Mert nagyon sokan a monitor előtt ülve szívesen fantáziálnak, kommunikálnak, megosztják a gondolataikat, vágyaikat, fantáziáikat, de - még ha szimpatikus is a másik fél - a gyakorlati találkozótól már félnek. Vagy nem mondanak el mindent: a való életükben nem lehetséges a találkozó, mert házasok, vagy egyéb körülmény miatt. Viszont nem akarják, hogy odébb állj, tartani akarják a kapcsolatot, mert fantáziának jó, ezért aztán hitegetnek, amíg lehet. Ha már nem lehet, megszakítják a kapcsolatot, és keresnek mást erre a célra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 14. hétfő 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 14. hétfő 14:12
Törölt felhasználó (79958)

Lehet...
Nagyon az ország szélén élek.
De nem nagyon értem, ha valaki engem szólít meg, képcsere után azt állítja, hogy szimpatikus vagyok, sőt tetszem, akkor miért tűnik el?
Egy darabig próbálkozom, hogy találkozzunk, aztán feladom.
De gondolom a többség így van ezzel, legfeljebb több a lehetőség az ország közepe táján.
De nem nagyon értem, ha valaki engem szólít meg, képcsere után azt állítja, hogy szimpatikus vagyok, sőt tetszem, akkor miért tűnik el?
De gondolom a többség így van ezzel, legfeljebb több a lehetőség az ország közepe táján.
Ez is elgondolkodtató!
Mennyire éri meg manapság udvariasnak, nem tolakodónak lenni?
Ahogy leszűrtem, nagyon sok hölgy a szemtelen, már-már bunkó megnyilvánulásokat jobban értékeli.
A "rosszfiúkra" bukik.
Ha valaki válaszra méltat, néha olyan leveleket kapok, hogy nem vagyok biztos benne, hogy az illető nem unta-e meg a sulit, úgy második környékén. Nincs igény a normális fogalmazásra, helyesírásra.
De ilyen esetben én is elgondolkodom, hogy szeretnék-e bármit, annak ellenére, hogy nem az igényesség lenne a fő téma köztünk.
Nem Rólatok beszélek!!! (Ez egy válasz félszáz üzenetére (2015. 12. 14. hétfő 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 14. hétfő 12:49
Mennyire éri meg manapság udvariasnak, nem tolakodónak lenni?
Ahogy leszűrtem, nagyon sok hölgy a szemtelen, már-már bunkó megnyilvánulásokat jobban értékeli.
A "rosszfiúkra" bukik.
Ha valaki válaszra méltat, néha olyan leveleket kapok, hogy nem vagyok biztos benne, hogy az illető nem unta-e meg a sulit, úgy második környékén. Nincs igény a normális fogalmazásra, helyesírásra.
De ilyen esetben én is elgondolkodom, hogy szeretnék-e bármit, annak ellenére, hogy nem az igényesség lenne a fő téma köztünk.
Nem Rólatok beszélek!!! (Ez egy válasz félszáz üzenetére (2015. 12. 14. hétfő 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem Benned van a baj. Tényleg nagyon kulturáltan jelentkeztél,udvariasan,nem tolakodóan.
Lehet...
De gondolom a többség így van ezzel, legfeljebb több a lehetőség az ország közepe táján. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 14. hétfő 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 14. hétfő 10:21
De gondolom a többség így van ezzel, legfeljebb több a lehetőség az ország közepe táján. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 14. hétfő 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1194012)

Nem jó helyen laksz az a baj ....szerintem

Sziasztok mindenkit üdvözlök!!!
Én is csatlakozok olvasom itt az üzeneteket szerintem 80% biztos kamus ,mert már én is régóta
keresek egy kulturált érett párt akikhez csatlakozhatnék akár hosszabb távra én egy normális 29 éves mások
szerint helyes srác vagyok csak amikor találkozni kéne meg beszélni mindenki kamuzik és nem jön el! Én ezért messzebb nem keresek !!!
Én is csatlakozok olvasom itt az üzeneteket szerintem 80% biztos kamus ,mert már én is régóta
keresek egy kulturált érett párt akikhez csatlakozhatnék akár hosszabb távra én egy normális 29 éves mások
szerint helyes srác vagyok csak amikor találkozni kéne meg beszélni mindenki kamuzik és nem jön el! Én ezért messzebb nem keresek !!!
Nem Benned van a baj. Tényleg nagyon kulturáltan jelentkeztél,udvariasan,nem tolakodóan.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 13. vasárnap 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 13. vasárnap 08:16

