És mit szólt? Izgi lehet lebukni.
(Ez egy válasz Jatekos86 üzenetére (2025. 07. 09. szerda 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Pasiknak is megoldható. Mikor boltban dolgoztam addig dörzsöltem a pulthoz sikerült is elélveznem ritig akkor léptek be a boltba kérdezte is a hölgy mi van veled.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 07. 09. szerda 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 09. szerda 16:40

Igen, hiszen van úgy, hogy az ember valahogy sokkal feszültebb napra ébred és a munkahelyen is végig kíséri, és ha a körülmények engedik és elég őrültek is vagyunk hozzá, próbálkozunk. Csajoknál egy lopott pillanatban az asztal sarka, vagy a munka asztal mögött ülve, vagy a mosdóban ülve állva mindig nagyon izgalmas amikor eltudjuk érni azt a bizonyos érzést ami még nem is az orgazmus, de eljutni odáig olyan mint a telefonnak a gyors töltés
Talán van aki érti mire gondoltam

Pár napja kipróbáltam munkahelyi wc-ben, nem volt olyan nagy kaland. De lehet megpróbálom még 1x-2x.
) Lehetőleg valamelyik kolléganőre gondolva.

Mondhatni rendszeresen félre tudok vonulni és kielégítem magamat. A legdurvább az volt mikor innen felszedett egy pasi és leszopatott a cég parkolójában a kocsimban. Számba élveztettem és vissza mentem dolgozni mintha misem történt volna. Bármikor ujra megtenném, akár rendszeresen is. Imádok szopni
Én sofőr vagyok, út közben is izgalmas csak nagyon kell vigyázni
sötétben mondjuk még nyugis is

Ott már jó párszor én is csináltam….
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 07. 05. szombat 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem is volt ilyen, hatalmas pluszt ad nekem a helyszín is
(Ez egy válasz Kivancsian üzenetére (2025. 07. 09. szerda 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 09. szerda 17:09

Igen.
Volt amikor magamat intéztem el, volt amikor a kollegina. És sexeltem is vele. Izgi és gyors kalandok voltak.
Volt amikor magamat intéztem el, volt amikor a kollegina. És sexeltem is vele. Izgi és gyors kalandok voltak.
Irodában és wc-ben is.
Az irodai első alkalom nagyon izgi volt, csak figyelni kellett, hogy minden a zsepibe menjen
Az irodai első alkalom nagyon izgi volt, csak figyelni kellett, hogy minden a zsepibe menjen
Olyannyira, hogy rám is nyitott a kolléganő :

Igen.
Igen, hiszen van úgy, hogy az ember valahogy sokkal feszültebb napra ébred és a munkahelyen is végig kíséri, és ha a körülmények engedik és elég őrültek is vagyunk hozzá, próbálkozunk. Csajoknál egy lopott pillanatban az asztal sarka, vagy a munka asztal mögött ülve, vagy a mosdóban ülve állva mindig nagyon izgalmas amikor eltudjuk érni azt a bizonyos érzést ami még nem is az orgazmus, de eljutni odáig olyan mint a telefonnak a gyors töltés
Talán van aki érti mire gondoltam

Majdnem minden nap, mondjuk szerencsés helyzetben vagyok, mert saját üzlet

Van egy raktáram és egy sporttermem. Ha mesélni tudnának... Nagyon sok minden megtörtént már ott.
Vertem is! De dugtam is párszor az irodában!
Elég sokszor

Ez olyan, mint a munkahelyen sz.ras? Az a jo benne, hogy meg ki is fizetik?

Csak nyáron, az irodában amikor egyedül vagyok az irodában akkor előveszem a faszomat és simogatom. De nem sokáig, a szomszédban ott vannak a hölgy kollégák. Félek hogy rám nyitnak.
Késő este, igen.
raktárban
(Ez egy válasz arpad2 üzenetére (2025. 07. 02. szerda 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Esténként a kolléganőmre gondolva, kivertem a faszom!Magam elé képzeltem a gömbölyű popsiját,száját ahogy szopja a faszom!
Szerintem benne is lett volna!Csak! Én nem kezdeményeztem! sajna!
Szerintem benne is lett volna!Csak! Én nem kezdeményeztem! sajna!