Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 390 391 392 393 394 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3248   2017. 05. 09. kedd 01:07
carpatian carpatian
Nekem elég volna hébe hóba egy kis kamcsi szex is na de abból sincs valami...
#3247   2017. 05. 08. hétfő 09:58
Hotwife Hotwife
Előfordul, hogy már már azt hiszed, sikerült találni, aztán rájössz, hogy beleszaladtál egy képgyűjtőbe. levele
#3246   2017. 05. 07. vasárnap 19:57
X Törölt felhasználó (797890)
Sziasztok
Végig olvastam ezt a topic ot és az én véleményem is az mint itt egy pár hozzászólással előrébb le lett írva
Hiába írsz te egy oldalt is szépen udvariasan és tökéletesen mindenre figyelve és a keresésüknek megfelelő vagy a válasz elmarad 99.9% ban nekem itt nem is tudom már hány éve és minimum 80-100 levél leírása után idáig alig akadt válasz
Sokan még arra sem méltatnak ilyenkor hogy köszönjük a megkeresést de nem stb stb
Ja és van egy réteg akiket én úgy tudnám le írni hogy agyukra ment a nagyképűség mert meg írsz nekik egy oldalnyi levelet kulturáltan stb ők párt és vagy FÉRFIT keresnek és erre a válasz jön nem tudják miért írtál nekik a feleség nem egy ku..a hogy egy férfi kefélje és különben nem is tudják és most nem keresnek csak még nem javították és ezt még ragozzák is
Hát ez egy szex kapcsolatot kereső oldal nem egy meséskönyv bár mostanában azt hiszem hogy az utóbbi jobban illene rá!
Egy szóval ha levelet kapsz illene rá válaszolni legalább annyit hogy köszönöm nem mert nagyon sokan vagyunk itt olyanok hogy bontották a levetet és a válasz nem jön!
#3245   2017. 04. 28. péntek 23:02
robertosanni robertosanni
Mondhatni,hogy ez a ti szerencsétek eplus2
(Ez egy válasz nobody42 üzenetére (2017. 04. 28. péntek 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 28. péntek 15:45
Nekünk már jónéhány kaland összejött. smile

Szerintem a hölgyek, párok "találati arányát" nagyban befolyásolja, h mennyire gondolják komolyan a keresést. Mert ki keres az talál!

A pasik "találati aránya" pedig leginkább a matekon múlik. Ha 10 pár keres pasit és 100 pasi keres partnert akkor 90 pasi hoppon marad. És (bár nem néztem utána,de) kb ez az arány van itt az oldalon.
#3244   2017. 04. 28. péntek 15:45
nobody42 nobody42 VIP
Nekünk már jónéhány kaland összejött. smile

Szerintem a hölgyek, párok "találati arányát" nagyban befolyásolja, h mennyire gondolják komolyan a keresést. Mert ki keres az talál!

A pasik "találati aránya" pedig leginkább a matekon múlik. Ha 10 pár keres pasit és 100 pasi keres partnert akkor 90 pasi hoppon marad. És (bár nem néztem utána,de) kb ez az arány van itt az oldalon.
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2017. 04. 27. csütörtök 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 27. csütörtök 23:08
Ez egy nagyon jó írás. Persze, sajnos ettől jobb nem lesz a találati arány.
#3243   2017. 04. 28. péntek 08:28
LeonKatja LeonKatja
Nem csak a véleményeket nem olvassák sokan, hanem az adatlapokat sem. Sajnos.

(Volt, hogy visszakérdeztünk egy illetőnél, hogy biztos nekünk szánta e a levélkét, mert akár hogy böngészem a saját lapunkat, még félreérthető kiskaput se találok, ahol beférne. Az volt a válasz, hogy ő nem olvas annyit (???), csak a képek alapján dönt, és a nejem pont jó neki. Felsírtunk.)

Mi úgy gondoljuk, hogy akit megszólítanak, illik reagálni.
Ha normális a hangvétel, akkor azért, a nagyonhülyéknél meg kiküszöböljük a további erőlködést.

