Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 403 404 405 406 407 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2783   2016. 09. 30. péntek 11:07
Nyulas Nyulas
Pl.MI CSAK férfit keresünk és azt is lehetetlen találni !!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 30. péntek 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2016. 09. 30. péntek 10:50
Egyébként nekem az is fura (tintapatron ne vegyétek magatokra!), hogy általában, akik párként vannak fent társkeresőn, azok vagy csak párt keresnek, vagy csak nőt.
Ha jól emlékszem olyan "valós" párt, vagy nőt nem is láttam, akik adatlapon csak férfit kerestek volna. A valóst azért tettem idézőjelbe, mert olyan biztos van, hogy magát párnak, vagy nőnek kiadva keres férfit, mert arra gerjed, hogy mennyi kanos pasi ír neki.
Igen én nem keresek senkit, de meg szoktam nézni adatlapokat, főként olyanokét, akik valami olyan hozzászólást írnak a fórumon, ami rávisz arra, hogy lássuk már mire is magyaráz annyira. Persze sok adatlapot én sem látok, mert van beállítás, ami csak szintén társkeresős adatlappal megáldottak részére ad betekintést.
Tehát a megállapításom nem teljes, és lehet nem fedi a valóságot.
Erre magyarázatként azt tudom mondani, ami részemről csak elgondolás, hogy akik bár párként vannak fent, azok közül lehet sokan bele vannak kényszerítve a dologba, vagy ha nincsenek is, akkor is benne lehet egy olyan, hogy a férfi bár szívesen dugna más nővel, ez alap, és bár lehet a nő is kívánja a másik nőt, de szinte biztos, hogy nagy %-ban a férfi nem is akar másik férfiről hallani sem. Mert bár párok jöhetnek, de akkor ha más férfi dugja az asszonyt, akkor a gazdának is jusson már egy másik nőnemű.
Szóval én kicsit úgy érzem, hogy sok esetben a férfiak önzőek a kapcsolatban.
Sok esetben azért kaphat egy férfi visszautasító, vagy semmilyen választ, mert épp a hölgyhöz el sem jut a levél, mert az uraság, mondjuk jobbnak tartja a jelentkezőt saját magánál, vagy éppen nem célja, hogy női partnerének is jó legyen, csak az önös érdek a fontos.
Ez az egész nem általánosítás, de a társkereső adatlapokat böngészve számomra ez körvonalazódik.
Aki sikerrel járt egyedüli férfiként, az úgy gondolom össze teheti a két kezét és becsülje meg a lehetőséget!
#2782   2016. 09. 30. péntek 10:50
X Törölt felhasználó (69371)
Egyébként nekem az is fura (tintapatron ne vegyétek magatokra!), hogy általában, akik párként vannak fent társkeresőn, azok vagy csak párt keresnek, vagy csak nőt.
Ha jól emlékszem olyan "valós" párt, vagy nőt nem is láttam, akik adatlapon csak férfit kerestek volna. A valóst azért tettem idézőjelbe, mert olyan biztos van, hogy magát párnak, vagy nőnek kiadva keres férfit, mert arra gerjed, hogy mennyi kanos pasi ír neki.
Igen én nem keresek senkit, de meg szoktam nézni adatlapokat, főként olyanokét, akik valami olyan hozzászólást írnak a fórumon, ami rávisz arra, hogy lássuk már mire is magyaráz annyira. Persze sok adatlapot én sem látok, mert van beállítás, ami csak szintén társkeresős adatlappal megáldottak részére ad betekintést.
Tehát a megállapításom nem teljes, és lehet nem fedi a valóságot.
Erre magyarázatként azt tudom mondani, ami részemről csak elgondolás, hogy akik bár párként vannak fent, azok közül lehet sokan bele vannak kényszerítve a dologba, vagy ha nincsenek is, akkor is benne lehet egy olyan, hogy a férfi bár szívesen dugna más nővel, ez alap, és bár lehet a nő is kívánja a másik nőt, de szinte biztos, hogy nagy %-ban a férfi nem is akar másik férfiről hallani sem. Mert bár párok jöhetnek, de akkor ha más férfi dugja az asszonyt, akkor a gazdának is jusson már egy másik nőnemű.
Szóval én kicsit úgy érzem, hogy sok esetben a férfiak önzőek a kapcsolatban.
Sok esetben azért kaphat egy férfi visszautasító, vagy semmilyen választ, mert épp a hölgyhöz el sem jut a levél, mert az uraság, mondjuk jobbnak tartja a jelentkezőt saját magánál, vagy éppen nem célja, hogy női partnerének is jó legyen, csak az önös érdek a fontos.
Ez az egész nem általánosítás, de a társkereső adatlapokat böngészve számomra ez körvonalazódik.
Aki sikerrel járt egyedüli férfiként, az úgy gondolom össze teheti a két kezét és becsülje meg a lehetőséget!
#2781   2016. 09. 30. péntek 10:38
tintapatron tintapatron VIP
Meg egy fontos dolog...Mi mar egy idelyen nem keresunk.Ha keresunk nem ebben a rovatban illetve nem hirdetes alapjan hanem adatlap nezegetes kapcsan.Szoval tisztaban vagyunk vele melyik topic mire valo.
Akit kerestunk megtalaltuk es ha meg keresni fogunk azt a megfelelo reszben tesszuk.
Mar csak hogy minden felreerte tisztazva legyen.
#2780   2016. 09. 30. péntek 10:33
Nem vagyok okostojas...de ha nem vettetek volna eszre mindegy mit fogtok irni az ugy is meg lesz vetozva valaki alltal.Tudom hogy ez nem tarskereso forum topik tisztaban vagyunk vele.
De ha nektek lehet akkor nekunk miert is nem lehet velemenyunk?
Ezerszer ki lett vesezve illetve megvetozva mindenkinek a hozzaallasa a dologgal kapcsolatban.

