Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 417 418 419 420 421 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2682   2016. 08. 27. szombat 12:48
kiskoko34 kiskoko34
Ezzel egy baj van, hogy aki nem akar keresni valójában az is ki tudja tölteni a regisztrációs adatlapot és minden marad a régi. Amikor vannak oldalak, ahol pénzeket kell fizetni egy havi vagy negyedéves tagságért, hogy kiszűrjék a kamukat, ott sem jobb a helyzet, akinek megéri, hogy fizessen a lapon való szórakozásért, az azt is kifizeti és a valóban keresők ott is ugyanúgy azért érzik, hogy senkinek nem kellenek.
Ott is megvan ugyanaz, mint itt, hogy a lányok nagy része kamu, a párok nagy része csak férfi tag egy-két hónapi tagságra félretesz vagy úgy van vele, hogy neki megéri a szórakozás és ugyanott tartunk, mint ahol ingyenes a regisztráció/részvétel.
#2681   2016. 08. 26. péntek 22:44
Caracas79 Caracas79
Sziasztok!Szerény véleményem szerint úgy lehetne megkönnyíteni a partnerkeresés folyamatát,és jobban sikeresebbé tenni azt,hogyha már az alapokat megváltoztatná az oldal üzemeltetője.Ezalatt konkrétan elsősorban EQ teszt alapú regisztrációt értek.Természetesen nem árt a relatíve magas intelligencia hányados sem,és az olvasottság,valamint a helyesírás sem!Nagy hangsúlyt kellene fektetni az empátiára minden regisztrálni szándékozónál,ami alapvetően fényképpel ellátott társkeresős adatlap kitöltését is jelentené,valamint, hogy ne szülessen újabb és újabb frusztráció a szexuális eggyé válást taglaló,primitív módon megfogalmazott,kéretlen levelektől,valamint a kulturált és tisztelettudó szellemben íródott levelekre való nem válaszolás miatt.Így csak azok az emberek,legyen akár egyedülállók,vagy párban élők lehetnének az oldalon,akik képesek beleélni magukat a másik helyébe,valamint valós szándékkal vannak fent.Nem probléma,ha valaki csak nézelődik,ismerkedik,mint egyfajta virtuális swinger klubban,mert ez szíve-joga,de mivel érzelmileg fejlett egyén nem hitegeti a másikat szexel.Ezek alapján sokkal nagyobb esély mutatkozna arra,hogy mindenki aki reális vágyakkal érkezik,az megtalálja a számítását,és társra,társakra talál.változtassuk együtt eme szexoldalt a virtuális tér mennyországává!!Sikeres partnerkeresést mindenkinek!! wave
#2680   2016. 08. 26. péntek 15:28
zenitó zenitó
Kettőt sosem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 25. csütörtök 23:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (929799)
2016. 08. 25. csütörtök 23:33
Minden szavatokkal egyet értünk. worship
#2679   2016. 08. 26. péntek 11:54
X Törölt felhasználó (12)
Ritka mint a fehér holló. worship
(Ez egy válasz nitta üzenetére (2016. 08. 23. kedd 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 23. kedd 17:27
Sok éve vagyunk itt az oldalon egyszer ujra is kellett regisztrálnunk mivel a sok csalódás miatt nem jöttünk egy ideig. Most újra eljutottunk oda hogy valószínűleg hamyagolni fogjuk az oldalt, de előtte megosztanám személyes tapasztalataimat. Rendes felhasználó módjára kitöltöttük az adatlapunkat bízván abban hogy igy könnyebbé tegyük azon embereknek akik bennünket érdekelnek a megtalálásunkat. Hát ez sajnos nem működik. Aki ír az azért ir mert úgy gondolja ott egy punci ami azert van ott mert meg kell dugni. Az hogy az adatlapon kit keresünk az a jelentkezőknek teljesen mellékes illetve meg van győződve róla hogy annak ellenére hogy nyilvánvalóan nem őt keressük kötelező választ írjunk, legalább annyit hogy "nem". Mert ha ezt nem tesszük akkor bunkók kamusok meg még kitudja kik vagyunk. Vajon ha én ki írom hogy pl 30 éves korig keresek akkor mit irhatnék egy 50 éves férfinek? Természetesen azt hogy fiatalabbat keresek, na erre a következő válasz az hogy fiatalabbnak nézek ki a koromnál.Ujra írom én akkor is fiatalabbat keresek. Na innentől aztán minden szoktam lenni csak nem nő vagy feleség. Sokat olvastam itt hogy itt aztán minden pár kamus, persze írjak ezt azok akiket elutasítanak. Talan kellene picit adatlapot olvasni, mivel azt nem azért töltik ki mert annyira szeretnek magukról írogatni az emberek hanem azért hogy jelezzék kinek a leveleit nem várják. Azért a nehány év alatt volt aki mindezt szemelött tartva jelentkezett illetve eljött hozzánk. Szóval kitartás van itt azért nehány ember aki valóban partnert keres. Évente egy smile
