Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 492 493 494 495 496 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1208   2014. 07. 17. csütörtök 08:23
X Törölt felhasználó (894040)
Hát azért... szerintem akinek van egy kis esze, az ilyen oldalakhoz csinált egy külön e-mail címet, és azt adja meg ilyenkor. (ezt használja, erről küld képet, stb) Szóval igenis ez kissé fura nekem is. Aki ennyire nem rugalmas, és ennyire követelőző, az gyanús. (nem kamus, csak gyanús!) Én se a "hivatalos", ezer éve használt e-mail címemmel ismerkedem. Bár néha egyből azt adom meg, ha kérik. Vagy azzal küldök képet, ha ez nem elég.
#1207   2014. 07. 17. csütörtök 00:19
X Törölt felhasználó (907402)
Szia teljesen normális dolog,hogy az adatlapodon akarják látni a képed és nem mindenféle emailon ,ha megnéznek és szimpatikus vagy biztos kapsz email címet meg telo számot is ,ez így működik nem értem mi a furcsa neked ebben ,én sem adnék ki címet ha az oldalon is megoldható.jelöljétek egymást kapcsolatra ,így láthatjátok egymás képeit ennyi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 17. csütörtök 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (913277)
2014. 07. 17. csütörtök 00:01
Most pl andy-laci írt rám (pár) csak annyit hogy puszi. Válaszom: sziasztok, jók a képeitek...
Erre kértek ők tòlem arcosat... Kértem mail-t hogy hova küldjem. Válasz: Ide rakd!!!!!!!!!!
Ez normális dolog? Tehát első következtetésem: vagy kamu reg és vmi srác akar látni utána semmi válasz vagy kicsit agresszívabbak mint kellene és persze utána semmi válasz.... Nem tudom küldjek e nekik képet. Nekik 3-4 van csak fent de 2010 óta gg tagok... Ez is fura....
#1206   2014. 07. 17. csütörtök 00:01
X Törölt felhasználó (913277)
Most pl andy-laci írt rám (pár) csak annyit hogy puszi. Válaszom: sziasztok, jók a képeitek...
Erre kértek ők tòlem arcosat... Kértem mail-t hogy hova küldjem. Válasz: Ide rakd!!!!!!!!!!
Ez normális dolog? Tehát első következtetésem: vagy kamu reg és vmi srác akar látni utána semmi válasz vagy kicsit agresszívabbak mint kellene és persze utána semmi válasz.... Nem tudom küldjek e nekik képet. Nekik 3-4 van csak fent de 2010 óta gg tagok... Ez is fura....
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 16. szerda 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (889283)
2014. 07. 16. szerda 13:05
Igen, az én tapasztalatom hasonló. Általában ha megkeresek bárkit, normális hangvételű levelet küldök. Az esetek döntő többségében semmi válasz, sokszor olvasás nélkül áll hetekig, sokszor elolvassák, de semmi. Arra se tudnám fogni, hogy fél karom van vagy víz fejem lenne, normális kinézetű, testalkatú fiúnak gondolom magam - lehet, hogy rosszul gondolom... nyes DD
És még akkor is válaszolok, ha egy srác pl írja, hogy hello, leszopnálak... a válasz: "Igazán hízelgő ajánlat, de inkább nem" vagy valami, nem telik nagyon sok időbe... wink
Plusz igaza van 'pestenvagyok'-nak abban is, hogy van, aki nem tud rögtön egyből ugrani - illetve azért ott van a kisördög, hogy mi van, ha a másik kamus - azért meg kell győződni arról, hogy ki van a "vonal másik végén"
#1205   2014. 07. 16. szerda 13:42
Az is érdekes, hogy egyesek még mindig nem szoktak le a lopott képekről. (rákeresve simán látható, hogy több külföldi oldalon is fent van az a kép. És kevés a valószínűsége, hogy az emberünk sok országban is hirdeti magát, de most pont itt. aham. Persze.) Én már harmadjára vagyok itt, de megint fontolgatom, a törlést. Bár igazából ha van valami téma, még lehet beszélgetni is talán, meg akár rám is találhat valaki megint. smile

Az is érdekes hogy vannak még itt akikben nagy bizalom van és már rögtön ma estére keresnek valamit. nyes Azért ez nagyon ritkán jöhet össze csak, hogy éppen ma beír valaki és már ma találkoznak is. (teljesen hiányzik az emberekből az a gondolatmenet is, hogy nem mindenki ér rá akkor, amikor te. Meg amiket már felsoroltunk, hogy valamilyen szintem meg kell ismerni a másikat, nehogy éppen ő legyen a helyi láncfűrészes gyilkos)
#1204   2014. 07. 16. szerda 13:18
X Törölt felhasználó (908783)
Nekem jött válaszok közül..ami csak ritkán van a kedvencem....."mekkora a faszod" válaszlevél tetszett a legjobban...
