Tündérkert: Erdély
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 80 81 82 83 84 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1324   2007. 06. 30. szombat 20:55
Szoni Szoni
Szia dokikettö ! wave
Udvarhelyen meg mindig olyan kacskaringos a forgalom ? A Kossuth-ban allnak meg a rudak ? Vigyazni kell....az ember eltatja a szajjat egy szep lanyon,es a tojasok felakadnak....

vigyor2 wave
#1323   2007. 06. 29. péntek 23:21
Szoni Szoni
Egy holdvilagos tisztason "farkas" letemre is felnek egy kicsit.... egy ilyen piroskesztyüstöl ! Eggyet csavar a jobbkezevel es vege a bálnak ! Meg a kalap is odalessz !
Meg szep hogy talaltam...de ne hazudjak en nem talalom öket,csak felkapdosom,mivel tudom hol vannak... smile
Galoca ? nyes Ki kell fözni rendesen egy parszor es fogyaszthato....de ne probald ki ! hehe smile
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 29. péntek 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 22:35
nem is arra gondoltam én ám, hogy félnél a setétben... bee1 inkább az jutott eszembe, mit össze lehet csintalankodni egy holdvilágos tisztáson - gombagyűjtögető tevékenység mögé bújva. smile
ez galóca. ráadásul gyilkos.
de találtál-é valamit? mesézz!
#1322   2007. 06. 29. péntek 22:37
édespille édespille
ez nem is off, te! a fotón látható: tündérkert mesés gombatermése, s mesés gombaszedő jánya. vigyor
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 29. péntek 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 06. 29. péntek 22:34
offolod a topicot! eplus2 (bezzeg, ha én tenném, levágná Kati a farkamat!) hehe
#1321   2007. 06. 29. péntek 22:35
édespille édespille
nem is arra gondoltam én ám, hogy félnél a setétben... bee1 inkább az jutott eszembe, mit össze lehet csintalankodni egy holdvilágos tisztáson - gombagyűjtögető tevékenység mögé bújva. smile
ez galóca. ráadásul gyilkos.
de találtál-é valamit? mesézz!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 06. 29. péntek 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 22:28
Ezt nem ismerem,tehat le se szedem,ha csak valaki tapasztalt ki nem oktat mire jo !
A farkas a setétben se fél...

wave wink
#1320   2007. 06. 29. péntek 22:34
tom1019 tom1019 VIP Admin
offolod a topicot! eplus2 (bezzeg, ha én tenném, levágná Kati a farkamat!) hehe
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 29. péntek 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 21:56
vigyor no, ilyen gombával még nem volt szerencsém a rengetegben! vigyor
szoni majd élménybeszámol biztosan, ha hazaérkezett. biztos gombászni ment? kezd gyanússá válni. az erdők ilyenkorra már eléggé setétek...
és ismét katicika piroskesztyűs gombaszedő-oktató fotója jut eszembe. smile ime:
az "ehető" őzláb a kalapja, s bocskora könnyed csuklómozdulattal történő lecsavarintásáról, s felhúzásáról ismerszik fel. eplus2

#1319   2007. 06. 29. péntek 22:28
Szoni Szoni
Ezt nem ismerem,tehat le se szedem,ha csak valaki tapasztalt ki nem oktat mire jo !
A farkas a setétben se fél...

wave wink
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 29. péntek 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 15:11

remélem, még idejében figyelmeztetlek: eme fajtát ne szedd le!
hmmm... rolleyes vagy mégis? vigyor tán jó valamire... eplus2
#1318   2007. 06. 29. péntek 21:56
édespille édespille
vigyor no, ilyen gombával még nem volt szerencsém a rengetegben! vigyor
szoni majd élménybeszámol biztosan, ha hazaérkezett. biztos gombászni ment? kezd gyanússá válni. az erdők ilyenkorra már eléggé setétek...
és ismét katicika piroskesztyűs gombaszedő-oktató fotója jut eszembe. smile ime:
az "ehető" őzláb a kalapja, s bocskora könnyed csuklómozdulattal történő lecsavarintásáról, s felhúzásáról ismerszik fel. eplus2

