Olvasva itt a sok siránkozást, hogy lehetetlen és egyebek. Nem lehetetlen de baromi nehéz! A kettő nem ugyanaz. Mindenki maga tudja a határait mit tehet meg. Egy nős pasi ne csodálkozzon ha baromi nehéz találni valakit ha csak napközbeni ellopott órái vannak ilyenre, délután 4-kor meg már otthon a helye a család mellett. A párok zöme dolgozik munkanapokon, nekik késő délután jó, de munkanapok eléggé kifárasztják az embert, így a hétvége a jó.,. Nos egy nős ember hétvégén ráér? Én is az első házasságom alatt voltam ilyen, ahhoz hogy találj mi kell? Ne legyen még gyerek, a párod dolgozzon vendéglátásban, ez teljesen jó opció volt. Ha már gyerek van akkor olyan munka kell ami távolabbi városban van, tuti az is. Na de de a legutóbb okyan párt találni aki mellett nem kell titkolózni meg szeretőt tartani. Szerencsém volt a második házasságommal, kitárul t minden kapu a szexben a felesegemnel. Na ezt megtalálni még nehezebb, de nem lehetetlen
Amúgy is nehéz, de az igaz, hogy nem lehetetlen.
(Ez egy válasz nudilove üzenetére (2026. 02. 20. péntek 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Nösen elég nehéz lesz de nem lehetettlen
(Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2026. 02. 20. péntek 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem teljesen esélytelen.
Én már elengedtem
Én már elengedtem
Én találtam egy nagyon kedves személyt. Jól is sikerült a találka. Igaz sok mesegyáros is van. Na meg az sem kevésbé problematikus, h leírod mit akarsz. Jelentkezik rá valaki. Aztán kiderül h ő tökéletesen mást akar, mint amiről napok óta dumáltatok.
Az a 75:25 inkább 40:1 ezen a partnerkeresőn...
(Ez egy válasz Gang bang páros üzenetére (2026. 02. 19. csütörtök 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 19. csütörtök 16:57
Szerintünk ott van a baj, hogy társkeresőkben, 75-25% arányban vannak a férfiak, és a nők. Úgy gondolom, mi férfiak jobban mérjük vállalni a vágyainkat, mint a hölgyek. Szerintem a párok túlnyomó többségénél nem a hölgyek kérdezik meg, mi lenne, ha kipróbálnánk ezt -azt. Nem véletlenül próbálkoznak ahogy lehet.
Az viszont gáz, ha adnánk lehetőséget, és nem mer vele élni
Na meg ha a hölgyek is kicsit bevállalósabbak lennének...
Kamu emberek,kamu oldala!Itt még 1 találkozás is lehetetlen,nemhogy szex!!!!
Vagy kamu telefonszám. Olyanba is belefutottam én.
(Ez egy válasz shark66 üzenetére (2026. 02. 19. csütörtök 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 19. csütörtök 18:45
Ha jobb lenne az üzenet váltás lehetősége vagy lehetne itt kamerás kapcsolatot teremteni és nem kellene valami külső, teams vagy kamu email cím,, az sokat egyszesűsítene!!
Biztos tolonganának D
(Ez egy válasz shark66 üzenetére (2026. 02. 19. csütörtök 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 19. csütörtök 18:45
Ha jobb lenne az üzenet váltás lehetősége vagy lehetne itt kamerás kapcsolatot teremteni és nem kellene valami külső, teams vagy kamu email cím,, az sokat egyszesűsítene!!
Sokszor a megfelelő időpont is nehézségbe ütközik.
(Ez egy válasz sassuolo79 üzenetére (2026. 02. 19. csütörtök 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Esélytelen
Szerintünk ott van a baj, hogy társkeresőkben, 75-25% arányban vannak a férfiak, és a nők. Úgy gondolom, mi férfiak jobban mérjük vállalni a vágyainkat, mint a hölgyek. Szerintem a párok túlnyomó többségénél nem a hölgyek kérdezik meg, mi lenne, ha kipróbálnánk ezt -azt. Nem véletlenül próbálkoznak ahogy lehet.
Sajnos nem kevés a kamus.
(Ez egy válasz Crystal0410 üzenetére (2026. 02. 19. csütörtök 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Olyanba én is belefutottam már sajnos. Nehéz kiszűrni a nem valós személyeket!
(Ez egy válasz nudilove üzenetére (2026. 02. 19. csütörtök 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem csak Ti ... azokból kijut mindenkinek
(Ez egy válasz nudilove üzenetére (2026. 02. 19. csütörtök 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
találtunk sok kamust
(Ez egy válasz erotic-hunter üzenetére (2026. 02. 19. csütörtök 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 19. csütörtök 11:49
Meg sajnos nem talaltam
de egyszer eljon remellem az ideje!
Meg sajnos nem talaltam
Oké, az már a potenciális jelöltekkel opció a továbblépésre, a komolyság bizonyítására.
Itt viszont éppen azt feszegettem, hogy a keresési feltételek alapján nem kívánatos, kvázi zaklató leveleket, hogyan lehetne kiszűrni a nem preferált felhasználóktól úgy, hogy az már a postaládába sem landolhasson. Pl. harmadikat nem kereső pároknál szóló pasiktól...... (Ez egy válasz Tükör Pár üzenetére (2026. 02. 11. szerda 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 11. szerda 19:43
Itt viszont éppen azt feszegettem, hogy a keresési feltételek alapján nem kívánatos, kvázi zaklató leveleket, hogyan lehetne kiszűrni a nem preferált felhasználóktól úgy, hogy az már a postaládába sem landolhasson. Pl. harmadikat nem kereső pároknál szóló pasiktól...... (Ez egy válasz Tükör Pár üzenetére (2026. 02. 11. szerda 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyszerű a dolog, még fejlesztés sem kell hozzá.....kamrera vagy telo. Ilyen egyszerű....
Igen,és köszönöm nekik, 3x találkoztunk már és bízom benne ,hogy még fogunk. Tartjuk a kapcsolatot most is

pov_bazs
Angela S