Még jó ,hogy normális hangvételű levelet írtam....
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 16. szerda 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 16. szerda 13:05
Igen, az én tapasztalatom hasonló. Általában ha megkeresek bárkit, normális hangvételű levelet küldök. Az esetek döntő többségében semmi válasz, sokszor olvasás nélkül áll hetekig, sokszor elolvassák, de semmi. Arra se tudnám fogni, hogy fél karom van vagy víz fejem lenne, normális kinézetű, testalkatú fiúnak gondolom magam - lehet, hogy rosszul gondolom... nyes DD
És még akkor is válaszolok, ha egy srác pl írja, hogy hello, leszopnálak... a válasz: "Igazán hízelgő ajánlat, de inkább nem" vagy valami, nem telik nagyon sok időbe... wink
Plusz igaza van 'pestenvagyok'-nak abban is, hogy van, aki nem tud rögtön egyből ugrani - illetve azért ott van a kisördög, hogy mi van, ha a másik kamus - azért meg kell győződni arról, hogy ki van a "vonal másik végén"
#1203   2014. 07. 16. szerda 13:05
X Törölt felhasználó (889283)
#1202   2014. 07. 15. kedd 20:14
X Törölt felhasználó (913277)
Ebben teljesen igazad van!!!
Én próbálkoztam régebben és most is, hogy csatlakozzak vagy találjak itt valakit. Normálisan, tisztelettudóan írtam néhány levelet, de talán 1-2 választ kaptam röviden, tömören: "nem!!!" pedig olyanoknak írtam akiknek a leírtak alapján megfeleltem...
Képeim és videóim vannak, aki kért még annak küldtem. Cserébe semmi, ha írtam a késöbbiekben válasz se, pedig eleinte ők kerestek meg.
Én kb bármiben benne lettem volna, hogy csak fotókat videókat készítek másokról (amúgy is ilyesmivel szeretnék foglalkozni majd) és ezt saját részre nem magamnak. Hogy csak orálisan veszek részt stb... Nem azért, mert minden áron menni szeretnék valakihez/kikhez hanem mert szeretem a sexet és ha olyat teszek mással ami mindenkinek jó!
De sajnos túl sok itt a hangember és miattuk nincs bizalom.
Én tényleg össze-vissza érek rá, kocsim nincs még, max reggeltől este 8-9ig érek rá, ha szabadnapom van. Ezt pedig kb 1 hétre előre egyeztetni kell, hogy mindenkinek jó legyen. De még így sem sikerült semmi. Éppen ezért arcos képet nem küldök már csak annak akiben biztos vagyok, hogy ő/ők szerepelnek a képen vagy videón és én is kapok képet . Mert sok a kamuként regelt pasi.... Ha meg nem akkor csak hü..ítenek sokan sajnos. És mindenki arra vár, hogy te jelentkezz, de ha írsz az baj és megsértődnek, pedig tényleg normális üzeneteket küldök...
Szerettem volna a nyáron 1-2-3 napra elmenni valahova valakivel/valakikkel pihenni/ ismerkedni, de erről is le kell tegyek úgy érzem... Elég elszomorító, hogy ez egy ilyen oldalon is így megy :(
(Ez egy válasz bali36 üzenetére (2014. 07. 12. szombat 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 12. szombat 14:59
Az teljesen igaz ha valaki akart találni partnert akkor talál .................., ha nem itt akkor megoldja máshol. wink
Azért a fantázia a "szóló" pasikra is igaz, köztük is sok a kamu mivel az oldalon a legtöbb a ffi így a kamus is több.
Mikor 1 pár keres és sikerül belefutni 1 pár kamus , "szájkaratés" pasiba, nekik is elmegy a kedvük az egésztől és ez nem az hogy más élőben mint a fantázia. A párok nagy részénél nem a nő , hanem a ffi akarja a partner keresést inkább. Sokszor ezek a kamusok után a párból a nő aki végleg beleun és befejezik a keresést. 1 nőnek másabb elmenni készülni 1 ilyen randira, talira mint 1 pasinak és 1 két kamu vagy nem jól sikerült randi után, kevés az esély hogy másnak is ad lehetőséget ( pedig lehet hogy az lenne a megfelelő partner).
Úgy hogy nem csak a párok és a nők a hibásak , hanem a ffi-ak is !!
#1201   2014. 07. 15. kedd 19:36
X Törölt felhasználó (104575) VIP
Innen ketten voltak nálunk, azaz a páromnál.
