Hetvegen szamolom es a Szilvesztereket,de mit csinaljak ha valaki azt mondja ö nem Szilveszter,hanem Szilvesztér..
. Ök is szamitanak ? Meg az elszarmazottak is ?
Küsmödre is elindultam,ha ma oda küdteeee...

azon a rossz uton
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 09. 25. kedd 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 25. kedd 20:38

Küsmödre is elindultam,ha ma oda küdteeee...

azon a rossz uton

szoni, baszd meg a küsmödi cápot, mijabajod?
hogy melyiket ismerem jobban, az nem rejád tartozik!
hát amejikbe sok szilveszter nevezetű lakik!

Jopárévi gg-s pályafutásom alatt megtanultam, hogy következtetéseket itt kár levonni, mielőtt te is levonnál itt valamit, én megsugom, régen EgyFerfi néven szerepeltem itt a forumon, az uj chat miatt hanyagolom a régi forumos nickemet és egységesen a Sólyom vagyok, itt is meg a chatten is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 25. kedd 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 25. kedd 20:26

Törölt felhasználó (7767)

Egy pillanat, éppen végigpásztázlak, mint erőst csöcsreakaszkodott fejőlejányt a barnadani brancsból(erőst érdekfeszítőnek tünsz az én számomra is!)
, de messzemenő következtetéseket azért ne nagyon vonj le a személyemet illetően, mertg...

szoni, baszd meg a küsmödi cápot, mijabajod?
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 09. 24. hétfő 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy pillanat, éppen végigpásztázlak, mint erőst csöcsreakaszkodott fejőlejányt a barnadani brancsból(erőst érdekfeszítőnek tünsz az én számomra is!)
, de messzemenő következtetéseket azért ne nagyon vonj le a személyemet illetően, mertg...
(Ez egy válasz *Vándorsólyom* üzenetére (2007. 09. 25. kedd 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 25. kedd 16:41

Egy pillanat, épp elvégzem Barna Dani kodfejtő tanfolyamát és utánna megfejlek, izé, bocs megfejtelek, őő ... mármint a képeket

Egy pillanat, épp elvégzem Barna Dani kodfejtő tanfolyamát és utánna megfejlek, izé, bocs megfejtelek, őő ... mármint a képeket
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 22. szombat 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 22. szombat 23:26

Törölt felhasználó (7767)

Egy picinyi részem - talán -, mindenik.

Siklód a Kis-Küküllő felső völgyének vízgyűjtő körzetébe esik és közvetlenül határos a Sóvidékkel. A falu tengerszinti magassága 800 m, legmagasabb pontja a Siklódi-kő, mely 1054 m. A geológiai korok közül a miocénban képződik. Hegyei vulkanikus eredetűek szarmatakori üledékekkel. A határban több helyen vulkanikus kráterszerűség lekopott maradványai figyelhetők meg. Magát a falut minden irányból hegyek veszik körül, csak Szolokma felé vezet egy elég keskeny völgy, melyben Siklód-pataka folyik, holgy Makfalvánál a Küküllő vizével egyesüljön.
A falunak ez a hegyek közé való elzártsága, s a többi környező településtől való meglehetős távolsága és elszigeteltsége sok kérdésünkre adja meg a választ. Részben ez az izoláltság magyarázza meg nemcsak az eredeti népviseletnek, ősi népszokásoknak, hagyományoknak a megőrzését, hanem a lelki, erkölcsi élet sajátosságait, néha eltévelyedéseit is. A környező hegyek, mint természetes védővár állottak évszázadokon át sok testet-lelket romboló bűn útjába. Viszont néha kínai falként emelkedtek és zárták el az előrehaladás és megújulás lehetőségétől is.
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 09. 24. hétfő 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
A falunak ez a hegyek közé való elzártsága, s a többi környező településtől való meglehetős távolsága és elszigeteltsége sok kérdésünkre adja meg a választ. Részben ez az izoláltság magyarázza meg nemcsak az eredeti népviseletnek, ősi népszokásoknak, hagyományoknak a megőrzését, hanem a lelki, erkölcsi élet sajátosságait, néha eltévelyedéseit is. A környező hegyek, mint természetes védővár állottak évszázadokon át sok testet-lelket romboló bűn útjába. Viszont néha kínai falként emelkedtek és zárták el az előrehaladás és megújulás lehetőségétől is.
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 09. 24. hétfő 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Es ta mejik falucskat üsmered jobban ?

