Na Végre!!!
Ott a baszott nagy pont!!!
Engem sokszor néznek hülyének,mert erre koccintok!
Jót szóltál Barátom!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 09. 06. szerda 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 06. szerda 15:49
Ott a baszott nagy pont!!!
Engem sokszor néznek hülyének,mert erre koccintok!
Jót szóltál Barátom!

de kinek kell Nagymagyarorszag? En jobban orvendenek 1 Fuggetlen Erdelynek.De ez itt nem a politika helye ....
Eh a Nagymagyarország csak emlék akárcsak az Aranycsapat, emlék amely soha vissza nem tér, de létünk az nem utopia, és ezt kell megtartani, sajnos nemcsak a románok jönnek be, hanem mi is fogyunk, sokunk elhagyta e tájat, kintről integet nekünk, célünk a megmaradás, a magyarság kihalása fenyeget.
Az elfogyás, asszimiláció BIZTOS, csak az időt lehet megnyujtani!Ha ez megnyugtat bárkit is, ez a helyzet ott is, ahol nem volt évszázados ellenségeskedés és még pénz is van a támogatásokra. Lásd svédek Finnországban,
Mindenkinek: Ne b@ssz***k már el ezt a topikot is, talán fizet benneteket valaki, hogy a "Felvidék-Szlovákia" sorsára juttassátok? Fiúk, lányok: SEMMI POLITIKA, SOKKAL INKÁBB SZEX ÉS KÖRNYÉKE!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 06. szerda 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 06. szerda 20:21

Törölt felhasználó (33414)

Az elfogyás, asszimiláció BIZTOS, csak az időt lehet megnyujtani!Ha ez megnyugtat bárkit is, ez a helyzet ott is, ahol nem volt évszázados ellenségeskedés és még pénz is van a támogatásokra. Lásd svédek Finnországban,

Éljen Erdély - gyönyörű lányaiban is!

lesbi vagy
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 09. 06. szerda 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Nos, ha fenyegetőzöl, akkor sülj meg a zsírodban!
(Ez egy válasz webprof üzenetére (2006. 09. 06. szerda 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Rendben hölgyem, akkor én többet itt meg sem szolalok, fölösleges bejárnom egy olyan forumban amelynek témája Erdély és nem mondhatom ami szivemen, lelkemen. A belinkelt képek jók, dehát ez nem képtár, képeket lehet nézni bárhol. Minden jót.
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 09. 06. szerda 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 06. szerda 22:20

Mindenkinek: Ne b@ssz***k már el ezt a topikot is, talán fizet benneteket valaki, hogy a "Felvidék-Szlovákia" sorsára juttassátok? Fiúk, lányok: SEMMI POLITIKA, SOKKAL INKÁBB SZEX ÉS KÖRNYÉKE!!!!!!

ez a topic kezd ehhez hasonlitani....

katinka: honnan vagy pontosabban?
No, azért ne kapd fel a vizet, mert rájössz, hogy igazam van: a "Felvidék-Szlovákia"- topikot is azzal az ürüggyel zárolták, hogy hasábjain - úgymond! -, politizáltak, holott - hangzott az ismerős "érv" -, ez egy szex-honlap, tehát efelé és érdemben fórumozzon a "nagyérdemű". Én pedig úgy gondoltam, fölösleges magunk ellen kihívni a sorsot, úgyis "kijön " az magától! Debizonyhogy ne nagyon köszönj el, hanem továbbra is szíves vendéglátásra tarts itt igényt, mert hiányoznál nagyon!!! Sőt, burkold topik- és honlaptémás göncökbe másirányú mondanivalódat is, és vesd be a humor eszközeit is, megládd, nem bánod meg.
A képek meg azért sorjáztak csak, mert velük értem el a #600. hozzászólást! :)
Kedves makuj! Fentieket Neked is szántam. :)
Válasz gurujoe üzenetére (609) (Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2006. 09. 07. csütörtök 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 07. csütörtök 07:54
A képek meg azért sorjáztak csak, mert velük értem el a #600. hozzászólást! :)
Kedves makuj! Fentieket Neked is szántam. :)
Válasz gurujoe üzenetére (609) (Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2006. 09. 07. csütörtök 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Rendben hölgyem, akkor én többet itt meg sem szolalok, fölösleges bejárnom egy olyan forumban amelynek témája Erdély és nem mondhatom ami szivemen, lelkemen. A belinkelt képek jók, dehát ez nem képtár, képeket lehet nézni bárhol. Minden jót.
Igazándiból most válaszolok Neked: Székelyföld!
(Ez egy válasz gurujoe üzenetére (2006. 09. 07. csütörtök 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)

ez engem is érdekelne!!
(Ez egy válasz gurujoe üzenetére (2006. 09. 07. csütörtök 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)