Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#11133   2025. 08. 12. kedd 18:28
Passions Passions VIP
Hát nem tudom. Olvasgatunk itt és csodálkozunk, hogy ekkora a baj. Nekünk nincs bajunk ezzel. Egy kapott levélre kérünk mailban egészalakos arcos képet. Ha tetszik amit kaptunk vibert cserélünk. Néhány beszélgetés után kiderül, hogy érdemes e személyesen találkozni vagy elköszönünk. Nem kell ehhez diploma.
#11132   2025. 08. 12. kedd 14:12
30as párocska 30as párocska
A chatet szerintem hagyjuk is... amikor párnak írnak hogy szia , vagy hello már lőjük is ki . Chaten sem tudnak normálisan megszólítani , nemhogy levélben . Értetlen , buta , kiéhezett kanok írogatnak mindenkinek anélkül hogy adatlapot olvasnának és ez itt a probléma. Sokak minden mindegy alapon írogatnak emberekre , mert tetszik nekik a feltöltött fényképek, videók de mivel korlátoltak ezért el se jutnak addig hogy elolvassák az adatlapon leírtakat .
(Ez egy válasz kalandrafelxxx77 üzenetére (2025. 08. 12. kedd 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 12. kedd 11:33
nem csak ezzel van probléma.

Nagyon nehéz a három vagy négy igent kihozni smile Néha még a kettőt is.

A legfőbb baj az , hogy a chatet kevesen használják. Egy levéllel pedig nehéz kitűnni a tömegből.

Mit írhatsz egy kitöltetlen adatlapra? nyes tetszett a bemutatkozásod, illetve max a fotókra tehetsz (ha vannak) pár pozitív jelzőt.

Amúgy igen, sok a kamus, nem tagadom nyes jól van meggyőztél nyes
#11131   2025. 08. 12. kedd 11:33
kalandrafelxxx77 kalandrafelxxx77
nem csak ezzel van probléma.

Nagyon nehéz a három vagy négy igent kihozni smile Néha még a kettőt is.

A legfőbb baj az , hogy a chatet kevesen használják. Egy levéllel pedig nehéz kitűnni a tömegből.

Mit írhatsz egy kitöltetlen adatlapra? nyes tetszett a bemutatkozásod, illetve max a fotókra tehetsz (ha vannak) pár pozitív jelzőt.

Amúgy igen, sok a kamus, nem tagadom nyes jól van meggyőztél nyes
(Ez egy válasz nudilove üzenetére (2025. 08. 12. kedd 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 12. kedd 10:41
lehet találni de mivel sok a kamus igy nehéz
#11130   2025. 08. 12. kedd 10:41
nudilove nudilove
lehet találni de mivel sok a kamus igy nehéz
(Ez egy válasz kalandrafelxxx77 üzenetére (2025. 08. 12. kedd 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 12. kedd 10:30
Nos az eredeti topic kérdésére válaszoltam, igen találtam.
Találtam már aranyos párokat, illetve egyedülálló hölgyet is.
Ettől függetlenül a tapasztalatom negatív . A siker ráta rendkívül alacsony.

Nagyon sok a megkeseredett ember, illetve azok akik a másikkal csak a fölösleges köröket futtatják.

Szerintem nemtől függetlenül nagyon sok negatív élmény éri az oldalon az embereket. Ha nem csak fűszerként használod az oldalt, és túlságosan komolyan veszed, akkor sok csalódás fog érni.

Ettől függetlenül ha lazán veszed, akkor néha igazán kellemes meglepetésben lehet részed.

Tehát a javaslatom az ,hogy legyél laza . A levelekre a negatív válaszokat, vagy éppen a válasz hiányát pedig ne vedd magadra.

Az igazság az az ,hogy az átlag embernek nagyobb esélye van életben párt találni.
Nem is gondolnátok ,hogy például többesre milyen sokan nyitottak.

Esetleg több pikáns képet tölts fel magadról azzal annyit érsz el, hogy több választ / megkeresést kapsz. Ellenben engem zavart, hogy annak ellenére, hogy heteroszexuális vagyok, a képek nyilvánosságra tétele után, rengeteg homoszexuális (magát párnak, vagy hetero férfinek kiadó adatlappal) kerestek meg, így le is szedtem ezeket a fotókat.
#11129   2025. 08. 12. kedd 10:30
kalandrafelxxx77 kalandrafelxxx77
Nos az eredeti topic kérdésére válaszoltam, igen találtam.
Találtam már aranyos párokat, illetve egyedülálló hölgyet is.
Ettől függetlenül a tapasztalatom negatív . A siker ráta rendkívül alacsony.

Nagyon sok a megkeseredett ember, illetve azok akik a másikkal csak a fölösleges köröket futtatják.

