Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 467 468 469 470 471 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1684   2015. 09. 13. vasárnap 12:38
bi_david bi_david
Nagyon szerencsésnek mondhatjátok magatokat, hiszen egyetlen kép sincs fent rólatok.
Mindenki fotót akar, látni a másikat. Nektek ez többször is összejött anélkül, hogy lenne fent egy kép kiindulási pontnak. Gratula.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 08. kedd 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (929799)
2015. 09. 08. kedd 11:54
Már két biszex fiúval, egy biszex párral, és két sima párcserés párral találkoztunk innen...
#1683   2015. 09. 13. vasárnap 11:43
ravenna ravenna VIP Admin
Minden "társkeresés" azon múlik hogy ki mennyire figyel a másikra! Azaz el kell olvasni az adatlapot, aki keres és elgondolkozni hogy az ott olvasottaknak megfelelnek-e. Ha nem, akkor tudni kell tovább lépni.
Sokan viszont úgy gondolják hogy őket keresi "bárki". Hogy ő tud olyat, amit más nem, hogy ő másképp gondolkozik, dug mint más.
Az első és legfontosabb, hogy olvasni kell az adatlapot. Másrészt viszont a keresgélők néha annyi kívánalmat, vágyat fogalmaznak meg, hogy annak a sokváltozós függvénynek nem lehet megoldása. Ráadásul az ilyen szempontrendszerek előre determinálják hogy nem is lesz ennek megfelelő, mert idővel újabb és újabb megkívánt tulajdonság üti fel majd a fejét.
Talán nem is kell keresni, hanem nyitottan állni a lehetőség elé, mikor az "kopogtat" smile És a görcsösség mindig a sikertelenség előfutára lesz!
#1682   2015. 09. 13. vasárnap 09:08
Gabriel_Grey Gabriel_Grey VIP Admin
Ez valószínűleg az összes társ- és partnerkereső oldalon így van. Mivel sok emberből kell megtalálni azt a keveset (vagy azt az egyet), aki igazán kell, elkerülhetetlen, hogy sok negatív tapasztalatra jusson kevés pozitív. Nekem például eddig csak negatív jutott (eltekintve néhány baráti szótól), de a következőhöz mindig bizalommal kell hozzáállni, másképp nincs értelme. Sok sikert neked. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 12. szombat 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1150322)
2015. 09. 12. szombat 23:36
Sziasztok! wave

Olvasom egy ideje a fórumot és elszomorító, hogy több a negatív tapasztalat. wow3 Most frissen regisztráltan nem túl jó kilátások, de ez is egy lehetőség a sok közül, ha keresésre kerül, majd sor. wink
Addig is kellemes társkeresést kívánok minden komoly szándékú embernek! smile
#1681   2015. 09. 12. szombat 23:39
X Törölt felhasználó (1150322)
,,Minden csak az intelligencián múlik és azon a felismerésen, hogy nem szabad Adonis-t felállítani mintának.
Mi nem szerelmet kerestünk, hanem komolyan akartunk valami újat és ez sikerült is
."
Teljes mértékben egyetértek. worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 27. csütörtök 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (952181)
2015. 08. 27. csütörtök 22:05
Nekünk összejött innen egy aranyos srác és csak ajánlani tudjuk!
Minden csak az intelligencián múlik és azon a felismerésen, hogy nem szabad Adonis-t felállítani mintának.
Mi nem szerelmet kerestünk, hanem komolyan akartunk valami újat és ez sikerült is. Sokan itt párjuk tudta nélkül vannak és levelezésben próbálják kiélni vágyaikat. Az egyedülálló fiúk?? Nem akarok bántani senkit, de a "szívesen ismerkednék VELED" (mikor párként vagyunk fent) és nulla iq-s társai sokszor elveszik az ember kedvét.
#1680   2015. 09. 12. szombat 23:36
X Törölt felhasználó (1150322)
Sziasztok! wave

Olvasom egy ideje a fórumot és elszomorító, hogy több a negatív tapasztalat. wow3 Most frissen regisztráltan nem túl jó kilátások, de ez is egy lehetőség a sok közül, ha keresésre kerül, majd sor. wink
Addig is kellemes társkeresést kívánok minden komoly szándékú embernek! smile
#1679   2015. 09. 12. szombat 14:35
titkapcs titkapcs
IGEN!!! És nagyon-nagyon jó volt a tegnap este.
Köszönöm, ez egy felejthetetlen este volt!! : )
#1678   2015. 09. 10. csütörtök 22:08
X Törölt felhasználó (1101822)
Ha neked ez bejön, gratula.
