Sziasztok! Múlt héten kétszer is voltam egy-egy férfival, igaz nem ezen az oldalon ismerkedtem meg velük. Azon az oldalon is sokáig nem jött össze semmi, akárcsak ezen az oldalon, aztán múlt héten megtört a jég.
Igaz, de két héttel ezelőtt voltam egy férfival innen, meg tegnap egy másik társkereső oldalról is voltam egy férfival. Utóbbi érdekes volt, mert kábé egy hónappal ezelőtt írt rám, hogy találkozna velem, de csak tegnap tudtam vele találkozni véletlenül, mert jelezte, hogy pont a közelemben jár.
(Ez egy válasz rozsoma78 üzenetére (2026. 03. 07. szombat 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Rengeteg a kamu ember van ezen a oldalon.
sziasztok 1 alkalom már volt amikor összejött a találkozás,. 5 alkalom meg amikor nem . Abból 4 nem jött el az ötödikre meg nekem nem sikerült odaérnem időben
Sajnos gomba módjára szaporodnak.
(Ez egy válasz foursomefan üzenetére (2026. 03. 06. péntek 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 06. péntek 12:57
Nagyon nehéz, de nem lehetetlen. Amitől epeömlést kapunk, az a rengeteg kamus és fotelhuszàr.
Nagyon nehéz, de nem lehetetlen. Amitől epeömlést kapunk, az a rengeteg kamus és fotelhuszàr.
Így igaz.
(Ez egy válasz tintapatron üzenetére (2026. 02. 24. kedd 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 24. kedd 20:03
Pedig egyaltalan nem lehetetlen. Persze rengeteg kamus van es ferfi. De aki keres az tall. Ki egy nap alatt, ki tobb honap alatt.
Mi evente egyszer jovunk haza egy honapra kulfoldi munkankbok, de mindig akad valki. Legyen az regebbi ismeretseg, vagy uj kaland.
Ilyen az elet. Van akinek konnyen, van akinek nehezen, de mindig adodik 1 olyan alkalom ami biztosan kellemes elmeny lesz
Mi evente egyszer jovunk haza egy honapra kulfoldi munkankbok, de mindig akad valki. Legyen az regebbi ismeretseg, vagy uj kaland.
Ilyen az elet. Van akinek konnyen, van akinek nehezen, de mindig adodik 1 olyan alkalom ami biztosan kellemes elmeny lesz
5 hónap az még nagyon kevés… nem kell feladni, de érdemes több helyen is keresgélni, mert ha csak itt vagytok hamar átfordul az unalomba a dolog. Nagyon sok a kamus, nem győznéd beírni vagy elolvasni a listát.
(Ez egy válasz sokker_777 üzenetére (2026. 02. 24. kedd 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 24. kedd 19:57
Sziasztok mi már 5honapja próbálkozunk... hát eddig semmi de kamu profil kép gyűjtő az van bőven...
Nincs olyan csoport hogy a kamusok nevét be lehessen írni?
Szerintem semennyire.
(Ez egy válasz Gang bang páros üzenetére (2026. 03. 06. péntek 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 06. péntek 07:39
Néhányan siránkoznak fórumokban, hogy nem talál senkit. Aztán mikor ráírunk 2-10 naponta jön a válasz. Vajon mennyire akarnak ezek az emberek ismerkedni?
Néhányan siránkoznak fórumokban, hogy nem talál senkit. Aztán mikor ráírunk 2-10 naponta jön a válasz. Vajon mennyire akarnak ezek az emberek ismerkedni?
Lehet találni,ezt mi is tanúsitjuk.
Pedig egyaltalan nem lehetetlen. Persze rengeteg kamus van es ferfi. De aki keres az tall. Ki egy nap alatt, ki tobb honap alatt.
Sziasztok mi már 5honapja próbálkozunk... hát eddig semmi de kamu profil kép gyűjtő az van bőven...
Akkor gratulálok. Az enyém biztató is, meg nem is. Többször elmarad, mint megtörténik.
(Ez egy válasz Funny69 üzenetére (2026. 02. 22. vasárnap 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 22. vasárnap 20:52
Én férfiként férfit keresek és többször sikerült találkozni innen a Goldengate-ről, amiből többnyire hosszabb kapcsolatok alakultak ki.
Én férfiként férfit keresek és többször sikerült találkozni innen a Goldengate-ről, amiből többnyire hosszabb kapcsolatok alakultak ki.
Igen igen.
Találtam már szexpartnert itt az oldalon.
Házaspárokat is, férfit és férfi párt is.
Egyedülálló hölgyeket viszont sajnos még nem.
Hogyan sikerült?
Kellő intelligencia, tisztelet, kitartás, és őszinte szavak. Ez hozta meg a sikert.
Az őszinteséget nem úgy értettem, hogy az első üdvözlő üzenet a ( szia mizu dugunk ) .
Találtam már szexpartnert itt az oldalon.
Házaspárokat is, férfit és férfi párt is.
Egyedülálló hölgyeket viszont sajnos még nem.
Hogyan sikerült?
Kellő intelligencia, tisztelet, kitartás, és őszinte szavak. Ez hozta meg a sikert.
Az őszinteséget nem úgy értettem, hogy az első üdvözlő üzenet a ( szia mizu dugunk ) .
Nagyon nehéz partnert találni.
Köszi szépen. Remélem megtalálom őket.
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 02. 22. vasárnap 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon nehéz, de nem lehetetlen.
(Ez egy válasz szirticápa üzenetére (2026. 02. 22. vasárnap 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 22. vasárnap 09:33
Én találtam már hármasra párokat régebben innen is. Volt ami évekig tartott . Most két év után ismét jó lenne de nem tudom milyen hajlandóság van .
Én találtam már hármasra párokat régebben innen is. Volt ami évekig tartott . Most két év után ismét jó lenne de nem tudom milyen hajlandóság van .

Georgia Jones