Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#11305   2025. 11. 15. szombat 08:10
Veemi Veemi
Hogy legyen néha valami vicces sztori is: Megadtuk a számunkat egy párnak, de amikor hívtak, rosszul ütötték be és valaki egész mást hívtak fel. Nagyon jól elbeszélgettek vele pár percig, mire kiderült, hogy nem is úgy hívják őket, ahogy kellene. De a végén azt mondta az illető, hogy ők is keresnek partnereket többesre. Hogy tényleg sikerült egy másik swingert hívni véletlenül, vagy csak a férfi gyorsan kapcsolt, hogy ebből akár lehetne egy kaland is, azt már sose fogjuk megtudni. smile
#11304   2025. 11. 12. szerda 13:44
paroskalandok paroskalandok
Olvassuk a hozzászólásokat, és egyértelműen látszik, hogy párként nem egyedül mi találkozunk ezzel.
A nonszensz kategóriát (amiről azt gondoljuk, hogy nem lehet alulmúlni) minden esetben sikerül még megugrani…
Egészen megdöbbentő, hogy mennyi analfabéta és földön kívüli van közöttünk.
Nyilván párként más elvárással közelítjük a dolgokat, de az ne okozzon már senkinek meglepetést hogy egy bizonyos szintet meg kell ugrani, ha az ember csatlakozni szeretne valakihez.
Na mind1, kitartást mindenkinek!!!
Béke!
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 11. 12. szerda 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 12. szerda 11:16
Lehet elkényelmesedtek az emberek. Rengeteg olyan van aki inkább fantázia világban él. Másik része meg sajnos csak azért akar beszélgetni hogy képekre szerezzen örömöt magának. Sokan párnak adják ki magukat közben meg semmi valóság nincs mögötte. Rendesen el tud menni az ember kedve az ilyenektől. De keresni kell, ha nem adjuk meg a lehetőséget, hogy megtalálhassuk a megfelelő partnert….akkor várhat az ember míg ki nem csúszik az aktív évekből smile
#11303   2025. 11. 12. szerda 11:16
Felhőék Felhőék
Lehet elkényelmesedtek az emberek. Rengeteg olyan van aki inkább fantázia világban él. Másik része meg sajnos csak azért akar beszélgetni hogy képekre szerezzen örömöt magának. Sokan párnak adják ki magukat közben meg semmi valóság nincs mögötte. Rendesen el tud menni az ember kedve az ilyenektől. De keresni kell, ha nem adjuk meg a lehetőséget, hogy megtalálhassuk a megfelelő partnert….akkor várhat az ember míg ki nem csúszik az aktív évekből smile
(Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2025. 11. 12. szerda 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 12. szerda 08:34
Sziasztok
Az a helyzet, hogy mindig azzal a lendülettel futunk neki a keresésnek, hogy majd most! Most biztosan sikerül, és a bolygók állása stimmelni fog.
Nyikvan válogatunk, de ez nem a Barbi és Ken szintet jelöli, hanem az azonos gondolkodást, azonos vágyakat, és azért a hozzánk hasonló adottságokat.
Sajnos a megkeresések 99% annyira korlátolt, hogy sem olvasni és értelmezni nem tud, sem pedig 2 összetett mondatot nem tud megfogalmazni.
A maradék megkeresésnél pedig egész egyszerűen megijed, ha folytatásra biztató választ kap, és egész egyszerűen szublimál. A hab a tortán, akiről azt gondoljuk higy az előző szakaszt megugrotta, a beszélgetés azon részen dobja el a dolgot amikor a sikeres időpont egyeztetésnél tartunk…
Teljesen elképesztő, hogy ez a jellemző.
Tényleg visszasírjuk a 4-5-6 évvel ezelőtti állapotot, ahol a virtuális térből a valóságba való kilépés gyors volt…
Most inkább azt látjuk, hogy fu fa bokor virág ír de azt sem tudja kinek és miért
#11302   2025. 11. 12. szerda 09:17
cucik cucik
Ez így tű pontos.
(Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2025. 11. 12. szerda 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 12. szerda 08:34
Sziasztok
Az a helyzet, hogy mindig azzal a lendülettel futunk neki a keresésnek, hogy majd most! Most biztosan sikerül, és a bolygók állása stimmelni fog.
Nyikvan válogatunk, de ez nem a Barbi és Ken szintet jelöli, hanem az azonos gondolkodást, azonos vágyakat, és azért a hozzánk hasonló adottságokat.
Sajnos a megkeresések 99% annyira korlátolt, hogy sem olvasni és értelmezni nem tud, sem pedig 2 összetett mondatot nem tud megfogalmazni.
A maradék megkeresésnél pedig egész egyszerűen megijed, ha folytatásra biztató választ kap, és egész egyszerűen szublimál. A hab a tortán, akiről azt gondoljuk higy az előző szakaszt megugrotta, a beszélgetés azon részen dobja el a dolgot amikor a sikeres időpont egyeztetésnél tartunk…
Tényleg visszasírjuk a 4-5-6 évvel ezelőtti állapotot, ahol a virtuális térből a valóságba való kilépés gyors volt…
Most inkább azt látjuk, hogy fu fa bokor virág ír de azt sem tudja kinek és miért
#11301   2025. 11. 12. szerda 08:34
paroskalandok paroskalandok
Sziasztok
#11300   2025. 11. 11. kedd 16:47
horvathzaszlo horvathzaszlo
Igen
#11299   2025. 11. 11. kedd 16:34
parcy parcy
Hát igen, annak én is.
(Ez egy válasz kmd1978 üzenetére (2025. 11. 11. kedd 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 11. kedd 13:38
Én már annak is örülnék, ha valaki vissza írna smile
#11298   2025. 11. 11. kedd 13:38
kmd1978 kmd1978
Én már annak is örülnék, ha valaki vissza írna smile
#11297   2025. 11. 11. kedd 13:28
rozsoma78 rozsoma78
Keresgélek de sehol semmi.
#11296   2025. 11. 07. péntek 23:16
Dawszi Dawszi
Igen, több alkalommal is..,
#11295   2025. 11. 07. péntek 23:08
MrCelofan MrCelofan
"Lófasz jön itt Csikánó, nem csillag!"
#11294   2025. 11. 07. péntek 21:38
Veemi Veemi
Nektek ugyanaz a gondotok, mint nekünk itt Szegeden. Ha nem akarunk külföldre menni, akkor egy félkörben tudunk keresgélni. De ennek a félkörnek az északi részén már olyanok élnek, akik közel vannak Budapesthez, és számtalan hirdetésből tudnak válogatni.

