Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 408 409 410 411 412 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2702   2016. 09. 11. vasárnap 19:19
kiskoko34 kiskoko34
Nem tudom, én még nőért talán, de párnak biztosan nem fizetnék azért, hogy csatlakozzak.
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2016. 09. 11. vasárnap 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 11. vasárnap 16:19
Szia!Engem nem zavar,hogyha valaki ötvözi a számára kellemest a hasznossal,de akkor minimum az adatlapon virágnyelven megfogalmazza,hogy mi a helyzet,mert ez így átverés,és így elvész a bizalom az emberekben egymás iránt!Bizalom nélkül ugyebár nincs szex!!
#2701   2016. 09. 11. vasárnap 19:18
kiskoko34 kiskoko34
Ez itt a legnagyobb gond igen, hogy a lányok 99 százaléka és a párok 95 százaléka kamu. A normális valóban kereső egyedülálló férfiak pedig próbálják azt az 1 és 5 százalékot megtalálni, csak ők meg olyan keveset vannak fent, hogy egy idő után elfelejtik és csak a kamuk maradnak.

Mikor egy férfi párként regisztrál és azt írja, hogy a barátnőjének keres pasit. Te írsz neki tök normálisan érdeklődsz és nem jön válasz. Az ilyet pl nem tudom hova tenni, mert egy levélből, nem derül ki, hogy kiről-miről van szó, legalább azt lehetne értékelni, hogy normális hangnemben van írva és nem csak egy hello kúrnám az asszonyt stílusú. Vagy mikor harmadiknak keresünk pasit, és ugyanez a szitu, normális levél, még az adatok alapján bele is illenél a keresett személy profiljába, de semmi válasz... gondolom, mert a nő nem is tud az egészről.....
#2700   2016. 09. 11. vasárnap 17:39
Caracas79 Caracas79
Szia!Olyan is van,hogy egy valós pár férfi tagja kiakarja próbálni a biszexet,amiről a párja persze nem tud,és párnak adva ki magát próbálja behálózni a dugni,élvezetet nyújtani,élvezni akarót.Amikor a megadott helyre megy az "áldozat",akkor derül ki a dolog,és persze a potyafarokra ácsíngozó illető marasztalni akarja a "célszemélyt",hogy hadd vegye kezelésbe a hímtagját.Ezt magányos pasik is megszokták játszani.Sok-sok elmebeteg országa vagyunk.Sajnos ez itt a legnagyobb hungarikum!
(Ez egy válasz Gyula196 üzenetére (2016. 09. 11. vasárnap 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 11. vasárnap 16:23
Sziasztok! A véleményem hogy nem csak a pasik vagy a nők kamusak de sajnos a párok között is van én egy ilyen párba futottam levél váltás kép csere telefon a pasi hivott hogy bejövők a párjának ez Részemről is bejött dögös volt a csaj megbeszéltuk a találkozást én ott voltam ők nem. Írtam nekik nem válaszoltak ennyit erről! Persze vannak kivételek de azért próbálkozok tovább talán sikerül. Vagy valamit rosszul csinálok?
#2699   2016. 09. 11. vasárnap 17:29
Gyula196 Gyula196
Sziasztok! Én úgy gondolom hogy a pasik nők és párok között elég sok a kamus. Egy ilyen párba futottam levél váltás kép csere telefon a pasi hivott hogy bejövők a párjának ez Részemről is bejött dögös volt a csaj megbeszéltuk a találkozást én ott voltam ők nem. Írtam nekik nem válaszoltak ennyit erről. Persze nem minden pár ilyen tisztelet a kivételnek. Ilyen kapcsolatban a bizalom fontos ha ez nincs akkor nincs miről beszélni. De azért keresek tovább talán sikerül! Vagy valamit rosszul csinálok?
#2698   2016. 09. 11. vasárnap 16:23
Gyula196 Gyula196
Sziasztok! A véleményem hogy nem csak a pasik vagy a nők kamusak de sajnos a párok között is van én egy ilyen párba futottam levél váltás kép csere telefon a pasi hivott hogy bejövők a párjának ez Részemről is bejött dögös volt a csaj megbeszéltuk a találkozást én ott voltam ők nem. Írtam nekik nem válaszoltak ennyit erről! Persze vannak kivételek de azért próbálkozok tovább talán sikerül. Vagy valamit rosszul csinálok?
#2697   2016. 09. 11. vasárnap 16:19
Caracas79 Caracas79
Szia!Engem nem zavar,hogyha valaki ötvözi a számára kellemest a hasznossal,de akkor minimum az adatlapon virágnyelven megfogalmazza,hogy mi a helyzet,mert ez így átverés,és így elvész a bizalom az emberekben egymás iránt!Bizalom nélkül ugyebár nincs szex!!
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2016. 09. 11. vasárnap 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 11. vasárnap 13:31
Igen, itt is van olyan pár, aki azt írja az adatlapon, hogy szimpátia alapján férfi beszállót is keresnek, de a szimpátia náluk a pénzt jelenti...