#2678   2016. 08. 25. csütörtök 23:33
X Törölt felhasználó (929799)
Minden szavatokkal egyet értünk. worship
(Ez egy válasz nitta üzenetére (2016. 08. 23. kedd 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 23. kedd 17:27
Sok éve vagyunk itt az oldalon egyszer ujra is kellett regisztrálnunk mivel a sok csalódás miatt nem jöttünk egy ideig. Most újra eljutottunk oda hogy valószínűleg hamyagolni fogjuk az oldalt, de előtte megosztanám személyes tapasztalataimat. Rendes felhasználó módjára kitöltöttük az adatlapunkat bízván abban hogy igy könnyebbé tegyük azon embereknek akik bennünket érdekelnek a megtalálásunkat. Hát ez sajnos nem működik. Aki ír az azért ir mert úgy gondolja ott egy punci ami azert van ott mert meg kell dugni. Az hogy az adatlapon kit keresünk az a jelentkezőknek teljesen mellékes illetve meg van győződve róla hogy annak ellenére hogy nyilvánvalóan nem őt keressük kötelező választ írjunk, legalább annyit hogy "nem". Mert ha ezt nem tesszük akkor bunkók kamusok meg még kitudja kik vagyunk. Vajon ha én ki írom hogy pl 30 éves korig keresek akkor mit irhatnék egy 50 éves férfinek? Természetesen azt hogy fiatalabbat keresek, na erre a következő válasz az hogy fiatalabbnak nézek ki a koromnál.Ujra írom én akkor is fiatalabbat keresek. Na innentől aztán minden szoktam lenni csak nem nő vagy feleség. Sokat olvastam itt hogy itt aztán minden pár kamus, persze írjak ezt azok akiket elutasítanak. Talan kellene picit adatlapot olvasni, mivel azt nem azért töltik ki mert annyira szeretnek magukról írogatni az emberek hanem azért hogy jelezzék kinek a leveleit nem várják. Azért a nehány év alatt volt aki mindezt szemelött tartva jelentkezett illetve eljött hozzánk. Szóval kitartás van itt azért nehány ember aki valóban partnert keres. Évente egy smile
#2677   2016. 08. 24. szerda 08:09
sex75 sex75
Sziasztok!
Keresgélek az oldalon és igen találtam barátokat igaz csak beszélgetünk a távolság miatt de alakul a találkozás is smile
Viszont egy baráti kis buliba sikerült részt vennem és nagyon jó éreztem magam smile Tehát van remény ne adjátok fel !
Sok sikert kivánok mindenkinek!
#2676   2016. 08. 23. kedd 18:37
szirticápa szirticápa
Igen én szinte csak párokat keresek vagy többest.5 párral volt kapcsolatom de csak 3 volt jó kettő szuper.
De hajrá
#2675   2016. 08. 23. kedd 17:27
nitta nitta
#2674   2016. 08. 20. szombat 00:05
egysportospasi egysportospasi
Én például úgy gondolom hogy a szex terén a korom miatt komoly hátrányban vagyok a fiatalokkal szemben, pedig plusz kiló szinte semmi nincs rajtam, az alkatom kb. olyan mint 25 éves koromban volt. Meg nyilván a nőknek is sokkal könnyebb a helyzetük a szexpartnerek tekintetében.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 18. csütörtök 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (901479)
2016. 08. 18. csütörtök 12:26
Egy indexen lévő erotkus sztoriban olvastam a következőt, amivel 100%-ban egyet értek:

"Vannak néhányan azok a fiatalok - nyugodtan nevezzük őket csinosnak mondható pároknak - , akiknek olvasni lehet az elvárásait a társkereső oldalakon. Ők csak ennyi éves, meg ilyen alkatú és legalább olyan farokméretű és ehhez hasonló felsorolások hosszú listája alapján ismerkednek. Néha azt érzem, mintha egy piacon lennénk és a paraméterek alapján döntenénk el, hogy te jó leszel, te pedig nem. Ez egy helytelen hozzáállás és azt gondolom, hogy fontosabb maga az ember és a lelke, mint a tökéletes külső. Ez azt is jelenti, hidd el, előbb fekszem le egy ötvenes szimpatikus nővel, mint egy húszas, harmincas vagy negyvenes gyönyörű, de hülye picsával. Bocsánat az erős kifejezésért, de ebben a posztban lesz még ennél erősebb is! Ezt már sok hete le akartam írni, mert ezek a kis picsák miatt igazi dögös negyvenes vagy ötvenes Nők még véletlenül se érezzék magukat hátrányos helyzetben a koruk vagy néhány plusz kilójuk miatt. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy minden húszas és harmincas csaj ilyen!"