A bizalomról meg egy szomorú sztori. Az egyik előző partnerünk jött volna hozzánk de lerobbant a kocsijuk, még a lakhelyükhöz közel. Otthagyták és hazavonatoztak. Úgy érezték, hogy szelfit kell küldeniük a vasútállomásról, nehogy azt higgyük, csak kamuznak. Még jó, hogy a szerviz számlát nem mutatták be szegények. És ez nem ismerkedés közben történt, már rég túl voltunk a szexen is.
(Ez egy válasz érzéki pár üzenetére (2025. 11. 07. péntek 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 07. péntek 06:53
Komplex a kérdéskör.
Fajlagosan kevés a valós pár a megyénkből. Aki komolyan gondolja, az benne van egy személyes taliban, velük már találkoztunk.
Marad a szürke, kamus zóna, belőlük van több, és mindent megtesznek, hogy felhívják magukra a figyelmet.

A másik gond, hogy szexet keresnek a "párok", de nem fektetnek be melót a kapcsolatba, Nincs ismerkedés, nincs bizalom a másik felé. Hogy is várhatják el ezek az emberek, hogy összejöjjön valami?
A párosok többsége mögött egy pasi bújik meg, aki újdonságot keres(ne), de előbb otthon kellene rendbetenni az asszonnyal a kapcsolatot...

Még valami, többen írták, hogy megsértődött valamin a kiszenelt pár, Ez sajnos hamar össze tud jönni, mert ha úgy érezzük legbelül, hogy kiadtunk valamit az intimitásunkból, érdemesnek találtunk valakiket arra, hogy felfedjük magunkat előtte, és nem érezzük a viszonzást, hamar ki tud alakulni a védelmi mechanizmus.

