Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 440 441 442 443 444 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2043   2015. 12. 14. hétfő 17:00
Gabriel_Grey Gabriel_Grey VIP Admin
Mert nagyon sokan a monitor előtt ülve szívesen fantáziálnak, kommunikálnak, megosztják a gondolataikat, vágyaikat, fantáziáikat, de - még ha szimpatikus is a másik fél - a gyakorlati találkozótól már félnek. Vagy nem mondanak el mindent: a való életükben nem lehetséges a találkozó, mert házasok, vagy egyéb körülmény miatt. Viszont nem akarják, hogy odébb állj, tartani akarják a kapcsolatot, mert fantáziának jó, ezért aztán hitegetnek, amíg lehet. Ha már nem lehet, megszakítják a kapcsolatot, és keresnek mást erre a célra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 14. hétfő 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (79958)
2015. 12. 14. hétfő 14:12
Lehet...
Nagyon az ország szélén élek.
De nem nagyon értem, ha valaki engem szólít meg, képcsere után azt állítja, hogy szimpatikus vagyok, sőt tetszem, akkor miért tűnik el?
Egy darabig próbálkozom, hogy találkozzunk, aztán feladom.
De gondolom a többség így van ezzel, legfeljebb több a lehetőség az ország közepe táján.
#2042   2015. 12. 14. hétfő 14:26
X Törölt felhasználó (79958)
Ez is elgondolkodtató!
Mennyire éri meg manapság udvariasnak, nem tolakodónak lenni?
Ahogy leszűrtem, nagyon sok hölgy a szemtelen, már-már bunkó megnyilvánulásokat jobban értékeli.
A "rosszfiúkra" bukik.
Ha valaki válaszra méltat, néha olyan leveleket kapok, hogy nem vagyok biztos benne, hogy az illető nem unta-e meg a sulit, úgy második környékén. Nincs igény a normális fogalmazásra, helyesírásra.
De ilyen esetben én is elgondolkodom, hogy szeretnék-e bármit, annak ellenére, hogy nem az igényesség lenne a fő téma köztünk.
Nem Rólatok beszélek!!!
(Ez egy válasz félszáz üzenetére (2015. 12. 14. hétfő 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 14. hétfő 12:49
Nem Benned van a baj. Tényleg nagyon kulturáltan jelentkeztél,udvariasan,nem tolakodóan.
#2041   2015. 12. 14. hétfő 14:12
Lehet...
Nagyon az ország szélén élek.
De nem nagyon értem, ha valaki engem szólít meg, képcsere után azt állítja, hogy szimpatikus vagyok, sőt tetszem, akkor miért tűnik el?
Egy darabig próbálkozom, hogy találkozzunk, aztán feladom.
De gondolom a többség így van ezzel, legfeljebb több a lehetőség az ország közepe táján.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 14. hétfő 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1194012)
2015. 12. 14. hétfő 10:21
Nem jó helyen laksz az a baj ....szerintem finom
#2040   2015. 12. 14. hétfő 13:23
X Törölt felhasználó (1046162) VIP
Sziasztok mindenkit üdvözlök!!!
Én is csatlakozok olvasom itt az üzeneteket szerintem 80% biztos kamus ,mert már én is régóta
keresek egy kulturált érett párt akikhez csatlakozhatnék akár hosszabb távra én egy normális 29 éves mások
szerint helyes srác vagyok csak amikor találkozni kéne meg beszélni mindenki kamuzik és nem jön el! Én ezért messzebb nem keresek !!!
#2039   2015. 12. 14. hétfő 12:49
félszáz félszáz VIP
Nem Benned van a baj. Tényleg nagyon kulturáltan jelentkeztél,udvariasan,nem tolakodóan.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 13. vasárnap 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 13. vasárnap 08:16
Akkor talán bennem van a hiba.
Pedig próbálok kultúráltan megszólítani mindenkit, aki érdekel.
Hát evvan...
#2038   2015. 12. 14. hétfő 10:21
X Törölt felhasználó (1194012)
Nem jó helyen laksz az a baj ....szerintem finom
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 13. vasárnap 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 13. vasárnap 08:16
Hát evvan...
#2037   2015. 12. 13. vasárnap 19:00
1001éjszaka 1001éjszaka
kukucs csak benéztem pár tippért
#2036   2015. 12. 13. vasárnap 08:16
Hát evvan...
(Ez egy válasz félszáz üzenetére (2015. 12. 12. szombat 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 12. szombat 13:24
Mi találtunk.
#2035   2015. 12. 12. szombat 13:24
félszáz félszáz VIP
Mi találtunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 09. szerda 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 09. szerda 07:38
Férfiként nem sok esély van itt partnert, párt találni.
Írtam nem kevés hölgynek, párnak, akiknek a keresési feltételeibe passzolok, legtöbben nem is válaszolnak.
Illetve senki.
Volt olyan, hogy engem kerestek meg, mert gondolom pillanatnyi állapotukban szerettek volna valakit bevenni, de aztán csak hitegettek.
Pedig sok kritikát olvasok rólunk férfiakról, hogy szájhősök vagyunk, visszalépünk, eltűnünk...
Ugyanezt tudom elmondani a hölgyekről és párokról is!
Elég régóta vagyok itt tag, hol aktívabban, hol kevésbé, de mindig próbálkoztam kereséssel. Ez a sok év alatt sem jött össze.
Ennyit a komolyságról!
#2034   2015. 12. 12. szombat 09:23
X Törölt felhasználó (69371)