Ezert is irtuk ha valaki akar valamit tesz erte ha nem akkor viselje el.

Szoval nem ertem mire fel okostojasoztok es egyeb dologgal illettek most minket mivel ugyan ez akkor vonatkozik ratok is mivel csak paran probaltok meg harcolni egy olyan ugyert amire nem sok sikert latunk azokkal az emberekkel kapcsolatosan akik csak a kifogasokat keresik.

Es ez is csak egy velemeny es engedtessek mar meg nekunk is hogy ha mar nektek lehet akkor mi is alkothassunk velemenyt.
Es meg mi dig nem szemelyeskedtunk nem kattintottunk nev valaszra csak megfogalmaztuk a mi velemenyunket.

Lehet rajta ragodni.Ritkan szolunk be 1-2topicba ezutan sem sokat fogunk de minden topic minden felhasznaloe.

Inkabb keressetek es ne a mierteken ragodjatok....
#2779   2016. 09. 30. péntek 10:12
X Törölt felhasználó (465100)
Na megjött okostóbiás, azt mindenkit leoszt. Mindenki hülye és béna, csak ő a helikopter. nyes

Ennyi!

Ez az ártó hozzászólás, nem amiben vitatkoznak.
(Ez egy válasz tintapatron üzenetére (2016. 09. 30. péntek 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 30. péntek 07:04
Itt még mindig csak az ész osztás megy? smile )) Azt hittem pár hozzászólásból mindenki megérti illetve elfogadja mindenki véleményét,illetve hozzáállását.
Szerintünk erre nincs recept.Ha még is fel kell iratni egy háziorvossal nyes Vagy megtörténik valami,vagy nem.Vagy úgy állunk hozzá,vagy nem nyes
További jó okfejtést mindenkinek.Mig ti itt sajnálkoztok,addig más nevet a markába,mert neki már sikerült nyes
#2778   2016. 09. 30. péntek 09:50
X Törölt felhasználó (1245022)
Szerintem ez nem ész-osztás, hanem vélemény csere. Ugyanis ez a fórum bármilyen furcsa is számodra de, arról szól és nem hirdetésekről, keresésről. Miért is kellene elfogadni más véleményét? Mindenkinek lehet más és más véleménye a témában. De sajna mindíg lesznek....
Neked is szép napot!
(Ez egy válasz tintapatron üzenetére (2016. 09. 30. péntek 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 30. péntek 07:04
Itt még mindig csak az ész osztás megy? smile )) Azt hittem pár hozzászólásból mindenki megérti illetve elfogadja mindenki véleményét,illetve hozzáállását.
Szerintünk erre nincs recept.Ha még is fel kell iratni egy háziorvossal nyes Vagy megtörténik valami,vagy nem.Vagy úgy állunk hozzá,vagy nem nyes
További jó okfejtést mindenkinek.Mig ti itt sajnálkoztok,addig más nevet a markába,mert neki már sikerült nyes
#2777   2016. 09. 30. péntek 07:04
#2776   2016. 09. 30. péntek 00:01
Az előző hasonlatom nem általánosítás, ezért akinek nem inge nem veszi magára. DE,
Ha te matematikailag gondolod ezt számolni, akkor nem helyén való a 300-as végeredmény, mert az élő példa azt mutatta, hogy a napi mondjuk 10 levélből, havi 305 levélből körülbelül 25 az olyan levélíró, aki megközelíti az elvárásokat. Az 25 levélíróból 10 komolyan is gondolja, 10 komolyból miután küldtem képet eltűnik 5, az 5-ből pedig a megbeszélt időpontban talán, ha 1 emberrel tali is létrejön. Azaz azt jelenti, hogy a nagy átlagot vonva így lesz az évi 3000 levélből, érdeklődőből körülbelül 10-12 ember. Látod, már nem is annyira szép a helyzet a mi szemszögünkből sem. A nagy számok semmit sem jelentenek. Nem tudom, hogy valójában mennyi a valós, kereső lány az oldalon, mert nem foglalkozok lányokkal, de ha belegondolsz...ha csak fele annyi lány van az oldalon, akkor ezt a számítást rájuk vetítve megkapod a választ, hogy miért is sikertelenek a pasik.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2016. 09. 29. csütörtök 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 29. csütörtök 23:08
