Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#11326   ma 06:49
approx approx
Minket bejelölt egy vonzó nő. Ráírtam, hogy köszönjük a jelölést, szívesen ismerkedünk, ezek szerint ő is szereti az adatlapunkon megjelölt tevékenységet? Mire visszaírt, hogy "hú hát ez így elsőre...", és hogy előbb talán meg kéne ismerkedni. Írtam, hogy természetesen ismerkedjünk, de mi egy bizonyos dologra keresünk, érdemes tisztáznunk, hogy azonos-e az érdeklődésünk. Azóta se írt többet. Mintha nem egy szexoldalon lennénk, hanem a Nagykörúton egy kávéházban...
(Ez egy válasz Sir Lancelot üzenetére (tegnap 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:14
Szia approx!
Kb két hete ráírtam egy hölgy hirdetőre,hogy van-e most lehetőség ismerkedni vele!2 nap múlva kaptam választ,hogy rendben van ismerkedjünk.Mail-en folytattuk az ismerkedést,ami egészen jól haladt(mindketten függetkenként)igaz nem napi szinten de 2-3 naponta kommunikáltunk.A hölgy megadta az elérhetőségeit(telefon szám,facebook,név is,még a távolság is tökéletes 20 km-re vagyunk egymástól)utána néztem,minden rendben kúlsőre nagyon vonzó nő.Pár üzenet után leírtam,hogy szeretem az orális játékokat.Na innentől mintha valami borzasztó sértő dolgot írtam volna,teljesen megszűnt a kommunikáció,pedig az adatlapján azt írta,hogy szereti az orális dolgokat.Na mondom magamnak,a következő lépés,hogy felhívom és megbeszélek vele egy találkozót.De azóta semmu reakció,se efy bocs de nekem ez nem jön be amit írtál,nem egymást keressük.Nincs baj ha nem,csak akkor ezt miért nem lehet közölni!?
#11325   tegnap 23:14
Sir Lancelot Sir Lancelot
Szia approx!
Kb két hete ráírtam egy hölgy hirdetőre,hogy van-e most lehetőség ismerkedni vele!2 nap múlva kaptam választ,hogy rendben van ismerkedjünk.Mail-en folytattuk az ismerkedést,ami egészen jól haladt(mindketten függetkenként)igaz nem napi szinten de 2-3 naponta kommunikáltunk.A hölgy megadta az elérhetőségeit(telefon szám,facebook,név is,még a távolság is tökéletes 20 km-re vagyunk egymástól)utána néztem,minden rendben kúlsőre nagyon vonzó nő.Pár üzenet után leírtam,hogy szeretem az orális játékokat.Na innentől mintha valami borzasztó sértő dolgot írtam volna,teljesen megszűnt a kommunikáció,pedig az adatlapján azt írta,hogy szereti az orális dolgokat.Na mondom magamnak,a következő lépés,hogy felhívom és megbeszélek vele egy találkozót.De azóta semmu reakció,se efy bocs de nekem ez nem jön be amit írtál,nem egymást keressük.Nincs baj ha nem,csak akkor ezt miért nem lehet közölni!?
#11324   tegnap 19:31
Cuckpár3 Cuckpár3
Deeeeee lehet találni
#11323   tegnap 19:12
nudilove nudilove
De lehet de nem egyszerű
(Ez egy válasz rozsoma78 üzenetére (tegnap 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:54
Nem lehet itt találni partnert,
#11322   tegnap 18:58
térdelve térdelve
Azt se nagyon, de nem szabad feladni.
(Ez egy válasz rozsoma78 üzenetére (tegnap 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:54
#11321   tegnap 18:54
rozsoma78 rozsoma78
#11320   tegnap 18:42
térdelve térdelve
10-ből 1 szokott visszaírni. Ezt az elmúlt hetekben tapasztaltam.
(Ez egy válasz kmd1978 üzenetére (2025. 11. 11. kedd 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 11. kedd 13:38
Én már annak is örülnék, ha valaki vissza írna smile
#11319   tegnap 18:15
parcy parcy
Velem is történt hasonló. Rám írt olyan, aki nincs az én érdeklődési körömben,(hozzám képest túl fiatal lány) nem is értem hogy miért talált rám.
Mikor ezt szóvá tettem neki, állítja, hogy pont én vagyok az esete. Hetekig kellemesen elbeszélgettünk, egy másik chat oldalon. Nagy nehezen kikönyörög egy találkozót - hangsúlyozom nem én kezdeményeztem - aztán a találkozó napján eltűnik. GG-ről kiregisztrál a másik oldalon nem válaszol,pedig látom hogy elolvasta.
(Ez egy válasz approx üzenetére (tegnap 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:58
Tulajdonképpen csak érdeklődésből kérdezem, hátha van valaki, aki tudja a választ, mi a valóság a következő, sajnos minden másnál gyakoribb forgatókönyv esetében:
Kulturált levélváltás során úgy néz ki, egyeznek az elképzeléseink, ezért átmegyünk másik beszélgetőfelületre. Ott tovább folytatódik az ismerkedés, míg mindent kielégítően meg is beszélünk, a legkisebb részletekig, ki kivel mit csináljon és ne csináljon, és megbeszéljük, hogy így mindenkinek kedvére való lenne a dolog. Majd azt mondjuk, akkor ismerkedjünk meg hármasban/négyesben is, egy videócseteléssel vagy ha az kényelmesebb, semleges találkozással, vagy akár úgy, hogy a semleges találkozó átmehet másba is, ha mindenkinek minden oké.