(Ez egy válasz Franciacsók üzenetére (2015. 09. 10. csütörtök 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 10. csütörtök 22:05
A kösz, de kihagynánk ut, kikapcs, & ennyi! duma
#1677   2015. 09. 10. csütörtök 22:05
Franciacsók Franciacsók
A kösz, de kihagynánk ut, kikapcs, & ennyi! duma
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 10. csütörtök 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1101822)
2015. 09. 10. csütörtök 22:02
Az a bajom ezzel a válaszolok emberségből, hogy ne bunkózzanak le, hogy ha már válaszolok, akkor sok esetben azt gondolják, hogy felhívás egy keringőre és az istennek sem tudom megértetni vele, hogy nem azért válaszoltam mert szeretnék valamit, hanem, mert azt gondoltam, hogy megérti, hogy a "Nem egymást keressük", az érthető....De sok esetben nem.
#1676   2015. 09. 10. csütörtök 22:02
Az a bajom ezzel a válaszolok emberségből, hogy ne bunkózzanak le, hogy ha már válaszolok, akkor sok esetben azt gondolják, hogy felhívás egy keringőre és az istennek sem tudom megértetni vele, hogy nem azért válaszoltam mert szeretnék valamit, hanem, mert azt gondoltam, hogy megérti, hogy a "Nem egymást keressük", az érthető....De sok esetben nem.
#1675   2015. 09. 10. csütörtök 22:00
Én is így vagyok ezzel és osztom az ilyen hozzáállásodat. Azonban az olyanokkal, mint pl: 11 perce írt 470 kilométerről, hogy elugrok hozzátok, az olyanokkal sajnos még csak köszönni sincsen kedvem.....
(Ez egy válasz Franciacsók üzenetére (2015. 09. 10. csütörtök 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 10. csütörtök 21:01
Lehet igazatok van! confused Eddig mi azt az elvet vallottuk, mindenkinek válaszolunk. heureka Eddig! eljen Mivel ez rengeteg felesleges idő. szomoru1 Inkább úgy döntöttünk, aki nem néz adatlapot, nem olvas, értelmez, azt hanyagoljuk. boxer Igaz, adatlap kérésének megfelelő, normális levelekre ez után is válaszolunk. wave Gondoljuk tartozunk ennyivel a normális embereknek. finom
#1674   2015. 09. 10. csütörtök 21:04
Franciacsók Franciacsók
wow1 A kösz, de kihagynánk is 1válasz! felkialtas
(Ez egy válasz Franciacsók üzenetére (2015. 09. 10. csütörtök 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 10. csütörtök 21:01
Lehet igazatok van! confused Eddig mi azt az elvet vallottuk, mindenkinek válaszolunk. heureka Eddig! eljen Mivel ez rengeteg felesleges idő. szomoru1 Inkább úgy döntöttünk, aki nem néz adatlapot, nem olvas, értelmez, azt hanyagoljuk. boxer Igaz, adatlap kérésének megfelelő, normális levelekre ez után is válaszolunk. wave Gondoljuk tartozunk ennyivel a normális embereknek. finom
#1673   2015. 09. 10. csütörtök 21:01
Franciacsók Franciacsók
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 10. csütörtök 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1101822)
2015. 09. 10. csütörtök 20:26
Mert lehet annyira nem érdeklitek az egyént, hogy ne válaszoljon. Ne haragudj, de szerintem mindenkinek joga van saját maga eldönteni, hogy kinek válaszol és kinek nem, attól még lehet inteligens, mert pontosan azért nem válaszol, hogy meg ne bántson... (tapasztalat-vélemény)
#1672   2015. 09. 10. csütörtök 20:37
Mi innen 2x találkoztunk, de sajnos naiv voltam és bedőltem a pasinak....sajnos csak a szája járt, élőben a nagy 0. A többiről, aki csak levelezgetett és mikor a talira került volna a sor tilt. Valakinek nagyon is igaza van, hogy nagyon sok az olyan pasi (tisztelet a kivételnek), aki csak a képzelt vágyait szeretné kiélni a monitor előtt....
