szerencsések vagytok
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2026. 05. 06. szerda 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 06. szerda 09:11
Nekünk van olyan visszajáró barátunk, 6 éve jön, de nem ismerjük egymás telefonszámát
Ez a vicc és zártosztály, sok rongyrázó!!!
Messze vidéken lakom, errefelé nincsenek szvingerklubok. Én azt még megértem, ha írok és nem válaszol valaki, mert sok a horgász és kevés a hal, azonban itt a csevegőben is sokan panaszkodnak az ápolatlan, megbízhatatlan emberekre, akikkel randit beszélnek meg, majd eltűnnek vagy egy csöves érkezik. Én abszolút transzparens vagyok, jókat beszélgetünk is, mintha megvolna a szimpátia, aztán egyszer csak beüt a ghosztolás. Én szeretnék mielőbb telefonon beszélni vagy találkozni, nem húzni az időt felesleges körökkel, hogy kiderüljön a kémia. Én ezt nem értem, ha kellemesen kommunikálunk, utána miért tűnik el válasz nélkül a pár, anélkül, hogy egyáltalán lehetőségünk lett volna élőben találkozni?
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 05. 06. szerda 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 06. szerda 10:22
Ilyen ez a Goldengate oldal is sajnos! Ha elmész egy swinger klub-ba ott láthatod legalább élöben a párokat és adott a lehetöség hogy megismerkedj velük nagyobb az esèly!
Ilyen ez a Goldengate oldal is sajnos! Ha elmész egy swinger klub-ba ott láthatod legalább élöben a párokat és adott a lehetöség hogy megismerkedj velük nagyobb az esèly!
(Ez egy válasz Dionysus üzenetére (2026. 05. 06. szerda 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 06. szerda 08:36
Évek óta nézelődöm az oldalon, küldöm a hirdetés szövegének elolvasása és megértése után a számomra tetsző alkatú pároknak a jelentkezésem, megfelelve az általuk kért kornak, alkatnak. Kapok én is üzeneteket, mindet megválaszolom, szeretek beszélgetni is. Talán ha százból egy válaszol, talán eljutunk 5-6 üzenetváltásig, majd a forró csetek után eltűnik az összes beszélgetőtárs. Van kitöltött adatlapom, vannak jó minőségű fotóim, nincs gondom a tiszteletteljes kommunikációval, még a méretem is bőven átlag feletti,
ni
sem, de valamiért az évek alatt mindössze egy párral sikerült találkoznunk élőben is. Az viszont csodálatos élmény volt mindhármunknak, de a pár elfoglaltsága miatt már nehezen találkozunk. Nem tudom, hogy mi lehet az oka, hogy mindenki eltűnik vagy nem is válaszol.
alf
nc alf
s alf
sörhasam
Nekünk van olyan visszajáró barátunk, 6 éve jön, de nem ismerjük egymás telefonszámát
(Ez egy válasz nudilove üzenetére (2026. 05. 05. kedd 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Évek óta nézelődöm az oldalon, küldöm a hirdetés szövegének elolvasása és megértése után a számomra tetsző alkatú pároknak a jelentkezésem, megfelelve az általuk kért kornak, alkatnak. Kapok én is üzeneteket, mindet megválaszolom, szeretek beszélgetni is. Talán ha százból egy válaszol, talán eljutunk 5-6 üzenetváltásig, majd a forró csetek után eltűnik az összes beszélgetőtárs. Van kitöltött adatlapom, vannak jó minőségű fotóim, nincs gondom a tiszteletteljes kommunikációval, még a méretem is bőven átlag feletti,
ni
sem, de valamiért az évek alatt mindössze egy párral sikerült találkoznunk élőben is. Az viszont csodálatos élmény volt mindhármunknak, de a pár elfoglaltsága miatt már nehezen találkozunk. Nem tudom, hogy mi lehet az oka, hogy mindenki eltűnik vagy nem is válaszol.
alf
nc alf
s alf
sörhasam
Lehet feltölteni fényképeket, sorozatokat, akár arcosat elrejte is. Miért kell az időt húzni és rabolni a cserélgetéssel. Aztán meg megy a vita, hogy ki kűldjön előbb, te miért nem opyt küldesz mint én, ha te küldesz előbb és nem vahy szinpi, akkor te már nem is kapsz és jön a mutogatás, hogy kamus vagy képgyüjtögető!