És itt vége. A másik fél nem válaszol többé, vagy kitérő választ, de legalábbis nem reagál a bármiféle találkozó felvetésére.

És nem vagy nem elsősorban képgyűjtőkről van szó, mert maximum egy-két kép cserél gazdát, és ilyenekből úgyis van itt a GG-n több millió. De akkor mi történik ilyenkor? Igazából az egészet csak a csetelő férfi akarta, és a párja valójában nem is akar semmit, akár nem is tud róla? De akkor minek csetelni, ismerkedni, mi haszna a férfi számára? És mi van, ha nem is férfiről van (elvileg...) szó, hanem nővel csetelünk, de ugyanez a forgatókönyv? Vagy ennyire sokan vannak, akik csak fantáziálnak a találkozóról másokkal, de valójában nem mernek kilépni a hétköznapi életükből? De akkor megint csak: minek az egész? Tényleg nem tudok rájönni, mi lehet az ok.
#11318   tegnap 17:52
approx approx
Elvileg nem. Akikről szó van, azt állítják, csinálják a párjukkal. Persze nem tudom, mi honnantól hazugság és mi nem...
(Ez egy válasz Veemi üzenetére (tegnap 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:48
Gondolj rá úgy, hogy te abba a szerencsés töredékbe tartozol, akinek a párja benne van a játékban és együtt kalandozhattok. A férfiak 99%-a soha nem fogja a valóságban átélni ezt az élményt. Ameddig veletek virtuálisan eljut, az neki a maximum, ahova valaha is el fog jutni.

Persze ettől még nem szép dolog másokat átverni, de az elfojtott vágyak sok mindent kihoznak az emberekből.
#11317   tegnap 17:48
Veemi Veemi
Gondolj rá úgy, hogy te abba a szerencsés töredékbe tartozol, akinek a párja benne van a játékban és együtt kalandozhattok. A férfiak 99%-a soha nem fogja a valóságban átélni ezt az élményt. Ameddig veletek virtuálisan eljut, az neki a maximum, ahova valaha is el fog jutni.

Persze ettől még nem szép dolog másokat átverni, de az elfojtott vágyak sok mindent kihoznak az emberekből.
(Ez egy válasz approx üzenetére (tegnap 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:41
Hát, nem értem akkor az emberek gondolkodását. Nem mondom, tud izgató lenni egy ilyen "egyeztetés", de szerintem kizárólag attól, hogy az ember arra gondol, mindez hamarosan majd tényleg megtörténik - ha ez nincs benne a képletben, tényleg nem értem, mivel jobb, mint ingyenesen elérhető képeket vagy filmet nézni. Akkor legalább nem hazudsz senkinek...

