Az elmúlt 4-5 év alatt itt csak egy partnert sikerült találnom akivel volt is kapcsolatom. Más oldalakról sikerült még egy-két partnert megismerni. Csak egy két példa. Társkeresőbe hírdetés , első olvastra megfelelek a leírtaknak, levél megy ( nem bunkó stílusban, nem 1 mondatos ) Válasz nem érkezik de levelet olvasta, oldalon aktív. Kb 1 hét elteltével még egy levél érdeklődési céllal, ezt is olvasta, válasz semmi. 2 számú: hírdet , feltételeknek megfelelek, levél megy , eltelik 2-3 hét válasz jön tetszek neki írjak írjak e-mailt, írtam 3 hét eltelt válasz semmi. 3 számú: ő ír nekem hogy szeretnék ha csatlakoznék hozzájuk, okés szívessen, írjanak valamit magukról mik az elképzeléseik, van e már tapasztalat stb., természetessen én leírom ezeket a magam oldaláról. 2 hét válasz semmi. Lehet kicsit OFF voltam de ez most kikivánkozott belőlem. 95% azt se tudja mit akar -akar e egyáltalán ,és ha nincsen 30-40 mp egy válaszra .................. nem folytatom
Elég volt.

Mennyire rosszul gondolod azt, hogy én mit keresek.. De ez a topik nem is erről szól
(Ez egy válasz tottim üzenetére (2013. 04. 06. szombat 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 06. szombat 20:02

Mint a bejegyzésed is bizonyítja: Valószínű nem ugyanazt keressük!!
Amíg Te (Ti) testiségen alapuló ismertséget, addig Mi egy barátságon alapuló esetleges szexiséget!
Amíg Te (Ti) testiségen alapuló ismertséget, addig Mi egy barátságon alapuló esetleges szexiséget!
Nekunk is volt mar itt regisztracionk. Talaltunk partnert, egy nagyon jo, korrekt kapcsolatot sikerult epitenunk. Ekkor toroltuk a regunket, hiszen celunkat elertuk. Sajnos kulfoldi munka miatt megszakadt a kapcsolatunk. Kozel ket ev pihi utan ugy gondoltuk, hogy ujrakezdjuk.
(Ez egy válasz tottim üzenetére (2013. 04. 04. csütörtök 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 04. csütörtök 10:15

Távol álljon Tőlem a kötekedés, de vajon alig egy hónapos regisztrációval hogyan lehet ekkora tapasztalatra szert tenni??
Vagy ha már régebben is regisztrált volt valaki, akkor viszont az a kérdés vetődik fel, miért is kellett egy teljesen új profillal színre lépni??
Vagy ha már régebben is regisztrált volt valaki, akkor viszont az a kérdés vetődik fel, miért is kellett egy teljesen új profillal színre lépni??
szebben nem is fogalmazhattam volna meg...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 06. szombat 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 06. szombat 18:40
Törölt felhasználó (876621)

De mivel hívod fel magadra a figyelmet - főleg egy szexorientált oldalon- ?
(nálam is fontos az, hogy a partner fejben is erős legyen, nem csak hímvessző terén, így a beszélgetés nagyon fontos, de jelen hejzetben az még fontosabb -kezdetben-, hogy valami elsőre mefogjon benne. a kép nélküli hírdetőket meg sem nézem, pedig lehet ott a nagy szerető, de mégis mi vonzaná oda a figyelmem?... arról nem is beszélve, egy testiségen alapuló viszony kezdeti részénél is, ha nincs szimpátia, nem is akarom megtudni, hogy milyen ember a másik)
(nálam is fontos az, hogy a partner fejben is erős legyen, nem csak hímvessző terén, így a beszélgetés nagyon fontos, de jelen hejzetben az még fontosabb -kezdetben-, hogy valami elsőre mefogjon benne. a kép nélküli hírdetőket meg sem nézem, pedig lehet ott a nagy szerető, de mégis mi vonzaná oda a figyelmem?... arról nem is beszélve, egy testiségen alapuló viszony kezdeti részénél is, ha nincs szimpátia, nem is akarom megtudni, hogy milyen ember a másik)
Kedves Franciacsók! Elnézést ha esetleg írtatok, és nem válaszoltunk, valószínűleg elkerülte a figyelmünket a sok levél mellett, / vagy később akartunk válaszolni, és ugyancsak elfelejtettük... néztem az adatlapotokat, eléggé messze vagytok, ez egy kicsit szerintem probléma...
(Ez egy válasz Franciacsók üzenetére (2013. 04. 04. csütörtök 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 04. csütörtök 21:47