Arról nem is beszélve, hogy már a személyes talákozón nem is úgy néz ki mint annó.
Telefon ugyan ez s9kszor sehova nem vezet.
Mi a randikat telefon és képcsere nélkül beszéljük meg és 10 alakalomból.10 ott is van.
Ja igen jut eszembe KAMUSAK VAGYUNK , az is kamu amit ideírunk
(Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (2026. 05. 06. szerda 06:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 06. szerda 06:18
Arról nem is beszélve, hogy már a személyes talákozón nem is úgy néz ki mint annó.
Telefon ugyan ez s9kszor sehova nem vezet.
Mi a randikat telefon és képcsere nélkül beszéljük meg és 10 alakalomból.10 ott is van.
Ja igen jut eszembe KAMUSAK VAGYUNK , az is kamu amit ideírunk
(Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (2026. 05. 06. szerda 06:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerinted hol vertek át? Pont a személyes talin, amit előtte egy telefonnal, fotócserével megerősítettünk. Egyébként egy családos párnak azért nem annyira egyszerű a személyes tali és pont ezért kérünk fotót, hogy ne menjünk potyára. Milliószor fizettünk potyára babysittert, hogy át legyünk verve az itt lévő rengeteg kamus által.
A telefonos beszélgetést mi is fontosnak tartjuk, nagyjából itt szokott
2026. 05. 06. szerda 06:18
el
a kamus társaság.
alf
vé alf
re alf
zni
Szerinted hol vertek át? Pont a személyes talin, amit előtte egy telefonnal, fotócserével megerősítettünk. Egyébként egy családos párnak azért nem annyira egyszerű a személyes tali és pont ezért kérünk fotót, hogy ne menjünk potyára. Milliószor fizettünk potyára babysittert, hogy át legyünk verve az itt lévő rengeteg kamus által.
(Ez egy válasz Gyula196 üzenetére (2026. 05. 05. kedd 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 05. kedd 20:20
Talán a személyes találkozás lehet megoldás ha valaki komolyan gondolja az mer is találkozni nem csak fotót cserélni és telefonon beszélgetni hanem valóban találkozni valós helyen és időben és nem itt az oldalon !
Aki személyesen nem akar találkozni vagy nem akarnak annak oka van! És hiteltelenek hiába is vsnnak itt az oldalon bármilyen adatlappal!
Nem könnyű eset ez a kamus vagy nem kamus dolog eltérőek lehetnek az ismerkedési szokások de szerintem ha már egy üzenetben megbeszélt esetleges találkozás kapcsán nem reagálnak az üzenetedre akkor felmerül a kérdés hogy lehet hogy nem igazán ismerkedne vagy csak annyit várna el az ember hogy bocsi de nem aktuális ezzel így semmi baj elengedem és kész.
Nem mondtam, h kamusok vagytok. Nem kell félreérteni, amit nem kell félreérteni. Ahogy írtad, van tapasztalat mögöttetek. Mögöttem is van. Azért írtam azt amit. Te meg a Te tapasztalatod miatt írtad amit. Ez nem fikázás részemről, vagy megbélyegzés, hanem az én személyes tapasztalataim közlése. Tehát úgy vélem, hogy Nektek ellentétes tapasztalataitok vannak, aminek őszintén örülök. Nem kell mindent félreérteni és nem kell mindenen polemizálni. Én elfogadom a Te pozitív tapasztalatodat. És tényleg örülök neki.
