Tündérkert: Erdély
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 79 80 81 82 83 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1344   2007. 07. 07. szombat 21:52
Szoni Szoni
En csak teoriezalok a "regi" idök szerint...Sajnos.... Ha Kati majd megjelenik,hat biztos többet tud mondani,ajanlani.... vigyor2 ...
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 07. 07. szombat 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 07. szombat 21:44
Az altalam jelzett " meghivas " meghivas volt ezelött több mint 17 eve. Most...hogy van, hat nem tudom biztosan. Regebben a Magyar vendegek ajandekoztak Amo szappant,borotvapenget,babkavet cserebe a szivessegert. Ugy ertsed,boldogak voltak az emberek,hogy megvendegelhettek valakit az Anyaorszagbol,raadasul kaptak valami "ajandekot". De a "visszamaradott" szekely falvakban tutti,hogy müködik. Es ott többet kapsz Erdelyböl,mint Aradon. No meg Szekelyudvarhelyre,Erdely nem hivatalos fövarosaba...hat oda el kell menni. Az igazi Erdelybe...Onnan tovabb, a hegyes-völgyes környezetbe...Pl. Szelterszröl a patakon hosszan gyalogolni az Almasi barlanghoz,csürben aludni,mint varosi gyerek...illatos szenaban.
A patak Almasfele :

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

vigyor2 wave
#1343   2007. 07. 07. szombat 21:44
Szoni Szoni
Az altalam jelzett " meghivas " meghivas volt ezelött több mint 17 eve. Most...hogy van, hat nem tudom biztosan. Regebben a Magyar vendegek ajandekoztak Amo szappant,borotvapenget,babkavet cserebe a szivessegert. Ugy ertsed,boldogak voltak az emberek,hogy megvendegelhettek valakit az Anyaorszagbol,raadasul kaptak valami "ajandekot". De a "visszamaradott" szekely falvakban tutti,hogy müködik. Es ott többet kapsz Erdelyböl,mint Aradon. No meg Szekelyudvarhelyre,Erdely nem hivatalos fövarosaba...hat oda el kell menni. Az igazi Erdelybe...Onnan tovabb, a hegyes-völgyes környezetbe...Pl. Szelterszröl a patakon hosszan gyalogolni az Almasi barlanghoz,csürben aludni,mint varosi gyerek...illatos szenaban.
A patak Almasfele :

vigyor2 wave
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 07. 07. szombat 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 07. szombat 15:15
Bocsi a kései válaszért, de most vagyok ismét gépközelben.

Most (ahogy írtam), megnéztem Szalontát, majd Aradot, ott megittam egy üdítőt, majd kicsit bentebb merészkedtem, de ahogy kezdett nagyon "hegyes-völgyes" lenni a környék, megijedtem, hogy eltévedek (egyszer majdnem sikerült is), meg későre is járt, és visszafordultam. Ettől függetlenül ízletőnek megtette. Fura, életembe először jártam arra... De biztosan nem utoljára.
Ismerve a magam mentalitását, nem biztos, hogy egy (általad jelzett) meghívást el mernék-e fogadni. Nem ismerem a szokásokat, és félnék, h lejáratom magam. Sértés, ha nem fogadom el? Illik-e valamit felajánlani (fizetséget) cserébe? Ilyenek...
No meg egy tőzsgyökeres városi gyereknek ez eléggé fura lenne...
A barangolástól nem félek, amikor Korfun voltam, akkor is béreltem egy szgk-t, és bejártam a szigetet oda-vissza vagy háromszor...
Na, szóval gyönyörű hely, és ha idén nem is, de belátható időn belül biztos, hogy egy nagyobb túrűt bevállalok...
#1342   2007. 07. 07. szombat 15:15
DrAnthony DrAnthony VIP
Bocsi a kései válaszért, de most vagyok ismét gépközelben.