Nyilván, akik 20-30 levelet kapnak naponta, érthető, hogy nincs idejük/kedvük gyógypedezni éhes, primitív faszokkal. (Bár sok adatlap nem teljesen egyértelmű, így nem csoda az öngól)
#3242   2017. 04. 28. péntek 06:23
limzsi limzsi
jól megfogalmaztad! wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 27. csütörtök 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1574052)
2017. 04. 27. csütörtök 18:19
Én szerencsére nem kapok lik-ot sehol és nem is várom el, hogy mindenkinek tetszek. Nálunk én (nő) keresek és sok esetben sajna azt tapasztalom, ahogyan jani27 is írta, hogy még egy szia nélkül is kapcsira jelölnek, olyanoktól kapok üzit, akik messze nem a keresett személynek felelnek meg. Persze értem én, hogy a pasiknak sok esetben minden mindegy alapon, de mi nők nem így vagyunk ezzel. Igazat adok abban, hogy sok esetben a pasi keres a pároknál, de sok esetben az sem bizti, hogy az valójában pár, ha mégis, akkor (beszélgetésekből kiderült), hogy azt leginkább a pasi szeretné. Való igaz, hogy nagyon sokszor még fejben nem is dőlt el semmi...azoknál a pasiknál pedig igaz, hogy olyat keres, aki valójában nem felel meg, mert nehogy már nagyobb legyen a farka, nehogy izmosabb legyen, nehogy egyáltalán jobb legyen. Ezek komolytalanok szerintem. Hiszen egy többes esetében, nem versengésről kellene hogy szóljon, hanem hogy mind a 3-4-5-6-akármennyi ember maradéktalanul jól érezze magát....
Ezért mindenkinek igaza van, de ettől sikeresebb még nem lesz.
#3241   2017. 04. 27. csütörtök 23:08
kiskoko34 kiskoko34
Ez egy nagyon jó írás. Persze, sajnos ettől jobb nem lesz a találati arány.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 27. csütörtök 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Én szerencsére nem kapok lik-ot sehol és nem is várom el, hogy mindenkinek tetszek. Nálunk én (nő) keresek és sok esetben sajna azt tapasztalom, ahogyan jani27 is írta, hogy még egy szia nélkül is kapcsira jelölnek, olyanoktól kapok üzit, akik messze nem a keresett személynek felelnek meg. Persze értem én, hogy a pasiknak sok esetben minden mindegy alapon, de mi nők nem így vagyunk ezzel. Igazat adok abban, hogy sok esetben a pasi keres a pároknál, de sok esetben az sem bizti, hogy az valójában pár, ha mégis, akkor (beszélgetésekből kiderült), hogy azt leginkább a pasi szeretné. Való igaz, hogy nagyon sokszor még fejben nem is dőlt el semmi...azoknál a pasiknál pedig igaz, hogy olyat keres, aki valójában nem felel meg, mert nehogy már nagyobb legyen a farka, nehogy izmosabb legyen, nehogy egyáltalán jobb legyen. Ezek komolytalanok szerintem. Hiszen egy többes esetében, nem versengésről kellene hogy szóljon, hanem hogy mind a 3-4-5-6-akármennyi ember maradéktalanul jól érezze magát....
#3240   2017. 04. 27. csütörtök 20:51
jani27 jani27
Osztom véleményed. Kár hogy illetékesek nem olvassák worship
#3239   2017. 04. 27. csütörtök 18:19
X Törölt felhasználó (1574052)
#3238   2017. 04. 27. csütörtök 14:31
jani27 jani27
Nekem más a véleményem.
Tegnap próbált felvenni valaki barátlistára, semmi szöveg nélkül. El lett utasítva komment nélkül. Pár napja megkeresett egy pár, mivel kedves jelenleg nem szeretné így nem szervezünk semmit. Ennek ellenére nagyon szivesen komunikálok azokkal akik nem azzal jönnek: képet láthatnánk?.
Innen az oldalról sikerült pár találkát összehozni, pedig az oldalon csak én vagyok fent.
Tudom ritka kivételek vagyunk.
Számomra inkább az az érdekes, hogy ha valaki elolvassa az adatlapot az miért nem értelmezi a leírtakat.
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2017. 04. 27. csütörtök 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 27. csütörtök 11:53