#2673   2016. 08. 18. csütörtök 16:39
zenitó zenitó
Kettőt már nem értesz?
Csak egyet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 18. csütörtök 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (901479)
2016. 08. 18. csütörtök 12:26
Egy indexen lévő erotkus sztoriban olvastam a következőt, amivel 100%-ban egyet értek:

"Vannak néhányan azok a fiatalok - nyugodtan nevezzük őket csinosnak mondható pároknak - , akiknek olvasni lehet az elvárásait a társkereső oldalakon. Ők csak ennyi éves, meg ilyen alkatú és legalább olyan farokméretű és ehhez hasonló felsorolások hosszú listája alapján ismerkednek. Néha azt érzem, mintha egy piacon lennénk és a paraméterek alapján döntenénk el, hogy te jó leszel, te pedig nem. Ez egy helytelen hozzáállás és azt gondolom, hogy fontosabb maga az ember és a lelke, mint a tökéletes külső. Ez azt is jelenti, hidd el, előbb fekszem le egy ötvenes szimpatikus nővel, mint egy húszas, harmincas vagy negyvenes gyönyörű, de hülye picsával. Bocsánat az erős kifejezésért, de ebben a posztban lesz még ennél erősebb is! Ezt már sok hete le akartam írni, mert ezek a kis picsák miatt igazi dögös negyvenes vagy ötvenes Nők még véletlenül se érezzék magukat hátrányos helyzetben a koruk vagy néhány plusz kilójuk miatt. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy minden húszas és harmincas csaj ilyen!"
#2672   2016. 08. 18. csütörtök 12:26
X Törölt felhasználó (901479)

#2671   2016. 08. 16. kedd 08:57
RendőrFiú RendőrFiú
Sziasztok én és a párom probálkoztunk ezen és más az oldalon keresni magunknak de az a baj hogy sok a kamus és a nyuszi ti melyik oldalon találtátok meg a partneretek ha nem titok ? a válasz jöhet priviben előre is köszönöm
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 31. kedd 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1178792)
2016. 05. 31. kedd 13:33
Sziasztok mi most ugye nem keresünk mert nekünk szerencsénk volt és találtunk,bár igaz nem ezen az oldalon.
#2670   2016. 07. 27. szerda 16:06
X Törölt felhasználó (895050)
Én csak a komolyabbakat számoltam....
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 26. kedd 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1025632)
2016. 07. 26. kedd 19:29
Én 41-et számoltam össze. :(
#2669   2016. 07. 26. kedd 23:54
egysportospasi egysportospasi
Én már olyat is hallottam, hogy bizonyos fizetős szexpartnerkeresőkön direkt kamu "nőket" alkalmaznak, akiknek az a dolguk hogy a fizető pasikkal ismerkedjenek, stb. Aztán gondolom egy idő után azt mondják hogy köszönik de vége, vagy eltűnnek. Tudomásul kell venni, hogy ilyen oldalak iránt nagyon sok pasi érdeklődik, nő meg szinte alig.
(Ez egy válasz fefe41 üzenetére (2016. 07. 26. kedd 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 26. kedd 12:34
Nagyon is igazad van,azt a másik oldalt elárulhatnád, mert én sehol nem találok. Még a fizetősek is kamusok. Én már arra gondolok hogy az oldalak üzemeltetői generálnak kamus csajokat hogy nagyobb legyen a befizetés. Mert ugye ha fizetsz nagyobb az esélyed.. mondják ők!
#2668   2016. 07. 26. kedd 19:29
X Törölt felhasználó (1025632)
Én 41-et számoltam össze. :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 23. szombat 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (895050)
2016. 07. 23. szombat 13:23
A baj az,hogy 16 helyesírási hiba van a 3 sorodban !