Azzal, hogy leírod több helyre, oda, ahol más a téma, azzal pont azt az érzetet kelted az olvasókban, hogy lejáratás az egész. Ráadásul OFF a téma. Leírtad a megfelelő helyre, ott is felfogta mindenki, aki érintett.
(Ez egy válasz Nyulas üzenetére (2015. 12. 12. szombat 01:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 12. szombat 01:02
Sziasztok! A ma esti friss tapasztalatunk a Glory cafe-ról: ma voltunk először és azt garantálom, hogy utoljára!!! Oda beszéltünk meg randit. Minden rendben ment, 9 óra körül érkeztünk. Direkt megkérdeztük, hogy a 10 órai zárás mit jelent, at volt a válasz, hogy csak az ajtót zárják be, bent nincs idő korlát. Bementünk, ittunk vmit, beszélgettünk. Kb. 20 perc után lementünk a kabinokba. Miután megbeszélt találkánk volt, nem ismerkedtünk másokkal. Én nem éreztem félszélyezve magam, jól indult minden. smile szerintem max. fél órája voltunk lent, elkezdték felkapcsolgatni a villanyt, hogy ZÁRÓRA! Elsőre azt hittem, csak viccelődnek. De egyre durvább lett, nyilván hallható volt, hogy mi történik bent, elkezdték rángatni az ajtót többször, fennhangon beszélgettek, hogy ez a kabin még zárva van. De az volt a legdurvább, hogy körülöttünk olyan nyilvánosan feltűnően ürítették ki a szemeteseket, hogy az botrányos! És elkezdtek felmosni, természetesen, hogy halljuk... Nyilván már mindenkiből ellszállt az ihlet, én csak nevetni tudtam... Félbe hagytunk mindent, kijöttünk. Én egyből mentem a wc-be, fura módon ott tumultus volt, épp beleszaladtam egy szopásba a mosdóknál, közönséggel. Felmentünk, és ott is volt még pár ember. Szóval nem volt igazi záróra, csak minket akartak kiűzni onnan. Hát sikerült. Az biztos, hogy mi oda többet be nem tesszük a lábunkat, és mindenkit le fogok beszélni, aki oda készül! Van egy össze szokott társaság, és ennyi...
#2033   2015. 12. 12. szombat 01:02
Nyulas Nyulas
Sziasztok! A ma esti friss tapasztalatunk a Glory cafe-ról: ma voltunk először és azt garantálom, hogy utoljára!!! Oda beszéltünk meg randit. Minden rendben ment, 9 óra körül érkeztünk. Direkt megkérdeztük, hogy a 10 órai zárás mit jelent, at volt a válasz, hogy csak az ajtót zárják be, bent nincs idő korlát. Bementünk, ittunk vmit, beszélgettünk. Kb. 20 perc után lementünk a kabinokba. Miután megbeszélt találkánk volt, nem ismerkedtünk másokkal. Én nem éreztem félszélyezve magam, jól indult minden. smile szerintem max. fél órája voltunk lent, elkezdték felkapcsolgatni a villanyt, hogy ZÁRÓRA! Elsőre azt hittem, csak viccelődnek. De egyre durvább lett, nyilván hallható volt, hogy mi történik bent, elkezdték rángatni az ajtót többször, fennhangon beszélgettek, hogy ez a kabin még zárva van. De az volt a legdurvább, hogy körülöttünk olyan nyilvánosan feltűnően ürítették ki a szemeteseket, hogy az botrányos! És elkezdtek felmosni, természetesen, hogy halljuk... Nyilván már mindenkiből ellszállt az ihlet, én csak nevetni tudtam... Félbe hagytunk mindent, kijöttünk. Én egyből mentem a wc-be, fura módon ott tumultus volt, épp beleszaladtam egy szopásba a mosdóknál, közönséggel. Felmentünk, és ott is volt még pár ember. Szóval nem volt igazi záróra, csak minket akartak kiűzni onnan. Hát sikerült. Az biztos, hogy mi oda többet be nem tesszük a lábunkat, és mindenkit le fogok beszélni, aki oda készül! Van egy össze szokott társaság, és ennyi...
#2032   2015. 12. 10. csütörtök 06:14
X Törölt felhasználó (1223992)
Szerencsésnek mondhatom magam e téren. Több kellemes élménnyel gazdagodtam az elmúlt években. Találkoztam hölgyekkel, párokka. Egy fiatal párral rendszeresen , pl következő héten is. Elutaztam Miskolcra, Vas, Veszprém, Komárom megyébe pár miatt. Sőt badoo- n is összejött egy páros kaland. Sajnos a távolság miatt nehéz rendszeresen találkozni.. Itt Zalában egy kicsit laposabb a helyzet.
#2031   2015. 12. 09. szerda 23:32
egysportospasi egysportospasi
Ami a társkeresővel kapcsolatban még eszembe jutott, hogy a társkereséshez megvannak a társadalomban a hagyományos eszközök. Lehet menni buliba, ahol lehet táncolni a fiúknak a lányokkal, vagy egyszerűen beszélgetni, ismerkedni, udvarolni, stb. Aztán jöhet az együttjárás, a házasság, stb. Az ember azt gondolná, hogy egy ilyen oldalon egy társkereső nem csak erről szól, hanem párok keresnek partnert, vagy partnereket, vagy éppen nem független emberek szexbarátot, alkalmi partnert, ki mit szeretne. Ez nem megszokott a társadalomban, bár van egy kisebbség akit érdekel adott esetben, párok párokkal nem igazán tudnak ismerkedni a hagyományos módon. Pont azért mert csak keveseket érint.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 09. szerda 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (465100)
2015. 12. 09. szerda 11:15
Véleményem szerint nagyon is lehet itt partnereket találni, akikből akár szexpartnerek is lehetnek. Ami viszont biztosan nem működik az a társkereső, Semmilyen szöveg, semmilyen kép nem végzi el helyetted a munkát, amit egy másik ember megismerésébe bele kell tenni. Nem fogja helyetted fölkelteni a figyelmet magára semmi.

