Ezzel egy baj van, hogy aki nem akar keresni valójában az is ki tudja tölteni a regisztrációs adatlapot és minden marad a régi. Amikor vannak oldalak, ahol pénzeket kell fizetni egy havi vagy negyedéves tagságért, hogy kiszűrjék a kamukat, ott sem jobb a helyzet, akinek megéri, hogy fizessen a lapon való szórakozásért, az azt is kifizeti és a valóban keresők ott is ugyanúgy azért érzik, hogy senkinek nem kellenek.
Ott is megvan ugyanaz, mint itt, hogy a lányok nagy része kamu, a párok nagy része csak férfi tag egy-két hónapi tagságra félretesz vagy úgy van vele, hogy neki megéri a szórakozás és ugyanott tartunk, mint ahol ingyenes a regisztráció/részvétel.
Ott is megvan ugyanaz, mint itt, hogy a lányok nagy része kamu, a párok nagy része csak férfi tag egy-két hónapi tagságra félretesz vagy úgy van vele, hogy neki megéri a szórakozás és ugyanott tartunk, mint ahol ingyenes a regisztráció/részvétel.
Sziasztok!Szerény véleményem szerint úgy lehetne megkönnyíteni a partnerkeresés folyamatát,és jobban sikeresebbé tenni azt,hogyha már az alapokat megváltoztatná az oldal üzemeltetője.Ezalatt konkrétan elsősorban EQ teszt alapú regisztrációt értek.Természetesen nem árt a relatíve magas intelligencia hányados sem,és az olvasottság,valamint a helyesírás sem!Nagy hangsúlyt kellene fektetni az empátiára minden regisztrálni szándékozónál,ami alapvetően fényképpel ellátott társkeresős adatlap kitöltését is jelentené,valamint, hogy ne szülessen újabb és újabb frusztráció a szexuális eggyé válást taglaló,primitív módon megfogalmazott,kéretlen levelektől,valamint a kulturált és tisztelettudó szellemben íródott levelekre való nem válaszolás miatt.Így csak azok az emberek,legyen akár egyedülállók,vagy párban élők lehetnének az oldalon,akik képesek beleélni magukat a másik helyébe,valamint valós szándékkal vannak fent.Nem probléma,ha valaki csak nézelődik,ismerkedik,mint egyfajta virtuális swinger klubban,mert ez szíve-joga,de mivel érzelmileg fejlett egyén nem hitegeti a másikat szexel.Ezek alapján sokkal nagyobb esély mutatkozna arra,hogy mindenki aki reális vágyakkal érkezik,az megtalálja a számítását,és társra,társakra talál.változtassuk együtt eme szexoldalt a virtuális tér mennyországává!!Sikeres partnerkeresést mindenkinek!!

Kettőt sosem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 25. csütörtök 23:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 25. csütörtök 23:33
Törölt felhasználó (929799)

Minden szavatokkal egyet értünk.

Ritka mint a fehér holló.
(Ez egy válasz nitta üzenetére (2016. 08. 23. kedd 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 23. kedd 17:27

Sok éve vagyunk itt az oldalon egyszer ujra is kellett regisztrálnunk mivel a sok csalódás miatt nem jöttünk egy ideig. Most újra eljutottunk oda hogy valószínűleg hamyagolni fogjuk az oldalt, de előtte megosztanám személyes tapasztalataimat. Rendes felhasználó módjára kitöltöttük az adatlapunkat bízván abban hogy igy könnyebbé tegyük azon embereknek akik bennünket érdekelnek a megtalálásunkat. Hát ez sajnos nem működik. Aki ír az azért ir mert úgy gondolja ott egy punci ami azert van ott mert meg kell dugni. Az hogy az adatlapon kit keresünk az a jelentkezőknek teljesen mellékes illetve meg van győződve róla hogy annak ellenére hogy nyilvánvalóan nem őt keressük kötelező választ írjunk, legalább annyit hogy "nem". Mert ha ezt nem tesszük akkor bunkók kamusok meg még kitudja kik vagyunk. Vajon ha én ki írom hogy pl 30 éves korig keresek akkor mit irhatnék egy 50 éves férfinek? Természetesen azt hogy fiatalabbat keresek, na erre a következő válasz az hogy fiatalabbnak nézek ki a koromnál.Ujra írom én akkor is fiatalabbat keresek. Na innentől aztán minden szoktam lenni csak nem nő vagy feleség. Sokat olvastam itt hogy itt aztán minden pár kamus, persze írjak ezt azok akiket elutasítanak. Talan kellene picit adatlapot olvasni, mivel azt nem azért töltik ki mert annyira szeretnek magukról írogatni az emberek hanem azért hogy jelezzék kinek a leveleit nem várják. Azért a nehány év alatt volt aki mindezt szemelött tartva jelentkezett illetve eljött hozzánk. Szóval kitartás van itt azért nehány ember aki valóban partnert keres. Évente egy

