Hetero pár vagyunk és találtunk már itt és keresünk is
Tény hogy nehezebb partnert találni mint korábban, de nekünk is jött már össze innen kalandunk.
Ha egyeznek a szempontok, és azonos az elképzelés, onnan hamar fel tud gyorsulni a történet
.
Ha egyeznek a szempontok, és azonos az elképzelés, onnan hamar fel tud gyorsulni a történet
.
Abszolút egyet értünk veletek! Kezdetben próbálkoztunk itt, de az alább leírtakat figyelembe véve, semmi értelme nem volt! Ezért is járunk Szigetszentmikósra a P4U-ba! Így ott a helyszínen nincs zsákbamacska! Ha pedig nem járunk sikerrel ott az adott estén, akkor is jól érezzük magunkat egymással! Abszolút mi is azért vagyunk itt, hogy egy kis pluszt belevigyünk az életünkbe. Legyen az akár a videózás, akár egy-két beszélgetés! De egyet áruljatok el, vagyis ha tudja valaki a megfejtést, annak örülnénk! Miért izgulnak a kamu profilosok arra, hogy arcképes fotókat kérnek? Erre verik? Nem elég az a 40 videónk amit feltettünk? Egyszerűen nem jövünk rá!
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (ma 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 18:38
Mindenki a saját igényei alapján érzi úgy hogy lehet vagy lehetetlen találni. Egyértelműen nem jelenthető ki hogy lehetetlen. Mi sem találunk innen senkit, aki nekünk tetszik annak mi nem, akinek mi tetszünk, számunkra nem tetszenek. Kompromisszumot nehéz tenni, sőt nem is kell, csak hogy találjon már az ember valakit. Nekünk ez max egy fűszer az életünkben, erőlködésnek nincs helye ilyen esetben.
Mindenki a saját igényei alapján érzi úgy hogy lehet vagy lehetetlen találni. Egyértelműen nem jelenthető ki hogy lehetetlen. Mi sem találunk innen senkit, aki nekünk tetszik annak mi nem, akinek mi tetszünk, számunkra nem tetszenek. Kompromisszumot nehéz tenni, sőt nem is kell, csak hogy találjon már az ember valakit. Nekünk ez max egy fűszer az életünkben, erőlködésnek nincs helye ilyen esetben.
(Ez egy válasz Bettasoft üzenetére (ma 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15:52
(Ez egy válasz Bettasoft üzenetére (ma 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Abszolút nem lehet itt találni, sem normális párt, sem hölgyet. Aki szingli nőnek hirdeti magát, azoknak a legnagyobb része fake. Folyamatosan kapjuk a felkéréseket, üzeneteket. Viszont egy-két kivételt leszámítva a legtöbb felhasználó nem tud leírni egy értelmes mondatot. A legtöbb férfi leírja, hogy “ő” mit szeret, mi az ami neki jó?
Bocsánat, a nyers megfogalmazás miatt, de kit érdekel, hogy neki mi a jó?
Először is írná meg, hogy mit tud nyújtani az ágyban, mit csinálna a nővel az ágyban. És ne annyit, hogy “kinyalnám”, “kényeztetném” és társai… Aki nem tudja leírni, hogy hogyan is tud dugni, attól mit várjon az ember? Mire kapjon lehetőséget? Egy maszatolás/ürítésre? Mi ezek az okok miatt sem találtunk még itt senkit.
Először is írná meg, hogy mit tud nyújtani az ágyban, mit csinálna a nővel az ágyban. És ne annyit, hogy “kinyalnám”, “kényeztetném” és társai… Aki nem tudja leírni, hogy hogyan is tud dugni, attól mit várjon az ember? Mire kapjon lehetőséget? Egy maszatolás/ürítésre? Mi ezek az okok miatt sem találtunk még itt senkit.
Abszolút nem lehet itt találni, sem normális párt, sem hölgyet. Aki szingli nőnek hirdeti magát, azoknak a legnagyobb része fake. Folyamatosan kapjuk a felkéréseket, üzeneteket. Viszont egy-két kivételt leszámítva a legtöbb felhasználó nem tud leírni egy értelmes mondatot. A legtöbb férfi leírja, hogy “ő” mit szeret, mi az ami neki jó?
mi is találtunk de sok a kamus
(Ez egy válasz I66V77 üzenetére (ma 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:04
Volt már találat,de általában nem jellemző.Pasi akadna,de...
Lehet túl öregek vagyunk már ide
Volt már találat,de általában nem jellemző.Pasi akadna,de...
Még nem.Jelentkező volt jópárde még nem jött össze.