#2696   2016. 09. 11. vasárnap 13:33
kiskoko34 kiskoko34
Nem tartom magam sem öregnek, sem nem értelmesnek, igénytelennek meg végképpen nem.. nyes Normál alkatú vagyok, mondjuk igaz, hogy relatív, hogy mi a magas, 180-nal nem tartozom a töpszlik közé sem, itt mégsem találtam még egy alkalmi dolgot sem.... szóval lehet nem velünk férfiakkal van a baj... nyes
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2016. 09. 01. csütörtök 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 01. csütörtök 23:13
Azért lássuk be egy fiatal, egyedülálló, értelmes, igényes, normál alkatú, magas férfinek sokkal jobbak az esélyei hogy az a néhány nem kamus nő szóba álljon vele, mint másoknak. smile
#2695   2016. 09. 11. vasárnap 13:31
kiskoko34 kiskoko34
Igen, itt is van olyan pár, aki azt írja az adatlapon, hogy szimpátia alapján férfi beszállót is keresnek, de a szimpátia náluk a pénzt jelenti...
#2694   2016. 09. 08. csütörtök 20:25
X Törölt felhasználó (894201)
Soknak tartottad?!?! Egyáltalán hogy kerül szóba a lóvé? Arra vannak fizetős megoldások más oldalakon. Valóban a kölcsönös szimpátiáról kellene, hogy szóljon. Így gáz.
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2016. 09. 06. kedd 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 06. kedd 19:27
Már futottam bele ilyen párba/??/.Soknak is tartottam a tarifát,másrészt viszont jobban szeretem kölcsönös szimpátia és élvezet szerzés-nyújtás alapon a szexet hölggyel,vagy épp párral!Harmadrészt meg egy szót sem szólhatok,ha belemegyek a dologba,és egy menet után kitesznek az utcára éjnek évadján,aztán jöhet a következő kuncsaft.
#2693   2016. 09. 06. kedd 19:27
Caracas79 Caracas79
Már futottam bele ilyen párba/??/.Soknak is tartottam a tarifát,másrészt viszont jobban szeretem kölcsönös szimpátia és élvezet szerzés-nyújtás alapon a szexet hölggyel,vagy épp párral!Harmadrészt meg egy szót sem szólhatok,ha belemegyek a dologba,és egy menet után kitesznek az utcára éjnek évadján,aztán jöhet a következő kuncsaft.
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2016. 09. 06. kedd 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 06. kedd 17:17
Igen! Ott általában a pasi futtatja a nőjét vagy csak ilyen szerepjátéknak álcázva hajtanak a zsozsóra!
#2692   2016. 09. 06. kedd 17:17
karpat57 karpat57
Igen! Ott általában a pasi futtatja a nőjét vagy csak ilyen szerepjátéknak álcázva hajtanak a zsozsóra!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 06. kedd 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (894201)
2016. 09. 06. kedd 16:26
Ti találkoztatok már a társkeresőn olyan párral, akik szóló pasitól beugrót kérnek? confused
#2691   2016. 09. 06. kedd 16:35
X Törölt felhasználó (851261)
azért az már szánalmas@#@
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 06. kedd 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 06. kedd 16:33
Beugrót, lóvét, pénzt, hozzájárulást. Nevezd bárhogy.
#2690   2016. 09. 06. kedd 16:33
Beugrót, lóvét, pénzt, hozzájárulást. Nevezd bárhogy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 06. kedd 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (851261)
2016. 09. 06. kedd 16:32
hogy mit?
#2689   2016. 09. 06. kedd 16:32
X Törölt felhasználó (851261)
hogy mit?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 06. kedd 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 06. kedd 16:26
Ti találkoztatok már a társkeresőn olyan párral, akik szóló pasitól beugrót kérnek? confused
#2688   2016. 09. 06. kedd 16:26
#2687   2016. 09. 01. csütörtök 23:13
egysportospasi egysportospasi
Azért lássuk be egy fiatal, egyedülálló, értelmes, igényes, normál alkatú, magas férfinek sokkal jobbak az esélyei hogy az a néhány nem kamus nő szóba álljon vele, mint másoknak. smile
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2016. 08. 30. kedd 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 30. kedd 16:42
Az arányokkal van a baj és az nem a nemek aránya, hanem a kamus, bizonytalan keresők aránya azokéval szemben, akik komolyan keresnek. Ahogy már máskor írtam, nem ezen az oldalon, hanem egy másik oldalon, ahol kevesebb a kereső sikerült találni partnert, és még azt is elmondhatom, hogy egy igazán csinos, értelmes 26 éves nő volt az illető. Nem csak nézelődni volt az oldalon, hanem tenni is akart... és milyen jól is választott... nyes
#2686   2016. 08. 30. kedd 16:42
kiskoko34 kiskoko34
Az arányokkal van a baj és az nem a nemek aránya, hanem a kamus, bizonytalan keresők aránya azokéval szemben, akik komolyan keresnek. Ahogy már máskor írtam, nem ezen az oldalon, hanem egy másik oldalon, ahol kevesebb a kereső sikerült találni partnert, és még azt is elmondhatom, hogy egy igazán csinos, értelmes 26 éves nő volt az illető. Nem csak nézelődni volt az oldalon, hanem tenni is akart... és milyen jól is választott... nyes
#2685   2016. 08. 29. hétfő 10:46
egysportospasi egysportospasi
Én továbbra is úgy látom, hogy a legfőbb probléma a nemek aránya. Regisztrálhat ide 100 fő 150-es IQ-val rendelkező fiatal adonisz is, ha van 1-2 nő aki hasonló céllal regisztrál. Még hosszú idő alatt is csak pár férfinek jöhet össze valami, a többi csalódott lesz. Arról nem beszélve, hogy mivel a 100 pasi lerohanja azt az 1-2 nőt azok is elmenekülnek. A nagyon kevés komolyan gondolkodó nő, pár rengeteg levelet kap, nem tudnak mit kezdeni vele, nem válaszolnak, stb. A pasik mindenkivel próbálkoznak, mert ha 10 levélből 1 elutasító válasz lesz, akkor úgy gondolják inkább írnak százat, hátha így nagyobb az esély. Tapasztalat alapján is mondhatom, ha egy pasi nem csinál évekig, évtizedekig rá se néz senki a lapjára, tehát akkor végképp esélytelen. Ezért aztán írnak fiatalabbnak, távol élőnek, bárkinek, hátha valaki összejön. Persze ezzel inkább azokat is csak elriasztják, akik komolyan gondolják.