Az összes ismeretségem a fórum témákban való beszélgetésekből indult ki, ami levelezéssé, chatté fajult. A személyes találkozó aztán eldöntötte mi történhet az ágyban, illetve egyáltalán szóba jön-e az ágy,

Vannak itt lányok. Meg is lehet velük ismerkedni. Sajnos a fórum nem a régi, megszűntek az értelmes beszélgetések. :(

Az aktív korom hozadéka néhány mai tartó barátság, sőt szerelem esélye is benne volt a levegőben. Sok pajzán este, de az akkor volt...
#2030   2015. 12. 09. szerda 23:10
Annyiban egyetértek, hogy a chaten, fórumokon történő beszélgetések alkalmasak lehetnek ismerkedésre, de nehéz úgy nőkkel ismerkedni, ha mondjuk a chatszobában 20 pasi van. Vagy a fórumon az előző 40 hozzászólás férfitől származik és nő nem is olvassa őket. Talán érdemesebb egy ilyen szexoldal helyett a női oldalakra beregisztrálni és ott fórumozni. Persze ott meg szűrni kell hogy ki az akinél szóba jöhet a szex és nem csak a süteményreceptekről, meg a babázásról akar beszélgetni. Mert a szex témájú klubokban, fórumokon ott sincs túl sok nő, még ott is több a férfi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 09. szerda 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (465100)
2015. 12. 09. szerda 11:15
Véleményem szerint nagyon is lehet itt partnereket találni, akikből akár szexpartnerek is lehetnek. Ami viszont biztosan nem működik az a társkereső, Semmilyen szöveg, semmilyen kép nem végzi el helyetted a munkát, amit egy másik ember megismerésébe bele kell tenni. Nem fogja helyetted fölkelteni a figyelmet magára semmi.