Minden szavatokkal egyet értünk.
(Ez egy válasz nitta üzenetére (2016. 08. 23. kedd 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 23. kedd 17:27

Sok éve vagyunk itt az oldalon egyszer ujra is kellett regisztrálnunk mivel a sok csalódás miatt nem jöttünk egy ideig. Most újra eljutottunk oda hogy valószínűleg hamyagolni fogjuk az oldalt, de előtte megosztanám személyes tapasztalataimat. Rendes felhasználó módjára kitöltöttük az adatlapunkat bízván abban hogy igy könnyebbé tegyük azon embereknek akik bennünket érdekelnek a megtalálásunkat. Hát ez sajnos nem működik. Aki ír az azért ir mert úgy gondolja ott egy punci ami azert van ott mert meg kell dugni. Az hogy az adatlapon kit keresünk az a jelentkezőknek teljesen mellékes illetve meg van győződve róla hogy annak ellenére hogy nyilvánvalóan nem őt keressük kötelező választ írjunk, legalább annyit hogy "nem". Mert ha ezt nem tesszük akkor bunkók kamusok meg még kitudja kik vagyunk. Vajon ha én ki írom hogy pl 30 éves korig keresek akkor mit irhatnék egy 50 éves férfinek? Természetesen azt hogy fiatalabbat keresek, na erre a következő válasz az hogy fiatalabbnak nézek ki a koromnál.Ujra írom én akkor is fiatalabbat keresek. Na innentől aztán minden szoktam lenni csak nem nő vagy feleség. Sokat olvastam itt hogy itt aztán minden pár kamus, persze írjak ezt azok akiket elutasítanak. Talan kellene picit adatlapot olvasni, mivel azt nem azért töltik ki mert annyira szeretnek magukról írogatni az emberek hanem azért hogy jelezzék kinek a leveleit nem várják. Azért a nehány év alatt volt aki mindezt szemelött tartva jelentkezett illetve eljött hozzánk. Szóval kitartás van itt azért nehány ember aki valóban partnert keres. Évente egy

Sziasztok!
Keresgélek az oldalon és igen találtam barátokat igaz csak beszélgetünk a távolság miatt de alakul a találkozás is
Viszont egy baráti kis buliba sikerült részt vennem és nagyon jó éreztem magam
Tehát van remény ne adjátok fel !
Sok sikert kivánok mindenkinek!
Keresgélek az oldalon és igen találtam barátokat igaz csak beszélgetünk a távolság miatt de alakul a találkozás is

Viszont egy baráti kis buliba sikerült részt vennem és nagyon jó éreztem magam

Sok sikert kivánok mindenkinek!
Igen én szinte csak párokat keresek vagy többest.5 párral volt kapcsolatom de csak 3 volt jó kettő szuper.
De hajrá
De hajrá

Én például úgy gondolom hogy a szex terén a korom miatt komoly hátrányban vagyok a fiatalokkal szemben, pedig plusz kiló szinte semmi nincs rajtam, az alkatom kb. olyan mint 25 éves koromban volt. Meg nyilván a nőknek is sokkal könnyebb a helyzetük a szexpartnerek tekintetében.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 18. csütörtök 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 18. csütörtök 12:26
Törölt felhasználó (901479)