Akkor talán bennem van a hiba.
Pedig próbálok kultúráltan megszólítani mindenkit, aki érdekel.
Hát evvan...
Hát evvan...
Nem jó helyen laksz az a baj ....szerintem
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 13. vasárnap 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 13. vasárnap 08:16

Hát evvan...
Hát evvan...
kukucs csak benéztem pár tippért
Hát evvan... (Ez egy válasz félszáz üzenetére (2015. 12. 12. szombat 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát evvan... (Ez egy válasz félszáz üzenetére (2015. 12. 12. szombat 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi találtunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 09. szerda 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 09. szerda 07:38

Férfiként nem sok esély van itt partnert, párt találni.
Írtam nem kevés hölgynek, párnak, akiknek a keresési feltételeibe passzolok, legtöbben nem is válaszolnak.
Illetve senki.
Volt olyan, hogy engem kerestek meg, mert gondolom pillanatnyi állapotukban szerettek volna valakit bevenni, de aztán csak hitegettek.
Pedig sok kritikát olvasok rólunk férfiakról, hogy szájhősök vagyunk, visszalépünk, eltűnünk...
Ugyanezt tudom elmondani a hölgyekről és párokról is!
Elég régóta vagyok itt tag, hol aktívabban, hol kevésbé, de mindig próbálkoztam kereséssel. Ez a sok év alatt sem jött össze.
Ennyit a komolyságról!
Írtam nem kevés hölgynek, párnak, akiknek a keresési feltételeibe passzolok, legtöbben nem is válaszolnak.
Illetve senki.
Volt olyan, hogy engem kerestek meg, mert gondolom pillanatnyi állapotukban szerettek volna valakit bevenni, de aztán csak hitegettek.
Pedig sok kritikát olvasok rólunk férfiakról, hogy szájhősök vagyunk, visszalépünk, eltűnünk...
Elég régóta vagyok itt tag, hol aktívabban, hol kevésbé, de mindig próbálkoztam kereséssel. Ez a sok év alatt sem jött össze.
Ennyit a komolyságról!
Azzal, hogy leírod több helyre, oda, ahol más a téma, azzal pont azt az érzetet kelted az olvasókban, hogy lejáratás az egész. Ráadásul OFF a téma. Leírtad a megfelelő helyre, ott is felfogta mindenki, aki érintett.
(Ez egy válasz Nyulas üzenetére (2015. 12. 12. szombat 01:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 12. szombat 01:02

