Persze, vannak nagyon komolytalan emberek is. De azért valljuk be, ezt nagyon nehéz összeegyeztetni, és valószínűleg ezért nagyon nehéz partnert is találni (mindkét nem számára), mert ez egy intim dolog, amihez jóval több bizalom és kémia kell, mint amit kizárólag a neten meg lehet teremteni, ugyanakkor nagyon sok olyan embert vonz a szex, mint amit te is említettél. Nehéz kibogarászni, hogy ki lenne a jó.
Azelőtt én is szerepeltem a társkeresőben, de már nem. Ahogy régebben is írtam, már csak nektek drukkolok. A többi hűhó nem hiányzik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 16. szerda 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 16. szerda 09:24

Törölt felhasználó (104575)

De azért az is megér egy misét, amikor olyan levél jön hogy : elmehetnék én is megdugni ?
Egy masszázsért cserébe én is dughatok egyet ?
De a legszebb, ez az általam csak "pudingos" srácoknak, fiúknak hívott egyforma elgondolása, miszerint : azt lehet, hogy először csak kettesben lennék a feleségeddel ?
Álnaívan megkérdezem, miért, és hogyan ?
Válasz : szeretném kipróbálni ! Gondolom halloták azt a reklámszlogent a tévében, hogy a puding próbája az evés.
Persze kamuból továbbkérdezősködök. Majd jönnek az elképzelések, hogy : ha bejön a párod, akár folytathatjuk hármasban is !?
Kérdezem, én meg addig a parkolóban üljek a kocsiban, míg te "kipróbálod" ?
Erre azért már nem nagyon van válasz, mert azt mégse meri írni, hogy igen, úgy gondolta ő is.
Persze a parkolásért, ha fizetni kellene, azt én tegyem, Te meg addig .... na jó, hagyjuk.
De a legszebb, ez az általam csak "pudingos" srácoknak, fiúknak hívott egyforma elgondolása, miszerint : azt lehet, hogy először csak kettesben lennék a feleségeddel ?
Válasz : szeretném kipróbálni ! Gondolom halloták azt a reklámszlogent a tévében, hogy a puding próbája az evés.
Persze kamuból továbbkérdezősködök. Majd jönnek az elképzelések, hogy : ha bejön a párod, akár folytathatjuk hármasban is !?
Erre azért már nem nagyon van válasz, mert azt mégse meri írni, hogy igen, úgy gondolta ő is.
Persze a parkolásért, ha fizetni kellene, azt én tegyem, Te meg addig .... na jó, hagyjuk.
Partnerkeresőként megválaszthatod, kinek írsz. Ha látod, hogy már régen nem aktív az illető, akkor ne írj neki. Az pedig valóban nehézzé teszi a dolgot, hogy sokan csak hölgyet keresnek, de mindenkinek megvan a joga, hogy eldöntse, kit keres. Sajnos (szerencsére?) ez egy ilyen dolog.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 15. kedd 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 15. kedd 11:30

Törölt felhasználó (866957)

Egy öltet: oldal felhasználási feltételeibe be kellene vinni, hogy 2-3 hónapnál régebbi, inaktív társkeresős adatlapok törlésre kerülnek. Most is nézelődtem, és találtam olyan adatlapokat, amiken 2010-ben (lassan 6 éve) volt utoljára aktivitás. Mindenki érdeke, hogy naprakészek legyenek a profilok.
Az meg az abszolút kedvencem, hogy a keresési feltételeknél bejelölöm, hogy olyan adatlapokat adjon, akik férfi(aka)t keresnek, és rengeteg adatlap leírásában első mondat, hogy "CSAK HÖLGYET KERESÜNK!!! SZÓLÓ PASI NEM!!!!". Ez aztán eléggé megnehezíti a dolgokat.
Az meg az abszolút kedvencem, hogy a keresési feltételeknél bejelölöm, hogy olyan adatlapokat adjon, akik férfi(aka)t keresnek, és rengeteg adatlap leírásában első mondat, hogy "CSAK HÖLGYET KERESÜNK!!! SZÓLÓ PASI NEM!!!!". Ez aztán eléggé megnehezíti a dolgokat.
De azért az is megér egy misét, amikor olyan levél jön hogy : elmehetnék én is megdugni ?
Persze a parkolásért, ha fizetni kellene, azt én tegyem, Te meg addig .... na jó, hagyjuk. (Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2015. 12. 14. hétfő 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 14. hétfő 17:00
Persze a parkolásért, ha fizetni kellene, azt én tegyem, Te meg addig .... na jó, hagyjuk. (Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2015. 12. 14. hétfő 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Mert nagyon sokan a monitor előtt ülve szívesen fantáziálnak, kommunikálnak, megosztják a gondolataikat, vágyaikat, fantáziáikat, de - még ha szimpatikus is a másik fél - a gyakorlati találkozótól már félnek. Vagy nem mondanak el mindent: a való életükben nem lehetséges a találkozó, mert házasok, vagy egyéb körülmény miatt. Viszont nem akarják, hogy odébb állj, tartani akarják a kapcsolatot, mert fantáziának jó, ezért aztán hitegetnek, amíg lehet. Ha már nem lehet, megszakítják a kapcsolatot, és keresnek mást erre a célra.
Teljesen igaza van Lacinak bármit irhatsz bárhogyan ha meg is felelsz és megtörténik a képcsre még az is szimpi utánna mind eltünnek! Tisztelelet !! a nagyon ritka kivételeknek akik és találkozni is mernek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 14. hétfő 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 14. hétfő 14:26
Törölt felhasználó (79958)