Szerintem nemtől függetlenül nagyon sok negatív élmény éri az oldalon az embereket. Ha nem csak fűszerként használod az oldalt, és túlságosan komolyan veszed, akkor sok csalódás fog érni.

Ettől függetlenül ha lazán veszed, akkor néha igazán kellemes meglepetésben lehet részed.

Tehát a javaslatom az ,hogy legyél laza . A levelekre a negatív válaszokat, vagy éppen a válasz hiányát pedig ne vedd magadra.

Az igazság az az ,hogy az átlag embernek nagyobb esélye van életben párt találni.
Nem is gondolnátok ,hogy például többesre milyen sokan nyitottak.

Esetleg több pikáns képet tölts fel magadról azzal annyit érsz el, hogy több választ / megkeresést kapsz. Ellenben engem zavart, hogy annak ellenére, hogy heteroszexuális vagyok, a képek nyilvánosságra tétele után, rengeteg homoszexuális (magát párnak, vagy hetero férfinek kiadó adatlappal) kerestek meg, így le is szedtem ezeket a fotókat.
#11128   2025. 08. 05. kedd 19:53
GirlforFoursome GirlforFoursome
Párral cuckoldot találtam már innen, nagyon jó volt mindenkinek. Most lányt keresnénk, de nem találunk. Nem itt hirdetjük, elmondtam. Csak mert mindig valaki félreérti
#11127   2025. 08. 05. kedd 16:22
twostrokeguy twostrokeguy
Igen, nagyon generált szövegnek néz ki...
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 08. 05. kedd 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 05. kedd 15:44
Lehet nem is magyar volt és fordító programot használt… nagyon gyanús. Folyamatosan írt itt nekünk török pasi aki itt dolgozik kishazánkban, de volt román is…
Ezekre felesleges időt szakítani is.
#11126   2025. 08. 05. kedd 15:44
Felhőék Felhőék
Lehet nem is magyar volt és fordító programot használt… nagyon gyanús. Folyamatosan írt itt nekünk török pasi aki itt dolgozik kishazánkban, de volt román is…
Ezekre felesleges időt szakítani is.
(Ez egy válasz erotik.kameramann üzenetére (2025. 08. 05. kedd 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 05. kedd 14:20
"VálaszTovábbításMentésÜzenet törlése!
Feladó:
Címzett: erotik.kameramann
Érkezett: 25-08-03 23:10
Tárgy: Harmas
Szia mi szeretnénk ezek elvek alapja. Kipróbálni a hármast amire vagyunk duplan punciba és amit a helyezett abban a szituációban meg kíván szeretnénk az alni de nem kötelező ha pasi szopna a paromal egyszere de ne ezen van a hangsúly ha csak úgy alakul nyitottak vagyunk ha ez a szex hevet fokozza mindennemű persze a termeszeteseg vágy. A hangsúly a nő kenyeztetese ami fontos egy jó meret szimpati nyugodt hely és arc foto cseee a szimpatia és a további folytatás ha úgy gondolod ismerkednek velünk és válaszoltál pár sorban szívesen fogadjuk üdv "

Ezt az üzenetet a napokban kaptam. A nevét töröltem...
Nem igazán értem, mit szeretne, de ha már nem tud normálisan írni, ne is várjon semmi mást. Ugyan ő írt márciusban, "jobban főző farok" és a "lécet teszünk közétek és nyalod..." mondatok amiket nem igazán értettem.
Csak annyit tudtam neki válaszolni, hogy "olvassa vissza, milyen katyvasz szöveget írt"
#11125   2025. 08. 05. kedd 14:28
erotik.kameramann erotik.kameramann
Én pedig szépen megfogalmazott, normális, intelligens üzenetet küldök a keresőknek és még választ sem kapok... gonosz3
#11124   2025. 08. 05. kedd 14:20
erotik.kameramann erotik.kameramann
"VálaszTovábbításMentésÜzenet törlése!
Feladó:
Címzett: erotik.kameramann
Érkezett: 25-08-03 23:10
Tárgy: Harmas
Szia mi szeretnénk ezek elvek alapja. Kipróbálni a hármast amire vagyunk duplan punciba és amit a helyezett abban a szituációban meg kíván szeretnénk az alni de nem kötelező ha pasi szopna a paromal egyszere de ne ezen van a hangsúly ha csak úgy alakul nyitottak vagyunk ha ez a szex hevet fokozza mindennemű persze a termeszeteseg vágy. A hangsúly a nő kenyeztetese ami fontos egy jó meret szimpati nyugodt hely és arc foto cseee a szimpatia és a további folytatás ha úgy gondolod ismerkednek velünk és válaszoltál pár sorban szívesen fogadjuk üdv "