#2667   2016. 07. 26. kedd 18:08
kiskoko34 kiskoko34
Nekem is az, mivel én megpróbálok mindenkinek válaszolni, akár férfi akár nő, akár pár, és írtam már én is elutasító választ másnak. Ezzel nincs is baj, de egy felnőtt embert általában megtanítottak arra, hogy ha köszönnek nekik, azt illik viszonozni. Nem is tudom pl elképzelni, ha valaki ezt nem tudja, akkor milyen kedves lehet ha idegenekkel találkozik/találkoznak.
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2016. 07. 24. vasárnap 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 24. vasárnap 22:34
Szia!Sokaknak,így nekem is egy bizonyos szintig vesszőparipám a nem válaszolás.Vagyunk annyira felnőttek,érzelmileg fejlettek,hogy elfogadjuk az elutasítást,hiszen nem lehetünk mindenki számára rokonszenvesek,de egy konkretizáló megfogalmazás pszichésen jól esne.Abból tán még tanulhat az ember,de egyben nem érezné úgy,hogy semmibe veszik.Ez egy morális minimum lenne,ahogy az is,hogy kulturált módon és tiszteletteljesen közelítünk a másikhoz.Vica-versa!
#2666   2016. 07. 26. kedd 16:32
dress82 dress82
Sziasztok.

Én már voltam innen párral, akik nagyon megbízhatóak voltak. Viszont találkoztam olyannal is, hogy 3 regisztrált lapja volt ugyan annak a párnak és ugyan azt a magán e-mail címet adták mindegyikhez...
#2665   2016. 07. 26. kedd 12:50
X Törölt felhasználó (69371)
Nagyon meleg talajra léptél ezzel! ejnye1 eljen
Nem csak fizetős oldalon. Hisz van ahol elég a reklámokból befolyó összeg. Minél többen vannak az oldalon, annál több folyik be. Ugyanezzel érhető el, mint amit mondasz Te is.
Ebben a cyber világban, már nem szabad sok mindennek felülni. Nagyon körül kell járni a dolgokat. Sehol nincs kolbászból a kerítés.
(Ez egy válasz fefe41 üzenetére (2016. 07. 26. kedd 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 26. kedd 12:34
Nagyon is igazad van,azt a másik oldalt elárulhatnád, mert én sehol nem találok. Még a fizetősek is kamusok. Én már arra gondolok hogy az oldalak üzemeltetői generálnak kamus csajokat hogy nagyobb legyen a befizetés. Mert ugye ha fizetsz nagyobb az esélyed.. mondják ők!
#2664   2016. 07. 26. kedd 12:34
fefe41 fefe41
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2016. 07. 24. vasárnap 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 24. vasárnap 19:54
Igazad van, a nemleges választ ha nehéz is el lehet fogadni, ha meg van valamilyen szinten indokolva. Viszont az érthetetlen, hogy ha elküldesz egy levelet, akkor a címzett hogyhogy nem vesz annyi fáradtságot hogy elolvassa azt, ha napjában többször is belép/belépnek? Akkor ők valójában keres/keresnek?
Szerintem a "hirdetők" nagy százaléka kamu, a nők közül kb 1 % valós a párok közül talán 5 %. Itt ahol jóval több regisztrált tag van, még nem találtam eddig senkit, egy másik oldalon, ahol jóval kevesebb, már igen... és nem egy csúfságot, hanem egy tényleg csinos fiatal nőt akivel a haverommal egy nagyon jó 3-ast vittünk véghez. Azóta is beszélek vele és tervezzük az ismétlést... szóval ezért sem értem, hogy miért nem adják meg itt a lehetőséget a "keresők" maguknak és másoknak azzal, hogy elolvassák a levelet válaszolnak és érdeklődnek, beszélgetnek és még akkor is lehet nemet mondani, mert itt egy-két képből nem lehet eldönteni, hogy ki szimpatikus vagy sem....
#2663   2016. 07. 24. vasárnap 23:44
X Törölt felhasználó (1134162)
Erről van szó.
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2016. 07. 24. vasárnap 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 24. vasárnap 22:34
Szia!Sokaknak,így nekem is egy bizonyos szintig vesszőparipám a nem válaszolás.Vagyunk annyira felnőttek,érzelmileg fejlettek,hogy elfogadjuk az elutasítást,hiszen nem lehetünk mindenki számára rokonszenvesek,de egy konkretizáló megfogalmazás pszichésen jól esne.Abból tán még tanulhat az ember,de egyben nem érezné úgy,hogy semmibe veszik.Ez egy morális minimum lenne,ahogy az is,hogy kulturált módon és tiszteletteljesen közelítünk a másikhoz.Vica-versa!

... 417 418 419 420 421 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11042db
Utolsó üzenet: ma 10:22

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!