Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 438 439 440 441 442 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2083   2015. 12. 18. péntek 09:26
X Törölt felhasználó (1217972)
Hogyan döntöd el hogy valaki kamu? Szerintem engem is sokan annak néznek... :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 17. csütörtök 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (908783)
2015. 12. 17. csütörtök 14:59
Elegem van már a más képei mögé bújó sok ratyi kamusból.....Hetente vagy tízen gyülekeznek a társkereső oldalon..de az adminok nem tudom nem olvassák a kereséseket,vagy csak nem érdekük rendet tenni..nem igaz nem szúrják ki őket..
Lehet sarat dobálni..de rengeteg a profi az oldalon,és a netes képpel keresgélő...
#2082   2015. 12. 18. péntek 08:21
tintapatron tintapatron
Látom,még mindig "férfi" felfogással vagy egy pár kapcsolatába lépéssel...(nem vita gerjesztésére írtam)

Egy pár mindkét tagja azért megy bele 3-4-es kapcsolatba,mert "jobbat" KERES A PÁRJÁNÁL...
Mi van akkor,ha a hölgynek kép alapján is izgalmasabb lehetsz,mint a férje,amit a férj levett a párja reakcióiból és ez egyfajta féltékenységet váltott ki a férjből...Vagy épp ellenkező,hogy "nem vagy jobb pasi".
Ezt soha nem fogják a tudtodra adni,sőt egy kapcsolatban sem biztos,hogy egymásnak bevallja a pár,hogy jobbat,izgalmasabbat keres a szürke megszokottól...
Nem egyszerű feladat hidd el.
Valaki írta itt,hogy szellemileg ehhez is fel kell nőni és ha nincs meg a megfelelő inteligencia a pár életében ilyen dolog iránt,nem is lenne biztos,hogy felszabadult lenne az együttlét.

Nekünk volt egy 7-évig tartó "házibarát".Se azóta,se az előtt nem volt egy olyan pasi,aki ne 1-2-alkalmat szeretett volna.
Egy párhoz ha csatlakozol 98%-ban a pár hölgy tagjára kell hagyatkozni,hogy neki mikor jó és nem nekem,vagy a 3-nak.

Szóval igenis kell az az elfogadás mindenki szempontjából.

Természetesen abban van igazad,ha mégsem,azt egy egyszerű nem válasz megoldaná,de még nem futott le a dolog szerintem sem a te,sem a pár részéről.
Az,hogy lassan megy a válasz,rengeteg oka lehet,ami több mint valószinű,hogy nem tartozik rád,azért nem közlik.Ha eljön az ideje és megvan a bizalom,lehet hogy unni is fogod,ha 1-1 tali alkalmával már nem érdekel a más gondja baja,csak a szex.

Na tényleg off az írkálás egy db-ig smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 18. péntek 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (79958)
2015. 12. 18. péntek 07:48
Erre az " elfogadás" dologra is van ellenpélda.
Nem annyira régen levélben megkeresett egy nagyon közeli pár hölgy tagja, hogy szeretné egy hármassal meglepni a férjét.
Engem természetesen feltüzelt a dolog, reméltem, hogy megtörik a jég.
E-mail címet cseréltünk, pár sablonos, semmitmondó levelet még írtunk, aztán ennyi...
Próbáltam kicsit többet megtudni róluk, de napokat vártam minden válaszra. Nem akarják kiadni magukat, érthető - gondoltam.
Akkor legalább találkozhatnánk egy beszélgetésre, hogy tényleg tetszünk-e egymásnak, műkszik-e a kémia?
Vagy minimum cseréljünk képet, mert én nem az a " lyuk, lyuk, csak a keret más" típusú faszi vagyok, megnézem kivel és mit.
Erre az volt a válasz, hogy nem férjet keres, "csak szexpartnert".
Ennyit a megfelelésről, szűrésről...
#2081   2015. 12. 18. péntek 08:20
Franciacsók Franciacsók
Válasz 1ismerős, fórumtárstól! heureka Igaza van! szomoru1 Szólók, nem Ti tesztek szívességet nekünk, mi teszünk szívességet Nektek! ejnye1 Tudjuk nagy ász vagy crazya még is egyedül. confused
(Ez egy válasz tintapatron üzenetére (2015. 12. 16. szerda 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 16. szerda 13:59
Az,hogy párok fent vannak mint keresők,még nem vonja maga után azt,hogy teljesen végig is gondolták az egészet és készek arra,hogy akár szóló pasit,vagy párt beengedjenek a hálószobájuk és az életükbe.
Szóló férfi ként sokkal egyszerübb leírni,hogy "mert a párok,hölgyek stb"...
Nem nektek kell szembesülni,hogy utána mi lesz majd abban a kapcsolatban,ha nem teljesen érettek erre.Ti lépnétek be ebbe a kapcsolatba,amit egy párnak kell majd a későbbiekben feldolgozniuk egy életre.
Persze jogos lehet a felvetés,hogy akkor minek vannak itt...