De mit kezdjen az ember egy feltett videó után a következő üzenetekkel : én is megkúrnám, szóljatok mehetek én is dugni, délelőtt ráérek, gyertek hozzám (miért, a csajod épp dolgozik ?) szövegekkel ?
Bárki is ír, ha nincs semmilyen képe, egy hete reggelt, van 8 hozzászólása, az nem tudom mire számít.
Aztán volt olyan is, hogy jó pár belső levélváltás volt, minden sínen volt. Majd hú, most a hétvége mégse jó, oké, van ilyen, persze. Majd a kérdés kedd délelőtt ráérünk e egy pár órára, mondom, nem. A hétvége meg megint nem volt jó. Nem baj, nehogy már én, mi utazzunk majdnemhogy ídőpontra valakihez, akinegy úgy van kedve.
#1200   2014. 07. 15. kedd 11:01
X Törölt felhasználó (895926)
...jó, igazad van bocs,vannak fiatalabbak is...láttam a képedet, szóval fiatalabbak is, de mind sérült.....
(Ez egy válasz Chessterfield üzenetére (2014. 07. 14. hétfő 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 14. hétfő 19:16
Azt hol olvastad, hogy ez az idősebb urak és hölgyek vadászmezeje???
#1199   2014. 07. 14. hétfő 19:35
maarimar maarimar
eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 14. hétfő 00:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 14. hétfő 00:25
Mert a magyar ember prűd és álszent, nem merik kipróbálni a dolgokat csak álmodoznak és regisztrálnak, de nem jutnak el odáig, hogy meg is valósítsák. Kint a társadalom is sokkal nyitottabb.
#1198   2014. 07. 14. hétfő 19:16
Chessterfield Chessterfield
Azt hol olvastad, hogy ez az idősebb urak és hölgyek vadászmezeje???
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 14. hétfő 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (804968)
2014. 07. 14. hétfő 15:46
...nem pimaszkodásból, de ha a 60 kilódhoz gyün a merevedés (20 centi felett) akkor bizony szédülsz rendesen, nem? lehet ez az ok! meg talán annyi, hogy 28 évesen nem itt kellene sertepertélned, puncit kerened...ez itt az idősebb urak és hölgyek vadészmezeje smile a tied a sziget, a volt meg a balaton sound....
#1197   2014. 07. 14. hétfő 15:46
X Törölt felhasználó (804968)
...nem pimaszkodásból, de ha a 60 kilódhoz gyün a merevedés (20 centi felett) akkor bizony szédülsz rendesen, nem? lehet ez az ok! meg talán annyi, hogy 28 évesen nem itt kellene sertepertélned, puncit kerened...ez itt az idősebb urak és hölgyek vadészmezeje smile a tied a sziget, a volt meg a balaton sound....
#1196   2014. 07. 14. hétfő 15:42
X Törölt felhasználó (804968)
...sajnos még nem, de ha volna erre nagymellű és tiszta nő, aki lecummantana időnként, hát az írjon privibe!
#1195   2014. 07. 14. hétfő 08:12
greatom greatom
sokszor latni, hogy nagy meret 20feletti van es megse erek semmit vele
Igen, sajnos ez van. A valóságban nem segít az objektív és a perspektíva torzítása.
#1194   2014. 07. 14. hétfő 00:25
X Törölt felhasználó (889283)
Mert a magyar ember prűd és álszent, nem merik kipróbálni a dolgokat csak álmodoznak és regisztrálnak, de nem jutnak el odáig, hogy meg is valósítsák. Kint a társadalom is sokkal nyitottabb.
#1193   2014. 07. 13. vasárnap 11:00
X Törölt felhasználó (816802)
Telefonról nyomom! A sor utolsó betűjét már nem látom,
csak ha félre húzom a képernyőt, akkor viszont sokszor
az érintéstől más sorba ugrik, ezért egyszerűbb az enter...
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 12. szombat 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (894040)
2014. 07. 12. szombat 17:03
Nem trollkodni akarok, de nem kellene minden sor után enter-t nyomnod! Fura így olvasni, hogy még majdnem ugyanannyi hely lenne a sorban, de te már újat kezdesz. (stílus-náci vagyok, bocs. nyes ) Vagy telefonról nyomod? Mert ha önhibádon kívüli, akkor nem szóltam!
#1192   2014. 07. 13. vasárnap 08:16
X Törölt felhasználó (890095)
Helló hidd el hogy még egy levél vissza válaszolása is nagy gondot okoz némelyiknek sajnos worship
(Ez egy válasz bali36 üzenetére (2014. 07. 12. szombat 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Az teljesen igaz ha valaki akart találni partnert akkor talál .................., ha nem itt akkor megoldja máshol. wink
Azért a fantázia a "szóló" pasikra is igaz, köztük is sok a kamu mivel az oldalon a legtöbb a ffi így a kamus is több.
