Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 407 408 409 410 411 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2722   2016. 09. 18. vasárnap 19:15
X Törölt felhasználó (793587)
Miiért is nem lehet itt vagy más társkeresős oldalakon partnert találni? Eyszerű a válasz a sok primitív, bunkó pasi miatt. Azok miatt akik össze-vissza hazudoznak. Itt szinte minden pasi egy adonisz a leírása alapján és az ágyban nincs is jobb nála. A valóság azonban ennek pont az ellenkezője. Sok lett a buzi is, akik minden csetet ellepnek az ordenáré stílusukkal és elzavarnak minden normáis embert.
#2721   2016. 09. 18. vasárnap 19:10
X Törölt felhasználó (793587)
Ha egyedül álló pasi vagy és van szabad időd, akkor menj táncolni. Egy rakás kiéhezett nő van ott.
Pároknak nem ajánlott, mert balhé lesz a vége.
#2720   2016. 09. 18. vasárnap 16:26
Gyula196 Gyula196
Sziasztok! Még nem találtam de szerintem nagyon nehéz itt komoly párt házaspárt hölgyet találni mert nagyon sok a kamus és csak szórakozásbol írogatnak. Sajnos volt benne részem levelet kaptam egy pártol hogy a pár hölgy tagjának bejövők és szeretnének találkozni velem képcsere és részemrol is bejött a hölgy, persze telefonon is beszéltünk igaz csak a pasival beszéltem és magánszamrol hivott nem is jelezte a számot. Megbeszéltuk a találkozást én ott ők sajnos nem. Írtam nekik nem válaszoltak, írtam még egyszer hogy miért nem jöttetek és nem válaszoltok azt írták hogy betegek voltak. Most megint a második találkozás szinte ugyanaz megtörtent én ott voltam ők megint nem. Ebből az esetből arra jutottam hogy a pár nem is pár és sorolhatnam mind kamus. Valószínűleg nem találok olyan párt házaspárt aki komolyan gondolja és nem kamus. Megpróbálom készürni hogy valaki valós vagy kamus hogy telefonon ha pasi hiv megmondom hogy a párjával szeretnék beszélni, talán jó megoldás. Persze nem mindenki kamus tisztelet a kivételnek de ők sajnos kevesen vannak. Várom a véleményeket.
#2719   2016. 09. 15. csütörtök 06:59
X Törölt felhasználó (69371)
Letiltás.
Abban látom a logikát, hogy vannak, akik folyamatosan, a visszautasítás ellenére írnak akár többször is ugyanannak a személynek. Ez terhelő lehet egy idő után. Ilyenkor jó megoldás a letiltás.
Lehet nagyon hasonló levelet írtál, mint egy korábbi zaklatója, és amiatt tiltott, mert lehet úgy gondolta ugyanaz vagy, csak másik névvel. Mert vannak beteg emberek, akik képesek account-okat gyártani, mert zaklató személyiségek, és nem viselik el a visszautasítást.
Nagy valószínűséggel peches voltál, és valakire hajazott a stílusod. Vagy lehet korábban írtál már neki, csak nem emlékszel rá. Főleg ha sok embernek írsz.
De biztos van olyan is, aki létrehoz egy társkereső adatlapot, amin minden vonzó, aztán bárki írhat neki, sorra tiltja őket. Mert például haragszik az oldalra valami miatt és így akar rossz képet mutatni az oldalról és a társkeresőről.
Bármi elképzelhető, és talán van is alapja.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2016. 09. 14. szerda 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 14. szerda 23:39
Persze én könnyen beszélek itt, velem levelezni sem akar senki nemhogy talizni. Egyébként régebben amikor még fiatalabb voltam és néha volt lehetőségem akkor általában benne voltam a személyes ismerkedésben is, már ha egyáltalán megoldható volt. De itt a neten a virtualitás sűrű homályába burkolódzó emberek esetében nem olyan könnyű ez, általában kiderül hogy az illető 200-300 km-re lakik és az azért nem olyan távolság, aminél az ember azt mondja jó, akkor szerdán délután fussunk össze egy kis időre.