Azért,mert keresik a kalandot,de csak olyan emberrel,akit teljes mértékben elfoganak és azt nem egy pár kép alapján fogják megtenni,vagy 10levél után.
#2080   2015. 12. 18. péntek 07:48
X Törölt felhasználó (79958)
Erre az " elfogadás" dologra is van ellenpélda.
Nem annyira régen levélben megkeresett egy nagyon közeli pár hölgy tagja, hogy szeretné egy hármassal meglepni a férjét.
Engem természetesen feltüzelt a dolog, reméltem, hogy megtörik a jég.
E-mail címet cseréltünk, pár sablonos, semmitmondó levelet még írtunk, aztán ennyi...
Próbáltam kicsit többet megtudni róluk, de napokat vártam minden válaszra. Nem akarják kiadni magukat, érthető - gondoltam.
Akkor legalább találkozhatnánk egy beszélgetésre, hogy tényleg tetszünk-e egymásnak, műkszik-e a kémia?
Vagy minimum cseréljünk képet, mert én nem az a " lyuk, lyuk, csak a keret más" típusú faszi vagyok, megnézem kivel és mit.
Erre az volt a válasz, hogy nem férjet keres, "csak szexpartnert".
Ennyit a megfelelésről, szűrésről...
(Ez egy válasz tintapatron üzenetére (2015. 12. 16. szerda 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 16. szerda 13:59
Az,hogy párok fent vannak mint keresők,még nem vonja maga után azt,hogy teljesen végig is gondolták az egészet és készek arra,hogy akár szóló pasit,vagy párt beengedjenek a hálószobájuk és az életükbe.
Szóló férfi ként sokkal egyszerübb leírni,hogy "mert a párok,hölgyek stb"...
Nem nektek kell szembesülni,hogy utána mi lesz majd abban a kapcsolatban,ha nem teljesen érettek erre.Ti lépnétek be ebbe a kapcsolatba,amit egy párnak kell majd a későbbiekben feldolgozniuk egy életre.
Persze jogos lehet a felvetés,hogy akkor minek vannak itt...

Azért,mert keresik a kalandot,de csak olyan emberrel,akit teljes mértékben elfoganak és azt nem egy pár kép alapján fogják megtenni,vagy 10levél után.
#2079   2015. 12. 17. csütörtök 20:03
X Törölt felhasználó (938808)
azert nemkellene razni a (rongyot) hogy jobban jar ha hozza sem er a felesegedhez!! inkabb ürülnöd kellene ha kaptok egy (levelet). en speciell nem akarnak hozza erni vagy nem akarnam hogy ram üljön!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 16. szerda 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1031442)
2015. 12. 16. szerda 22:31
Én is, mint a pár férfitagja írok. Én vagyok az elsődleges szűrő.
Van, akinek ez sem tetszik, merthogy így szerinte kamusnak látszunk, meg hogy amiért nem a feleségem dönt először, mert lehet, hogy nekem nem jön be, de neki igen, és hogy miért korlátozom. Ez amúgy butaság, hiszen nincs is korlátozva, az ígéretesebb leveleket Ő is megnézi, ráadásul az Ő szűrője talán még az enyémnél is szigorúbb. Ráadásul ha nekem nem szimpatikus, jobban jár, ha hozzá sem ér a feleségemhez!

Mi még futunk egy kört a hirdetések megismétlésével, aztán nálunk a keresgélés pihentetve lesz egy darabig. Legalábbis itt a Goldenen. Ha itt nem sikerül, akkor inkább a szerencsére bízzuk a dolgot, hátha sikerül ott megismerkedni olyannal, akit minden szempontból megfelelőnek tartunk. Ha nem, nem. Nem fogjuk a párnánkat nedvesre könnyezni azért, mert kettecskén szexelhetünk, mint tettük azt két évtizeden át megelégedéssel. Az életet s egymást sokféleképpen képesek vagyunk élvezni.