siklód

küsmöd

küsmöd

mosoly itthonra

én is vóltam király fia és találkoztam az okos leánnyal
az okos leány (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 22. szombat 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 22. szombat 22:12

az okos leány (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 22. szombat 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)

ha arra gondolsz, hogy módosítottad mindkét hszedet, miután én válaszoltam rá, akkor valóban "megettem"...csak nekem hosszabb ideig áll a módosítás gombom
nehogy te edd meg
egyébként elolvastam..és eszembe jutott mátyás és az okos lány meséje róla...jah...és összehúztam a sorokat

egyébként elolvastam..és eszembe jutott mátyás és az okos lány meséje róla...jah...és összehúztam a sorokat

Egy picinyi részem - talán -, mindenik.

(Ez egy válasz *Vándorsólyom* üzenetére (2007. 09. 18. kedd 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszi szepen...

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 22. szombat 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 22. szombat 22:12

ha arra gondolsz, hogy módosítottad mindkét hszedet, miután én válaszoltam rá, akkor valóban "megettem"...csak nekem hosszabb ideig áll a módosítás gombom
nehogy te edd meg

nehogy te edd meg
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 09. 22. szombat 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 22. szombat 22:04

Hehhehe..ezt megetted....tehat all az alsonadragos müsor. Mint irtam a feher sorokrol nem tehetek. Tehat nyulkaj..nyulkaj......minel többet..

Hehhehe..ezt megetted....tehat all az alsonadragos müsor. Mint irtam a feher sorokrol nem tehetek. Tehat nyulkaj..nyulkaj......minel többet..
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 22. szombat 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 22. szombat 21:59

az alsónadrágodba
a hszedbe, teeee...megengeded, hogy összébb rendezzem, vagy tudatos széthúzás volt a sorok közötti sok-sok szünet?

a hszedbe, teeee...megengeded, hogy összébb rendezzem, vagy tudatos széthúzás volt a sorok közötti sok-sok szünet?
az alsónadrágodba
a hszedbe, teeee...megengeded, hogy összébb rendezzem, vagy tudatos széthúzás volt a sorok közötti sok-sok szünet? (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 09. 22. szombat 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 22. szombat 21:58

a hszedbe, teeee...megengeded, hogy összébb rendezzem, vagy tudatos széthúzás volt a sorok közötti sok-sok szünet? (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 09. 22. szombat 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Mibe ?
Jajjj..a sorok közti feher üressegre gondolsz ? Ha arra hat nyulkaj nyugodtan...ezt nyomta ki a bemasolas....

Jajjj..a sorok közti feher üressegre gondolsz ? Ha arra hat nyulkaj nyugodtan...ezt nyomta ki a bemasolas....
Mibe ?
Jajjj..a sorok közti feher üressegre gondolsz ? Ha arra hat nyulkaj nyugodtan...ezt nyomta ki a bemasolas.... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 22. szombat 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Jajjj..a sorok közti feher üressegre gondolsz ? Ha arra hat nyulkaj nyugodtan...ezt nyomta ki a bemasolas.... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 22. szombat 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
megengeded, hogy belenyúljak?
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 09. 22. szombat 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 22. szombat 21:52

Szandekosveletlen...kb. 8000 nem fer be egybe. Maskent köllött vona?
El is olvastad ? Vagy csak hosszunak tünt ?

El is olvastad ? Vagy csak hosszunak tünt ?