A letiltás meg tényleg nem lényeges, nem volt sértő számomra, vagy hasonló, csak mint érdekességet vagy furcsaságot említettem. De lehet hogy igaza van az illetőnek és ez is egy jó módszer lehet mondjuk egy nőnek vagy párnak, hogy végignézi az összes pasi lapját és mind letiltja aki nemkívánatos számára. Aztán akik igen azoknál várja hogy hátha valaki ír neki. Lehet így jóval kevesebb kéretlen levél érkezne. Nekem korábban volt olyan ötletem is hogy a férfiaknál eleve meg kellene tiltani hogy bárkinek elsőre írhassanak, válogassanak a nők és a párok és akinek ők írtak csak az válaszolhasson nekik. De ez az ötletem sem tetszett általában másoknak.
#2718   2016. 09. 14. szerda 23:39
egysportospasi egysportospasi
Persze én könnyen beszélek itt, velem levelezni sem akar senki nemhogy talizni. Egyébként régebben amikor még fiatalabb voltam és néha volt lehetőségem akkor általában benne voltam a személyes ismerkedésben is, már ha egyáltalán megoldható volt. De itt a neten a virtualitás sűrű homályába burkolódzó emberek esetében nem olyan könnyű ez, általában kiderül hogy az illető 200-300 km-re lakik és az azért nem olyan távolság, aminél az ember azt mondja jó, akkor szerdán délután fussunk össze egy kis időre.
A letiltás meg tényleg nem lényeges, nem volt sértő számomra, vagy hasonló, csak mint érdekességet vagy furcsaságot említettem. De lehet hogy igaza van az illetőnek és ez is egy jó módszer lehet mondjuk egy nőnek vagy párnak, hogy végignézi az összes pasi lapját és mind letiltja aki nemkívánatos számára. Aztán akik igen azoknál várja hogy hátha valaki ír neki. Lehet így jóval kevesebb kéretlen levél érkezne. Nekem korábban volt olyan ötletem is hogy a férfiaknál eleve meg kellene tiltani hogy bárkinek elsőre írhassanak, válogassanak a nők és a párok és akinek ők írtak csak az válaszolhasson nekik. De ez az ötletem sem tetszett általában másoknak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 14. szerda 00:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1245022)
2016. 09. 14. szerda 00:30
Mert így is van.
Lehet példát és ellen példát mondani, de tény, hogy addig van a pasiknak nagy dumája, ameddig el nem jön a pillanat, hogy talizni is merjenek.
Talán azért tiltanak azok, mert nem vagy kívánatos személy a szemükbe. Fel kell nőni és tovább kell lépni azokon az embereken. Letiltott? Nem kellek?Beszólt?...Na és akkor mi a baj? Tovább lépsz és mész a következő adatlapra. Olyan nagy dolgot csinálsz ebből a letiltásból, , mint itt sokan a válaszol, vagy nem válaszol témából.
Nem vagyunk egyformák.
#2717   2016. 09. 14. szerda 00:30
X Törölt felhasználó (1245022)
Mert így is van.
Lehet példát és ellen példát mondani, de tény, hogy addig van a pasiknak nagy dumája, ameddig el nem jön a pillanat, hogy talizni is merjenek.
Talán azért tiltanak azok, mert nem vagy kívánatos személy a szemükbe. Fel kell nőni és tovább kell lépni azokon az embereken. Letiltott? Nem kellek?Beszólt?...Na és akkor mi a baj? Tovább lépsz és mész a következő adatlapra. Olyan nagy dolgot csinálsz ebből a letiltásból, , mint itt sokan a válaszol, vagy nem válaszol témából.
Nem vagyunk egyformák.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2016. 09. 14. szerda 00:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 14. szerda 00:09
Nem is azért írtam a példát, hogy kommentáld, hanem csak ahhoz kapcsolódóan, hogy írod Te is és mások is hogy sok unatkozó, kamus ember van ezeken az oldalakon. Mert azt értem, hogy valaki letiltja azt, aki macerálja úgy hogy az számára nem kívánatos, de miért kell tenni ugyanezt olyannal, aki nem. Én például értem azt ha valaki azt írja a lapjára hogy 20 évesek érdeklik és akkor nem is írogatok neki. Sőt ha azt látom valakinek a lapján, hogy nagyon kiosztja azt, aki olvassa az oldalt, például olyanokkal hogy ilyenek meg olyanok nem érdeklik, ne is próbálkozzanak, minden pasi tűnjön el, meg hasonlók, akkor eleve lépek tovább.