Sziasztok.
Talán ha nem hagynátok válasz nélkül a normális párokat.
Különösen, ha előre meg köszönik azt!
S a nem az nem
megy ki merre lát
de vn válasz!
Na csók!
S a nem az nem

Na csók!
Elnézésedet kérem, de mi úgy gondoljuk lehet ezek szerint tévesen, hogy a sexpartner, amellett hogy gondolati síkon , és persze a szimpátia mellett, is fontos az alkat, hiszen hiába van meg a szimpátia ha testileg nincs meg a kémia , vonzalom. Nem csak "baszni" akarunk! Nem mondtam hogy nem kapunk levelet, de a kép nélküli , egy szavas, mondatos levelek, valamilyen szinten minősítik a hirdetőt. Köszönöm hogy elolvastad...
(Ez egy válasz tottim üzenetére (2013. 04. 05. péntek 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 05. péntek 10:47

Mellőzve mindenfajta személyeskedést.
Bármennyire is meglepő lehet számotokra
-és sok mindenki más számára aki azt hiszi, hogy a szexpartner keresés azt jelenti, hogy baszni ám, de minden áron-
Mi azt hisszük, valljuk, hogy először gondolati síkon, mentális szinten érintsen meg az éppen aktuális jelentkező.
És elhiheted, így is kapunk elegendő levelet.....
További jó keresgélést.... képpel vagy kép nélkül....
-és sok mindenki más számára aki azt hiszi, hogy a szexpartner keresés azt jelenti, hogy baszni ám, de minden áron-
Mi azt hisszük, valljuk, hogy először gondolati síkon, mentális szinten érintsen meg az éppen aktuális jelentkező.

Az előbb végignéztem Bács megyei Nagyvárosra szűkített ffi, hirdetéseket, szóval nem is értem, láthatóan gyakran ide benéző pasik, és egyszavas bemutatkozás, max egy kurta mondat, hogy pl. benne vagyok minden jóban, most ha csak ennyi telik, nem is kell csodálkozni hogyha semmi nem jön össze, ha még csak lett volna pár ilyen ok. de hogy a 60ból kb csak 10nek sikerült annyit írni hogy rákattintsak ez elég rossz arány. Gondoltam kipróbálom hogy nem én hirdetek hanem én keresek és írok annak akinek a bemutatkozója szimpi, aztán ha a páromnak is szimpi haladunk, de egy levelet sem kellett írnom sajna, szóval nem tudnak hirdetni a pasik értelmesen.
Legalább 6 évig élveztük a párommal a GG-ről a párokkal való párcseréket,és igen is lehetett találni rendes normális párokat. sajnos az élet másképp hozta,hogy szétmentünk viszont volt jó pár csodálatos évünk,és partnerünk. Köszönjük.
Ne ironizálj már!!
Ez egy szexpartner kereső oldal, nem nyelvtanszakkör.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 06. szombat 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 06. szombat 19:05
Ez egy szexpartner kereső oldal, nem nyelvtanszakkör.

Törölt felhasználó (851550)

Lyó!!!!
Mint a bejegyzésed is bizonyítja: Valószínű nem ugyanazt keressük!!
Amíg Te (Ti) testiségen alapuló ismertséget, addig Mi egy barátságon alapuló esetleges szexiséget! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 06. szombat 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Amíg Te (Ti) testiségen alapuló ismertséget, addig Mi egy barátságon alapuló esetleges szexiséget! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 06. szombat 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Lyó!!!!
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2013. 04. 06. szombat 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Például a hozzászolásaiddal..)
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 06. szombat 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)