„Téma off egy db-ig részünkről” – Érthető.
#2078   2015. 12. 17. csütörtök 19:21
csapi123 csapi123
azért mert valaki szeret dugni , és ezért elfogad egy kis pénzt , még nem biztos hogy profi. nyes DDDDDDD lehet hogy nagyon gagyi ahogy b@...k DDDDDD
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 17. csütörtök 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Elegem van már a más képei mögé bújó sok ratyi kamusból.....Hetente vagy tízen gyülekeznek a társkereső oldalon..de az adminok nem tudom nem olvassák a kereséseket,vagy csak nem érdekük rendet tenni..nem igaz nem szúrják ki őket..
Lehet sarat dobálni..de rengeteg a profi az oldalon,és a netes képpel keresgélő...
#2077   2015. 12. 17. csütörtök 19:06
vadAngyal23 vadAngyal23
Mi igen kB 3 éve egy pasit.azóta is rendszeresen találkozunk vele.isteni vele hármasban.
#2076   2015. 12. 17. csütörtök 18:25
mákszem mákszem
Csak nyugalom smile
#2075   2015. 12. 17. csütörtök 14:59
X Törölt felhasználó (908783)
(Ez egy válasz Franciacsók üzenetére (2015. 12. 16. szerda 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 16. szerda 21:21
wow1 worship E.Zigen! hehe
#2074   2015. 12. 17. csütörtök 10:05
X Törölt felhasználó (104575)
Melyik a "több alkalom" ?
Te mész más párokhoz, vagy hozzátok, a párodhoz jönnek többen, többszöri alkalommal ?
Esetleg privátban cseveghetünk, ha van kedved, leginkább az adminok miat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 17. csütörtök 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (861182)
2015. 12. 17. csütörtök 06:51
Persze mint mindent!
#2073   2015. 12. 17. csütörtök 09:09
fecike13 fecike13
Nehéz is itt találni megfelelő társakat ugyan úgy mint más ismerkedési oldalon. Mi már két éve próbálkozunk de képcserénél tovább nem jutottunk. Aki normális távolságra van, és megfelelő lenne, az nem válaszol, aki meg "találkozna" az meg messze van.
#2072   2015. 12. 17. csütörtök 06:51
X Törölt felhasználó (861182)
Persze mint mindent!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 16. szerda 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2015. 12. 16. szerda 21:44
Elfelejtettem megkérdezni, ha nem vagyok indiszkrét.
Találtakok egy srácot, nyilván közösen.
Te meg találtál, és eljársz egy párhoz, ezt a barátnőd tudja e ?
#2071   2015. 12. 17. csütörtök 01:41
huszonegy5 huszonegy5
Azt is kilehetne tiltani aki kiveros videokat ker.. a vak is latja hogy homar.
#2070   2015. 12. 16. szerda 23:43
X Törölt felhasználó (968182)
Nehezen,de igen és nem bánom!SŐT
#2069   2015. 12. 16. szerda 22:31
X Törölt felhasználó (1031442)
Én is, mint a pár férfitagja írok. Én vagyok az elsődleges szűrő.
Van, akinek ez sem tetszik, merthogy így szerinte kamusnak látszunk, meg hogy amiért nem a feleségem dönt először, mert lehet, hogy nekem nem jön be, de neki igen, és hogy miért korlátozom. Ez amúgy butaság, hiszen nincs is korlátozva, az ígéretesebb leveleket Ő is megnézi, ráadásul az Ő szűrője talán még az enyémnél is szigorúbb. Ráadásul ha nekem nem szimpatikus, jobban jár, ha hozzá sem ér a feleségemhez!

Mi még futunk egy kört a hirdetések megismétlésével, aztán nálunk a keresgélés pihentetve lesz egy darabig. Legalábbis itt a Goldenen. Ha itt nem sikerül, akkor inkább a szerencsére bízzuk a dolgot, hátha sikerül ott megismerkedni olyannal, akit minden szempontból megfelelőnek tartunk. Ha nem, nem. Nem fogjuk a párnánkat nedvesre könnyezni azért, mert kettecskén szexelhetünk, mint tettük azt két évtizeden át megelégedéssel. Az életet s egymást sokféleképpen képesek vagyunk élvezni.

„Téma off egy db-ig részünkről” – Érthető.
(Ez egy válasz tintapatron üzenetére (2015. 12. 16. szerda 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 16. szerda 17:52
Tisztában kell lennie azoknak az embereknek,akik párhoz csatlakoznak,hogy, "ki" is ő ott....