"és akkor meg is érkeztünk a kör elejére, a kamus/szürke zóna nem feltétlenül ismerkedni akar, nekik elég ez az internetes szórakozás"
#11293   2025. 11. 07. péntek 19:19
twostrokeguy twostrokeguy
Nekem az a tippem, hogy az extra "válogatós" emberek/párok nem mennek klubba. Pont azért, mert ott (sem) lesznek ideális emberek, csak "hétköznapiak".
(Ez egy válasz Veemi üzenetére (2025. 11. 07. péntek 06:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 07. péntek 06:27
Persze, ez mind így van, csak aztán ugyanezek az emberek elmennek a klubba és az ottani felfokozott légkörben lefekszenek szinte bárkivel a sötétben. Vagy aki azt mondja, hogy ő alaposan megválogatja a partnereit, az 2 percet gondolkodik előtte. smile
#11292   2025. 11. 07. péntek 08:51
doors67 doors67
Sziasztok.Mi is a ti megyétekből találtunk magunknak párt,lassan 6 éve összejárunk.
(Ez egy válasz érzéki pár üzenetére (2025. 11. 07. péntek 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 07. péntek 06:53
Komplex a kérdéskör.
Fajlagosan kevés a valós pár a megyénkből. Aki komolyan gondolja, az benne van egy személyes taliban, velük már találkoztunk.
Marad a szürke, kamus zóna, belőlük van több, és mindent megtesznek, hogy felhívják magukra a figyelmet.

A másik gond, hogy szexet keresnek a "párok", de nem fektetnek be melót a kapcsolatba, Nincs ismerkedés, nincs bizalom a másik felé. Hogy is várhatják el ezek az emberek, hogy összejöjjön valami?
A párosok többsége mögött egy pasi bújik meg, aki újdonságot keres(ne), de előbb otthon kellene rendbetenni az asszonnyal a kapcsolatot...

Még valami, többen írták, hogy megsértődött valamin a kiszenelt pár, Ez sajnos hamar össze tud jönni, mert ha úgy érezzük legbelül, hogy kiadtunk valamit az intimitásunkból, érdemesnek találtunk valakiket arra, hogy felfedjük magunkat előtte, és nem érezzük a viszonzást, hamar ki tud alakulni a védelmi mechanizmus.

"és akkor meg is érkeztünk a kör elejére, a kamus/szürke zóna nem feltétlenül ismerkedni akar, nekik elég ez az internetes szórakozás"
#11291   2025. 11. 07. péntek 06:53
érzéki pár érzéki pár
Komplex a kérdéskör.

#11290   2025. 11. 07. péntek 06:27
Veemi Veemi
Persze, ez mind így van, csak aztán ugyanezek az emberek elmennek a klubba és az ottani felfokozott légkörben lefekszenek szinte bárkivel a sötétben. Vagy aki azt mondja, hogy ő alaposan megválogatja a partnereit, az 2 percet gondolkodik előtte. smile
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2025. 11. 06. csütörtök 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 06. csütörtök 23:14
Pontosan, mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy kivel bújik ágyba - ha a 150 centis csaj 180 centis pasast keres vagy az 50-es fickó 25 éves nőt, ő dolga. Legfeljebb nem talál. Nem mindenki keres minden áron. Szerencsére.
#11289   2025. 11. 07. péntek 06:25
Veemi Veemi
Persze. Bennünket azért tiltottak, mert azt mondtam, hogy a párom 2 napra elutazott és csak akkor tudjuk megbeszélni a hirdetésüket, ha visszajön. (Igen, tudom, van internet meg telefon, de nem fogunk swingerről beszélgetni amíg a családjánál van látogatóban.) Azonnal kamus szóló férfinak lettem nyilvánítva.

De én is tiltottam már valakit, aki boldogan chatelgetett mindaddig, amíg fel nem vetettem a telefont, onnantól mély hallgatás, annyit se írt vissza, hogy megbeszélik vagy valami. Két napot vártam a válaszra, aztán tiltottam.

És igen, ezt a bizalmatlan légkört is a kamusoknak köszönhetjük.
(Ez egy válasz Arlan95 üzenetére (2025. 11. 06. csütörtök 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 06. csütörtök 21:35
Sziasztok, más is találkozott már azzal, hogy olyan sértődékenyek felnőtt emberek, mint az óvodások? Többször találkoztam ezzel, de a legutóbbi példa nagyon szomorú.

Beszélgettünk egy párral az oldalról két napot, jól indult a dolog, jó volt a hangulat. Megírtam nekik, hogy zsúfolt időszakom van és két hét múlva tudunk találkozni leghamarabb. A mai nap reggel is írtam nekik, majd este tudtam ismét ránézni az üzenetekre, mert dolgoztam, ahogy a legtöbb ember teszi, utána pedig a szüleimnek kellett segítenem. Ekkora a közös chatben már elküldtek a búsba és letiltottak, mert nem válaszoltam kemény 10 órán keresztül. A hölgyet még el tudtam érni, durcás, passzív-agresszív módon kifogásolta, hogy nem írtam nekik és letiltott ő is, esélyt sem hagyva a tisztázásra.