(nálam is fontos az, hogy a partner fejben is erős legyen, nem csak hímvessző terén, így a beszélgetés nagyon fontos, de jelen hejzetben az még fontosabb -kezdetben-, hogy valami elsőre mefogjon benne. a kép nélküli hírdetőket meg sem nézem, pedig lehet ott a nagy szerető, de mégis mi vonzaná oda a figyelmem?... arról nem is beszélve, egy testiségen alapuló viszony kezdeti részénél is, ha nincs szimpátia, nem is akarom megtudni, hogy milyen ember a másik) (Ez egy válasz tottim üzenetére (2013. 04. 05. péntek 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
(nálam is fontos az, hogy a partner fejben is erős legyen, nem csak hímvessző terén, így a beszélgetés nagyon fontos, de jelen hejzetben az még fontosabb -kezdetben-, hogy valami elsőre mefogjon benne. a kép nélküli hírdetőket meg sem nézem, pedig lehet ott a nagy szerető, de mégis mi vonzaná oda a figyelmem?... arról nem is beszélve, egy testiségen alapuló viszony kezdeti részénél is, ha nincs szimpátia, nem is akarom megtudni, hogy milyen ember a másik) (Ez egy válasz tottim üzenetére (2013. 04. 05. péntek 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Senki nem gondolja, hogy a keresgélők aberráltak , viszont jelentős részük egy (rövid...)idő után a csalódottságtól feldühödve mindenkit okol a sikertelenségért csak éppen magával nem próbál leülni elbeszélgetni az okokat boncolgatva. Az én-képet néha szinkronba kéne hozni a valósággal. (A reggeli borotválkozás erre nem alkalmas)
A kis találati aránnyal rendelkezők többsége olyan férfi, aki nem hajlandó tudomásul venni, hogy a szex minimum kétszereplős (átlagosan egy férfi egy nő) műfaj, ahol bizony az egyik fél (általában a nő) picit alaposabban, megfontoltabban és nem utolsó sorban kedvezőbb pozícióból választ. Sokkal kevésbé kényszerből...A képet az is torzítja, hogy az egész mögött motivációként húzódó vágyak és ösztönök sem egyformák a két nemnél, még akkor sem, ha itt vannak, akik mintegy gondolatolvasóként tudni vélik, tolmácsolják barátnőjük, feleségük legrejtettebb vágyait. Azt meg végképp saját véleményként fűzném hozzá, hogy sokan valamiféle csodaszerként tekintenek a többes vagy a sűrűn váltogatott partnerrel átélt szexre és az egyébként lagymatag-unalmas (...esetleg semmilyen) szexuális életüket ezzel a huszárvágással remélik magasabb szintre emelni. Pedig aki nem teljesít sikeresen az alsóbb osztályokban, az csak valami csoda folytán számíthat sikerre a többesben. Néha a vak tyúk is fog találni valami lehullott magot, de valószínűbb, hogy éhes marad.... az idő meg múlik és csak az álmok maradnak. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 05. péntek 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 05. péntek 11:42
A kis találati aránnyal rendelkezők többsége olyan férfi, aki nem hajlandó tudomásul venni, hogy a szex minimum kétszereplős (átlagosan egy férfi egy nő) műfaj, ahol bizony az egyik fél (általában a nő) picit alaposabban, megfontoltabban és nem utolsó sorban kedvezőbb pozícióból választ. Sokkal kevésbé kényszerből...A képet az is torzítja, hogy az egész mögött motivációként húzódó vágyak és ösztönök sem egyformák a két nemnél, még akkor sem, ha itt vannak, akik mintegy gondolatolvasóként tudni vélik, tolmácsolják barátnőjük, feleségük legrejtettebb vágyait. Azt meg végképp saját véleményként fűzném hozzá, hogy sokan valamiféle csodaszerként tekintenek a többes vagy a sűrűn váltogatott partnerrel átélt szexre és az egyébként lagymatag-unalmas (...esetleg semmilyen) szexuális életüket ezzel a huszárvágással remélik magasabb szintre emelni. Pedig aki nem teljesít sikeresen az alsóbb osztályokban, az csak valami csoda folytán számíthat sikerre a többesben. Néha a vak tyúk is fog találni valami lehullott magot, de valószínűbb, hogy éhes marad.... az idő meg múlik és csak az álmok maradnak. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 05. péntek 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (868732)

Köszönöm az egyedülálló férfiként keresgélők nevében. Sokszor találkozom előítéletekkel. Nem kell ám azt gondolni, hogy aki egyedülálló férfiként keres, az mind elmebeteg aberrált barom. Elnézést a kifejezésért, de sok esetben nulla, vagy annál kevesebb az esélyünk. Többek adatlapján eleve kizárják EKKORA BETŰKKEL (mert nagyobbal nem lehet), hogy MIÉRT NEM keresnek férfit... Ez persze érthető, mert sokan abba a kategóriába esnek amit ti is írtatok, és a negatív tapasztalat gyorsabban terjed mint a pozitív. Én is hiszek abban és tapasztaltam is, hogy megfelelő intelligenciával lehet megfelelő partnert találni, nem kell minden áron...