Most (ahogy írtam), megnéztem Szalontát, majd Aradot, ott megittam egy üdítőt, majd kicsit bentebb merészkedtem, de ahogy kezdett nagyon "hegyes-völgyes" lenni a környék, megijedtem, hogy eltévedek (egyszer majdnem sikerült is), meg későre is járt, és visszafordultam. Ettől függetlenül ízletőnek megtette. Fura, életembe először jártam arra... De biztosan nem utoljára.
Ismerve a magam mentalitását, nem biztos, hogy egy (általad jelzett) meghívást el mernék-e fogadni. Nem ismerem a szokásokat, és félnék, h lejáratom magam. Sértés, ha nem fogadom el? Illik-e valamit felajánlani (fizetséget) cserébe? Ilyenek...
No meg egy tőzsgyökeres városi gyereknek ez eléggé fura lenne...
A barangolástól nem félek, amikor Korfun voltam, akkor is béreltem egy szgk-t, és bejártam a szigetet oda-vissza vagy háromszor...
Na, szóval gyönyörű hely, és ha idén nem is, de belátható időn belül biztos, hogy egy nagyobb túrűt bevállalok...
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 07. 04. szerda 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 21:53
Be kell menni Erdely sziveig,a szekelyföldre....ott este mindenki megkerdi: hol teccik aludni ? Ez mar meghivas...De meg mindig nem meselsz a "hosszabb nezelödesröl"....No majd eccer valamikor...mikor kedved lesz... vigyor2
#1341   2007. 07. 07. szombat 06:52
cuncus cuncus
wave

#1340   2007. 07. 05. csütörtök 17:33
Szoni Szoni

wave
#1339   2007. 07. 04. szerda 22:17
Szoni Szoni
He-hee az is nallatok van ! wink
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 04. szerda 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 07. 04. szerda 22:13
szolnok??? gennyzsákszem bulija:
Katicika #141| 2007.06.06
Július 7-én épp Pécsről leszek "ki/hazaindulólag", ahol július2- július6. között képzésen veszek részt.Sorry.
#1338   2007. 07. 04. szerda 22:13
MmePrune MmePrune VIP Admin
szolnok??? gennyzsákszem bulija:
Katicika #141| 2007.06.06
Július 7-én épp Pécsről leszek "ki/hazaindulólag", ahol július2- július6. között képzésen veszek részt.Sorry.
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 07. 04. szerda 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 20:42
Isten hozott hozzánk Doki ! Sose gondoltam volna,itten találkozunk ! Mig Kati Szolnokon mászkál,megprobállok vigyazni topicjára, remélem jol érzed magad nállunk !

vigyor2
#1337   2007. 07. 04. szerda 21:58
Szoni Szoni
Szep almokat mindenkinek !