(A saját esetünkről: persze csak olyanokra írtunk rá, akik valamiképp utaltak arra az adatlapjukon, hogy tabuk nélkül képzelik el, és a fenti probléma nem is azokkal volt, akik visszaírtak, hogy nekik ez nem pálya. Hanem akik leírták, hogy igen, szeretik, szoktak ilyet, sőt olyan is volt, aki panaszkodott, hogy pont erre keresnek ők is, de "kevés a normális ember" a GG-n...)
#11316   tegnap 17:41
approx approx
Hát, nem értem akkor az emberek gondolkodását. Nem mondom, tud izgató lenni egy ilyen "egyeztetés", de szerintem kizárólag attól, hogy az ember arra gondol, mindez hamarosan majd tényleg megtörténik - ha ez nincs benne a képletben, tényleg nem értem, mivel jobb, mint ingyenesen elérhető képeket vagy filmet nézni. Akkor legalább nem hazudsz senkinek...

(A saját esetünkről: persze csak olyanokra írtunk rá, akik valamiképp utaltak arra az adatlapjukon, hogy tabuk nélkül képzelik el, és a fenti probléma nem is azokkal volt, akik visszaírtak, hogy nekik ez nem pálya. Hanem akik leírták, hogy igen, szeretik, szoktak ilyet, sőt olyan is volt, aki panaszkodott, hogy pont erre keresnek ők is, de "kevés a normális ember" a GG-n...)
(Ez egy válasz Veemi üzenetére (tegnap 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:46
Megválaszoltad a kérdésedet az utolsó pár mondatodban. Igen, fantáziáló férfiakkal (vagy nőkkel) beszélgetsz, gyakran a párjuk tudta nélkül. Nekik elég ennyi is. Ráadásul te egy ritka, de sok férfifantáziában szereplő fétisre keresel nőt vagy párt. Én minden megkeresésre gyanakodnék. smile

Ezért kell minimális egyeztetés után hármas/négyes telefonnal kezdeni. Ha ezt mindenki szigorúan betartaná, a kamusoknak nem teremne babér és kikopnának innen.
#11315   tegnap 16:59
Elemér34 Elemér34 VIP
Én igen
#11314   tegnap 16:46
Veemi Veemi
Megválaszoltad a kérdésedet az utolsó pár mondatodban. Igen, fantáziáló férfiakkal (vagy nőkkel) beszélgetsz, gyakran a párjuk tudta nélkül. Nekik elég ennyi is. Ráadásul te egy ritka, de sok férfifantáziában szereplő fétisre keresel nőt vagy párt. Én minden megkeresésre gyanakodnék. smile

Ezért kell minimális egyeztetés után hármas/négyes telefonnal kezdeni. Ha ezt mindenki szigorúan betartaná, a kamusoknak nem teremne babér és kikopnának innen.
Tulajdonképpen csak érdeklődésből kérdezem, hátha van valaki, aki tudja a választ, mi a valóság a következő, sajnos minden másnál gyakoribb forgatókönyv esetében:
Kulturált levélváltás során úgy néz ki, egyeznek az elképzeléseink, ezért átmegyünk másik beszélgetőfelületre. Ott tovább folytatódik az ismerkedés, míg mindent kielégítően meg is beszélünk, a legkisebb részletekig, ki kivel mit csináljon és ne csináljon, és megbeszéljük, hogy így mindenkinek kedvére való lenne a dolog. Majd azt mondjuk, akkor ismerkedjünk meg hármasban/négyesben is, egy videócseteléssel vagy ha az kényelmesebb, semleges találkozással, vagy akár úgy, hogy a semleges találkozó átmehet másba is, ha mindenkinek minden oké.

És itt vége. A másik fél nem válaszol többé, vagy kitérő választ, de legalábbis nem reagál a bármiféle találkozó felvetésére.

És nem vagy nem elsősorban képgyűjtőkről van szó, mert maximum egy-két kép cserél gazdát, és ilyenekből úgyis van itt a GG-n több millió. De akkor mi történik ilyenkor? Igazából az egészet csak a csetelő férfi akarta, és a párja valójában nem is akar semmit, akár nem is tud róla? De akkor minek csetelni, ismerkedni, mi haszna a férfi számára? És mi van, ha nem is férfiről van (elvileg...) szó, hanem nővel csetelünk, de ugyanez a forgatókönyv? Vagy ennyire sokan vannak, akik csak fantáziálnak a találkozóról másokkal, de valójában nem mernek kilépni a hétköznapi életükből? De akkor megint csak: minek az egész? Tényleg nem tudok rájönni, mi lehet az ok.
#11313   tegnap 16:22
3.atkeressük 3.atkeressük
Szintén ugyanez a tapasztalat. Kiegészítve azzal, hogy ahelyett találkozna inkább törli magát azoldalról.