Nem szeretném ha úgy tűnne hogy megint nyafogok, de ha már látjuk az egyik oldal szemszögéből a rendszert, akkor nézzük meg a másik oldalról is. Az szinte egyértelmű számomra hogy nekem mint férfinek ilyen rendszerben senki nem ír levelet, akár éveken át sem. Ezt már régen tudom hogy így van. Néha előfordul, hogy ha éppen találok olyat akinél nincs semmi kizáró ok, akkor esetleg írok neki egy levelet, de azt mindig tisztelettudó stílusban igyekszem megtenni. Eddig egyetlen esetben kaptam egy kedves elutasító választ, azzal indokolva azt hogy túl sok a férfi. Természetesen elfogadtam, nem sértődtem meg, nem gondoltam hogy igent mondott, vagy hogy lenne esélyem, de most is úgy gondolom hogy csinos hölgy volt. Ahogy azt is elfogadtam, hogy a nagy többség egyáltalán nem írt vissza semmit. Nekem fontos, hogy bárkinek bármi is a véleménye rólam, azt nem mondhassa, hogy tolakodó voltam, vagy nem megfelelő stílusban kommunikáltam vele. Nem sok nővel beszéltem erről, de akivel igen az ugyanezt állította, hogy napi 10-20 levelet kap, vagy többet. Ezért írom itt rendszeresen, hogy túl sok a férfi és túl kevés a nő. Számoljuk csak ki, napi 10 üzenet az egy hónapban 300, egy évben több mint 3000 levél. Ha egy nő havonta akarna magának 1 új partnert, akkor mindig 300 jelentkezőből válogathatna.
#2775   2016. 09. 29. csütörtök 23:52
zenito zenito
Akkor ebből az következik,hogy a való életben kell ismerkedni.
Ott akkor szemtől szembe "mondhassa" meg a hölgy a véleményét.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2016. 09. 29. csütörtök 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 29. csütörtök 23:08
Nem szeretném ha úgy tűnne hogy megint nyafogok, de ha már látjuk az egyik oldal szemszögéből a rendszert, akkor nézzük meg a másik oldalról is. Az szinte egyértelmű számomra hogy nekem mint férfinek ilyen rendszerben senki nem ír levelet, akár éveken át sem. Ezt már régen tudom hogy így van. Néha előfordul, hogy ha éppen találok olyat akinél nincs semmi kizáró ok, akkor esetleg írok neki egy levelet, de azt mindig tisztelettudó stílusban igyekszem megtenni. Eddig egyetlen esetben kaptam egy kedves elutasító választ, azzal indokolva azt hogy túl sok a férfi. Természetesen elfogadtam, nem sértődtem meg, nem gondoltam hogy igent mondott, vagy hogy lenne esélyem, de most is úgy gondolom hogy csinos hölgy volt. Ahogy azt is elfogadtam, hogy a nagy többség egyáltalán nem írt vissza semmit. Nekem fontos, hogy bárkinek bármi is a véleménye rólam, azt nem mondhassa, hogy tolakodó voltam, vagy nem megfelelő stílusban kommunikáltam vele. Nem sok nővel beszéltem erről, de akivel igen az ugyanezt állította, hogy napi 10-20 levelet kap, vagy többet. Ezért írom itt rendszeresen, hogy túl sok a férfi és túl kevés a nő. Számoljuk csak ki, napi 10 üzenet az egy hónapban 300, egy évben több mint 3000 levél. Ha egy nő havonta akarna magának 1 új partnert, akkor mindig 300 jelentkezőből válogathatna.
#2774   2016. 09. 29. csütörtök 23:08
egysportospasi egysportospasi
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 29. csütörtök 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1245022)
2016. 09. 29. csütörtök 15:43
Én merészkedek leírni, bár konkrét kérdés nincsen...