Nem csak ez a baj itt sajnos. Ahogy az iwiw, a myvip és a facebook teret nyert úgy kezdett az emberek józan ítélőképessége is elferdülni. Értem én, hogy egy párban a férfinak a saját barátnője a legszebb és legjobb és senki más nem ér fel vele és még a lábát sem csókolhatná meg, de az ilyen párok miért regisztrálnak pláne férfi beszállót keresve? nyes Vicc, hogy a férfi keres a párjának, aki minden másik férfit elutasít (nem válaszol), csak mert az ő párjával nem létesíthet ám csak úgy minden jöttment szexuális kapcsolatot. A kérdés az, hogy akkor ki lesz rá "méltó"? nyes Az eddigi találkáim érdekes módon úgy jöttek létre, hogy ha párban is volt a lány, de ő használta az oldalt, vele beszéltem viberen és siker... eddig bármikor a férfi tartotta a kapcsolatot a vége nem lett semmi.
Plusz visszakanyarodva a közösségi médiához, amíg ezen oldalak megjelenése előtt a nők örültek, ha valaki bókolt nekik és két jó szó után a karjaidban volt, most egy teljesen átlagos kinézetű nő is "megválogatja", hogy kivel áll szóba, mert a facebookon 80 like-ot kap egy képére meg az összes családtag odakommentel, hogy milyen szép vagy és neki már egy ugyanolyan átlagos pasi meg sem teszi, mert hát ő 80 like-ot kapott, akkor biztos jobb az átlagnál és ez itt is megfigyelhető, még a tényleg átlagos lányok, párok sem válaszolnak, mert ők a legjobbat keresik.
#3237   2017. 04. 27. csütörtök 11:53
kiskoko34 kiskoko34
Nem csak ez a baj itt sajnos. Ahogy az iwiw, a myvip és a facebook teret nyert úgy kezdett az emberek józan ítélőképessége is elferdülni. Értem én, hogy egy párban a férfinak a saját barátnője a legszebb és legjobb és senki más nem ér fel vele és még a lábát sem csókolhatná meg, de az ilyen párok miért regisztrálnak pláne férfi beszállót keresve? nyes Vicc, hogy a férfi keres a párjának, aki minden másik férfit elutasít (nem válaszol), csak mert az ő párjával nem létesíthet ám csak úgy minden jöttment szexuális kapcsolatot. A kérdés az, hogy akkor ki lesz rá "méltó"? nyes Az eddigi találkáim érdekes módon úgy jöttek létre, hogy ha párban is volt a lány, de ő használta az oldalt, vele beszéltem viberen és siker... eddig bármikor a férfi tartotta a kapcsolatot a vége nem lett semmi.
Plusz visszakanyarodva a közösségi médiához, amíg ezen oldalak megjelenése előtt a nők örültek, ha valaki bókolt nekik és két jó szó után a karjaidban volt, most egy teljesen átlagos kinézetű nő is "megválogatja", hogy kivel áll szóba, mert a facebookon 80 like-ot kap egy képére meg az összes családtag odakommentel, hogy milyen szép vagy és neki már egy ugyanolyan átlagos pasi meg sem teszi, mert hát ő 80 like-ot kapott, akkor biztos jobb az átlagnál és ez itt is megfigyelhető, még a tényleg átlagos lányok, párok sem válaszolnak, mert ők a legjobbat keresik.
#3236   2017. 04. 26. szerda 22:26
X Törölt felhasználó (1807342)
Szia! Több hozzászólásod is elolvastam, és teljesen egyetértek! Ha kiírnám ide azoknak a nick nevét akik a teljesen kulturált megkeresésre még egy betűt sem válaszoltak ( annak ellenére, hogy az adatlapjukkal harmonizálva írtam), akkor sokan lennének, pedig néhány napja regisztráltam mindössze. Nekem nincs szükségem arra, hogy idegen adatlapok neveletlen emberkéivel próbáljam felvenni a kapcsolatot. Számomra nem prioritás, egy próba volt. Tökéletesen teljes a szexuális életem GG nélkül is. Biztosan lehet kultúrembereket is találni, de nagyjából a "tű a szénakazalban" hasonlat jut eszembe erről és a hasonló oldalakról (pl Eropolis). Amióta az internet biztonságos talajt adott a tömegeknek, hogy arc nélkül, következmények nélkül bárhova , bárkinek, bármit üzenjenek, írjanak, stb...azóta csak sötétedik a társadalom. Ebbe a körbe pedig a közösségi és társkereső oldalak tagjai is rendesen bele tartoznak. Mindössze 9 éve kezdtem el kommunikálni az interneten( fórumok, közösségek)stb... Kezdetekben még örömmel tettem. Mára kezdem azt látni, hogy az emberek még azt a kevés tartást is elveszítik, ami talán még megvolt, mielőtt a következmények nélküli arctalan online világba léptek.
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2017. 03. 09. csütörtök 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 09. csütörtök 23:21
Én válaszoltam ilyen levelekre is igen. A stílus maga az ember tudod. Úgy is le lehet valakit szerelni, ha normálisan válaszolsz neki. Nem tiltottam le senkit eddig, és nem zaklat már, az, aki melegként bepróbálkozott.