Sziasztok! A ma esti friss tapasztalatunk a Glory cafe-ról: ma voltunk először és azt garantálom, hogy utoljára!!! Oda beszéltünk meg randit. Minden rendben ment, 9 óra körül érkeztünk. Direkt megkérdeztük, hogy a 10 órai zárás mit jelent, at volt a válasz, hogy csak az ajtót zárják be, bent nincs idő korlát. Bementünk, ittunk vmit, beszélgettünk. Kb. 20 perc után lementünk a kabinokba. Miután megbeszélt találkánk volt, nem ismerkedtünk másokkal. Én nem éreztem félszélyezve magam, jól indult minden. smile szerintem max. fél órája voltunk lent, elkezdték felkapcsolgatni a villanyt, hogy ZÁRÓRA! Elsőre azt hittem, csak viccelődnek. De egyre durvább lett, nyilván hallható volt, hogy mi történik bent, elkezdték rángatni az ajtót többször, fennhangon beszélgettek, hogy ez a kabin még zárva van. De az volt a legdurvább, hogy körülöttünk olyan nyilvánosan feltűnően ürítették ki a szemeteseket, hogy az botrányos! És elkezdtek felmosni, természetesen, hogy halljuk... Nyilván már mindenkiből ellszállt az ihlet, én csak nevetni tudtam... Félbe hagytunk mindent, kijöttünk. Én egyből mentem a wc-be, fura módon ott tumultus volt, épp beleszaladtam egy szopásba a mosdóknál, közönséggel. Felmentünk, és ott is volt még pár ember. Szóval nem volt igazi záróra, csak minket akartak kiűzni onnan. Hát sikerült. Az biztos, hogy mi oda többet be nem tesszük a lábunkat, és mindenkit le fogok beszélni, aki oda készül! Van egy össze szokott társaság, és ennyi...
Sziasztok! A ma esti friss tapasztalatunk a Glory cafe-ról: ma voltunk először és azt garantálom, hogy utoljára!!! Oda beszéltünk meg randit. Minden rendben ment, 9 óra körül érkeztünk. Direkt megkérdeztük, hogy a 10 órai zárás mit jelent, at volt a válasz, hogy csak az ajtót zárják be, bent nincs idő korlát. Bementünk, ittunk vmit, beszélgettünk. Kb. 20 perc után lementünk a kabinokba. Miután megbeszélt találkánk volt, nem ismerkedtünk másokkal. Én nem éreztem félszélyezve magam, jól indult minden. smile szerintem max. fél órája voltunk lent, elkezdték felkapcsolgatni a villanyt, hogy ZÁRÓRA! Elsőre azt hittem, csak viccelődnek. De egyre durvább lett, nyilván hallható volt, hogy mi történik bent, elkezdték rángatni az ajtót többször, fennhangon beszélgettek, hogy ez a kabin még zárva van. De az volt a legdurvább, hogy körülöttünk olyan nyilvánosan feltűnően ürítették ki a szemeteseket, hogy az botrányos! És elkezdtek felmosni, természetesen, hogy halljuk... Nyilván már mindenkiből ellszállt az ihlet, én csak nevetni tudtam... Félbe hagytunk mindent, kijöttünk. Én egyből mentem a wc-be, fura módon ott tumultus volt, épp beleszaladtam egy szopásba a mosdóknál, közönséggel. Felmentünk, és ott is volt még pár ember. Szóval nem volt igazi záróra, csak minket akartak kiűzni onnan. Hát sikerült. Az biztos, hogy mi oda többet be nem tesszük a lábunkat, és mindenkit le fogok beszélni, aki oda készül! Van egy össze szokott társaság, és ennyi...
Szerencsésnek mondhatom magam e téren. Több kellemes élménnyel gazdagodtam az elmúlt években. Találkoztam hölgyekkel, párokka. Egy fiatal párral rendszeresen , pl következő héten is. Elutaztam Miskolcra, Vas, Veszprém, Komárom megyébe pár miatt. Sőt badoo- n is összejött egy páros kaland. Sajnos a távolság miatt nehéz rendszeresen találkozni.. Itt Zalában egy kicsit laposabb a helyzet.
Ami a társkeresővel kapcsolatban még eszembe jutott, hogy a társkereséshez megvannak a társadalomban a hagyományos eszközök. Lehet menni buliba, ahol lehet táncolni a fiúknak a lányokkal, vagy egyszerűen beszélgetni, ismerkedni, udvarolni, stb. Aztán jöhet az együttjárás, a házasság, stb. Az ember azt gondolná, hogy egy ilyen oldalon egy társkereső nem csak erről szól, hanem párok keresnek partnert, vagy partnereket, vagy éppen nem független emberek szexbarátot, alkalmi partnert, ki mit szeretne. Ez nem megszokott a társadalomban, bár van egy kisebbség akit érdekel adott esetben, párok párokkal nem igazán tudnak ismerkedni a hagyományos módon. Pont azért mert csak keveseket érint.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 09. szerda 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 09. szerda 11:15
Törölt felhasználó (465100)