#2716   2016. 09. 14. szerda 00:09
Nem is azért írtam a példát, hogy kommentáld, hanem csak ahhoz kapcsolódóan, hogy írod Te is és mások is hogy sok unatkozó, kamus ember van ezeken az oldalakon. Mert azt értem, hogy valaki letiltja azt, aki macerálja úgy hogy az számára nem kívánatos, de miért kell tenni ugyanezt olyannal, aki nem. Én például értem azt ha valaki azt írja a lapjára hogy 20 évesek érdeklik és akkor nem is írogatok neki. Sőt ha azt látom valakinek a lapján, hogy nagyon kiosztja azt, aki olvassa az oldalt, például olyanokkal hogy ilyenek meg olyanok nem érdeklik, ne is próbálkozzanak, minden pasi tűnjön el, meg hasonlók, akkor eleve lépek tovább.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 13. kedd 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 13. kedd 22:16
Ezért is írtam, hogy lehet, hogy te normális stílusban teszed. DE! 100 emberkéből 2, aki ugyanígy cselekszik. A többi, vagy megsértődik, mint egy kis gyerek, vagy folyamatosan írogatja a butaságait. Lehet én is elmentem az a 2 ember mellett a többi 98 miatt, mert már a 20.-ik hasonló levél után még a normálisan írónak sem úgy állok neki, mint az elsőnek....Ez az én hibám, de szerintem érthető. Az hogy te milyen oldalon hogyan jársz, pedig semmi közöm, így nem is kommentálom.
#2715   2016. 09. 13. kedd 22:16
Ezért is írtam, hogy lehet, hogy te normális stílusban teszed. DE! 100 emberkéből 2, aki ugyanígy cselekszik. A többi, vagy megsértődik, mint egy kis gyerek, vagy folyamatosan írogatja a butaságait. Lehet én is elmentem az a 2 ember mellett a többi 98 miatt, mert már a 20.-ik hasonló levél után még a normálisan írónak sem úgy állok neki, mint az elsőnek....Ez az én hibám, de szerintem érthető. Az hogy te milyen oldalon hogyan jársz, pedig semmi közöm, így nem is kommentálom.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2016. 09. 13. kedd 01:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 13. kedd 01:17
Én ha véletlenül valakivel kommunikációt próbálok kezdeményezni, akkor azt normális stílusban szoktam. Azért sem neheztelek senkire, ha nem válaszol, inkább csak érdekességképpen szoktam figyelni, hogy hány levél kell ahhoz például, hogy az ember kapjon mondjuk egy elutasítást. Nem itt egy másik hasonló rendszerben észrevettem, hogy valaki letiltott. Nézegettem hogy mitől lehet és nem vettem észre hogy bármit csináltam volna az irányában, Az biztos hogy nem kommunikáltam vele, előfordulhat hogy böngészés közben ránéztem a lapjára, de ennél több biztos nem történt. Érdekes, eszembe nem jutna, hogy bejöjjek egy ilyen rendszerbe, elkezdjem nézegetni a lapokat, hogy aztán aki valami okból nem jön be azt letiltsam.
#2714   2016. 09. 13. kedd 07:12
mr75 mr75
Sziasztok.
Miért is nehéz a ilyen oldalon ismerkedni?Lássuk.
1 kereslet/kínálat aránya
2 az adatlapot el nem olvasóminden puncira lecsapó partnerkeresők miatt
3 írástudatlan,fogalmazni nem tudó emberkék miatt
4 napi tizenx levélre válaszolgatni(főleg amikor már valakit elutasítottunk de ő rendületlenül írogat)
5 a sak kamu miatt aki pl azt állítja hogy debrecenből eljön pestre a szex miatt
Lehetne még sorolni de felesleges!Mi is eljutottunk arra a pontra amikor már csak olyan embereknek válaszolunk akiben látunk fantáziát.És mielőtt bármilyen támadás érne minket jelezném hogy volt már több partnerünk is az oldalról!