Köszönöm az egyedülálló férfiként keresgélők nevében. Sokszor találkozom előítéletekkel. Nem kell ám azt gondolni, hogy aki egyedülálló férfiként keres, az mind elmebeteg aberrált barom. Elnézést a kifejezésért, de sok esetben nulla, vagy annál kevesebb az esélyünk. Többek adatlapján eleve kizárják EKKORA BETŰKKEL (mert nagyobbal nem lehet), hogy MIÉRT NEM keresnek férfit... Ez persze érthető, mert sokan abba a kategóriába esnek amit ti is írtatok, és a negatív tapasztalat gyorsabban terjed mint a pozitív. Én is hiszek abban és tapasztaltam is, hogy megfelelő intelligenciával lehet megfelelő partnert találni, nem kell minden áron...
(Ez egy válasz tottim üzenetére (2013. 04. 05. péntek 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 04. csütörtök 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 04. csütörtök 15:25

Törölt felhasználó (876536)

Nem vettük kötekedésnek... elárulhatom már régebb óta fent vagyunk, a képeink és a nevünk is ugyanaz majdnem mint előtte, egyszerűen elegünk lett az oldalból, de visszahúzott a szívünk...
Remélem kielégítő volt a válasz. De ha már hozzászólás... hogyan lehet egy szexpartner keresőn kép nélkül hirdetni, keresni? És ez nem csak nektek szól hanem sok száz hirdetőnek. Nekem momentán ez a kérdés vetődött fel, de természetesen tőlem is rettentő távol áll a kötekedés!

Sziasztok.
S a nem az nem
megy ki merre lát
de vn válasz!
Na csók! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 04. csütörtök 06:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 04. csütörtök 06:23
S a nem az nem

Na csók! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 04. csütörtök 06:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Régebben igen, de mostanában nagyon furcsa lett itt mindenki... csak ígérgetnek aztán eltűnnek.... Lassan elgondolkozunk a regisztráció törlésén, kezd vicc kategória lenni az oldalon található szexpartnerek valódi találkozni akarása! Érthetetlen hogy miért hirdet valaki ha csak addig gondolja komolyan míg nyál csorgathat levélváltás közben... Erre ott vannak a sexfilmek!
Nagyjából a kezdetek kezdete óta tagja vagyok az oldalnak. Nem egyszerű, mert sokan csak játszanak a gondolattal és aztán eltűnnek. Őket nevezik kamusoknak. Pedig legtöbbször csak arról van szó, hogy még nem értek meg rá. Persze bosszantó. Én is sokszor alászaladtam már. De van pozitív tapasztalatom is.
Többször jutottam el innen valakivel a személyes találkozóig és az ágyig is. De a szó ami szó, kitartás kell hozzá...Főleg mivel a lányok nem hirdetnek, ha igen, csak lányt keresnek. De miért is tennék? Elég csak egy kaján mosoly egy pasira egy kávézóban, szórakozóhelyen vagy bárhol és azt visznek ágyba akit csak akarnak... Nekik nem kell hozzá az internet. A Makktársak akik itt keresnek, meg félszegek, vagy fogalmuk nincs, hogy kell csajozni a valóságban. Ezért is próbálkoznak itt. Csak hát sokkal több a pasi mint a nő... Szóval, nincs ebben semmi különös...

És milyen igaz !!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 04. csütörtök 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 04. csütörtök 15:25

Nem vettük kötekedésnek... elárulhatom már régebb óta fent vagyunk, a képeink és a nevünk is ugyanaz majdnem mint előtte, egyszerűen elegünk lett az oldalból, de visszahúzott a szívünk...
Remélem kielégítő volt a válasz. De ha már hozzászólás... hogyan lehet egy szexpartner keresőn kép nélkül hirdetni, keresni? És ez nem csak nektek szól hanem sok száz hirdetőnek. Nekem momentán ez a kérdés vetődött fel, de természetesen tőlem is rettentő távol áll a kötekedés!

(Ez egy válasz tottim üzenetére (2013. 04. 04. csütörtök 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 04. csütörtök 10:15

Távol álljon Tőlem a kötekedés, de vajon alig egy hónapos regisztrációval hogyan lehet ekkora tapasztalatra szert tenni??