
Nagyon jo volt, kellemes, megértettük egymást, a kémia is megvolt mindíg,
egyszóval nagyon jo kis 3 év volt.
Sajnos külföldre költöztek így megszakadt.
Viszont megpróbálok keresni, hátha megtalálom az ehez hasonló
kapcsolatot.
A remény hal meg utoljára. “Míg élek, remélek.”
Üdv. Albert
Találtunk de nagyon nehéz főleg ilyen korú párnak mint ami mi vagyunk. Az egyik adminisztrátor is leírta, hogy ez már főleg nem az 50 év körüli párok ismerkedési felülete. Valóban igaza van. Tényleg át kell térnünk a nagyszülős üzemmódba és húzni a kétkerekű bevásárló kocsit a boltban ?
Igen! De azèrt mèg keresgèlünk!
Fõleg párokat, hölgyeket!
Fõleg párokat, hölgyeket!
Hát igen, illetve azért ahogy oly sokszor és sokan leírták,nincs türelem, azonnal kell minden. Kocsiban, természetben,arra járok fuvarban és hasonló finomságok. Nálunk már az esetek döntő többségében ott megállt a dolog mikor közöltük az első találkozó alkalmával nincs semmi. Onnan sok esetben se kép se hang.
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2023. 12. 09. szombat 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 09. szombat 09:31

Egyébként az igazi életben egyszerű? Pl egy hármasban behívni valakit? Nem vagyok prűd, de akár az ismerőseim, kedves szomszédaim kérnének fel, sem lenne egyszerű, pláne idegenek. Volna akihez szívesen, és szerintem volna aki be is venne, de ezt direktben bekérdezni, utalgatni rá vércink. Itt ismeretlenként a külső, és az a pár sor lesz, amit írsz lesz az első szűrő. Sok mindent elárul pár sor, pl azt hogy egyáltalán olvasta-e valaki az adatlapot, vagy csak simán írogat esze nélkül. A szög mindig kibújik

Egyébként az igazi életben egyszerű? Pl egy hármasban behívni valakit? Nem vagyok prűd, de akár az ismerőseim, kedves szomszédaim kérnének fel, sem lenne egyszerű, pláne idegenek. Volna akihez szívesen, és szerintem volna aki be is venne, de ezt direktben bekérdezni, utalgatni rá vércink. Itt ismeretlenként a külső, és az a pár sor lesz, amit írsz lesz az első szűrő. Sok mindent elárul pár sor, pl azt hogy egyáltalán olvasta-e valaki az adatlapot, vagy csak simán írogat esze nélkül. A szög mindig kibújik

Ilyen kellemes nőnek sem egyszerű? Ez megdöbbentő...
(Ez egy válasz hazasparos2013 üzenetére (2023. 12. 08. péntek 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen ...de nem egyszerű !
Igen, találtam. 33 éves és nagyon csinos.
(Ez egy válasz GirlforFoursome üzenetére (2023. 12. 08. péntek 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Így van. Én se keresgélek, írogatok, mert minek... Úgyis megtalál az aki lát bennem fantáziát...vagy a FB-on..vagy...
legalábbis eddig így volt
Hol így kell aktívan "viselkedni", hol úgy, máshol beszélgetni kell, hogy "látható" legyél. Ennyi nekem bőven elég
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 08. péntek 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 08. péntek 20:13
legalábbis eddig így volt

Hol így kell aktívan "viselkedni", hol úgy, máshol beszélgetni kell, hogy "látható" legyél. Ennyi nekem bőven elég

Törölt felhasználó (4679872)

Allítólag én nem is keresek, nő se vagyok, férjem sincs az itt regisztrált kanok alapján... mert vannak elvárásaim... nis loserek, ezért nem jut nektek ingyen pina...
Allítólag én nem is keresek, nő se vagyok, férjem sincs az itt regisztrált kanok alapján... mert vannak elvárásaim... nis loserek, ezért nem jut nektek ingyen pina...
Ó, bocsánat. Több volt, mint 35.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 08. péntek 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 08. péntek 12:19
Törölt felhasználó (4500742)

Igy van! Igaz!
Találr már itt valaki 18- 35 éves korig csinos nőt itt?