Nem tévedsz. Van köztük különbség. Például az, hogy a 4-esen a kurvák a pénzért szexelnek, az itt keresgélõ nõk pedig pedig kalandvágyból, kiváncsiságból vagy valami egyéb nem anyagi jellegû okból. Tehát a kurvánál megvásárolsz egy szolgáltatást és a kutya sem foglalkozik a szimpátiával. De aki itt keresgél az még szép, hogy megválogatja, hogy kivel fekszik le. A többségnek megvannak az igényei és annak megfelelõ partnert keresnek. Ha nem talál elsõre akkor vár és próbálkozik. De ez ugyanúgy igaz nõre, párra és a férfiak egy részére is. Van akinek mindegy, csak lyuk legyen, de azért van akinek nem. Például nekem is volt olyan levélváltásom, ahol kultúráltan ismerkedtem volna egy párral, erre a válaszlevélben ez volt: "mekra a faszod azt monggyad". Köszönöm ebbõl én sem kértem.
)))) Az okok felsorolásából kár volt kihagyni az anyagi megfontolást... nem elenyésző számban találhatsz itt is kurvákat. Az egyedülállóként hirdetők között szerintem feléjük billen a mérleg nyelve. Ez megérzés, nyilván nincs tökéletes felmérés erről, viszont ötből háromszor beletrafáltam, egy esetben a hölgyet törölték, egy pedig újra regisztrált hasonló néven és nem válaszolt
Aztán meguntam. Ilyen ez a popszakma.
(Ez egy válasz iwantit üzenetére (2014. 10. 20. hétfő 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tévedsz. Van köztük különbség. Például az, hogy a 4-esen a kurvák a pénzért szexelnek, az itt keresgélõ nõk pedig pedig kalandvágyból, kiváncsiságból vagy valami egyéb nem anyagi jellegû okból. Tehát a kurvánál megvásárolsz egy szolgáltatást és a kutya sem foglalkozik a szimpátiával. De aki itt keresgél az még szép, hogy megválogatja, hogy kivel fekszik le. A többségnek megvannak az igényei és annak megfelelõ partnert keresnek. Ha nem talál elsõre akkor vár és próbálkozik. De ez ugyanúgy igaz nõre, párra és a férfiak egy részére is. Van akinek mindegy, csak lyuk legyen, de azért van akinek nem. Például nekem is volt olyan levélváltásom, ahol kultúráltan ismerkedtem volna egy párral, erre a válaszlevélben ez volt: "mekra a faszod azt monggyad". Köszönöm ebbõl én sem kértem.
Valóban vannak itt is. Van aki ebbõl nem is csinál titkot, ugyanis kiírja, hogy gáláns urat keres. Mondjuk az már érdekesebb, hogy hiába jelentettem már kétszer, ugyanúgy szerepel azóta is. Lehet azért mert VIP elõfizuja van?
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 10. 20. hétfő 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 20. hétfő 15:30
))))
Az okok felsorolásából kár volt kihagyni az anyagi megfontolást... nem elenyésző számban találhatsz itt is kurvákat. Az egyedülállóként hirdetők között szerintem feléjük billen a mérleg nyelve. Ez megérzés, nyilván nincs tökéletes felmérés erről, viszont ötből háromszor beletrafáltam, egy esetben a hölgyet törölték, egy pedig újra regisztrált hasonló néven és nem válaszolt
)))) Az okok felsorolásából kár volt kihagyni az anyagi megfontolást... nem elenyésző számban találhatsz itt is kurvákat. Az egyedülállóként hirdetők között szerintem feléjük billen a mérleg nyelve. Ez megérzés, nyilván nincs tökéletes felmérés erről, viszont ötből háromszor beletrafáltam, egy esetben a hölgyet törölték, egy pedig újra regisztrált hasonló néven és nem válaszolt
Voltam egy 62 éves nővel de sajnos elköltöztek vidékre és a távolság miatt megszakadt . Azóta csak képeket küld magáról . De ha találnék egy 50+ os nőt vagy párt a közelben biztos csatlakoznék ha a szimpátia megvan . De sajnos tényleg sok a fizetős az oldalon
Sziasztok! Nekem évekig voltak 30 feletti barátnőim egészen 39 ig teljesen más velük minden főleg a tapasztalat minden most korombeli (24)éves barátnőm kapcsolatom van vele is jó minden nincs okom panaszra de közel se olyan min velük ha lenne lehetőségem most is akár mikor elcsábulnék
várom a leveleket ám:P
várom a leveleket ám:P
mondjátok meg lécci hol lehet ilyen istennőket megismerni?