Mi naponta kapunk körülbelül 10-12 üzenetet. Megnézem az adatlapját, (ha olyan az üzi mondanivalója) és ha még csak köszönő viszonyban sincsen az elvártakkal (kit keresek), akkor már azt sem mondom, hogy "Bocsika, de nem". Hogy miért? Mert nagyon sokan azt gondolják, hogy ha bármit is válaszolok, akkor az azt jelenti, hogy hiába nem a válasz, akkor is lehet esélye. Vagy a másik véglet, mikor előjön a pasi azzal, hogy most gondolom csak, hogy nem, de az oldalon ő a legnagyobb arc és a legjobb pasi.
A másik véglet pedig, hogy besértődik a nemleges válaszon és aki addig jó nőnek tartott, utána a NEM miatt megfordul az elképzelése és mindennek elhord, csak éppen annak nem, akivel az előző üziben még szexelni akart.
Na az ilyenek elkerülése miatt, inkább már nem is válaszolok.
Természetesen ez nem azt jelenti, hogy senkinek sem, de azoknak felesleges volna, akitől nem is szeretnék semmit.
Nem minden ember érdemel meg annyit, hogy válaszoljanak neki a fent leírtak miatt.
#2773   2016. 09. 29. csütörtök 22:57
suisil suisil VIP
Plusz nem kerestek senkit, némileg hiteltelen a duma
(Ez egy válasz suisil üzenetére (2016. 09. 29. csütörtök 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 29. csütörtök 22:48
Hű akkor ti nagyon népszerűek vagytok, mi akkor kapunk ennyit ha sorozatot rakunk fel, akkor is első nap wink Ha fórumbankeresünk is csak párat, max aznap többet. Mi is találtunk itt már partnereket, de egyre nehezebb, levélírás is nehézkes, mintha mindenki várna a csodára worship
#2772   2016. 09. 29. csütörtök 22:48
suisil suisil VIP
Hű akkor ti nagyon népszerűek vagytok, mi akkor kapunk ennyit ha sorozatot rakunk fel, akkor is első nap wink Ha fórumbankeresünk is csak párat, max aznap többet. Mi is találtunk itt már partnereket, de egyre nehezebb, levélírás is nehézkes, mintha mindenki várna a csodára worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 29. csütörtök 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 29. csütörtök 15:43
Mi naponta kapunk körülbelül 10-12 üzenetet. Megnézem az adatlapját, (ha olyan az üzi mondanivalója) és ha még csak köszönő viszonyban sincsen az elvártakkal (kit keresek), akkor már azt sem mondom, hogy "Bocsika, de nem". Hogy miért? Mert nagyon sokan azt gondolják, hogy ha bármit is válaszolok, akkor az azt jelenti, hogy hiába nem a válasz, akkor is lehet esélye. Vagy a másik véglet, mikor előjön a pasi azzal, hogy most gondolom csak, hogy nem, de az oldalon ő a legnagyobb arc és a legjobb pasi.
A másik véglet pedig, hogy besértődik a nemleges válaszon és aki addig jó nőnek tartott, utána a NEM miatt megfordul az elképzelése és mindennek elhord, csak éppen annak nem, akivel az előző üziben még szexelni akart.
Természetesen ez nem azt jelenti, hogy senkinek sem, de azoknak felesleges volna, akitől nem is szeretnék semmit.
Nem minden ember érdemel meg annyit, hogy válaszoljanak neki a fent leírtak miatt.
#2771   2016. 09. 29. csütörtök 15:43
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 29. csütörtök 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1451602)
2016. 09. 29. csütörtök 14:44
Sziasztok!
Valaki mondja már el nekem hogy ha írok valakinek üzenetet látom hogy elolvassa de nem válasszol. Annyit minden ember megér hogy kapjon egy választ, még ha nemleges is az. ejnye1
#2770   2016. 09. 29. csütörtök 14:44
X Törölt felhasználó (1451602)
Sziasztok!
Valaki mondja már el nekem hogy ha írok valakinek üzenetet látom hogy elolvassa de nem válasszol. Annyit minden ember megér hogy kapjon egy választ, még ha nemleges is az. ejnye1
#2769   2016. 09. 29. csütörtök 06:34
Igazad van!

