Mégsem tudtam elaludni!

__________________________________________________________________________________________________
KÁNYÁDI SÁNDOR
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 02. 06. szerda 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 06. szerda 20:13

__________________________________________________________________________________________________

KÁNYÁDI SÁNDOR

Mar megbocsasson a vilag,de itt mi volt zavaradott ? Oke,hogy egy kisse szeles rendet kaszaltam,de minden erthetö ha egy kicsi "szakismeret" van az olvasoban.
Az egeszet megmagyarazni kellene egy fel oldal,mihez nekem nincs türelmem,se akaratom. Nekem igy is jo.
No meg milyen baratnöröl beszelsz ? Nösült...hazas vagyok es nincs baratnöm. Igazi baratom is csak negy van. Azt sem tudom ez sok vagy keves.
Pl.-ul a kviz-ben nem ertek sokmindent,de azert nem pecsetelem le öket zavarodottnak.
A bozot mögött mindig van valami,es latni is lehet kellö tudassal es tapasztalattal.

Az egeszet megmagyarazni kellene egy fel oldal,mihez nekem nincs türelmem,se akaratom. Nekem igy is jo.
No meg milyen baratnöröl beszelsz ? Nösült...hazas vagyok es nincs baratnöm. Igazi baratom is csak negy van. Azt sem tudom ez sok vagy keves.
Pl.-ul a kviz-ben nem ertek sokmindent,de azert nem pecsetelem le öket zavarodottnak.
A bozot mögött mindig van valami,es latni is lehet kellö tudassal es tapasztalattal.

Jóccakát!

Szep,jo,csendes ejszakat...

.

.
Bozot
ha azt sem ertened.

(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 02. 06. szerda 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 06. szerda 20:13
ha azt sem ertened.

Mar megbocsasson a vilag,de itt mi volt zavaradott ? Oke,hogy egy kisse szeles rendet kaszaltam,de minden erthetö ha egy kicsi "szakismeret" van az olvasoban.

(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 02. 05. kedd 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 05. kedd 19:00

egyre zavarodottabbakat alkotsz, és nem ide valókat, nem is értelek igazándiból, hogy miket művelsz a "batátnőd"-nek a kedvébe járva!

egyre zavarodottabbakat alkotsz, és nem ide valókat, nem is értelek igazándiból, hogy miket művelsz a "batátnőd"-nek a kedvébe járva!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 02. 05. kedd 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 05. kedd 17:13

Sokan visznek "viragot" haza,több formaban.
A Besztercei gyerek pl. taskaval hordja haza a hasznalt Bryce-ot,mi a sportolo gyerekeknek megfizethetetlen.
Az oroszok ellen.....(itt epp az oroszoknak mutatta meg,ki a legeny a gaton)
Lenyegeben Câlin-nek hivjak,atkereszteltek Kalinikos-nak,de igy is ugy is ö csak Câlin-nek marad. (Sajat bevallasa szerint).
Bejelentik a szekelyeknek,hogy kitört a haboru Erdelyorszag es Kina közt. Az eröviszonyok : haromszazezer harmincmillio ellen.
Van valakinek kerdese ?
Csengö Zoli jelentkezik :
Es hova temessük azt a sok halottat ?
A Besztercei gyerek pl. taskaval hordja haza a hasznalt Bryce-ot,mi a sportolo gyerekeknek megfizethetetlen.
Lenyegeben Câlin-nek hivjak,atkereszteltek Kalinikos-nak,de igy is ugy is ö csak Câlin-nek marad. (Sajat bevallasa szerint).
Bejelentik a szekelyeknek,hogy kitört a haboru Erdelyorszag es Kina közt. Az eröviszonyok : haromszazezer harmincmillio ellen.
Van valakinek kerdese ?

Sokan visznek "viragot" haza,több formaban.
Van valakinek kerdese ?
Van valakinek kerdese ?

"Viragot hoztam ?"

Szépjóreggelt!

Donászy Magda: Hóvirág
- Hóvirágom, virágom,
mi újság a világon?
- Véget ért a hosszú tél,
simogat az enyhe szél,
melegebben süt a nap
újra szalad a patak.
Hallottam a cinegék
kikeleti énekét,
tavasz jár a határon.
- Ó, be szép ez virágom!"
- Hóvirágom, virágom,
mi újság a világon?
- Véget ért a hosszú tél,
simogat az enyhe szél,
melegebben süt a nap
újra szalad a patak.
Hallottam a cinegék
kikeleti énekét,
tavasz jár a határon.
- Ó, be szép ez virágom!"