régen keresek már ilyen hölgyet
eddigi tapasztalatom szerint az érett nőkkel kevés a kockázat, értik a dolgukat
Ha valaki esetleg áldozna velem a szerelem oltárán nem állok ellen
Ha valaki esetleg áldozna velem a szerelem oltárán nem állok ellen
akkor mond merre hol akadhatnék ilyen hölgyekre?
szia merre költöztek?
(Ez egy válasz popsiimádó üzenetére (2014. 11. 02. vasárnap 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 02. vasárnap 10:43
Voltam egy 62 éves nővel de sajnos elköltöztek vidékre és a távolság miatt megszakadt . Azóta csak képeket küld magáról . De ha találnék egy 50+ os nőt vagy párt a közelben biztos csatlakoznék ha a szimpátia megvan . De sajnos tényleg sok a fizetős az oldalon
esetleg én?
Sziasztok igen nem vagyok a jónak elrontoja
(Ez egy válasz feketerigo70 üzenetére (2014. 11. 30. vasárnap 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz feketerigo70 üzenetére (2014. 11. 30. vasárnap 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindig vonzódtam az idősebb nők felé. Nyitottak,nincs nyavajgás tisztában van a vágyaival
és azt meg is akarja kapni a szexben.Egyszóval IMÁDOM!!!
és azt meg is akarja kapni a szexben.Egyszóval IMÁDOM!!!
Volt részünk egy 60 év feletti hölggyel szexelni többször is . A párosunk férfi tagjánál előnyt is élveznek ..,
Minden vágyam.
Szia szegedre . Néztem az adatlapotokon a képeket isteniek . Évekkel ezelőtt nem messze laktam tőletek
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 26. szerda 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 26. szerda 10:41
Törölt felhasználó (887219)
szia merre költöztek?
a párom ebbe a kategóriába sorolnám.
nem idősebb nálam sokkal , de az eddigi életemben ,túlnyomórészt az én javamra volt különbség .
nem is értem miért nem sodort az élet ilyen helyzetbe előbb ... semmi felesleges baromság , célratörő . nem nyűgjei vannak , a problémákban megtalálja a feladatát ,kimondható és megoldható lesz ,ha olyan kéri hogy részt vállaljak ,ha nem akkor csak mesél róla.
jobb így élni .
minden lépésének értem az értelmét .
nyilván a korábbi partnereim felé is tisztelettel fordultam , de így hogy zsigerből jön egyszerűbb
nos igen . "érett" . nem is savanyú a szőlő
imádom!
fel sem tudnán sorolni annyi oka van .
nem idősebb nálam sokkal , de az eddigi életemben ,túlnyomórészt az én javamra volt különbség .
nem is értem miért nem sodort az élet ilyen helyzetbe előbb ... semmi felesleges baromság , célratörő . nem nyűgjei vannak , a problémákban megtalálja a feladatát ,kimondható és megoldható lesz ,ha olyan kéri hogy részt vállaljak ,ha nem akkor csak mesél róla.
jobb így élni .
minden lépésének értem az értelmét .
nyilván a korábbi partnereim felé is tisztelettel fordultam , de így hogy zsigerből jön egyszerűbb
nos igen . "érett" . nem is savanyú a szőlő
imádom!
fel sem tudnán sorolni annyi oka van .
és többnyire bővebb a szókincsük is, értékelik ha valaki változatosan udvarol nekik , többnyire szeretik a humort és a spontaneitást . alapjáraton élénkebb a képzelőerejük , és ennek megfelelően az elvárásaik is komolyabbak . nyilván a kitartás is számít , de ez attól is függ mi mellett tartasz ki
szóval sok sikert neked , de én átgondolnám a taktikám a helyedben , ha el is akarsz érni valamit .
szóval sok sikert neked , de én átgondolnám a taktikám a helyedben , ha el is akarsz érni valamit .
kérlek.... igyekeztem .
jó is a zöldalma de ez a topik nem erről szól . azért köszönjük a hozzászólást !

Devon