#11312   tegnap 13:58
approx approx

#11311   2025. 11. 15. szombat 12:25
Veemi Veemi
Úgy látom, épp most regisztráltatok oda. smile
(Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2025. 11. 15. szombat 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 15. szombat 12:03
Igaz smile
Merre az a hely ahol arcos fotóval keresnek értelmes fiatalok partnert?
#11310   2025. 11. 15. szombat 12:03
paroskalandok paroskalandok
Igaz smile
Merre az a hely ahol arcos fotóval keresnek értelmes fiatalok partnert?
(Ez egy válasz Veemi üzenetére (2025. 11. 15. szombat 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 15. szombat 11:54
Ha tudnák itt az emberek, hogy mi milyen, a CSI-t is megszégyenítő elemzést végzünk egy profilon, mielőtt ráírunk... Már amikor egyáltalán van mit elemezni.

Olyan ez, mint amikor Marketplace-n kiteszik, hogy mondjuk fúrógép eladó, de egy homályos fotón kívül semmi infó. Se pontos típus, se hogy mennyire használt... Azt is kábé annyira veszik meg, mint itt az üres profilt.

Érdekes viszont, hogy máshol a fiatalabb generációnál egyre több arcos hirdetést is látunk.
#11309   2025. 11. 15. szombat 11:54
Veemi Veemi
Ha tudnák itt az emberek, hogy mi milyen, a CSI-t is megszégyenítő elemzést végzünk egy profilon, mielőtt ráírunk... Már amikor egyáltalán van mit elemezni.

Olyan ez, mint amikor Marketplace-n kiteszik, hogy mondjuk fúrógép eladó, de egy homályos fotón kívül semmi infó. Se pontos típus, se hogy mennyire használt... Azt is kábé annyira veszik meg, mint itt az üres profilt.

Érdekes viszont, hogy máshol a fiatalabb generációnál egyre több arcos hirdetést is látunk.
(Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2025. 11. 15. szombat 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 15. szombat 09:58
Sajnáljuk ha lelki törést okoztunk, de 2015-ős regisztrációd óta nem tudtad kijavítani az adatlapod, majd itt panaszkodsz, h “én pl. Párral ismerkék de tez eljesen esélytelen”
Ha nem látod benne a problémát, akkor nyilván felesleges is, bármit hozzáfűzni
smile
#11308   2025. 11. 15. szombat 11:19
mivagyunk12 mivagyunk12
vigyor2 Ez jó volt!
(Ez egy válasz Veemi üzenetére (2025. 11. 15. szombat 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 15. szombat 08:10
Hogy legyen néha valami vicces sztori is: Megadtuk a számunkat egy párnak, de amikor hívtak, rosszul ütötték be és valaki egész mást hívtak fel. Nagyon jól elbeszélgettek vele pár percig, mire kiderült, hogy nem is úgy hívják őket, ahogy kellene. De a végén azt mondta az illető, hogy ők is keresnek partnereket többesre. Hogy tényleg sikerült egy másik swingert hívni véletlenül, vagy csak a férfi gyorsan kapcsolt, hogy ebből akár lehetne egy kaland is, azt már sose fogjuk megtudni. smile
#11307   2025. 11. 15. szombat 09:58
paroskalandok paroskalandok
Sajnáljuk ha lelki törést okoztunk, de 2015-ős regisztrációd óta nem tudtad kijavítani az adatlapod, majd itt panaszkodsz, h “én pl. Párral ismerkék de tez eljesen esélytelen”
Ha nem látod benne a problémát, akkor nyilván felesleges is, bármit hozzáfűzni
smile

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11326db
Utolsó üzenet: ma 06:49

Hírek

2025. 10. 13. hétfő 08:38
Társkereső rendbe tétele! Kedves Felhasználóink! Sajnos elérkeztünk egy olyan ponthoz, ahol már muszáj kísérletet tenni arra, hogy a társkereső, a céljának megfelelően működjön!! Mint azt bizonyára sokan megtapasztaltátok, a Társkeresőben a keresési találatoknál a nő... Tovább
2025. 10. 09. csütörtök 11:48
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább
2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 387 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!