Régóta fennt vagyok az oldalon de sajnos egyszer sem sikerült semmi jó dolog. Viszont volt egy hölgy akivel nagyon eltudtam beszélgetni és nagyon mélyen belementünk a dolgokba titokzatos de mégis csodásnak tűnt az egész dolog. Aztán sajnos jött az életemben 1-2 nagyon nehéz dolog nem kerestem és úgy érzem sajnos ezzel felégettem az egyetlen lehetőségem amit nagyon bánok.
igen találtunk de nagyon nehéz
(Ez egy válasz elcondor üzenetére (2025. 06. 23. hétfő 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 23. hétfő 14:55

Tíz éve vagyok itt , többször feladva,de mindig újra kezdve a keresést. A tíz év alatt 1 azaz ,egy ember volt ,aki mindenben , talán ,megfelelt volna , sajnos ,meg futamodtam. Itt találni nem egyszerű , többnyire feljonnek , fel spanoljak magukat ,kiverik a fotelben És mennek tovább. Jó , ha egyáltalán beszélgetni tudsz , előre jutni ,szinte lehetetlen . Egy iciri piciti kuki sem akadt ez idő alatt . Így nem romlok el soha .

Tíz éve vagyok itt , többször feladva,de mindig újra kezdve a keresést. A tíz év alatt 1 azaz ,egy ember volt ,aki mindenben , talán ,megfelelt volna , sajnos ,meg futamodtam. Itt találni nem egyszerű , többnyire feljonnek , fel spanoljak magukat ,kiverik a fotelben És mennek tovább. Jó , ha egyáltalán beszélgetni tudsz , előre jutni ,szinte lehetetlen . Egy iciri piciti kuki sem akadt ez idő alatt . Így nem romlok el soha .

Nekem most sikerült egy srácot és nagyon jó volt minden.
Ennek ellenére sok a kamus, hitegető.

Nagyon igazad van.
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 06. 22. vasárnap 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 22. vasárnap 18:39

nagyon nehéz, rengeteg az aki csak farkat akar verni gép előtt, ezzel nincs baj, de akkor ne hitegessen, és akkor elbúcsúzunk egymástól, mert a netes "szex" hidegen hagy, a valódit keresem
meg a legtöbb el se olvassa kit nem akarok, aztán erősködnek hogy dede én akarom, hadd döntsem már el én mi fér bele az életembe
meg a legtöbb el se olvassa kit nem akarok, aztán erősködnek hogy dede én akarom, hadd döntsem már el én mi fér bele az életembe
nagyon nehéz, rengeteg az aki csak farkat akar verni gép előtt, ezzel nincs baj, de akkor ne hitegessen, és akkor elbúcsúzunk egymástól, mert a netes "szex" hidegen hagy, a valódit keresem
igen erről irtunk
(Ez egy válasz rozsoma78 üzenetére (2025. 06. 22. vasárnap 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 22. vasárnap 18:26

Aza gond rengeteg a kamu a oldalon,de nagyon nehéz találni partnert.
Aza gond rengeteg a kamu a oldalon,de nagyon nehéz találni partnert.
(Ez egy válasz nudilove üzenetére (2025. 06. 22. vasárnap 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
lehet találni de sok a kamus sajnos
Nem tudom, hogy sikerült háromszor elküldeni. Bocsánat
(Ez egy válasz Passions üzenetére (2025. 06. 22. vasárnap 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 22. vasárnap 16:50