Katicika Téma: Próba-avagy a képfeltöltés gyakorlása | 2007.02.09
Saját képet csak képfeltöltő segítségével tudsz feltenni: feltöltöd a vinyódra, majd egy képfeltöltő - www.imageshack.us vagy a www.kepfeltoltes.hu -, segítségével, az ott kapott URL-eket beszúrod ide és elküldöd.
Vannak más képfeltöltők is....
Idezet
(Ez egy válasz eli123 üzenetére (2008. 02. 03. vasárnap 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 03. vasárnap 18:40
Saját képet csak képfeltöltő segítségével tudsz feltenni: feltöltöd a vinyódra, majd egy képfeltöltő - www.imageshack.us vagy a www.kepfeltoltes.hu -, segítségével, az ott kapott URL-eket beszúrod ide és elküldöd.
Vannak más képfeltöltők is....
Idezet

[img]mikhaza 017[/img ]
(ez így nem fog menni, csak a netről tudsz beszúrni képeket, a saját gépedről NEM!!! olvasd a képek beszúrása topicot, vagykérj segítséget Kativikától! : tom)

(ez így nem fog menni, csak a netről tudsz beszúrni képeket, a saját gépedről NEM!!! olvasd a képek beszúrása topicot, vagykérj segítséget Kativikától! : tom)

[img]mikhaza 017[/img ]

Nem. Tanulj meg egy dolgot..a borotvan is lehet tancolni,annelkül,hogy veres legyen a talpad. Es egö parazson is at lehet menni,annelkül,hogy megegjel. Tanuld meg ezt,es mindig szivesen,örömmel varunk.
(Ez egy válasz eli123 üzenetére (2008. 02. 03. vasárnap 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Kaffka Margit : RÜGYEK
Jöjj, nézd kicsikém!
Télies, szürke gallyak hegyén
Bársonyos, hűs pici rügybe zárva
Szunnyad a vén bokor ifjú ága,
Száz színes, illatos, dús virága, -
Itt benn vár, - pihen.
- Úgye, csoda ez, kicsinyem?
Halld, halld, a madár!
Fészket rak, hogyha párra talál.
- És őrzik, etetik, féltik, ójják,
A pici eleven sok fiókát
- Mind fura, nagyétű, hangos jószág,
S lassan - nagyranő.
- Fiam! Tietek a jövő!
Beh kék a szemed,
Amikor fénylőn visszanevet!
Kis ember, fiókám, szívem, vérem!
Virágom, levelem, - reménységem!
Minden árny, minden lomb téged védjen!
Élj dús tavaszt!
Áldott a dalod, az útad!

CSÓK ISTVÁN-TAVASZ ÉBREDÉSE
Jöjj, nézd kicsikém!
Télies, szürke gallyak hegyén
Bársonyos, hűs pici rügybe zárva
Szunnyad a vén bokor ifjú ága,
Száz színes, illatos, dús virága, -
Itt benn vár, - pihen.
- Úgye, csoda ez, kicsinyem?
Halld, halld, a madár!
Fészket rak, hogyha párra talál.
- És őrzik, etetik, féltik, ójják,
A pici eleven sok fiókát
- Mind fura, nagyétű, hangos jószág,
S lassan - nagyranő.
- Fiam! Tietek a jövő!
Beh kék a szemed,
Amikor fénylőn visszanevet!
Kis ember, fiókám, szívem, vérem!
Virágom, levelem, - reménységem!
Minden árny, minden lomb téged védjen!
Élj dús tavaszt!
Áldott a dalod, az útad!

CSÓK ISTVÁN-TAVASZ ÉBREDÉSE
Hat en nem felek,csak a grippe virustol
Megmenteni se kell senkit es semmit. Egyebkent a megmentö momentan lathatatlan,szerencsenkre.
Kedves eli ! Nem kell megmenteni azt ki nem fulladozik. Majd megtanul uszni magara.
En igy latom ....
(Ez egy válasz eli123 üzenetére (2008. 02. 03. vasárnap 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 03. vasárnap 18:00

Megmenteni se kell senkit es semmit. Egyebkent a megmentö momentan lathatatlan,szerencsenkre.
Kedves eli ! Nem kell megmenteni azt ki nem fulladozik. Majd megtanul uszni magara.
En igy latom ....

[img ]c\dokument and settings\elemer\dokumentumok\kepek\mikhaza 017[/img]ne féljetek mert jön erdély megmentöje
vannak legények is latod-e?
[img ]c\dokument and settings\elemer\dokumentumok\kepek\mikhaza 017[/img]ne féljetek mert jön erdély megmentöje