#1317   2007. 06. 29. péntek 15:11
édespille édespille

remélem, még idejében figyelmeztetlek: eme fajtát ne szedd le!
hmmm... rolleyes vagy mégis? vigyor tán jó valamire... eplus2
#1316   2007. 06. 29. péntek 12:11
Szoni Szoni
Klikkelj a normál/tömörített mérethez

Mentem gombászni... wave
#1315   2007. 06. 28. csütörtök 18:00
X Törölt felhasználó (7767)
De-de-de: először isztiringa-hajtó voltam, majd sikerült felverekednem magam a főmonyatorságig, végül fejőpakulár lettem, s most van folyamatban a licenszvizsgám, hogy major lehessek. Ez már azt jelenti, hogy juhászati érettségem majdnem eléri egy hároméves tapasztalattal rendelkező majorkutya szintjét! vigyor2 wave
(Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2007. 06. 28. csütörtök 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 28. csütörtök 10:52
No még engem is lenyűgőztél pontos fordításoddal, nem dolgoztál véletlenül előző életedben esztenán??
crazya eplus2
#1314   2007. 06. 28. csütörtök 11:21
Szoni Szoni

vigyor2 wink
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 27. szerda 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 18:27
igazán vezethetnél... (lásd nappali 7538-as háesz) rolleyes
#1313   2007. 06. 28. csütörtök 10:52
EgyFerfi EgyFerfi
No még engem is lenyűgőztél pontos fordításoddal, nem dolgoztál véletlenül előző életedben esztenán??
crazya eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 27. szerda 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 06. 27. szerda 11:42
"Na mire tippelsz,ittam-e zsendicet,meg jacottam-e a majorkutyakkal?" (Szoni)
...Hát, először is, ékezetesítve, ez így olvasható: Na mire tippelsz,ittam-e zsendicét, meg játszottam-e a majorkutyákkal?
...Onnan kell kezdeni, hogy a major - így nevezik nálunk a számadó juhászt(neve talán a "majorosgazdá"-ból rövidülhetett) -,miután elkészítette a sajtot, a visszamaradó folyadékot(savót) felteszi a tűzre egy nagy üstben, és kevergetés közben addig főzi, amíg kicsapódik belőle az édes orda, az ordásbéles, ordáspalacsinta nélkülözhetetlen "alkatrésze" smile
Notehát akkor, van az orda és ott az "írója" is. A major kiszedi az ordát az íróból, gézterítőre teszi, majd tányérba/csészébe tölt a folyadékból, amelyben még bőven maradtak orda-darabkák( ha meg nem maradt elég, morzsál még hozzá az ordából ízlés szerint), és azon melegében - persze, megkinálva minden jelenlévőt -, hozzá lehet látni e különleges levesétel, a zsendice (vagy kukerca), elfogyasztásához.
...A "majorkutyák" kifejezés meg a juhászkutyákra utal. smile
Nos, kielégítő a válaszom? smile wave
#1312   2007. 06. 27. szerda 18:27
édespille édespille
igazán vezethetnél... (lásd nappali 7538-as háesz) rolleyes
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 06. 27. szerda 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 11:48
Tökéletes !
eljen smile
#1311   2007. 06. 27. szerda 17:55
édespille édespille
jééé!!! egy ééékezet!!! vigyor
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 06. 27. szerda 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 11:48
Tökéletes !
eljen smile
#1310   2007. 06. 27. szerda 11:48
Szoni Szoni
Tökéletes !
eljen smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 27. szerda 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 11:42
...Hát, először is, ékezetesítve, ez így olvasható: Na mire tippelsz,ittam-e zsendicét, meg játszottam-e a majorkutyákkal?
...Onnan kell kezdeni, hogy a major - így nevezik nálunk a számadó juhászt(neve talán a "majorosgazdá"-ból rövidülhetett) -,miután elkészítette a sajtot, a visszamaradó folyadékot(savót) felteszi a tűzre egy nagy üstben, és kevergetés közben addig főzi, amíg kicsapódik belőle az édes orda, az ordásbéles, ordáspalacsinta nélkülözhetetlen "alkatrésze" smile
Notehát akkor, van az orda és ott az "írója" is. A major kiszedi az ordát az íróból, gézterítőre teszi, majd tányérba/csészébe tölt a folyadékból, amelyben még bőven maradtak orda-darabkák( ha meg nem maradt elég, morzsál még hozzá az ordából ízlés szerint), és azon melegében - persze, megkinálva minden jelenlévőt -, hozzá lehet látni e különleges levesétel, a zsendice (vagy kukerca), elfogyasztásához.
#1309   2007. 06. 27. szerda 11:42
#1308   2007. 06. 27. szerda 11:18
Hát ami azt illeti, megközelíthető, csak éppen az a bökkenő, hogy északról a híres Transzfogarasi úton lehet oda eljutni, és, ha a neten rákeresel erre, bizony azt látod, hogy az évnek nagyon nagy részében lezárják, mert kedvezőtlen időjárási viszonyok esetén veszélyek leselkednének rád. Na, nem kell megijedni, mert amikor nyitva van, oda lehet jutni, és a pazar látvány sok mindenért kárpótol. Amit ott látsz, az a kitárulkozó "lefelé" az Arges folyó völgyét sejteti a távolban. Gyönyörű a táj, doki, látogasd meg a nyáron, nem bánod meg. smile wave
TRANSZFOGARAS...KATT!
#1307   2007. 06. 26. kedd 19:37
Szoni Szoni
Igy volt fenseg ! En kivalasztottam melyikre valaszoljak,a masikra lecsaptal mint ülü a csürkere....
Legyszi orvosnak "forditsd" le....most nem erek ra. vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 17:17
Mennyire érdekes ez a mi nyelvünk, és milyen kár, hogy írásban nem tudjuk visszaadni az élő beszéd hangsúlyait, árnyalatait... :(
Sonkás kérdezte:
-Esztenán jártál????
A válaszod:
-Csak gondolatban....
Erre következett az én hsz-em, ami egyértelműen arra az esetre vonatkozik, ha Sonkás a hangsúlyt így tette volna:
-Esztenán jártál????
Te meg úgy válaszoltál, mintha Mr.Sonkás így kérdezett volna:
-Esztenán jártál????
Ez csak egy kis köz-/szójáték, szép hetet mindkettőtöknek, és írjatok, "képezzetek" minél többször ide... smile wave