Ez is elgondolkodtató!
Mennyire éri meg manapság udvariasnak, nem tolakodónak lenni?
Ahogy leszűrtem, nagyon sok hölgy a szemtelen, már-már bunkó megnyilvánulásokat jobban értékeli.
A "rosszfiúkra" bukik.
Ha valaki válaszra méltat, néha olyan leveleket kapok, hogy nem vagyok biztos benne, hogy az illető nem unta-e meg a sulit, úgy második környékén. Nincs igény a normális fogalmazásra, helyesírásra.
De ilyen esetben én is elgondolkodom, hogy szeretnék-e bármit, annak ellenére, hogy nem az igényesség lenne a fő téma köztünk.
Nem Rólatok beszélek!!!
Ahogy leszűrtem, nagyon sok hölgy a szemtelen, már-már bunkó megnyilvánulásokat jobban értékeli.
A "rosszfiúkra" bukik.
Ha valaki válaszra méltat, néha olyan leveleket kapok, hogy nem vagyok biztos benne, hogy az illető nem unta-e meg a sulit, úgy második környékén. Nincs igény a normális fogalmazásra, helyesírásra.
De ilyen esetben én is elgondolkodom, hogy szeretnék-e bármit, annak ellenére, hogy nem az igényesség lenne a fő téma köztünk.
Nem Rólatok beszélek!!!
Igen, valószínűleg igazad van.
Csak az a baj ezzel, hogy hosszú távon, több "csalódás" után az ember már általánosít, elmegy a kedve.
Aztán sok pár "tollából" az t olvassa, hogy a férfiak többsége kamus, nem mer találkozni, megfutamodik.
De lassan kétségbe vonom, hogy van itt egyetlen hölgy, pár, férfi aki valóban azért van itt és azt akarja és meri is, amit leír... (Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2015. 12. 14. hétfő 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 14. hétfő 17:00
Csak az a baj ezzel, hogy hosszú távon, több "csalódás" után az ember már általánosít, elmegy a kedve.
Aztán sok pár "tollából" az t olvassa, hogy a férfiak többsége kamus, nem mer találkozni, megfutamodik.
De lassan kétségbe vonom, hogy van itt egyetlen hölgy, pár, férfi aki valóban azért van itt és azt akarja és meri is, amit leír... (Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2015. 12. 14. hétfő 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Mert nagyon sokan a monitor előtt ülve szívesen fantáziálnak, kommunikálnak, megosztják a gondolataikat, vágyaikat, fantáziáikat, de - még ha szimpatikus is a másik fél - a gyakorlati találkozótól már félnek. Vagy nem mondanak el mindent: a való életükben nem lehetséges a találkozó, mert házasok, vagy egyéb körülmény miatt. Viszont nem akarják, hogy odébb állj, tartani akarják a kapcsolatot, mert fantáziának jó, ezért aztán hitegetnek, amíg lehet. Ha már nem lehet, megszakítják a kapcsolatot, és keresnek mást erre a célra.
Szerintem sem kellene, illetve szabadna, de sajnos nem ez a tapasztalat.
Talán a téma vagy az arctalanság az ami miatt sokan úgy gondolják, nem kell erre adniuk, hiszen nem a szavak, hanem a tettek a lényegesek.
De úgy gondolom, hogy a szexet sem szabad (mindig) állat módjára űzni, annak is meg kell adni a módját,
odafigyelve a partner(-ek) igényire, élvezetére. (Ez egy válasz félszáz üzenetére (2015. 12. 15. kedd 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 15. kedd 08:29
Talán a téma vagy az arctalanság az ami miatt sokan úgy gondolják, nem kell erre adniuk, hiszen nem a szavak, hanem a tettek a lényegesek.
De úgy gondolom, hogy a szexet sem szabad (mindig) állat módjára űzni, annak is meg kell adni a módját,
odafigyelve a partner(-ek) igényire, élvezetére. (Ez egy válasz félszáz üzenetére (2015. 12. 15. kedd 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Lehet,hogy túlkorosak vagyunk,de szerintünk a kulturáltságnak nem szabad divatját múltnak lennie. Szerintünk ne változtass

