el kell ismerni, ezek gyönyörű képek, talán csak a pilisben és a nógrádi hegyekben láttam szebbeket

tündérek nyara még visszakacsint

Tüncikert bekukk:

valahol sejtettem én is ezt és most tudom is mi a furcsa benne
csak annyit árulok el hogy f*sz is kell hozzá!
meg p*na is
és még sok minden!
neked megy ez a kép képzeld itt a tündérek előtte is és utánna is ezt teszik

ez a titka hogy nekik nem tünik furcsának
(Ez egy válasz Lali üzenetére (2007. 10. 10. szerda 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 10. szerda 09:42

neked megy ez a kép képzeld itt a tündérek előtte is és utánna is ezt teszik

ez a titka hogy nekik nem tünik furcsának

furcsa a szex erdélybe ezt a lapot én törölném semmi köze a magyar szexhez

Igen, kemény 24 évig...
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 10. 09. kedd 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 09. kedd 13:42

Helló valaki, mindenki!
Él itt valaki erdélyben, vagy hosszabb ideig élt már?

Ejj szoni te..!
A levél 4-dik nekirugaszkodára eljutott a megfelelő helyre
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 10. szerda 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)

A levél 4-dik nekirugaszkodára eljutott a megfelelő helyre

Igazad van,mi nem mutogassuk ha kell,ha nem az orcankot ( arcunkat,hogy te is értsed )
Semmi köze a magyar szexhez ????
Ez is passzol,nekünk negy tökünk van..
(Ez egy válasz Lali üzenetére (2007. 10. 10. szerda 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 10. szerda 09:42

Semmi köze a magyar szexhez ????

nem érkezett semmi:( yanee@freepop.hu
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 10. 09. kedd 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
yanek nézd meg a mailed.Lesz benne egy új levél.
Tőlem.

Na akkor küldöm is.
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 10. 09. kedd 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 09. kedd 19:09

Ez a messenger nem mükszik "meg"...
szoni7@freemail.hu ...ide egyszeregyszer benezek...

Kicsit lassan kicsit rusztikusan de gondolom nyugisan
Az a lényeg
(+ azért írtam szoninak levelet) (Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 09. kedd 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Az a lényeg

(+ azért írtam szoninak levelet) (Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 09. kedd 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez a messenger nem mükszik "meg"...
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 10. 09. kedd 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 09. kedd 18:16

Az jó.Majd írok egy privit.Vagyis a privit már megírtam, el is küldtem volna, de nem lehet.Úgyhogy majd később valamikor elküldöm valahogy.
élünk éldegélünk igaz kicsitt lassan kicsitt rusztikusonn de élünk
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 10. 09. kedd 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Helló valaki, mindenki!
Az jó.Majd írok egy privit.Vagyis a privit már megírtam, el is küldtem volna, de nem lehet.Úgyhogy majd később valamikor elküldöm valahogy.
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 10. 09. kedd 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Tamaskan kivül asszem mindenki,az utolso ket-harom oldalrol..

Helló valaki, mindenki!
Helló valaki, mindenki!
Emlékezz, "vazzeg"! Hát az nem úgy vagyon nálunkfelé! Akkor emlékeztetlek: jelen GG-rovat #1747. számú hezzaszólása szól a tényrűl!
És hidd el, yanek77-nek én örülök legjobban, háthiszen földi, netalántán még ösmerősöm es....
Azt meg, hogy örülnöm kellene, ha valaki leskelődik vagy "csak leskelődik", majd meghányom-vetem én magam "segéccség" nélkül es, hidd el becsszóra!
És örülök, hogy a száműzött önkéntes és nem valahol, tőle függetlenül, döntenek státusáról mások a vélekedések kancsaltőzeges talaján!
És yanek77 után bizonyosság, hogy "én igy értem hogy erdélyről kell beszélni és képeket rakni ide be." Ehhez tartsd Te is magadat!Szép napokat-heteket-hónapokat-ÉLETET Nektek!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 05. péntek 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 05. péntek 17:32

És hidd el, yanek77-nek én örülök legjobban, háthiszen földi, netalántán még ösmerősöm es....
Azt meg, hogy örülnöm kellene, ha valaki leskelődik vagy "csak leskelődik", majd meghányom-vetem én magam "segéccség" nélkül es, hidd el becsszóra!

És örülök, hogy a száműzött önkéntes és nem valahol, tőle függetlenül, döntenek státusáról mások a vélekedések kancsaltőzeges talaján!
És yanek77 után bizonyosság, hogy "én igy értem hogy erdélyről kell beszélni és képeket rakni ide be." Ehhez tartsd Te is magadat!Szép napokat-heteket-hónapokat-ÉLETET Nektek!

nem kell (nem is emlékszem, hogy mi volt az)
szerintem örülj yanek77-nek
és annak, hogy "csak" leskelődök!
(komment nem kell hozzá)
maradj tündérkertben önkéntes száműzöttként!
"én igy értem hogy erdélyről kell beszélni és képeket rakni ide be."
szerintem örülj yanek77-nek

és annak, hogy "csak" leskelődök!

maradj tündérkertben önkéntes száműzöttként!
"én igy értem hogy erdélyről kell beszélni és képeket rakni ide be."
Szeretem ezt a poros ,göröngyös utat.....