Az összes ismeretségem a fórum témákban való beszélgetésekből indult ki, ami levelezéssé, chatté fajult. A személyes találkozó aztán eldöntötte mi történhet az ágyban, illetve egyáltalán szóba jön-e az ágy,

Vannak itt lányok. Meg is lehet velük ismerkedni. Sajnos a fórum nem a régi, megszűntek az értelmes beszélgetések. :(

Az aktív korom hozadéka néhány mai tartó barátság, sőt szerelem esélye is benne volt a levegőben. Sok pajzán este, de az akkor volt...
#2029   2015. 12. 09. szerda 11:15
X Törölt felhasználó (465100)

#2028   2015. 12. 09. szerda 07:38
Férfiként nem sok esély van itt partnert, párt találni.
Írtam nem kevés hölgynek, párnak, akiknek a keresési feltételeibe passzolok, legtöbben nem is válaszolnak.
Illetve senki.
Volt olyan, hogy engem kerestek meg, mert gondolom pillanatnyi állapotukban szerettek volna valakit bevenni, de aztán csak hitegettek.
Pedig sok kritikát olvasok rólunk férfiakról, hogy szájhősök vagyunk, visszalépünk, eltűnünk...
Ugyanezt tudom elmondani a hölgyekről és párokról is!
Elég régóta vagyok itt tag, hol aktívabban, hol kevésbé, de mindig próbálkoztam kereséssel. Ez a sok év alatt sem jött össze.
Ennyit a komolyságról!
#2027   2015. 12. 08. kedd 23:25
Én ugyan még nem jártam swingerben, de azt hallottam hogy férfiakat nő nélkül csak akkor engednek be oda is, ha kimondottan van aki ezt igényli. Minden szex-szel kapcsolatos helyen, klubban, weboldalon, stb. ugyanaz a helyzet, sok férfi van és nagyon kevés nő.
(Ez egy válasz Futóegér üzenetére (2015. 12. 08. kedd 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 08. kedd 20:20
Mi már nem is kérdezünk semmit. Visszaolvastunk és döntöttünk. Swinger lesz ebből, nem pedig időpocsékolás itt.
#2026   2015. 12. 08. kedd 23:21
Mivel jóval több férfi van mint nő, nem meglepő hogy a hetero férfiak közül sokan nem találnak partnert ha nőt keresnek. Ugyanúgy nehéz párnak nőt találni. Talán szerintem még a pároknak párt találni lehet a legegyszerűbb, de lehet ott is sok esetben csak a férfiak részéről van érdeklődés a dolog iránt.
(Ez egy válasz sony1963 üzenetére (2015. 12. 08. kedd 05:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 08. kedd 05:49
Sziasztok!
Olvasom az itt található fórumokat, vegyes érzelmek vannak bennem, sokan sikereikről írnak, de legtöbben kudarcokról írnak!
Tudom nem vagyok egy macsó, karosszériám megfelel a koromnak.
Régi vágyam egy pár házi barátja lenni, nagyon sok levelet írtam, melyben megfogalmaztam azt, milyen helyzetben vagyok és mit szeretnék. Sajnos 95% válaszra sem méltatott, a fennmaradó 5% már foglalt vagy fotó csere után kiderült nem engem keresnek.
Hozzá teszem csak olyanoknak írtam,akik keresési feltételeinek megfeleltem.
Így én is a többség véleményét osztom személyesen nem ismerek olyat aki talált itt partnert.
Szép napot és sikeres keresgélést!!!
#2025   2015. 12. 08. kedd 20:20
Futóegér Futóegér VIP
Mi már nem is kérdezünk semmit. Visszaolvastunk és döntöttünk. Swinger lesz ebből, nem pedig időpocsékolás itt.
#2024   2015. 12. 08. kedd 05:49
sony1963 sony1963
Sziasztok!
Olvasom az itt található fórumokat, vegyes érzelmek vannak bennem, sokan sikereikről írnak, de legtöbben kudarcokról írnak!
Tudom nem vagyok egy macsó, karosszériám megfelel a koromnak.
Régi vágyam egy pár házi barátja lenni, nagyon sok levelet írtam, melyben megfogalmaztam azt, milyen helyzetben vagyok és mit szeretnék. Sajnos 95% válaszra sem méltatott, a fennmaradó 5% már foglalt vagy fotó csere után kiderült nem engem keresnek.
Hozzá teszem csak olyanoknak írtam,akik keresési feltételeinek megfeleltem.
Így én is a többség véleményét osztom személyesen nem ismerek olyat aki talált itt partnert.
Szép napot és sikeres keresgélést!!!

... 440 441 442 443 444 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10863db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 29. kedd

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!