Erdély déli "széléről": a Bâlea-tó

#1306   2007. 06. 26. kedd 17:17
Mennyire érdekes ez a mi nyelvünk, és milyen kár, hogy írásban nem tudjuk visszaadni az élő beszéd hangsúlyait, árnyalatait... :(
Sonkás kérdezte:
-Esztenán jártál????
A válaszod:
-Csak gondolatban....
Erre következett az én hsz-em, ami egyértelműen arra az esetre vonatkozik, ha Sonkás a hangsúlyt így tette volna:
-Esztenán jártál????
Te meg úgy válaszoltál, mintha Mr.Sonkás így kérdezett volna:
-Esztenán jártál????
Ez csak egy kis köz-/szójáték, szép hetet mindkettőtöknek, és írjatok, "képezzetek" minél többször ide... smile wave

Erdély déli "széléről": a Bâlea-tó

(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 06. 26. kedd 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 12:05
Na mire tippelsz,ittam-e zsendicet,meg jacottam-e a majorkutyakkal? wink
#1305   2007. 06. 26. kedd 12:05
Szoni Szoni
Na mire tippelsz,ittam-e zsendicet,meg jacottam-e a majorkutyakkal? wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 11:19
Te soha nem jártál esztenán!? Akkor kukercát sem ittál/ettél(zsendicének is mondják), felséges. Meg taligakerék-sajtot, no meg édes ordát sem kóstoltál? Ordás palacsintát sem zabáltál? Puliszkát júhtúróval??? smile

... 80 81 82 83 84 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2006. 07. 19. szerda
Üzenetek: 2944db
Utolsó üzenet: tegnap 16:38

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!