szerintem a tiltogatás is elég gáz
(Ez egy válasz Arlan95 üzenetére (2025. 11. 06. csütörtök 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 06. csütörtök 21:35
(Ez egy válasz Arlan95 üzenetére (2025. 11. 06. csütörtök 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, más is találkozott már azzal, hogy olyan sértődékenyek felnőtt emberek, mint az óvodások? Többször találkoztam ezzel, de a legutóbbi példa nagyon szomorú.
Beszélgettünk egy párral az oldalról két napot, jól indult a dolog, jó volt a hangulat. Megírtam nekik, hogy zsúfolt időszakom van és két hét múlva tudunk találkozni leghamarabb. A mai nap reggel is írtam nekik, majd este tudtam ismét ránézni az üzenetekre, mert dolgoztam, ahogy a legtöbb ember teszi, utána pedig a szüleimnek kellett segítenem. Ekkora a közös chatben már elküldtek a búsba és letiltottak, mert nem válaszoltam kemény 10 órán keresztül. A hölgyet még el tudtam érni, durcás, passzív-agresszív módon kifogásolta, hogy nem írtam nekik és letiltott ő is, esélyt sem hagyva a tisztázásra.
Őszintén nem értem, az a probléma, hogy nap közben dolgozom és nem velük beszélgetek? Leghamarabb két hét múlva tudtunk volna találkozni, miért volt ennyire fontos a mai nap? Miért nem szóltak, ha zavarja őket valami, miért a tiltás és hisztizés az első reakció?
Beszélgettünk egy párral az oldalról két napot, jól indult a dolog, jó volt a hangulat. Megírtam nekik, hogy zsúfolt időszakom van és két hét múlva tudunk találkozni leghamarabb. A mai nap reggel is írtam nekik, majd este tudtam ismét ránézni az üzenetekre, mert dolgoztam, ahogy a legtöbb ember teszi, utána pedig a szüleimnek kellett segítenem. Ekkora a közös chatben már elküldtek a búsba és letiltottak, mert nem válaszoltam kemény 10 órán keresztül. A hölgyet még el tudtam érni, durcás, passzív-agresszív módon kifogásolta, hogy nem írtam nekik és letiltott ő is, esélyt sem hagyva a tisztázásra.
Őszintén nem értem, az a probléma, hogy nap közben dolgozom és nem velük beszélgetek? Leghamarabb két hét múlva tudtunk volna találkozni, miért volt ennyire fontos a mai nap? Miért nem szóltak, ha zavarja őket valami, miért a tiltás és hisztizés az első reakció?
Sajnos a sokan tényleg nem reagálnak. Többségük pedig úgy hírdet, hogy mindenre nyitottak. Aztán a mély hallgatásukkal kiderül, hogy mégsem.
(Ez egy válasz erotic-hunter üzenetére (2026. 02. 06. péntek 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 06. péntek 18:58
Erthetetlenul allok az egesz elott. Nem vallom magam rossz pasinak. Tiszteletet mindig megadom nem vagyok tolakodo. De sokszor a nemleges valaszt sem kapom meg,
Külföldi férfi partnert hármashoz hogyan lehetne találni ezen az oldalon?
Viszonylag sürgős lenne.
Viszonylag sürgős lenne.
Erthetetlenul allok az egesz elott. Nem vallom magam rossz pasinak. Tiszteletet mindig megadom nem vagyok tolakodo. De sokszor a nemleges valaszt sem kapom meg,
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 02. 06. péntek 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem biztos, hogy veled van a probléma.
(Ez egy válasz erotic-hunter üzenetére (2026. 02. 06. péntek 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 06. péntek 14:36
Sajnos továbbra sem találtam senkit. Lehet velem van tényleg a probléma.
Sajnos továbbra sem találtam senkit. Lehet velem van tényleg a probléma.
Igen, mi is ebben bízunk
Szerencsére nem sürgős a dolog, inkább több idő legyen, és megfelelő partnert találjunk.
(Ez egy válasz pzan üzenetére (2026. 02. 05. csütörtök 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 05. csütörtök 11:14
Szerencsére nem sürgős a dolog, inkább több idő legyen, és megfelelő partnert találjunk.
(Ez egy válasz pzan üzenetére (2026. 02. 05. csütörtök 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet, hogy 10-ből 9 nem olvassa el, de a tizedik igen.
Találtam már úgy partnert, hogy pár írt rám - nem én rájuk - miután látták a profilom és megnézték a
Találtam már úgy partnert, hogy pár írt rám - nem én rájuk - miután látták a profilom és megnézték a
fó
is...
alf
ru alf
m alf
hozzászólásaim
Nem lehet itt találni partnert.
Ezzel maximalisan eggyetertek!!!
(Ez egy válasz Delightpar üzenetére (2026. 02. 01. vasárnap 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 01. vasárnap 21:41
10 év tapasztalata. Mikor kezdtük, a szokásos lépcsőkön végigmentünk. Privát randik, kávémérgezés, nulla sikeresség. Jó lenne találni egy párt, közös programok, nagy szexek, barátaag, stb. Mindenki erre vágyik. Na ez teljesen rossz megözelítéd. Szerintünk. Nulla azaz nulla volt a sikeresség százalékunk. Ha 10 ből 1 végződött esetleg valami pityputtyal az is felejtős volt. Barátság kizárva. Ezzel szemben. Fordítsátok meg a dolgot. Irány egy klub. Vagy magán buli. Vagy nagyobb rendezvény. Szex valakikkel. Aztán kontakt csere. Vagy újra tali. Újra szex. Beszélgetés. Barátkozás. Hova jutahhttok el? Amire mindenki vágyik. Barátok, sok ismeretseg, közös programok, nyaralások, mindez rengeteg szexszel. Ez a mi tanácsunk. Először szexelni akarjatok. Utána barátkotni. Ne fordítva.