Én már többször is találkoztam innen, legalább 3 partner biztos. Videót töltöttem fel magamról, majd vártam. Jöttek is a levelek. Leginkább azokra válaszoltam akik tartalmasabb levelet írtak. A többire is csak így lehetett válogatni ki a szimpatikus. A legutolsó randi nagyon hamar megvolt, minden jó volt.
Ez idáig csak beszélgető partnereket . most talán egy partnert, de nem kiabálnám el.
Nagyon nagyon, nagyon régen.
sziasztok) a megfelelő csopiba írtam, s pár levélváltás után randiztunk,
vagy ha nekem tetszett, akkor én léptem elsőnek..
vagy ha nekem tetszett, akkor én léptem elsőnek..
Rengeteg megkeresést kapunk.
A döntő többsége a "Szia!" és a "Megdugnálak" szintjén mozog. Elvétve van értelmezhető érdeklődés, aminél mondjuk látszik, hogy elolvasta az adatlapunkat és összetett mondatokban kommunikál. Ezeknek minden esetben válaszolunk, különösen, ha rendben az adatlapja. A "Szia mit kerestek" elég nyilvánvalóan nem olvasta el. A "Szép a puncid" sem. Nekik nyilvánvalóan nem s válaszolunk.
Ennek ellenére rövid idő alatt találtunk partnert, mert azért van az oldalban potenciál!
Úgyhogy semmi sincs veszve! (Ez egy válasz Gyula196 üzenetére (2026. 05. 16. szombat 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 16. szombat 14:31
A döntő többsége a "Szia!" és a "Megdugnálak" szintjén mozog. Elvétve van értelmezhető érdeklődés, aminél mondjuk látszik, hogy elolvasta az adatlapunkat és összetett mondatokban kommunikál. Ezeknek minden esetben válaszolunk, különösen, ha rendben az adatlapja. A "Szia mit kerestek" elég nyilvánvalóan nem olvasta el. A "Szép a puncid" sem. Nekik nyilvánvalóan nem s válaszolunk.
Ennek ellenére rövid idő alatt találtunk partnert, mert azért van az oldalban potenciál!
Úgyhogy semmi sincs veszve! (Ez egy válasz Gyula196 üzenetére (2026. 05. 16. szombat 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Teljes mértékben igazad van valóban nem lehet tudni hogy mi az oka hogy eltüntek lehet hogy tényleg meggondolták és nem akarnak ismerkedni de egyéb oka is lehet ennek. Egyébként biztos hogy a partnerkeresők olvassák ezeket a hozzászólásokat véleményeket is és valószínűleg magukra ismernek és ezért szakad meg az ismerkedés a továbbiakban!
Nem lehet itt partnert találni.
Igen,volt pár élményem!
pasit nemnehéz, ha van hely , volt hogy az napra összejött egy faszverés szabadban
Óóóó houdini-ből és ígérgetőből sok van itt...
(Ez egy válasz veszpremxxx üzenetére (2026. 06. 24. szerda 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 24. szerda 10:55
Kétszer kerestetek minket, és kétszer el is tűntetek. Szóval lehet igazatok van.
Az az érdekes, hogy annak idején fotó, videó, stb., nélkül egyszer nekem is sikerült viszonylag hamar. (Nos, vannak még csodák...)
(Ez egy válasz Naturlich üzenetére (2026. 06. 15. hétfő 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 15. hétfő 18:28
(Ez egy válasz Naturlich üzenetére (2026. 06. 15. hétfő 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát,mit mondjak. Alig egy hónapja vagyok itt fent. És már 2- alkalom összejött
Kétszer kerestetek minket, és kétszer el is tűntetek. Szóval lehet igazatok van.
(Ez egy válasz Pinksweet üzenetére (2026. 06. 23. kedd 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 23. kedd 16:40
Sajnos nem, de lehet, hogy velünk van a baj.
Elég határozott elképzeléseink vannak az ideális jelöltről, és ezekből nem szeretnénk engedni.
Elég határozott elképzeléseink vannak az ideális jelöltről, és ezekből nem szeretnénk engedni.
Talán egy valamin lenne érdemes elgondolkodni lazítás szempontjából - a távolság kritérium. Budapest esetén nem csökkennek radikálisan az esélyek, azzal, ha a közelből kerestek, de vidéken már igen. Tény, hogy a távolság nem akadály általában megdől, de azért vannak kivételek. Nekünk akadt azért hosszabb kapcsolat 150km távolságból is. Aki akar találkozni, annak nem lesz gond.Ha nem ti utaztok, akkor sokat nem kockáztattok.
(Ez egy válasz Pinksweet üzenetére (2026. 06. 23. kedd 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 23. kedd 16:40
Sajnos nem, de lehet, hogy velünk van a baj.

AAA
Aline