Véleményem szerint nagyon is lehet itt partnereket találni, akikből akár szexpartnerek is lehetnek. Ami viszont biztosan nem működik az a társkereső, Semmilyen szöveg, semmilyen kép nem végzi el helyetted a munkát, amit egy másik ember megismerésébe bele kell tenni. Nem fogja helyetted fölkelteni a figyelmet magára semmi.
Az összes ismeretségem a fórum témákban való beszélgetésekből indult ki, ami levelezéssé, chatté fajult. A személyes találkozó aztán eldöntötte mi történhet az ágyban, illetve egyáltalán szóba jön-e az ágy,
Vannak itt lányok. Meg is lehet velük ismerkedni. Sajnos a fórum nem a régi, megszűntek az értelmes beszélgetések. :(
Az aktív korom hozadéka néhány mai tartó barátság, sőt szerelem esélye is benne volt a levegőben. Sok pajzán este, de az akkor volt...
Az összes ismeretségem a fórum témákban való beszélgetésekből indult ki, ami levelezéssé, chatté fajult. A személyes találkozó aztán eldöntötte mi történhet az ágyban, illetve egyáltalán szóba jön-e az ágy,
Vannak itt lányok. Meg is lehet velük ismerkedni. Sajnos a fórum nem a régi, megszűntek az értelmes beszélgetések. :(
Az aktív korom hozadéka néhány mai tartó barátság, sőt szerelem esélye is benne volt a levegőben. Sok pajzán este, de az akkor volt...
Annyiban egyetértek, hogy a chaten, fórumokon történő beszélgetések alkalmasak lehetnek ismerkedésre, de nehéz úgy nőkkel ismerkedni, ha mondjuk a chatszobában 20 pasi van. Vagy a fórumon az előző 40 hozzászólás férfitől származik és nő nem is olvassa őket. Talán érdemesebb egy ilyen szexoldal helyett a női oldalakra beregisztrálni és ott fórumozni. Persze ott meg szűrni kell hogy ki az akinél szóba jöhet a szex és nem csak a süteményreceptekről, meg a babázásról akar beszélgetni. Mert a szex témájú klubokban, fórumokon ott sincs túl sok nő, még ott is több a férfi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 09. szerda 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 09. szerda 11:15
Törölt felhasználó (465100)

Véleményem szerint nagyon is lehet itt partnereket találni, akikből akár szexpartnerek is lehetnek. Ami viszont biztosan nem működik az a társkereső, Semmilyen szöveg, semmilyen kép nem végzi el helyetted a munkát, amit egy másik ember megismerésébe bele kell tenni. Nem fogja helyetted fölkelteni a figyelmet magára semmi.
Férfiként nem sok esély van itt partnert, párt találni.
Illetve senki.
Ennyit a komolyságról!
Illetve senki.
Ennyit a komolyságról!
Én ugyan még nem jártam swingerben, de azt hallottam hogy férfiakat nő nélkül csak akkor engednek be oda is, ha kimondottan van aki ezt igényli. Minden szex-szel kapcsolatos helyen, klubban, weboldalon, stb. ugyanaz a helyzet, sok férfi van és nagyon kevés nő.
(Ez egy válasz Futóegér üzenetére (2015. 12. 08. kedd 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 08. kedd 20:20

Mi már nem is kérdezünk semmit. Visszaolvastunk és döntöttünk. Swinger lesz ebből, nem pedig időpocsékolás itt.
Mivel jóval több férfi van mint nő, nem meglepő hogy a hetero férfiak közül sokan nem találnak partnert ha nőt keresnek. Ugyanúgy nehéz párnak nőt találni. Talán szerintem még a pároknak párt találni lehet a legegyszerűbb, de lehet ott is sok esetben csak a férfiak részéről van érdeklődés a dolog iránt.
(Ez egy válasz sony1963 üzenetére (2015. 12. 08. kedd 05:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 08. kedd 05:49

Sziasztok!
Olvasom az itt található fórumokat, vegyes érzelmek vannak bennem, sokan sikereikről írnak, de legtöbben kudarcokról írnak!
Tudom nem vagyok egy macsó, karosszériám megfelel a koromnak.
Régi vágyam egy pár házi barátja lenni, nagyon sok levelet írtam, melyben megfogalmaztam azt, milyen helyzetben vagyok és mit szeretnék. Sajnos 95% válaszra sem méltatott, a fennmaradó 5% már foglalt vagy fotó csere után kiderült nem engem keresnek.
Hozzá teszem csak olyanoknak írtam,akik keresési feltételeinek megfeleltem.
Így én is a többség véleményét osztom személyesen nem ismerek olyat aki talált itt partnert.
Szép napot és sikeres keresgélést!!!
Olvasom az itt található fórumokat, vegyes érzelmek vannak bennem, sokan sikereikről írnak, de legtöbben kudarcokról írnak!
Régi vágyam egy pár házi barátja lenni, nagyon sok levelet írtam, melyben megfogalmaztam azt, milyen helyzetben vagyok és mit szeretnék. Sajnos 95% válaszra sem méltatott, a fennmaradó 5% már foglalt vagy fotó csere után kiderült nem engem keresnek.
Így én is a többség véleményét osztom személyesen nem ismerek olyat aki talált itt partnert.
Mi már nem is kérdezünk semmit. Visszaolvastunk és döntöttünk. Swinger lesz ebből, nem pedig időpocsékolás itt.
Sziasztok!