Őszintén nem értem, az a probléma, hogy nap közben dolgozom és nem velük beszélgetek? Leghamarabb két hét múlva tudtunk volna találkozni, miért volt ennyire fontos a mai nap? Miért nem szóltak, ha zavarja őket valami, miért a tiltás és hisztizés az első reakció?
#11288   2025. 11. 06. csütörtök 23:58
upaupa upaupa
Szerintem a sok csalódás miatt, mi nemrég beszélgetni kezdtünk egy közelben lévő párral, egyfolytában értetlen gyerekesen erőszakos követelőző hozzá állás a pasi oldaláról ez már több volt mint gyanús, mi is elfoglaltak vagyunk így eltelt 2 hét mire tudtunk időt szakítani, és bejelentkeztünk egy talira, na onnan felszívódás, jó pár napra ide a gg, re írtam egy üzenetet , kíváncsi voltam a miértekre, jött is a válasz, hogy a munkája miatt nem tudott írni, csakhogy azt láttam, hogy szintén ide a gg,re adott fel hirdetést az egyik társkereső topicba, szóval kamu kamu kamu. Tilt töröl. Nekem a munkám is megérteni kideríteni a miértekety és ez a legnehezebb, hogy nem tudom mi értelme egy egy ilyen eseménynek, most képet szedhet le a netről verheti rá, miért jobb energiát fektetni egy a hazudozásba, tényleg nem értem.
(Ez egy válasz Arlan95 üzenetére (2025. 11. 06. csütörtök 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 06. csütörtök 21:35
Sziasztok, más is találkozott már azzal, hogy olyan sértődékenyek felnőtt emberek, mint az óvodások? Többször találkoztam ezzel, de a legutóbbi példa nagyon szomorú.

Beszélgettünk egy párral az oldalról két napot, jól indult a dolog, jó volt a hangulat. Megírtam nekik, hogy zsúfolt időszakom van és két hét múlva tudunk találkozni leghamarabb. A mai nap reggel is írtam nekik, majd este tudtam ismét ránézni az üzenetekre, mert dolgoztam, ahogy a legtöbb ember teszi, utána pedig a szüleimnek kellett segítenem. Ekkora a közös chatben már elküldtek a búsba és letiltottak, mert nem válaszoltam kemény 10 órán keresztül. A hölgyet még el tudtam érni, durcás, passzív-agresszív módon kifogásolta, hogy nem írtam nekik és letiltott ő is, esélyt sem hagyva a tisztázásra.

Őszintén nem értem, az a probléma, hogy nap közben dolgozom és nem velük beszélgetek? Leghamarabb két hét múlva tudtunk volna találkozni, miért volt ennyire fontos a mai nap? Miért nem szóltak, ha zavarja őket valami, miért a tiltás és hisztizés az első reakció?
#11287   2025. 11. 06. csütörtök 23:14
twostrokeguy twostrokeguy
Pontosan, mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy kivel bújik ágyba - ha a 150 centis csaj 180 centis pasast keres vagy az 50-es fickó 25 éves nőt, ő dolga. Legfeljebb nem talál. Nem mindenki keres minden áron. Szerencsére.
(Ez egy válasz Hobert üzenetére (2025. 11. 06. csütörtök 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 06. csütörtök 17:40
Ezzel valahol nem is lenne baj, ha sokan magukkal is tisztában lennének.
Mert sokszor az ideált akaró, bőven nem az. Persze mindenkinek szíve joga eldönteni kivel bújik ágyba.
#11286   2025. 11. 06. csütörtök 21:35
Arlan95 Arlan95

1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11325db
Utolsó üzenet: tegnap 23:14

Hírek

2025. 10. 13. hétfő 08:38
Társkereső rendbe tétele! Kedves Felhasználóink! Sajnos elérkeztünk egy olyan ponthoz, ahol már muszáj kísérletet tenni arra, hogy a társkereső, a céljának megfelelően működjön!! Mint azt bizonyára sokan megtapasztaltátok, a Társkeresőben a keresési találatoknál a nő... Tovább
2025. 10. 09. csütörtök 11:48
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább
2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 387 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!