#2684   2016. 08. 28. vasárnap 16:05
kiskoko34 kiskoko34
Én arra utaltam, hogy nincs erre jó megoldás, mert sehogy nem lehet kiszűrni a kamukat és a képgyűjtögetőket meg az olyan párokat, akik valójában csak a férfi tag hirdet, mert nem csak ezen az oldalon tapasztaltam ezt, hanem az eddigi összes oldalon, legyen az akár fizetős is, ahol kevesebbet/nem keveset kérnek egy havi tagságért.
Eddigi kb 3-4 éves keresgélés alatt ilyen oldalon eddig kb 3 találkám volt, és ebből 1 amikor volt szex is, és nem azért, mert egy igénytelen, gusztustalan ronda ember vagyok (a 2 alkalommal számomra volt csalódás a másik fél), hanem azért, mert nem kíváncsiak valójában az emberre, akikkel levelezik - már ha levélváltásig eljut az ember, általában ha párról van szó, akkor a pasival kell beszélni, ha szóló lánynak ír az ember, akkor meg 100 %-ban kamu a regisztráció. love.hu-n de még cs&p-on is hamarabb talál az ember szexpartnert.
#2683   2016. 08. 27. szombat 19:30
X Törölt felhasználó (69371)
100x ki lett tárgyalva ez a téma, nincs megoldás. Az oldalnak sem érdeke, rájöhettél volna már.
Egyébként a társkeresőnek valóban lehetne valami külön része. Vagy fizetős rész, vagy külön regisztrációt igénylő folyamat.
Sokan csak azért vannak itt, hogy akiknél szabadon láthatóak a társkeresős képek, azokra vergődnek, mentegetik le, stb. Sokan csak azért képesek társalgásba kezdeni, vagy hitegetni, hogy hozzáférést kapjanak a rejtett képekhez.
Én beláttam, bár nem társ-keresőzök, hogy itt sosem lesz változás semmilyen téren. Nem érdeke az oldalnak, hogy normális oldal legyen, újabban pedig pláne. Mindenre meg vannak a sablon "érvelések", szóval kár az erőfeszítés.
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2016. 08. 26. péntek 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 26. péntek 22:44
Sziasztok!Szerény véleményem szerint úgy lehetne megkönnyíteni a partnerkeresés folyamatát,és jobban sikeresebbé tenni azt,hogyha már az alapokat megváltoztatná az oldal üzemeltetője.Ezalatt konkrétan elsősorban EQ teszt alapú regisztrációt értek.Természetesen nem árt a relatíve magas intelligencia hányados sem,és az olvasottság,valamint a helyesírás sem!Nagy hangsúlyt kellene fektetni az empátiára minden regisztrálni szándékozónál,ami alapvetően fényképpel ellátott társkeresős adatlap kitöltését is jelentené,valamint, hogy ne szülessen újabb és újabb frusztráció a szexuális eggyé válást taglaló,primitív módon megfogalmazott,kéretlen levelektől,valamint a kulturált és tisztelettudó szellemben íródott levelekre való nem válaszolás miatt.Így csak azok az emberek,legyen akár egyedülállók,vagy párban élők lehetnének az oldalon,akik képesek beleélni magukat a másik helyébe,valamint valós szándékkal vannak fent.Nem probléma,ha valaki csak nézelődik,ismerkedik,mint egyfajta virtuális swinger klubban,mert ez szíve-joga,de mivel érzelmileg fejlett egyén nem hitegeti a másikat szexel.Ezek alapján sokkal nagyobb esély mutatkozna arra,hogy mindenki aki reális vágyakkal érkezik,az megtalálja a számítását,és társra,társakra talál.változtassuk együtt eme szexoldalt a virtuális tér mennyországává!!Sikeres partnerkeresést mindenkinek!! wave

... 408 409 410 411 412 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10882db
Utolsó üzenet: tegnap 09:11

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!