Nem segít a keresésben, hogy nincs adatlapod és semmi, amivel bárki érdeklődését felkeltenéd!
Másrészt viszont a
Azt hiszem, kicsit eltévesztetted a keresőt!!!
(Ez egy válasz Another37 üzenetére (2026. 02. 05. csütörtök 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 05. csütörtök 06:45
Másrészt viszont a
fó
alapján mintha inkább tartós kapcsolatot, párt, társat keresnél, nem pedig szexpartnert!? alf
ru alf
m alf
bejegyzéseidAzt hiszem, kicsit eltévesztetted a keresőt!!!
(Ez egy válasz Another37 üzenetére (2026. 02. 05. csütörtök 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem. Férfi vagyok.
Pedig egyedül élek Budapesten.
38 éves vagyok és csúnyának se mondanám magam.
Nagyon kívánom már a puncit.
Lehet, hogy 10-ből 9 nem olvassa el, de a tizedik igen.
fó
is...
(Ez egy válasz smle_11 üzenetére (2026. 02. 05. csütörtök 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
ru alf
m alf
hozzászólásaim
Lehet találni de hogy nagyon sok a kamus az biztos.De nehéz találni
(Ez egy válasz Jozsi1975 üzenetére (2026. 02. 05. csütörtök 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 05. csütörtök 10:25
Hat a tema erdekes nem tudom el kepzelni hogy talalnitt valaki partnert sajnos nekem nem jött meg össze egy sem..pedig nem vagyok valogatos sem es vallahato a külsőm is ..sok a kamus sajnos..meg a meleg manus
Hat a tema erdekes nem tudom el kepzelni hogy talalnitt valaki partnert sajnos nekem nem jött meg össze egy sem..pedig nem vagyok valogatos sem es vallahato a külsőm is ..sok a kamus sajnos..meg a meleg manus
Úgy se olvassák el. De legalább a képeket megnézik.
(Ez egy válasz pzan üzenetére (2026. 02. 05. csütörtök 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 05. csütörtök 09:02
Szia
Azért az lehet, hogy segítene, ha lenne társkereső profilod, egymondatosnál bővebb bemutatkozással 1-2 fotóval (amin ha az arcod nem is, de a testalkadod látszik)...
G.
(aki - ha nehezen is - de talált már itt partnert)
Azért az lehet, hogy segítene, ha lenne társkereső profilod, egymondatosnál bővebb bemutatkozással 1-2 fotóval (amin ha az arcod nem is, de a testalkadod látszik)...
G.
(aki - ha nehezen is - de talált már itt partnert)
Szia
G.
(aki - ha nehezen is - de talált már itt partnert) (Ez egy válasz Another37 üzenetére (2026. 02. 05. csütörtök 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 05. csütörtök 06:45
G.
(aki - ha nehezen is - de talált már itt partnert) (Ez egy válasz Another37 üzenetére (2026. 02. 05. csütörtök 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem. Férfi vagyok.
Nem. Férfi vagyok.
írásod alapján akkor nem sok esélyünk van
(Ez egy válasz Delightpar üzenetére (2026. 02. 01. vasárnap 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 01. vasárnap 21:41
10 év tapasztalata. Mikor kezdtük, a szokásos lépcsőkön végigmentünk. Privát randik, kávémérgezés, nulla sikeresség. Jó lenne találni egy párt, közös programok, nagy szexek, barátaag, stb. Mindenki erre vágyik. Na ez teljesen rossz megözelítéd. Szerintünk. Nulla azaz nulla volt a sikeresség százalékunk. Ha 10 ből 1 végződött esetleg valami pityputtyal az is felejtős volt. Barátság kizárva. Ezzel szemben. Fordítsátok meg a dolgot. Irány egy klub. Vagy magán buli. Vagy nagyobb rendezvény. Szex valakikkel. Aztán kontakt csere. Vagy újra tali. Újra szex. Beszélgetés. Barátkozás. Hova jutahhttok el? Amire mindenki vágyik. Barátok, sok ismeretseg, közös programok, nyaralások, mindez rengeteg szexszel. Ez a mi tanácsunk. Először szexelni akarjatok. Utána barátkotni. Ne fordítva.
Pont hasonló indokok végett stagnálunk mi is hónapok óta... már nem irunk senkire, nem keresünk. Ha megtalál valami számunkra mefelelő pár, (kor, elképzelés, távolság... ), talán fektetünk bele kis energiát.
(Ez egy válasz zozo66 üzenetére (2026. 02. 03. kedd 05:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 03. kedd 05:54
Sajnos egyett kell értsek veletek! Igaz clubban nem voltunk, csak magán úton próbáltuk, de akkora csalódást okozott a páromnak,az a "sok" igérgető, vissza nem térő alak, hogy
me
csalódottnak átverve érezte magát! Ezért inkább úgy döntött,hogy nem akarja egyenlőre.
alf
ga alf
lá alf
zottnak
Sikerült korábban, bár eléggé ki kell tárulkozni hozzá. Rengeteg társkeresőn jelen vagyok. Nagyobb merítéssel talán több az esély. Egy videóm alapján talált rám évekkel ezelőtt egy pár.