Ugye nem haragszol meg, ha azt mondom, ez megint egy irdatlan rinnyantás volt. nyes
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2016. 09. 28. szerda 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 28. szerda 23:27
Ne haragudj, de ez nagy tévedés, nem rinyálásról van szó. Csupán tényeket mondok, ami megfigyelésen, tapasztalaton, statisztikán alapszik. Mert azt gondolom senki nem vonja kétségbe, hogy például egy szex témájú chat szobában jó esetben 10-20 férfire jut 1-2 nő, de vannak ennél rosszabb arányok is. Ezek után nyilván az is teljesen lényegtelen hogy az ország másik végén élő 1-2 nő mennyire tart férfiasnak. De rendben van, azt azért nem szeretném, hogy mások esélyeit rontsam amiatt hogy általánosítanak. Egyébként is ezek szerint van egy olyan kép a nőkben az itt lévő férfiakról, hogy sok jót nem lehet várni tőlük. Úgyhogy igyekszem majd visszafogottabb lenni.
#2768   2016. 09. 28. szerda 23:27
egysportospasi egysportospasi
Ne haragudj, de ez nagy tévedés, nem rinyálásról van szó. Csupán tényeket mondok, ami megfigyelésen, tapasztalaton, statisztikán alapszik. Mert azt gondolom senki nem vonja kétségbe, hogy például egy szex témájú chat szobában jó esetben 10-20 férfire jut 1-2 nő, de vannak ennél rosszabb arányok is. Ezek után nyilván az is teljesen lényegtelen hogy az ország másik végén élő 1-2 nő mennyire tart férfiasnak. De rendben van, azt azért nem szeretném, hogy mások esélyeit rontsam amiatt hogy általánosítanak. Egyébként is ezek szerint van egy olyan kép a nőkben az itt lévő férfiakról, hogy sok jót nem lehet várni tőlük. Úgyhogy igyekszem majd visszafogottabb lenni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 28. szerda 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (465100)
2016. 09. 28. szerda 08:54
Nézd, ne haragudj, őszinte leszek veled!