Egy indexen lévő erotkus sztoriban olvastam a következőt, amivel 100%-ban egyet értek:
"Vannak néhányan azok a fiatalok - nyugodtan nevezzük őket csinosnak mondható pároknak - , akiknek olvasni lehet az elvárásait a társkereső oldalakon. Ők csak ennyi éves, meg ilyen alkatú és legalább olyan farokméretű és ehhez hasonló felsorolások hosszú listája alapján ismerkednek. Néha azt érzem, mintha egy piacon lennénk és a paraméterek alapján döntenénk el, hogy te jó leszel, te pedig nem. Ez egy helytelen hozzáállás és azt gondolom, hogy fontosabb maga az ember és a lelke, mint a tökéletes külső. Ez azt is jelenti, hidd el, előbb fekszem le egy ötvenes szimpatikus nővel, mint egy húszas, harmincas vagy negyvenes gyönyörű, de hülye picsával. Bocsánat az erős kifejezésért, de ebben a posztban lesz még ennél erősebb is! Ezt már sok hete le akartam írni, mert ezek a kis picsák miatt igazi dögös negyvenes vagy ötvenes Nők még véletlenül se érezzék magukat hátrányos helyzetben a koruk vagy néhány plusz kilójuk miatt. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy minden húszas és harmincas csaj ilyen!"
"Vannak néhányan azok a fiatalok - nyugodtan nevezzük őket csinosnak mondható pároknak - , akiknek olvasni lehet az elvárásait a társkereső oldalakon. Ők csak ennyi éves, meg ilyen alkatú és legalább olyan farokméretű és ehhez hasonló felsorolások hosszú listája alapján ismerkednek. Néha azt érzem, mintha egy piacon lennénk és a paraméterek alapján döntenénk el, hogy te jó leszel, te pedig nem. Ez egy helytelen hozzáállás és azt gondolom, hogy fontosabb maga az ember és a lelke, mint a tökéletes külső. Ez azt is jelenti, hidd el, előbb fekszem le egy ötvenes szimpatikus nővel, mint egy húszas, harmincas vagy negyvenes gyönyörű, de hülye picsával. Bocsánat az erős kifejezésért, de ebben a posztban lesz még ennél erősebb is! Ezt már sok hete le akartam írni, mert ezek a kis picsák miatt igazi dögös negyvenes vagy ötvenes Nők még véletlenül se érezzék magukat hátrányos helyzetben a koruk vagy néhány plusz kilójuk miatt. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy minden húszas és harmincas csaj ilyen!"
Kettőt már nem értesz?
Csak egyet? (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 18. csütörtök 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 18. csütörtök 12:26
Csak egyet? (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 18. csütörtök 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (901479)

Egy indexen lévő erotkus sztoriban olvastam a következőt, amivel 100%-ban egyet értek:
Sziasztok én és a párom probálkoztunk ezen és más az oldalon keresni magunknak de az a baj hogy sok a kamus és a nyuszi ti melyik oldalon találtátok meg a partneretek ha nem titok ? a válasz jöhet priviben előre is köszönöm
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 31. kedd 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 31. kedd 13:33
Törölt felhasználó (1178792)

Sziasztok mi most ugye nem keresünk mert nekünk szerencsénk volt és találtunk,bár igaz nem ezen az oldalon.
Én csak a komolyabbakat számoltam....
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 26. kedd 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 26. kedd 19:29
Törölt felhasználó (1025632)

Én 41-et számoltam össze. :(
Én már olyat is hallottam, hogy bizonyos fizetős szexpartnerkeresőkön direkt kamu "nőket" alkalmaznak, akiknek az a dolguk hogy a fizető pasikkal ismerkedjenek, stb. Aztán gondolom egy idő után azt mondják hogy köszönik de vége, vagy eltűnnek. Tudomásul kell venni, hogy ilyen oldalak iránt nagyon sok pasi érdeklődik, nő meg szinte alig.
(Ez egy válasz fefe41 üzenetére (2016. 07. 26. kedd 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 26. kedd 12:34

Nagyon is igazad van,azt a másik oldalt elárulhatnád, mert én sehol nem találok. Még a fizetősek is kamusok. Én már arra gondolok hogy az oldalak üzemeltetői generálnak kamus csajokat hogy nagyobb legyen a befizetés. Mert ugye ha fizetsz nagyobb az esélyed.. mondják ők!
Én 41-et számoltam össze. :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 23. szombat 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 23. szombat 13:23
Törölt felhasználó (895050)

A baj az,hogy 16 helyesírási hiba van a 3 sorodban !
Nekem is az, mivel én megpróbálok mindenkinek válaszolni, akár férfi akár nő, akár pár, és írtam már én is elutasító választ másnak. Ezzel nincs is baj, de egy felnőtt embert általában megtanítottak arra, hogy ha köszönnek nekik, azt illik viszonozni. Nem is tudom pl elképzelni, ha valaki ezt nem tudja, akkor milyen kedves lehet ha idegenekkel találkozik/találkoznak.
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2016. 07. 24. vasárnap 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 24. vasárnap 22:34