Tudod legalább annyit megérdemel, hogy nem... aztán, ha újra jön, hogy naaa, de akkor is, akkor meg lehet neki mondani, hogy a továbbiakban nem válaszolsz, ha ír, mert egyszer elmondtad és ez után érthető, ha nem válaszolsz, de egy első megkeresésre illik bár lehet nálatok más az illem fogalma....
Ettől még teljesen értelmetlen itt lenni, ha nem kerestek, és így magatoknak is megsprótolnátok a sok értelmetlen levelet... tulajdonképpen magatoknak mondtok ellent, hiszen ti vagytok itt, habár "nem kerestek"
#3235   2017. 04. 25. kedd 21:37
Caracas79 Caracas79
Szerintem a legfontosabb tényező az érzelmi intelligencia a szexpartnerkeresésben.Az intellektuális fejlettség is fontos,de másodlagos.Egy emocionálisan progresszív ember alapvetően nem "zaklat" senki olyan más személyt,akinek nem felelne meg az ő kritériumainak!Ellenben egy tisztességes,nyílt,valós bemutatkozáson,tényeken alapuló levelet értékelni tudó személy még ha nemleges választ adva is,de visszajelez.Pszichológiai tény,hogy bármi történik velünk az életben,az érzelmi reakciót generál.Ez alól az erotikus társkeresés sem kivétel!!Szóval csak megfontoltan!!
#3234   2017. 04. 23. vasárnap 17:22
eljen
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2017. 04. 23. vasárnap 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 23. vasárnap 16:45
Ez kb olyan, mint az álláskeresés, ha valamilyen munka nem teljesen van rádírva, attól még pályázhatsz és egy érdeklődő levél talán nem annyira bántó, persze vannak olyan lapok, amiből az ember világosan látja, hogy mit keresnek és mit nem... nyilván nem azt mondom, hogy olyan adatlappal rendelkező párra írjon valaki, ahol nagy betűkkel ki van írva, hogy egyedülálló pasit nem keresnek... viszont van, ahol nincs konkrétan kitöltve. Nyilván egyfajta intelligencia ezt felmérni viszont itt lehet vagy változtatni az adatlapon vagy megírni a választ nem bántó módon.
#3233   2017. 04. 23. vasárnap 16:45
kiskoko34 kiskoko34
Ez kb olyan, mint az álláskeresés, ha valamilyen munka nem teljesen van rádírva, attól még pályázhatsz és egy érdeklődő levél talán nem annyira bántó, persze vannak olyan lapok, amiből az ember világosan látja, hogy mit keresnek és mit nem... nyilván nem azt mondom, hogy olyan adatlappal rendelkező párra írjon valaki, ahol nagy betűkkel ki van írva, hogy egyedülálló pasit nem keresnek... viszont van, ahol nincs konkrétan kitöltve. Nyilván egyfajta intelligencia ezt felmérni viszont itt lehet vagy változtatni az adatlapon vagy megírni a választ nem bántó módon.
#3232   2017. 04. 23. vasárnap 16:28
Köszike a válaszodat! Nem azt mondtam, hogy eddig nem válaszoltam, hanem ez egy probléma. Mert eddig akinek válaszoltam, hogy "Bocsika, de nem." Az visszaírta, hogy bizti azért válaszoltam mégis, mert vacilálok, azért mert látok mégis rá esélyt. Sokszor azt vesszük észre, hogy nem is az üzenet tartalma a fontos, hanem csak hogy kapott üzit és az már sokaknál egy bíztató jel. Egyébként az adott esetben válaszoltam, amire azt kaptam, hogy nem is gondoljuk komolyan, mert 500 kilométer nem távolság. Ezért is vagyok bizonytalan, persze nem szeretnék megbántani senkit, de lelkiismereti problémát sem csinálok belőle, csak véleményt vártam.
Csak együtt- hozzászólásával nagyon egyet értek, mert nekünk eszünkben sincsen olyanra ráírni, aki akár csak egy dologban nem felel meg, vagy mi nem felelünk meg neki. Ez is egy egyfajta intelligencia, hogy nem próbálkozok be olyannál, akinél adatlapja alapján semmi esélyünk. (vélemény)
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2017. 04. 23. vasárnap 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 23. vasárnap 15:51