Mást se csinálsz a fórumon, és ebben a topicban, csak rinyálsz. Vélhetően az életben is pont ilyen rinya-banya vagy. Szerinted ez a nők szemében mennyire férfias?

Szerintem megvan a válaszunk arra, hogy miért nem jön össze semmi.
#2767   2016. 09. 28. szerda 13:40
Igazad van! smile

Egy nő egy férfiben a probléma megoldót látja szexinek, nem a problémát.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 28. szerda 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 28. szerda 09:57
Ott a pont!
És a legnagyobb baj, hogy nem csak neki van ilyen hozzáállása, hanem nagyon sokaknak, amiből egy nőnek az jön le, ha ilyen egy ilyen oldalon, akkor a valóságban, az ágyban vajon milyen lehet....Na erre inkább már kíváncsiak sem vagyunk.
#2766   2016. 09. 28. szerda 09:57
Ott a pont!
És a legnagyobb baj, hogy nem csak neki van ilyen hozzáállása, hanem nagyon sokaknak, amiből egy nőnek az jön le, ha ilyen egy ilyen oldalon, akkor a valóságban, az ágyban vajon milyen lehet....Na erre inkább már kíváncsiak sem vagyunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 28. szerda 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (465100)
2016. 09. 28. szerda 08:54

Mást se csinálsz a fórumon, és ebben a topicban, csak rinyálsz. Vélhetően az életben is pont ilyen rinya-banya vagy. Szerinted ez a nők szemében mennyire férfias?

#2765   2016. 09. 28. szerda 08:57
Kedves Nata!

Nyilván igazad van. Ezen a szinten ezt borzasztóan kár lenne magyarázni. Nem tudsz a tudatalattidról, tehát nincs. Abszolút logikus, vagy mégsem? smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 27. kedd 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 27. kedd 19:23
Én csak egy egyszerű nő vagyok, aki nem ért veled egyet, ami nem azt jelenti, hogy kötekednék veled, vagy vitába szállnék. Nem vagyunk egyformák.
Nekem nincsen tudatalatti világom. Ez leginkább a pasiknak van és azoknak legfőképp, akik elbújnak a valóság elől. Azért is merem ezt mondani, mert nyilván tudom, hogy mit szeretnék, mi az ami jó nekem és a másiknak. Na ezt nem fogja sem a tudatalatti, sem más befolyásolni. Nagyon egyszerűen csak esetleg két táborra osztanám, ami megint nem tudatalatti: Igen, vagy éppen Nem. Igen le szeretnék feküdni az adott pasival. Vagy éppen Nem, nem szeretnék az adott pasival túrázni.
A tudatalatti világot meghagyom az álmodozó pasiknak.
#2764   2016. 09. 28. szerda 08:54

(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2016. 09. 27. kedd 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 27. kedd 23:55
A fizetős megoldásokról volt már szó korábban és emlékeim szerint elég sok ellenérv is elhangzott. Nekem is az a véleményem, hogy nem sokat segít. A régen be nem jelentkezett tagok adatlapjainak törlését meg lehet fontolni, de igazából azt könnyű kiszűrni. Lerendezem utolsó bejelentkezés szerint és csak azokat nézem aki az utóbbi 1-2 hétben voltak. A baj az hogy ha nőkre, esetleg párokra szűr az ember akkor alig marad adatlap és nyilván egy férfivel ők sem nagyon fognak szóba állni, már csak azért sem mert rengetegen írnak nekik.

... 403 404 405 406 407 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10863db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 29. kedd

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!