(Ez egy válasz goni13 üzenetére (2026. 05. 05. kedd 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 05. kedd 21:01
Mi nem küldünk képet, nem videózunk és telefonszámot sem adunk, ezek szerint mi kamusok vagyunk? Mi elvárjuk a velünk ismerkedni kívánokkal, hogy legyen egy igényes adatlapjuk, de ennek kiányában azért nem kamuzunk le senkit, csak mások az ismerkedési szokásai és ez az ő dolga! (nem kevés kaland van mögöttünk
Mi nem küldünk képet, nem videózunk és telefonszámot sem adunk, ezek szerint mi kamusok vagyunk? Mi elvárjuk a velünk ismerkedni kívánokkal, hogy legyen egy igényes adatlapjuk, de ennek kiányában azért nem kamuzunk le senkit, csak mások az ismerkedési szokásai és ez az ő dolga! (nem kevés kaland van mögöttünk
(Ez egy válasz eredita1234 üzenetére (2026. 05. 05. kedd 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 05. kedd 20:39
(Ez egy válasz eredita1234 üzenetére (2026. 05. 05. kedd 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem két tali is összejött itt. De tény, hogy rengeteg a kamus. Ha nem ad képet, ha nem mutatkozik videón, ha nem beszéltetek telón előtte, vagy videón, akkor kamus. Na meg ha azt mondja, hogy majd ha beértél a városba, majd akkor megadja a házszámot, na az kamus. De a lényeg! telefonon beszéljetek. És akkor még mindig átverhet!
Nekem két tali is összejött itt. De tény, hogy rengeteg a kamus. Ha nem ad képet, ha nem mutatkozik videón, ha nem beszéltetek telón előtte, vagy videón, akkor kamus. Na meg ha azt mondja, hogy majd ha beértél a városba, majd akkor megadja a házszámot, na az kamus. De a lényeg! telefonon beszéljetek. És akkor még mindig átverhet!
Talán a személyes találkozás lehet megoldás ha valaki komolyan gondolja az mer is találkozni nem csak fotót cserélni és telefonon beszélgetni hanem valóban találkozni valós helyen és időben és nem itt az oldalon !
(Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (2026. 05. 05. kedd 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 05. kedd 19:36
Tudod, hogy hányan vertek át olyanok akikkel fotót cseréltünk és beszéltünk telefonon? Annyiszor lenne egy százasom...
Tudod, hogy hányan vertek át olyanok akikkel fotót cseréltünk és beszéltünk telefonon? Annyiszor lenne egy százasom...
(Ez egy válasz nudilove üzenetére (2026. 05. 05. kedd 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 05. kedd 10:01
az aki nem mer adni telszámot azal nem kell foglalkozni vagy ismerkedni akarünk vagy csak irogatni nekünk ez a véleményunk
Kezdjétek egy normáli képeket tartalmazó profillal (ahogy a fenti leírásbanis van)
Köszi a választ és a véleményeteket igazatok van aki nem akar adni telszámot az nem is akar ismerkedni vagy tévedek ebben a szempontból ? Igaz ez sem jelent garanciát hogy létrejön a személyes találkozás.
(Ez egy válasz nudilove üzenetére (2026. 05. 05. kedd 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 05. kedd 10:01
az aki nem mer adni telszámot azal nem kell foglalkozni vagy ismerkedni akarünk vagy csak irogatni nekünk ez a véleményunk
hátha össze jön sokan igy vannak vele
(Ez egy válasz Többesbenjobb 7664 üzenetére (2026. 05. 05. kedd 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 05. kedd 10:47
És hol van a párod? Az adatlapodon egyedüli férfiként keresel.
És hol van a párod? Az adatlapodon egyedüli férfiként keresel.
(Ez egy válasz Tomi380 üzenetére (2026. 04. 26. vasárnap 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)

mefnut
Nat