Mi sem írhattuk volna szebben le
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 14. csütörtök 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 14. csütörtök 22:46

Törölt felhasználó (1191612)

Akik írtak azok nagy része nem mert fotót küldeni magáról vagy eltűnt, vagy kamus képgyűjtők és a másik része nem üti meg azt a bizonyos alsó szintet sem! A fővárosból írók nem akarnak kimozdulni, főleg amikor rájönnek hogy bizony tenni is kell valamit és nem jön házhoz a szex!
Sajnos törölt felhasználó :-( Szívesen meg kérdeztem volna tőle, hogy ezek szerint a Név kötelez?
Az nagyon vicces volna.
Az ilyen kérdéseket szerintem nem kell komolyan venni
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2016. 04. 14. csütörtök 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 14. csütörtök 23:42

Az nagyon vicces volna.
Az ilyen kérdéseket szerintem nem kell komolyan venni

Évente kb. 1500-2000 km-t szoktam valamilyen sport formájában mozogni, ezért választottam ezt a nevet.
Évente kb. 1500-2000 km-t szoktam valamilyen sport formájában mozogni, ezért választottam ezt a nevet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 10. vasárnap 06:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 10. vasárnap 06:31
Törölt felhasználó (1319062)

Sorry... de a képed alapján mitől is vagy sportos pasi?
Akik írtak azok nagy része nem mert fotót küldeni magáról vagy eltűnt, vagy kamus képgyűjtők és a másik része nem üti meg azt a bizonyos alsó szintet sem! A fővárosból írók nem akarnak kimozdulni, főleg amikor rájönnek hogy bizony tenni is kell valamit és nem jön házhoz a szex!
Sok a kamus kép kéregetős.....
Mi se találuk egy igazi párt.
viszont a társkeresős adatlapod alapján nem is keresel ...
(Ez egy válasz zizike73 üzenetére (2016. 04. 13. szerda 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Én nem találtam. :-(
vagy csak egyszerűen meg kell találni az üvegcipellőt...
Pl messze laksz
(Ez egy válasz varga béla üzenetére (2016. 04. 10. vasárnap 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem találtam.Nem tudom mi lehet a gond.
Szerintetek?
Szerintetek?
Igen:0
Sorry... de a képed alapján mitől is vagy sportos pasi?
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2016. 04. 10. vasárnap 00:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 10. vasárnap 00:33

Én most végignéztem egy kereséssel, hogy kik lehetnének potenciális jelöltek. Volt kb. 10-15, aki be is szokott jelentkezni és az aktuális szűrésnek megfelelt. Egyesével végignéztem és senki nem volt, akire azt mondtam volna, hogy minden stimmel olyan mértékben, hogy érdemes esetleg kapcsolatba lépni vele. Már eleve nincs kínálat, de ha lenne akkor is kicsi az esély hogy válaszoljon.
Én most végignéztem egy kereséssel, hogy kik lehetnének potenciális jelöltek. Volt kb. 10-15, aki be is szokott jelentkezni és az aktuális szűrésnek megfelelt. Egyesével végignéztem és senki nem volt, akire azt mondtam volna, hogy minden stimmel olyan mértékben, hogy érdemes esetleg kapcsolatba lépni vele. Már eleve nincs kínálat, de ha lenne akkor is kicsi az esély hogy válaszoljon.
Még nem mindenki csak ígérget... Fehérváron sokk mindenbe benne lennék
Sziasztok!
Lehet. Itt a párok vèdelmére kelnék...
Sokkal több levelet kaptam eddig tőllük vissza, mint pl " biszex paliktól".
Találkozás is az ő oldalukra hajlik...
Mikor egy párnál múltkor elindultam, nem hitték el, hogy tényleg úton vagyok... szerintetek???
Lehet. Itt a párok vèdelmére kelnék...
Sokkal több levelet kaptam eddig tőllük vissza, mint pl " biszex paliktól".
Találkozás is az ő oldalukra hajlik...
Mikor egy párnál múltkor elindultam, nem hitték el, hogy tényleg úton vagyok... szerintetek???
Hú de szaftos ismerkedés volt
.. pasik köszönnek,hogy szevasz....nem?
(Ez egy válasz elcondor üzenetére (2016. 04. 02. szombat 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 02. szombat 19:20

Csak egy adalék , ************* , hogy mik az elvárások és , hogy mi itt az alap. ,, közreadom , a mostani privát beszélgetésünket , persze név nélkül , mert így illik ugye .
18:58 Ő /szevasz
18:59 Én /Kellemes szép estét. Heló
19:01 Én /Érdeklődve várom a szokásos sorokat , honnan , kit és mire keresnél. pl , korod ,. stb
19:04 Ő / pasit simiznék
19:07 Én /igen.
19:08 Én /ez pontosan mit takarna?
19:10 Ő / simi bár hol
19:11 Én / ezen kívül valami ?
Tényleg marha nagy elvárásaim vannak , na ez megy itt , az agyhalál , meg az okoskodó faszakodás.
(Moderálva: Személyeskedés)
19:01 Én /Érdeklődve várom a szokásos sorokat , honnan , kit és mire keresnél. pl , korod ,. stb
Tényleg marha nagy elvárásaim vannak , na ez megy itt , az agyhalál , meg az okoskodó faszakodás.
Ja és ennyi volt a beszélgetés , mert tovább nem jutottunk , ennyi volt az értelmes kommunikáció és nem ez az egyetlen ,.
Csak egy adalék , ************* , hogy mik az elvárások és , hogy mi itt az alap. ,, közreadom , a mostani privát beszélgetésünket , persze név nélkül , mert így illik ugye .
Igen már találtam