#2713   2016. 09. 13. kedd 01:17
Én ha véletlenül valakivel kommunikációt próbálok kezdeményezni, akkor azt normális stílusban szoktam. Azért sem neheztelek senkire, ha nem válaszol, inkább csak érdekességképpen szoktam figyelni, hogy hány levél kell ahhoz például, hogy az ember kapjon mondjuk egy elutasítást. Nem itt egy másik hasonló rendszerben észrevettem, hogy valaki letiltott. Nézegettem hogy mitől lehet és nem vettem észre hogy bármit csináltam volna az irányában, Az biztos hogy nem kommunikáltam vele, előfordulhat hogy böngészés közben ránéztem a lapjára, de ennél több biztos nem történt. Érdekes, eszembe nem jutna, hogy bejöjjek egy ilyen rendszerbe, elkezdjem nézegetni a lapokat, hogy aztán aki valami okból nem jön be azt letiltsam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 12. hétfő 00:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 12. hétfő 00:46
Te lehet ilyen vagy. De tudnék mondani az oldalról körülbelül 200 olyan nevet, akik vagy nem is felelnek meg a megadott feltételeknek, de azért írnak, vagy rögtön olyan a hangvételű levelük, amilyen példát te leírtál. Ezeknek miért is kellene és legfőképpen mit válaszolni? "Megdugnálak!" válaszoljak? Mit?----Sokan vannak ezzel így, de....
Szóval azért nem kamu egy pár vagy egy személy, mert nem válaszol. Le lehet azért egy két mondatból bárkinél szűrni, hogy mennyire is komoly. Nem a telefonbeszélgetés, a képcsere, a facebook és hasonlók a szűrő. Mindenkinek vannak negatív és pozitív élményei is ezt illetően, de tény hogy nagyon sok az unatkozó képgyüjtögető az oldalon.
#2712   2016. 09. 12. hétfő 18:48
Gyula196 Gyula196
Szia! Köszi a választ talán egyszer sikerül egy olyan párt találni aki komolyan is gondolják és valós személyek.
(Ez egy válasz elcondor üzenetére (2016. 09. 12. hétfő 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 12. hétfő 15:57
Egészen biztosan ,IGEN, persze , nem egyszerű és miért is lenne az , nehéz az elvárásoknak mindenben megfelelni és ez oda vissza kell , hogy jól működjön,.
#2711   2016. 09. 12. hétfő 18:46
X Törölt felhasználó (1357642)
nem
#2710   2016. 09. 12. hétfő 17:44
kiskoko34 kiskoko34
Én nem erről beszélek, hanem arról, hogy - például én - teljesen normális hangvételű levelet ír, érdeklődőt, kérdez valamit az adatlappal kapcsolatba stb és arra sem válaszolnak. Én erről beszélek. Nyilván aki úgy kezdi a levelet, az nem is komoly kereső, de aki veszi a fáradtságot és normális hangnemben nem egy szavas levelet ír, arról lehetne gondolni, hogy nem kamu, nem komolytalan és megérdemel egy választ vagy legalább, hogy ránézzenek az adatlapjára és talán ki is derülne, hogy nem egy igénytelen, ápolatlan ember....
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 12. hétfő 00:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 12. hétfő 00:46
Te lehet ilyen vagy. De tudnék mondani az oldalról körülbelül 200 olyan nevet, akik vagy nem is felelnek meg a megadott feltételeknek, de azért írnak, vagy rögtön olyan a hangvételű levelük, amilyen példát te leírtál. Ezeknek miért is kellene és legfőképpen mit válaszolni? "Megdugnálak!" válaszoljak? Mit?----Sokan vannak ezzel így, de....
Szóval azért nem kamu egy pár vagy egy személy, mert nem válaszol. Le lehet azért egy két mondatból bárkinél szűrni, hogy mennyire is komoly. Nem a telefonbeszélgetés, a képcsere, a facebook és hasonlók a szűrő. Mindenkinek vannak negatív és pozitív élményei is ezt illetően, de tény hogy nagyon sok az unatkozó képgyüjtögető az oldalon.
#2709   2016. 09. 12. hétfő 15:57
elcondor elcondor
Egészen biztosan ,IGEN, persze , nem egyszerű és miért is lenne az , nehéz az elvárásoknak mindenben megfelelni és ez oda vissza kell , hogy jól működjön,.