Mi többször találtunk itt partnert. Persze a társkereső profilunk ki van töltve és olyan is ír akit ez nem zavarja. Az ne csodálkozzon ha nemleges választ kap. Szeretünk időt szakítani az ismerkedésre viberen. Ha valaki rljut a viberig sokszor kiderül, hogy mégis nős, vagy olyan fétise van ami nekem nem jön be. Szóval igen, lehet találni de kevés ismerkedésből lesz ágyjelenet.
Mi többször találtunk itt partnert. Persze a társkereső profilunk ki van töltve és olyan is ír akit ez nem zavarja. Az ne csodálkozzon ha nemleges választ kap. Szeretünk időt szakítani az ismerkedésre viberen. Ha valaki rljut a viberig sokszor kiderül, hogy mégis nős, vagy olyan fétise van ami nekem nem jön be. Szóval igen, lehet találni de kevés ismerkedésből lesz ágyjelenet.
Igen, de férfiként egyre nehezebb itt. Sokan a megkeresésre sem reagálnak egy udvarias elutasítással sem. Pedig nyilván azzal sincs semmi baj. Élőben egyszerűbb, ott van a másik tekintete, mosolya, metakommunikáció, kötödés a helyszín/program miatt... pedig online is lehet(ne) ugyanolyan jól, csak úgy ismerkedni, ha nem is történik semmi. Volt már olyan randim is, amiből tök jó beszélgetés, de szex pont nem lett. És volt olyan is, hogy egy párral egy szórakozóhelyről mentünk szinte ismeretlenül lendületből hozzájuk. Bármi lehetséges, meg az ellenkezője is, csak nyitottan kell hozzáállni az emberekhez. Szép napot!
Milyen adatlapot töltsek hogy legalább válasz érkezzen.
Találtunk már több partnert is itt, a G.G.-n. De nagyon nem egyszerű. Mi szoktunk célzottan keresni, vagy hirdetéssel, vagy a társkeresőn nézelődve.
Ami érthetetlen, hogy ha valaki olvassa a társkeresőn az adatlapunkon leírtakat, az miért hiszi azt, hogy vele kivételt teszünk? Nyomulna, jellemzőn egymondatos egyenlevéllel, jó esetben látszik rajta az igyekezet, rosszabb esetben minden szóban legalább egy helyesírási hiba van. Ha ír, akkor legalább venné a fáradságot, s utána olvasna annak, hogy amikor hirdettünk, kit keresünk, de nem teszi. Ám besértődik, ha elutasítást kap. Ma is volt egy ostoba, aki annyira nyitott szájjal szaladt bele abba a bizonyos erdőbe, mert egy mondattal próbálkozott, és semmiféle elvárásnak sem felelt volna meg. Még egy másik regisztrációjáról is reklamált. Ugyanis mi mindenkinek válaszolunk, ám a kéretlen próbálkozókat választ követően automatikusan tiltjuk.
Szóval uraim! Figyeljetek. Sok pár szereti a többes játszadozásokat. Szükség van reátok!
De nem mindegy, hogy kivel mit, s hogyan... A párok többsége nem túlidealizált, lehetelen elvárásokkal felvértezve keresgél. De van egy jellemzően tág fizikai adottságbéli elképzelése, s van egy érzelmi-értelmi minimum, amit tartani szeretne.
Ami érthetetlen, hogy ha valaki olvassa a társkeresőn az adatlapunkon leírtakat, az miért hiszi azt, hogy vele kivételt teszünk? Nyomulna, jellemzőn egymondatos egyenlevéllel, jó esetben látszik rajta az igyekezet, rosszabb esetben minden szóban legalább egy helyesírási hiba van. Ha ír, akkor legalább venné a fáradságot, s utána olvasna annak, hogy amikor hirdettünk, kit keresünk, de nem teszi. Ám besértődik, ha elutasítást kap. Ma is volt egy ostoba, aki annyira nyitott szájjal szaladt bele abba a bizonyos erdőbe, mert egy mondattal próbálkozott, és semmiféle elvárásnak sem felelt volna meg. Még egy másik regisztrációjáról is reklamált. Ugyanis mi mindenkinek válaszolunk, ám a kéretlen próbálkozókat választ követően automatikusan tiltjuk.
Szóval uraim! Figyeljetek. Sok pár szereti a többes játszadozásokat. Szükség van reátok!
De nem mindegy, hogy kivel mit, s hogyan... A párok többsége nem túlidealizált, lehetelen elvárásokkal felvértezve keresgél. De van egy jellemzően tág fizikai adottságbéli elképzelése, s van egy érzelmi-értelmi minimum, amit tartani szeretne.
Hogyan lehet találni.
Nos...
Mikor megkérdeztük, lenne-e kedved találkozni, kitértél a válasz elől. (Ez egy válasz srac26szfv üzenetére (2025. 06. 19. csütörtök 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 19. csütörtök 11:12
Mikor megkérdeztük, lenne-e kedved találkozni, kitértél a válasz elől. (Ez egy válasz srac26szfv üzenetére (2025. 06. 19. csütörtök 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Lehet találni partnert, de nagyon, nagyon nehéz...
Nekem már sikerült innen ismerkedni és találkozó is lett belőle, sőt volt amelyik több évig tartott.
Azonban most ha levelet írok, még egy nemre sem hajlandó a címzett, pedig nem vagyok tolakodó és bunkó... Sőt van olyan aki megígéri, hogy találkozunk, Ők nem tűnnek el mert nem olyanok, aztán mégis
Sajnos ilyen világ van...
Nekem már sikerült innen ismerkedni és találkozó is lett belőle, sőt volt amelyik több évig tartott.
Azonban most ha levelet írok, még egy nemre sem hajlandó a címzett, pedig nem vagyok tolakodó és bunkó... Sőt van olyan aki megígéri, hogy találkozunk, Ők nem tűnnek el mert nem olyanok, aztán mégis

Osztom véleményedet. Én is így látom.
(Ez egy válasz Triplex69 üzenetére (2025. 05. 23. péntek 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 23. péntek 12:25

Kb. 150 levelet küldtem el pár év alatt, nagyon kevés választ kaptam, egy alkalommal kaptam telefonszámot csupán. Mielőtt hozzászólsz, hogy a távolság, helyesírás,sablonlevél stb. miatt, nem emiatt. Úgy látom, hogy a párok (hölgyek) itt is a nagy Ő-t keresik, aki legalább185 cm magas, kisportolt, egész éjszakás mentre kiképzett, intelligens, őszinte, 20-25 cm-es dákóval rendelkező, lehetőleg független férfi. Mi van ha valaki idősebb 1 évvel, alacsonyabb 2 cm-rel stb. a megadott kritériumoknál? Minél inkább le vannak szűkítve a keresési kritériumok, annál nehezebb lesz valakit találni. Én esélyt adnék egy személyes találkozásra és utána dönteném el, létrejött-e a kémia vagy sem.
Lehet találni partnert, de nagyon, nagyon nehéz...