Ezt az üzenetet a napokban kaptam. A nevét töröltem...
Nem igazán értem, mit szeretne, de ha már nem tud normálisan írni, ne is várjon semmi mást. Ugyan ő írt márciusban, "jobban főző farok" és a "lécet teszünk közétek és nyalod..." mondatok amiket nem igazán értettem.
Csak annyit tudtam neki válaszolni, hogy "olvassa vissza, milyen katyvasz szöveget írt"
#11123   2025. 08. 05. kedd 13:48
fefe41 fefe41
Rámír az illető nem tudom hogy nő vagy férfi volt mert az adatlapját nem lehet megnézni hogy mit lehet tudni rólam. Illedelmesen válaszolok neki. És várom a válaszát semmi majd egy hét múlva ráírok hogy köszi a választ. Vissza ír hogy milyen türelmetlen vagyok és akkor hagyjuk a fenébe az egészet. Na akkor most erre mit mondjak???
#11122   2025. 08. 05. kedd 09:53
varga béla varga béla
Plusz a lokáció.
(Ez egy válasz ZZZZ079 üzenetére (2025. 08. 04. hétfő 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 04. hétfő 19:18
Őszinteség,intelligencia,empátia,kölcsönösség, kommunikáció, udvariasság. Szerény véleményem szerint ezekre a jellemvonásokra van szükség.
#11121   2025. 08. 05. kedd 08:08
Anna900 Anna900
Igen, én is találtam már. Türelem és kitartás, és persze egy nagy adag tolerancia
#11120   2025. 08. 04. hétfő 20:13
Katárda Katárda
Mi egy nagyon kedves valós párral ismerkedtünk meg. Találkoztunk is kellemesen elbeszélgettünk. Nagyon jól éreztük magunkat velük ,de mint kiderült másak a vágyink .Sok sikert kívána mindenki keresi tovább a megfelelő partnerét. Nagyon korrekt volt minden
#11119   2025. 08. 04. hétfő 19:18
ZZZZ079 ZZZZ079
Őszinteség,intelligencia,empátia,kölcsönösség, kommunikáció, udvariasság. Szerény véleményem szerint ezekre a jellemvonásokra van szükség.
#11118   2025. 08. 04. hétfő 10:52
varga béla varga béla
Ne törődj vele. Jó kis nő vagy.
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 08. 03. vasárnap 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 03. vasárnap 08:45
pontosan nyes rögtön dagadt igénytelen kurva leszek nyes ilyenkor megírom gratulálok, látom az igazi énedet
#11117   2025. 08. 03. vasárnap 10:29
Felhőék Felhőék
Nis ezeket ide írod rendszeresen… mit remélsz? Egy kis szánalom szexet? Tényleg nem értem…
(Ez egy válasz rozsoma78 üzenetére (2025. 08. 03. vasárnap 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 03. vasárnap 10:17
Lassan feladóm, nem találok partnert itt.
#11116   2025. 08. 03. vasárnap 10:17
rozsoma78 rozsoma78
Lassan feladóm, nem találok partnert itt.
#11115   2025. 08. 03. vasárnap 08:45
Christine1989 Christine1989 VIP
pontosan nyes rögtön dagadt igénytelen kurva leszek nyes ilyenkor megírom gratulálok, látom az igazi énedet
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 08. 03. vasárnap 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 03. vasárnap 08:43
Igen ez jellemző egyeseknél. Míg ismerkedne oda van a páromtól hogy milyen csodás nő, meg hogy megdugná, de mikor írom hogy nem őt keressük, akkor elgurul a gyógyszer, minden büdös kurva, meg úgy néz ki mint egy leengedett bicikli belső ( wink ). Szóval sok eleinte normálisnak tűnő pasi ilyenkor megmutatja milyen is valójában…
#11114   2025. 08. 03. vasárnap 08:43
Felhőék Felhőék
Igen ez jellemző egyeseknél. Míg ismerkedne oda van a páromtól hogy milyen csodás nő, meg hogy megdugná, de mikor írom hogy nem őt keressük, akkor elgurul a gyógyszer, minden büdös kurva, meg úgy néz ki mint egy leengedett bicikli belső ( wink ). Szóval sok eleinte normálisnak tűnő pasi ilyenkor megmutatja milyen is valójában…
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 08. 03. vasárnap 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 03. vasárnap 08:27
jahm és hozzáteszem ezek a meddő viták után szinte mindig én voltam a biztos egy ronda dagadt ribanc vagyok, aki faszt se látott évek óta
kedvenc faszim volt aki szerint azért nem érek rá este, mert biztos még anyámmal élek, senkinek nem tartozok magyarázzattal hogy 6-kor kelek...

... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11193db
Utolsó üzenet: 2025. 08. 19. kedd

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!