(Ez egy válasz Gyula196 üzenetére (2016. 09. 11. vasárnap 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 11. vasárnap 21:21
Szia! Köszi a választ megfogadom a tanácsod és elengedem. Szerinted sok kamus pár házaspár van fent? Hogyan lehet készürni őket?
#2708   2016. 09. 12. hétfő 00:46
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2016. 09. 11. vasárnap 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 11. vasárnap 19:18
Ez itt a legnagyobb gond igen, hogy a lányok 99 százaléka és a párok 95 százaléka kamu. A normális valóban kereső egyedülálló férfiak pedig próbálják azt az 1 és 5 százalékot megtalálni, csak ők meg olyan keveset vannak fent, hogy egy idő után elfelejtik és csak a kamuk maradnak.

Mikor egy férfi párként regisztrál és azt írja, hogy a barátnőjének keres pasit. Te írsz neki tök normálisan érdeklődsz és nem jön válasz. Az ilyet pl nem tudom hova tenni, mert egy levélből, nem derül ki, hogy kiről-miről van szó, legalább azt lehetne értékelni, hogy normális hangnemben van írva és nem csak egy hello kúrnám az asszonyt stílusú. Vagy mikor harmadiknak keresünk pasit, és ugyanez a szitu, normális levél, még az adatok alapján bele is illenél a keresett személy profiljába, de semmi válasz... gondolom, mert a nő nem is tud az egészről.....
#2707   2016. 09. 12. hétfő 00:10
zenito zenito
Komolyan nem értelek. Otthon ül a feleséged,te pedig vasárnap este azon rágódsz,hogy mitévő legyél egy általad nem ismert párral. Lehetséges,hogy nem is saját képet küldtek,sőt majdnem bizonyos.
Próbáld meg beavatni életed párját a többes szex irányú vágyaidba és meglátod ketten könnyebben találtok majd partner(eke)t.
(Ez egy válasz Gyula196 üzenetére (2016. 09. 11. vasárnap 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 11. vasárnap 22:35
Sziasztok! Szerintetek lehet itt nem kamus párt házaspárt találni? Akinek sikerült írjon és nem csak a levelezésig jutott hanem találkozott és szexelt is párral.
#2706   2016. 09. 11. vasárnap 22:35
Gyula196 Gyula196
Sziasztok! Szerintetek lehet itt nem kamus párt házaspárt találni? Akinek sikerült írjon és nem csak a levelezésig jutott hanem találkozott és szexelt is párral.
#2705   2016. 09. 11. vasárnap 21:21
Gyula196 Gyula196
Szia! Köszi a választ megfogadom a tanácsod és elengedem. Szerinted sok kamus pár házaspár van fent? Hogyan lehet készürni őket?
#2704   2016. 09. 11. vasárnap 20:32
kiskoko34 kiskoko34
Hát talán a legjobb az, hogy engedd el... azon fölösleges rágódni, aki átvág téged. Jellemtelenségre utal, szóval ha egyszer megtette máskor is megfogja és csak rosszabbul fogod érezni magad.. itt nem veled volt a baj, ne rágódj rajta.
#2703   2016. 09. 11. vasárnap 20:07
Gyula196 Gyula196
Szia! Köszi a hozzá szólást. Én bíztam ebben a párban sőt amit küldtek képeket megnyero volt szerinted írjak nekik vagy ne? Pedig nagyon szimpatikus pár volt számomra. Ja meg rejtett számról hívott úgyhogy nem is tudom hívni. Tudsz valami tanácsot adni mit érdemes tenni? Előre is köszi
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2016. 09. 11. vasárnap 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 11. vasárnap 17:39
Szia!Olyan is van,hogy egy valós pár férfi tagja kiakarja próbálni a biszexet,amiről a párja persze nem tud,és párnak adva ki magát próbálja behálózni a dugni,élvezetet nyújtani,élvezni akarót.Amikor a megadott helyre megy az "áldozat",akkor derül ki a dolog,és persze a potyafarokra ácsíngozó illető marasztalni akarja a "célszemélyt",hogy hadd vegye kezelésbe a hímtagját.Ezt magányos pasik is megszokták játszani.Sok-sok elmebeteg országa vagyunk.Sajnos ez itt a legnagyobb hungarikum!

... 407 408 409 410 411 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10882db
Utolsó üzenet: tegnap 09:11

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!