Szia!Sokaknak,így nekem is egy bizonyos szintig vesszőparipám a nem válaszolás.Vagyunk annyira felnőttek,érzelmileg fejlettek,hogy elfogadjuk az elutasítást,hiszen nem lehetünk mindenki számára rokonszenvesek,de egy konkretizáló megfogalmazás pszichésen jól esne.Abból tán még tanulhat az ember,de egyben nem érezné úgy,hogy semmibe veszik.Ez egy morális minimum lenne,ahogy az is,hogy kulturált módon és tiszteletteljesen közelítünk a másikhoz.Vica-versa!
Sziasztok.
Én már voltam innen párral, akik nagyon megbízhatóak voltak. Viszont találkoztam olyannal is, hogy 3 regisztrált lapja volt ugyan annak a párnak és ugyan azt a magán e-mail címet adták mindegyikhez...
Én már voltam innen párral, akik nagyon megbízhatóak voltak. Viszont találkoztam olyannal is, hogy 3 regisztrált lapja volt ugyan annak a párnak és ugyan azt a magán e-mail címet adták mindegyikhez...
Nagyon meleg talajra léptél ezzel!
Nem csak fizetős oldalon. Hisz van ahol elég a reklámokból befolyó összeg. Minél többen vannak az oldalon, annál több folyik be. Ugyanezzel érhető el, mint amit mondasz Te is.
Ebben a cyber világban, már nem szabad sok mindennek felülni. Nagyon körül kell járni a dolgokat. Sehol nincs kolbászból a kerítés. (Ez egy válasz fefe41 üzenetére (2016. 07. 26. kedd 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 26. kedd 12:34

Nem csak fizetős oldalon. Hisz van ahol elég a reklámokból befolyó összeg. Minél többen vannak az oldalon, annál több folyik be. Ugyanezzel érhető el, mint amit mondasz Te is.
Ebben a cyber világban, már nem szabad sok mindennek felülni. Nagyon körül kell járni a dolgokat. Sehol nincs kolbászból a kerítés. (Ez egy válasz fefe41 üzenetére (2016. 07. 26. kedd 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagyon is igazad van,azt a másik oldalt elárulhatnád, mert én sehol nem találok. Még a fizetősek is kamusok. Én már arra gondolok hogy az oldalak üzemeltetői generálnak kamus csajokat hogy nagyobb legyen a befizetés. Mert ugye ha fizetsz nagyobb az esélyed.. mondják ők!
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2016. 07. 24. vasárnap 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 24. vasárnap 19:54

Igazad van, a nemleges választ ha nehéz is el lehet fogadni, ha meg van valamilyen szinten indokolva. Viszont az érthetetlen, hogy ha elküldesz egy levelet, akkor a címzett hogyhogy nem vesz annyi fáradtságot hogy elolvassa azt, ha napjában többször is belép/belépnek? Akkor ők valójában keres/keresnek?
Szerintem a "hirdetők" nagy százaléka kamu, a nők közül kb 1 % valós a párok közül talán 5 %. Itt ahol jóval több regisztrált tag van, még nem találtam eddig senkit, egy másik oldalon, ahol jóval kevesebb, már igen... és nem egy csúfságot, hanem egy tényleg csinos fiatal nőt akivel a haverommal egy nagyon jó 3-ast vittünk véghez. Azóta is beszélek vele és tervezzük az ismétlést... szóval ezért sem értem, hogy miért nem adják meg itt a lehetőséget a "keresők" maguknak és másoknak azzal, hogy elolvassák a levelet válaszolnak és érdeklődnek, beszélgetnek és még akkor is lehet nemet mondani, mert itt egy-két képből nem lehet eldönteni, hogy ki szimpatikus vagy sem....
Szerintem a "hirdetők" nagy százaléka kamu, a nők közül kb 1 % valós a párok közül talán 5 %. Itt ahol jóval több regisztrált tag van, még nem találtam eddig senkit, egy másik oldalon, ahol jóval kevesebb, már igen... és nem egy csúfságot, hanem egy tényleg csinos fiatal nőt akivel a haverommal egy nagyon jó 3-ast vittünk véghez. Azóta is beszélek vele és tervezzük az ismétlést... szóval ezért sem értem, hogy miért nem adják meg itt a lehetőséget a "keresők" maguknak és másoknak azzal, hogy elolvassák a levelet válaszolnak és érdeklődnek, beszélgetnek és még akkor is lehet nemet mondani, mert itt egy-két képből nem lehet eldönteni, hogy ki szimpatikus vagy sem....
Erről van szó.
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2016. 07. 24. vasárnap 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 24. vasárnap 22:34

Szia!Sokaknak,így nekem is egy bizonyos szintig vesszőparipám a nem válaszolás.Vagyunk annyira felnőttek,érzelmileg fejlettek,hogy elfogadjuk az elutasítást,hiszen nem lehetünk mindenki számára rokonszenvesek,de egy konkretizáló megfogalmazás pszichésen jól esne.Abból tán még tanulhat az ember,de egyben nem érezné úgy,hogy semmibe veszik.Ez egy morális minimum lenne,ahogy az is,hogy kulturált módon és tiszteletteljesen közelítünk a másikhoz.Vica-versa!