Egy öltet: oldal felhasználási feltételeibe be kellene vinni, hogy 2-3 hónapnál régebbi, inaktív társkeresős adatlapok törlésre kerülnek. Most is nézelődtem, és találtam olyan adatlapokat, amiken 2010-ben (lassan 6 éve) volt utoljára aktivitás. Mindenki érdeke, hogy naprakészek legyenek a profilok.
Így 55 után néha úgy érezzük
. Mi igyekszünk minden üzenetre válaszolni,de valóban akad néhány az említett -hadevaukapanyél-kategóriában kategóriából is
(Ez egy válasz Franciacsók üzenetére (2015. 12. 15. kedd 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 15. kedd 08:56
Túlkorosak?
Ez a popszakma, elsősorban, szimpátia & iq függő!
Legalább is nálunk. Gondoljatok csk bele, ki néztek 1 párt, "beindul a kemia" osztan aztat mondják, Neketek: Hadevaukapanyél

Lehet,hogy túlkorosak vagyunk,de szerintünk a kulturáltságnak nem szabad divatját múltnak lennie. Szerintünk ne változtass

(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 14. hétfő 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 14. hétfő 14:26

Ez is elgondolkodtató!
A "rosszfiúkra" bukik.
Nem Rólatok beszélek!!!
A "rosszfiúkra" bukik.
Nem Rólatok beszélek!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 14. hétfő 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 14. hétfő 14:12

Lehet...
Nagyon az ország szélén élek.
De nem nagyon értem, ha valaki engem szólít meg, képcsere után azt állítja, hogy szimpatikus vagyok, sőt tetszem, akkor miért tűnik el?
Egy darabig próbálkozom, hogy találkozzunk, aztán feladom.
De gondolom a többség így van ezzel, legfeljebb több a lehetőség az ország közepe táján.
De nem nagyon értem, ha valaki engem szólít meg, képcsere után azt állítja, hogy szimpatikus vagyok, sőt tetszem, akkor miért tűnik el?
De gondolom a többség így van ezzel, legfeljebb több a lehetőség az ország közepe táján.
Ez is elgondolkodtató!
A "rosszfiúkra" bukik.
Nem Rólatok beszélek!!! (Ez egy válasz félszáz üzenetére (2015. 12. 14. hétfő 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 14. hétfő 12:49
A "rosszfiúkra" bukik.
Nem Rólatok beszélek!!! (Ez egy válasz félszáz üzenetére (2015. 12. 14. hétfő 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem Benned van a baj. Tényleg nagyon kulturáltan jelentkeztél,udvariasan,nem tolakodóan.
Lehet...
De gondolom a többség így van ezzel, legfeljebb több a lehetőség az ország közepe táján. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 14. hétfő 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 14. hétfő 10:21
De gondolom a többség így van ezzel, legfeljebb több a lehetőség az ország közepe táján. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 14. hétfő 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1194012)

Nem jó helyen laksz az a baj ....szerintem

Sziasztok mindenkit üdvözlök!!!
Én is csatlakozok olvasom itt az üzeneteket szerintem 80% biztos kamus ,mert már én is régóta
keresek egy kulturált érett párt akikhez csatlakozhatnék akár hosszabb távra én egy normális 29 éves mások
szerint helyes srác vagyok csak amikor találkozni kéne meg beszélni mindenki kamuzik és nem jön el! Én ezért messzebb nem keresek !!!
Én is csatlakozok olvasom itt az üzeneteket szerintem 80% biztos kamus ,mert már én is régóta
keresek egy kulturált érett párt akikhez csatlakozhatnék akár hosszabb távra én egy normális 29 éves mások
szerint helyes srác vagyok csak amikor találkozni kéne meg beszélni mindenki kamuzik és nem jön el! Én ezért messzebb nem keresek !!!
Nem Benned van a baj. Tényleg nagyon kulturáltan jelentkeztél,udvariasan,nem tolakodóan.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 13. vasárnap 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 13. vasárnap 08:16