Miért ne lehetne akkor is válaszolni? Nyilván azért ír, hogy választ kapjon, hiába a "ha érdekel" mindenkinek jól esik, ha kap választ. És itt nem arról van szó, hogy az emberek mazochisták és szeretik olvasni az elutasító választ, hanem arról, hogy akkor embernek érzi magát és nem egy szardarabnak, akit még válaszra sem méltatnak.
Miért van, hogy nálam egyértelműen ki van írva, hogy lányokat, párokat keresek, de ha egy férfi ír, hogy ilyen vagy olyan bi-dolgok érdekelnek-e, akkor meg tudom írni, hogy "Bocs, nem"? Azért, mert ha nem válaszolsz, akkor gondolhatja azt a másik - jogosan -, hogy maximum nem volt időd válaszolni még, vagy csak a sok levél között az övét elfelejtetted és akartál volna válaszolni és újra megkérdezi és újra és újra... nem egyszerűbb lezárni?
Puszta alapvető emberi tisztelet, hogy ha megszólítanak, akkor válaszolok tök egyszerű.
#3231   2017. 04. 23. vasárnap 16:15
kiskoko34 kiskoko34
Ez nem így van. Lehet, hogy elolvasta, de megkérdezte, mert nem lehetett benne biztos, hogy párokkal akár nem férne-e bele bi-dolog, és akkor férifakkal is lehet nyitott lennék rá. Itt ismerkedtem már meg olyan párral, akik lányt vagy párt kerestek az adatlapon, de tudtunk volna találkozni hármasban is, ha éppen összejött volna a dolog, mivel tök normálisak így sokat beszélgettünk és felajánlották, hogy csatlakozzam hozzájuk, mikor itt vannak Pesten.... érdekes, ha valaki értelmes és nyitott, akkor sokminden megtörténhet, és itt mutatkozik meg az intelligencia, amit oly sokan írnak az adatlapjukr, de sajnos a legtöbben ennek híjján vannak.
#3230   2017. 04. 23. vasárnap 16:06
csak együtt csak együtt VIP
Ez egy parttalan, meddő vita így. Ha neked olyan férfi írt,aki annyira nem tisztelt meg,hogy elolvassa az adatlapodat,tehát levegőnek nézte az igényeidet,akkor az nyugodtan érezze magát "szardarabnak" és nem járna neki válasz sem.
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2017. 04. 23. vasárnap 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 23. vasárnap 15:51
Miért ne lehetne akkor is válaszolni? Nyilván azért ír, hogy választ kapjon, hiába a "ha érdekel" mindenkinek jól esik, ha kap választ. És itt nem arról van szó, hogy az emberek mazochisták és szeretik olvasni az elutasító választ, hanem arról, hogy akkor embernek érzi magát és nem egy szardarabnak, akit még válaszra sem méltatnak.
Miért van, hogy nálam egyértelműen ki van írva, hogy lányokat, párokat keresek, de ha egy férfi ír, hogy ilyen vagy olyan bi-dolgok érdekelnek-e, akkor meg tudom írni, hogy "Bocs, nem"? Azért, mert ha nem válaszolsz, akkor gondolhatja azt a másik - jogosan -, hogy maximum nem volt időd válaszolni még, vagy csak a sok levél között az övét elfelejtetted és akartál volna válaszolni és újra megkérdezi és újra és újra... nem egyszerűbb lezárni?
Puszta alapvető emberi tisztelet, hogy ha megszólítanak, akkor válaszolok tök egyszerű.
#3229   2017. 04. 23. vasárnap 15:51
kiskoko34 kiskoko34
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 22. szombat 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 22. szombat 17:45
Kedves pasik, férfiak! Szeretném megkérdezni a nagyérdeműt, hogy ha (név és célozgatás nélkül!) egy pasi azt írja a nyitó levelében, hogy: "Nézd meg a képem, ha érdekellek válaszolj!" Farkáról egy kép... Nem válaszolok, mert szépet nem tudnék erre írni....Akkor miért vannak oly sokan felháborodva, ha nem válaszolok ilyeneknek? Vagy akkor is válaszolnunk kellene, ha nem, bár azt írja, hogy akkor, ha érdekel? Így igen nehéz találni, de valóban nem reménytelen.

... 390 391 392 393 394 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11068db
Utolsó üzenet: tegnap 21:35

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!