#1671   2015. 09. 10. csütörtök 20:26
Mert lehet annyira nem érdeklitek az egyént, hogy ne válaszoljon. Ne haragudj, de szerintem mindenkinek joga van saját maga eldönteni, hogy kinek válaszol és kinek nem, attól még lehet inteligens, mert pontosan azért nem válaszol, hogy meg ne bántson... (tapasztalat-vélemény)
(Ez egy válasz Franciacsók üzenetére (2015. 09. 06. vasárnap 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 06. vasárnap 22:56
Mondjuk arra kíváncsiak lennénk! confused Mikor írunk valakinek, miért olyan gyökér, tahó, hogy nem bír írni 1 választ. boxer Azon meg igaz röhögve, ledobjuk a láncot így meg úgy sikítozik a fórumon, hogy ez, meg az meg amaz, is jó lenne már. gunyos1 S mindenki xar kamuns! szomoru1 Mi még a szóló pasiknak is írunk annyit felkialtas : Olvasással, értelmezéssel vn. gond?
#1670   2015. 09. 09. szerda 15:46
X Törölt felhasználó (913391)
Igazatok van, most pótolva a hiányosság hehe Lett pár jelentkező, reméljük össze is jön valami ezután... eljen
(Ez egy válasz bi-zalom üzenetére (2015. 09. 08. kedd 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 08. kedd 15:34
Mi írtunk Nektek 06.18.-án egy bemutatkozó levelet,amire semmiféle visszajelzés nem érkezett.Akkor Ti is benne vagytok a 100%-ban?
#1669   2015. 09. 08. kedd 17:26
erta73 erta73
Sziasztok!! Igen sikerült már találni megfelelő ffit de nem egyszerű mert vannak igények és elvárások aki megfelel ennek akkor ok! Aki nem megfelelő ez sokmindenböl adódhat ( kor, testalkat, szimpi, távolság) vagy megérti vagy kamunak tarjta! Mi most is találkozunk egy jónak igérkező enyhe bi ffival " hátha" megfelelő lessz, ha nem keresünk tovább!!!
#1668   2015. 09. 08. kedd 17:20
X Törölt felhasználó (1130862)
Sajnos eddig még nem találtunk az igényeinknek megfelelő,szimpatikus házaspárt,de reménykedünk benne,hogy egyszer csak ránk mosolyog a szerencse.
#1667   2015. 09. 08. kedd 17:04
Gabriel_Grey Gabriel_Grey VIP Admin
Jó olvasni a pozitív példákat. smile
(Ez egy válasz papi71 üzenetére (2015. 09. 07. hétfő 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 07. hétfő 14:44
Az én történetem meglehetősen fura lesz Nektek a sok negatív sztori után. Tudom, hogy hihetetlen, de férfi létemre engem keresett meg egy pár férfi tagja itt, privát üzenetben. Pár levélváltást követően egyeztettünk egy találkozót. Utólag megbeszélve, ahogy bennem, úgy bennük sem merült fel, hogy nem megyünk el és bolondot csinálunk egymásból, mint a gyerekek. Ugye mint minden esetben a Hölgy döntött első sorban. Egyenes kérdésekre, egyenes válaszok hangzottak el. Ígérték, hogy megbeszélik és visszaszólnak, ha megfelelek. Jeleztem, hogy nekem szimpatikusak, náluk a döntés. Jelentkeztek, találkoztunk újból és teljesen jól sikerült működnünk. Mai napig tart a kapcsolat, eszünk ágában sincs lecserélni egymást. Ez már jó baráti kapcsolat lett. A Hölgynek többször jeleztem, amikor csak kettesben maradtunk pár percre, hogy tudom hol van a helyem, ha Neki elég lesz egy idő után, azt jelezze bátran és azonnal kilépek az életükből. Nagyon jól esett, amikor azt mondta erre, hogy pont azért nem fogja ezt mondani, mert érzi hogy ilyen vagyok, nem nyomulok, pedig tehetném.
#1666   2015. 09. 08. kedd 15:34
bi-zalom bi-zalom
Mi írtunk Nektek 06.18.-án egy bemutatkozó levelet,amire semmiféle visszajelzés nem érkezett.Akkor Ti is benne vagytok a 100%-ban?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 07. hétfő 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (913391)
2015. 09. 07. hétfő 14:23
A mi tapasztalatunk eddig az, hogy az itt levők 100%-a kamu, értő olvasásra képtelen szóló pasi (és akik rögtön megsértődnek az elutasításra, és rögtön előveszik priviben az igazi suttyó énjüket). Biztosan vannak kivételek, de mi még nem futottunk össze valós párral levele . Ill. olyannal, akik valóban hajlandóak is lennének találkozni nyes
#1665   2015. 09. 08. kedd 12:43
X Törölt felhasználó (1133892)
hát idáig egy igen volt töbi kamu

... 467 468 469 470 471 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11044db
Utolsó üzenet: ma 05:41

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!