Mennyire érdekes ez a mi nyelvünk, és milyen kár, hogy írásban nem tudjuk visszaadni az élő beszéd hangsúlyait, árnyalatait... :(
Sonkás kérdezte:
-Esztenán jártál????
A válaszod:
-Csak gondolatban....
Erre következett az én hsz-em, ami egyértelműen arra az esetre vonatkozik, ha Sonkás a hangsúlyt így tette volna:
-Esztenán jártál????
Te meg úgy válaszoltál, mintha Mr.Sonkás így kérdezett volna:
-Esztenán jártál????
Ez csak egy kis köz-/szójáték, szép hetet mindkettőtöknek, és írjatok, "képezzetek" minél többször ide...
Erdély déli "széléről": a Bâlea-tó
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 06. 26. kedd 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sonkás kérdezte:
-Esztenán jártál????
A válaszod:
-Csak gondolatban....
Erre következett az én hsz-em, ami egyértelműen arra az esetre vonatkozik, ha Sonkás a hangsúlyt így tette volna:
-Esztenán jártál????
Te meg úgy válaszoltál, mintha Mr.Sonkás így kérdezett volna:
-Esztenán jártál????
Ez csak egy kis köz-/szójáték, szép hetet mindkettőtöknek, és írjatok, "képezzetek" minél többször ide...

Erdély déli "széléről": a Bâlea-tó

Na mire tippelsz,ittam-e zsendicet,meg jacottam-e a majorkutyakkal?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 11:19

Törölt felhasználó (7767)

Te soha nem jártál esztenán!? Akkor kukercát sem ittál/ettél(zsendicének is mondják), felséges. Meg taligakerék-sajtot, no meg édes ordát sem kóstoltál? Ordás palacsintát sem zabáltál? Puliszkát júhtúróval???

Te soha nem jártál esztenán!? Akkor kukercát sem ittál/ettél(zsendicének is mondják), felséges. Meg taligakerék-sajtot, no meg édes ordát sem kóstoltál? Ordás palacsintát sem zabáltál? Puliszkát júhtúróval???
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 06. 26. kedd 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak gondolatban....
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 06. 26. kedd 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Esztenán jártál????
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 06. 26. kedd 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Ne lehet, hogy véletlenül elszámoltad a lépéseket, vagy tul nagyok voltak a lépteid?
Elég rizikos igy bemérni valakit
Elég rizikos igy bemérni valakit

Szép ház, nem mondom!
És a szomszédai is mind...
...Kénosról is várok képeket...

...Kénosról is várok képeket...

Köszi, kedves doki, hogy mindig gondolsz rám is!
Máskor ne hagyd el a "jpg" elől a pontot, cserében viszont hagyd ki a linkből a "view"-t

Le vagyok egve....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 23. szombat 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 23. szombat 20:38

Szia, te szabadságos "katona"!
Hogy s mint?

Szia, te szabadságos "katona"!
Hogy s mint?

Sajnos lemaradtam a narciszfesztivalrol ...

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 10. vasárnap 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 10. vasárnap 12:06

Még egy szépség: Narcissus Stellaris, azaz a közönséges nárcisz, amit nálunk - vidékenként -, kankósdinak, kákvirágnak, kápolnának is neveznek.

Felrúgtad, de szerencsére a hálóm ablaka védve van!
)))
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 20. szerda 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 10:31

Jahhh, kicsit "szánalmas", de a célzatos labda lenne az ajándékod. Én felrúgtam a "magasba", csak jól le kellene venned a magas labdát, és berúgnod a hálóba!

Jahhh, kicsit "szánalmas", de a célzatos labda lenne az ajándékod. Én felrúgtam a "magasba", csak jól le kellene venned a magas labdát, és berúgnod a hálóba!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 20. szerda 05:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 05:12

Mit hoztál? Hol van? Már beraktad?
Mozogj!:
az Örök Hazug.
(...a labda lenne az??? Köszi)

Mozogj!:
az Örök Hazug.
(...a labda lenne az??? Köszi)

Mit hoztál? Hol van? Már beraktad?
Mozogj!:
az Örök Hazug.
(...a labda lenne az??? Köszi) (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 18. hétfő 17:30

Mozogj!:
az Örök Hazug.
(...a labda lenne az??? Köszi) (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)

nya, mi van nagylány? nyaralni voltál?
(nem mondom, hogy nagyon hiányoztál, de már aggódtam érted)!
hoztam neked valamit, majd berakom neked...lol...
(nem mondom, hogy nagyon hiányoztál, de már aggódtam érted)!

hoztam neked valamit, majd berakom neked...lol...

"orvos-2"
Aki nem érti a sajátságos "humoromat" az menjen át nyugodtan az Off v. Dühöngő topicba fikázni a "szánalmas" hozzászólásokat és fórumozókat!
Nem akarom offolni a topicot, de ha igazán ismernéd a védencedet, és nem csak a netről ámulnál és bámulnál a meséin, akkor most nem nyalnál neki csontig
(mert különben azt nagyon szereti és élvezi, az olyan naív és rendes emberektől, mint amilyen Te is vagy - nem bántásként írom ezeket a sorokat, csak nem ártana felébredned a Tündérkertben, és reálisabban látni a net előnyeit és hátrányait, mielőtt bárkit lesajnálkozol, leminősítesz, vagy leszánalmazod!)
Gondolkozz, mielőtt írsz, mert Te egy okos és intelligens ember vagy, csak egy kicsit naív, mint fentebb is megjegyeztem!
Sajnálom, de csak az őszínte véleményemet tolmácsoltam, és főleg nem rossz szándékkal, sokkal inkább figyelem felhívásként!
Tudod mi Katicik és én köztem való lényeges különbség, hogy Katicik mindig hazudik, én meg a 1664-es hsz-ben valóságot írtam, és a képet saját magam készítettem neki!
BÉKE (csak úgy Zommbiee-san)!
Aki nem érti a sajátságos "humoromat" az menjen át nyugodtan az Off v. Dühöngő topicba fikázni a "szánalmas" hozzászólásokat és fórumozókat!
Nem akarom offolni a topicot, de ha igazán ismernéd a védencedet, és nem csak a netről ámulnál és bámulnál a meséin, akkor most nem nyalnál neki csontig
(mert különben azt nagyon szereti és élvezi, az olyan naív és rendes emberektől, mint amilyen Te is vagy - nem bántásként írom ezeket a sorokat, csak nem ártana felébredned a Tündérkertben, és reálisabban látni a net előnyeit és hátrányait, mielőtt bárkit lesajnálkozol, leminősítesz, vagy leszánalmazod!)
Gondolkozz, mielőtt írsz, mert Te egy okos és intelligens ember vagy, csak egy kicsit naív, mint fentebb is megjegyeztem!
Sajnálom, de csak az őszínte véleményemet tolmácsoltam, és főleg nem rossz szándékkal, sokkal inkább figyelem felhívásként!
Tudod mi Katicik és én köztem való lényeges különbség, hogy Katicik mindig hazudik, én meg a 1664-es hsz-ben valóságot írtam, és a képet saját magam készítettem neki!
BÉKE (csak úgy Zommbiee-san)!