Mikor 1 pár keres és sikerül belefutni 1 pár kamus , "szájkaratés" pasiba, nekik is elmegy a kedvük az egésztől és ez nem az hogy más élőben mint a fantázia. A párok nagy részénél nem a nő , hanem a ffi akarja a partner keresést inkább. Sokszor ezek a kamusok után a párból a nő aki végleg beleun és befejezik a keresést. 1 nőnek másabb elmenni készülni 1 ilyen randira, talira mint 1 pasinak és 1 két kamu vagy nem jól sikerült randi után, kevés az esély hogy másnak is ad lehetőséget ( pedig lehet hogy az lenne a megfelelő partner).
#1191   2014. 07. 13. vasárnap 08:07
monilaci monilaci
nem csesztetni kell egymást állandóan ,ugy kell hozzá állni sikerüljön találni.
nem lerohanni kell másikat hanem ismerkedni mint ha egy szórakozó helyen lennénk
#1190   2014. 07. 12. szombat 17:03
Nem trollkodni akarok, de nem kellene minden sor után enter-t nyomnod! Fura így olvasni, hogy még majdnem ugyanannyi hely lenne a sorban, de te már újat kezdesz. (stílus-náci vagyok, bocs. nyes ) Vagy telefonról nyomod? Mert ha önhibádon kívüli, akkor nem szóltam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 12. szombat 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (816802)
2014. 07. 12. szombat 16:33
Természetesen a "férfiak" sem kivételek, nagyrészt álmodozó
fűtyik..szépen fogalmaztam smile Bíztosan sok olyan pár, nő is
van aki csalódott az egészben, de azért nem ez a jellemző!
A csalódás 90%-ban mondva csinált, kreált dolog! Tísztelet
mindenkinek aki valóban akarja a dolgot, de ha lenne
1millióm erre szó nélkül feltenném hogy a párok, 70%-a
csak játszik a gondolattal, FIZIKAI kapcsolatig nem fog
eljutni akkor sem, ha az IQ.eléri a 170-et, a méret 22/6, és
Don Juan bírtokolja..! smile Ha a férfiakra kellene fogadnom ez
max.40% lenne ami kevésnek tűnik, de nem hiszem, hogy
ennél több ember felel meg az elvárásoknak, amit itt általában
szabnak! Sok! Rengeteg, a kamus férfi, de sokan vagyunk akik
valóban szeretnének kefélni egy jót, vagy kettőt... smile Tudom
most megölnek engem, már látom :"persze ti csak baszni
akartok"...de mit szeretnétek? Mit akarjunk a feleségedtől??
Ugye, hogy ez már így nem hangzik olyan rosszúl!! Elnézést
kérek a hölgyektől, de ez az igazság, használnak titeket...De,
hogy ne legyen olyan nyers,drasztikus a dolog, TI is minket,
mikor megélitek a vágyaitokat egy harmadikkal..
#1189   2014. 07. 12. szombat 16:33
X Törölt felhasználó (816802)
Természetesen a "férfiak" sem kivételek, nagyrészt álmodozó
fűtyik..szépen fogalmaztam smile Bíztosan sok olyan pár, nő is
van aki csalódott az egészben, de azért nem ez a jellemző!
A csalódás 90%-ban mondva csinált, kreált dolog! Tísztelet
mindenkinek aki valóban akarja a dolgot, de ha lenne
1millióm erre szó nélkül feltenném hogy a párok, 70%-a
csak játszik a gondolattal, FIZIKAI kapcsolatig nem fog
eljutni akkor sem, ha az IQ.eléri a 170-et, a méret 22/6, és
Don Juan bírtokolja..! smile Ha a férfiakra kellene fogadnom ez
max.40% lenne ami kevésnek tűnik, de nem hiszem, hogy
ennél több ember felel meg az elvárásoknak, amit itt általában
szabnak! Sok! Rengeteg, a kamus férfi, de sokan vagyunk akik
valóban szeretnének kefélni egy jót, vagy kettőt... smile Tudom
most megölnek engem, már látom :"persze ti csak baszni
akartok"...de mit szeretnétek? Mit akarjunk a feleségedtől??
Ugye, hogy ez már így nem hangzik olyan rosszúl!! Elnézést
kérek a hölgyektől, de ez az igazság, használnak titeket...De,
hogy ne legyen olyan nyers,drasztikus a dolog, TI is minket,
mikor megélitek a vágyaitokat egy harmadikkal..

... 492 493 494 495 496 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11068db
Utolsó üzenet: tegnap 21:35

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!