Akkor talán bennem van a hiba.
Pedig próbálok kultúráltan megszólítani mindenkit, aki érdekel.
Hát evvan...
Hát evvan...
Nem jó helyen laksz az a baj ....szerintem
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 13. vasárnap 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 13. vasárnap 08:16

Hát evvan...
Hát evvan...
kukucs csak benéztem pár tippért
Hát evvan... (Ez egy válasz félszáz üzenetére (2015. 12. 12. szombat 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát evvan... (Ez egy válasz félszáz üzenetére (2015. 12. 12. szombat 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi találtunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 09. szerda 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 09. szerda 07:38

Férfiként nem sok esély van itt partnert, párt találni.
Írtam nem kevés hölgynek, párnak, akiknek a keresési feltételeibe passzolok, legtöbben nem is válaszolnak.
Illetve senki.
Volt olyan, hogy engem kerestek meg, mert gondolom pillanatnyi állapotukban szerettek volna valakit bevenni, de aztán csak hitegettek.
Pedig sok kritikát olvasok rólunk férfiakról, hogy szájhősök vagyunk, visszalépünk, eltűnünk...
Ugyanezt tudom elmondani a hölgyekről és párokról is!
Elég régóta vagyok itt tag, hol aktívabban, hol kevésbé, de mindig próbálkoztam kereséssel. Ez a sok év alatt sem jött össze.
Ennyit a komolyságról!
Írtam nem kevés hölgynek, párnak, akiknek a keresési feltételeibe passzolok, legtöbben nem is válaszolnak.
Illetve senki.
Volt olyan, hogy engem kerestek meg, mert gondolom pillanatnyi állapotukban szerettek volna valakit bevenni, de aztán csak hitegettek.
Pedig sok kritikát olvasok rólunk férfiakról, hogy szájhősök vagyunk, visszalépünk, eltűnünk...
Ugyanezt tudom elmondani a hölgyekről és párokról is!
Elég régóta vagyok itt tag, hol aktívabban, hol kevésbé, de mindig próbálkoztam kereséssel. Ez a sok év alatt sem jött össze.
Ennyit a komolyságról!
Azzal, hogy leírod több helyre, oda, ahol más a téma, azzal pont azt az érzetet kelted az olvasókban, hogy lejáratás az egész. Ráadásul OFF a téma. Leírtad a megfelelő helyre, ott is felfogta mindenki, aki érintett.
(Ez egy válasz Nyulas üzenetére (2015. 12. 12. szombat 01:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 12. szombat 01:02

Sziasztok! A ma esti friss tapasztalatunk a Glory cafe-ról: ma voltunk először és azt garantálom, hogy utoljára!!! Oda beszéltünk meg randit. Minden rendben ment, 9 óra körül érkeztünk. Direkt megkérdeztük, hogy a 10 órai zárás mit jelent, at volt a válasz, hogy csak az ajtót zárják be, bent nincs idő korlát. Bementünk, ittunk vmit, beszélgettünk. Kb. 20 perc után lementünk a kabinokba. Miután megbeszélt találkánk volt, nem ismerkedtünk másokkal. Én nem éreztem félszélyezve magam, jól indult minden. smile szerintem max. fél órája voltunk lent, elkezdték felkapcsolgatni a villanyt, hogy ZÁRÓRA! Elsőre azt hittem, csak viccelődnek. De egyre durvább lett, nyilván hallható volt, hogy mi történik bent, elkezdték rángatni az ajtót többször, fennhangon beszélgettek, hogy ez a kabin még zárva van. De az volt a legdurvább, hogy körülöttünk olyan nyilvánosan feltűnően ürítették ki a szemeteseket, hogy az botrányos! És elkezdtek felmosni, természetesen, hogy halljuk... Nyilván már mindenkiből ellszállt az ihlet, én csak nevetni tudtam... Félbe hagytunk mindent, kijöttünk. Én egyből mentem a wc-be, fura módon ott tumultus volt, épp beleszaladtam egy szopásba a mosdóknál, közönséggel. Felmentünk, és ott is volt még pár ember. Szóval nem volt igazi záróra, csak minket akartak kiűzni onnan. Hát sikerült. Az biztos, hogy mi oda többet be nem tesszük a lábunkat, és mindenkit le fogok beszélni, aki oda készül! Van egy össze szokott társaság, és ennyi...