smile
#1336   2007. 07. 04. szerda 21:53
Szoni Szoni
Be kell menni Erdely sziveig,a szekelyföldre....ott este mindenki megkerdi: hol teccik aludni ? Ez mar meghivas...De meg mindig nem meselsz a "hosszabb nezelödesröl"....No majd eccer valamikor...mikor kedved lesz... vigyor2
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 07. 04. szerda 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 21:41
Semmi gond... Igazándiból Gyulán voltam a hétvégén a várfürdőben, aztán hétfőn volt szintén Gyulán egy üzleti megbeszélésem egy kedves erdélyi úrral, aki annyi szépet mondott pátriárkájáról, hogy hirtelen felindulásból (benzinem volt, most már útlevél se kell...) átruccantam Erdélybe.
Salonta érintésével Aradot néztem meg, majd kicsit bentebb merészkedtem, de mivel szállást nem mertem csak úgy ad-hoc keresni, estére már itthon voltam. Ez csak kis kiruccanás volt, de eléggé tetszett ahhoz, h későbbiekben egy hosszabb nézelődést is bevállaljak.
#1335   2007. 07. 04. szerda 21:41
DrAnthony DrAnthony VIP
Semmi gond... Igazándiból Gyulán voltam a hétvégén a várfürdőben, aztán hétfőn volt szintén Gyulán egy üzleti megbeszélésem egy kedves erdélyi úrral, aki annyi szépet mondott pátriárkájáról, hogy hirtelen felindulásból (benzinem volt, most már útlevél se kell...) átruccantam Erdélybe.
Salonta érintésével Aradot néztem meg, majd kicsit bentebb merészkedtem, de mivel szállást nem mertem csak úgy ad-hoc keresni, estére már itthon voltam. Ez csak kis kiruccanás volt, de eléggé tetszett ahhoz, h későbbiekben egy hosszabb nézelődést is bevállaljak.
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 07. 04. szerda 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 21:09
Hüüüüü...meg jo hogy visszafogtam magam....a befeketitett kepert...gondoltam akaratbol volt..Bocsi a gyanusitasert. Na meselj man valamit,hol jartal ? vigyor2
#1334   2007. 07. 04. szerda 21:09
Szoni Szoni
Hüüüüü...meg jo hogy visszafogtam magam....a befeketitett kepert...gondoltam akaratbol volt..Bocsi a gyanusitasert. Na meselj man valamit,hol jartal ? vigyor2
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 07. 04. szerda 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 20:51
Mivel Katával nem tudtam összefutni saját portámon, így kiruccantam a hétvégére (kicsit meghosszabítva) Erdélybe... Ezért nem is voltam fórumozni (na ja, és senki se hiányolt...). Most is csak beugrottam jelezni, h közelebbről megtekintettem csodás tájitokat. Sajna a saját képeim az SD kártya hibája miatt (1 l ráömlött kóla nem tetszett neki) nem sikerültek, így ez netes kép. Mondom, csak 1 jelzés, h voltam felétek...

Gyönyörű... Nem lehet mást mondani róla...
#1333   2007. 07. 04. szerda 20:51
DrAnthony DrAnthony VIP
Mivel Katával nem tudtam összefutni saját portámon, így kiruccantam a hétvégére (kicsit meghosszabítva) Erdélybe... Ezért nem is voltam fórumozni (na ja, és senki se hiányolt...). Most is csak beugrottam jelezni, h közelebbről megtekintettem csodás tájitokat. Sajna a saját képeim az SD kártya hibája miatt (1 l ráömlött kóla nem tetszett neki) nem sikerültek, így ez netes kép. Mondom, csak 1 jelzés, h voltam felétek...

Gyönyörű... Nem lehet mást mondani róla...
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 07. 04. szerda 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 20:42
Isten hozott hozzánk Doki ! Sose gondoltam volna,itten találkozunk ! Mig Kati Szolnokon mászkál,megprobállok vigyazni topicjára, remélem jol érzed magad nállunk !

vigyor2
#1332   2007. 07. 04. szerda 20:42
Szoni Szoni

vigyor2
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 07. 04. szerda 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 19:59
#1331   2007. 07. 04. szerda 19:59
DrAnthony DrAnthony VIP
#1330   2007. 07. 04. szerda 16:55
Szoni Szoni

vigyor2 wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 04. szerda 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60564)
2007. 07. 04. szerda 15:08
Szia Szoni!
Jólesett, hogy rámköszöntél! Remélem hamarosan sűrübben leszek. wave
#1329   2007. 07. 04. szerda 15:08
X Törölt felhasználó (60564)
Szia Szoni!
Jólesett, hogy rámköszöntél! Remélem hamarosan sűrübben leszek. wave
#1328   2007. 07. 03. kedd 20:39
Szoni Szoni
#1327   2007. 07. 02. hétfő 17:58
Szoni Szoni

Na mindenki ilyen csendben ?

vigyor2 wave
#1326   2007. 07. 01. vasárnap 18:29
Szoni Szoni
Na ott lesz kalamajka !!! vigyor2
#1325   2007. 06. 30. szombat 23:50
Szoni Szoni
Szep almokat ! Szökenek,barnanak..

vigyor2

wave

... 79 80 81 82 83 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2006. 07. 19. szerda
Üzenetek: 2944db
Utolsó üzenet: ma 16:38

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!