Sajnos mivel a férfiak ugyebár híresek sok mindenről,pláne a hol is hordom az eszem,ha látok egy puncit,így nem akarnak belelátni,annak a párnak-nőnek az életébe,akihez csatlakozna.Csak is egy cél vezérli.Több strigula a naptáramba...
Írom ezt most,mint a pár férfi tagja.
Kövezzen meg az a férfi,aki nem így gondolkodik.
Bezzeg ha belelátna,vagy akarna belelátni annak a párnak az életébe,vagy akár ha kicsit is,de magába szállna,ha Ő lenne ilyen helyzetben,mit is gondolna és hogyan csinálná.

Találkoztunk nem 1-2 emberrel innen az oldalról,megadva mindenkinek az esélyt.
Nem mondom,hogy bennünk nincs hiba...Sőt.De akik eljöttek és ahogyan van az adatlapjuk,inkább hagyjuk.

De ennek ellenére nem adjuk föl. Van még új a nap alatt smile

Téma off egy db-ig részünkről smile
#2068   2015. 12. 16. szerda 22:11
.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 16. szerda 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 16. szerda 11:06
Ez ilyen sajnos, igazából kezdek rájönni itt a GG-s dolgokra, rengeteg férfi primitív bunkó. Mióta párként vagyunk regisztrálva napi 10 levél legalább, Feltételeinknek egyik sem felel meg .. el sem olvassa a bemutatkozást, Jönnek xy cm farok mérettel,kérdezősködik, világ végéről ír ő bármikor egy 3 asért elutazna 250-300kmert hehhh... érdekes meg küldjek képet magunkról ilyenek. Azokról meg is beszéljek akik úgy írnak mintha felsőbb rendűnek kellene néznünk őket és teljesíteni a vágyaikat az ilyenek mit várnak?? De most tényleg, eddig 1 srácot találtunk aki normális tisztelet tudó, megbecsüli hogy bevesszük a párommal a bizalmas kapcsolatunkba. Meg egy párt találtam szolo férfiként, de azoknak is többször írtam mire kiderült hogy nem vagyok egy bunkó f***. Néha sajnálom is hogy más férfiakhoz hasonlítanak itt ggről mivel mindig abszolút normálisan állok a dolgokhoz.
#2067   2015. 12. 16. szerda 21:44
Elfelejtettem megkérdezni, ha nem vagyok indiszkrét.
Találtakok egy srácot, nyilván közösen.
Te meg találtál, és eljársz egy párhoz, ezt a barátnőd tudja e ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 16. szerda 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 16. szerda 11:06
Ez ilyen sajnos, igazából kezdek rájönni itt a GG-s dolgokra, rengeteg férfi primitív bunkó. Mióta párként vagyunk regisztrálva napi 10 levél legalább, Feltételeinknek egyik sem felel meg .. el sem olvassa a bemutatkozást, Jönnek xy cm farok mérettel,kérdezősködik, világ végéről ír ő bármikor egy 3 asért elutazna 250-300kmert hehhh... érdekes meg küldjek képet magunkról ilyenek. Azokról meg is beszéljek akik úgy írnak mintha felsőbb rendűnek kellene néznünk őket és teljesíteni a vágyaikat az ilyenek mit várnak?? De most tényleg, eddig 1 srácot találtunk aki normális tisztelet tudó, megbecsüli hogy bevesszük a párommal a bizalmas kapcsolatunkba. Meg egy párt találtam szolo férfiként, de azoknak is többször írtam mire kiderült hogy nem vagyok egy bunkó f***. Néha sajnálom is hogy más férfiakhoz hasonlítanak itt ggről mivel mindig abszolút normálisan állok a dolgokhoz.
#2066   2015. 12. 16. szerda 21:21
Franciacsók Franciacsók
wow1 worship E.Zigen! hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 16. szerda 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 16. szerda 21:12
http://ladiesfashion.org/
Adminok jó képet találtam megint!!!
#2065   2015. 12. 16. szerda 21:12
X Törölt felhasználó (908783)
http://ladiesfashion.org/
Adminok jó képet találtam megint!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 16. szerda 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1234772)
2015. 12. 16. szerda 17:49
Talált már itt valaki társat?
#2064   2015. 12. 16. szerda 21:08
huszonegy5 huszonegy5
Kamu keppel mint ami neked is kint van?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 16. szerda 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1234772)
2015. 12. 16. szerda 17:49
Talált már itt valaki társat?

... 438 439 440 441 442 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10863db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 29. kedd

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!