Mae setet van hekas !!!
Üdeje förödni menni !

Üdeje förödni menni !

Na most megjobban raijesztettel !!
Felni fog szöketöl,barnatol
?

Felni fog szöketöl,barnatol

Én is járok málnászni ,de itt es van bokor rendesenn.És ha az ember ügyesen férehajcsa ,ott van a medvebarlang.Azt pedig naponta kell hajtogatni ,hanem bénövi a gaz.

Fére kell ájak mert még nekemront
Megy a székely brassóba szekérrel ,fölvesz utközbe egy csinos menyecskét. Mennek ,mendegélnek, egyszer az ember azt mondja,-,,tudod-e hogy te vagy a második terhes menyecske a hétenn akit brassóba viszek?-,, Hát én nem is vagyok terhes,felelé a menyecske.De nem es vagyunk brassóba,szólt a székely.
Ugy ram szolottal ,hogy majd kiestem a székembül, pedig fogom az egeret de rendesenn.Az illusztaciokkal varni kell egy kicsikét ,mert erőst eltévedtem az avaros,tölgyfa lábfás ,öreg házak tájánn ,és le kellet üljek a locara ,remélve hogy leüll mellém a szöszke ,és ledörzsöli a tetkót az egeremrül...
ez mán döfi...

en be is állnék, de ki mellé áljak tarsnak? talann egy ilyen szöszke mellé tarsuljak?

van itt osztan szép tünder erdélyorszagbann csak kar hogy keves a fórumozó.
Lassan agyat kö vetni...
Szep almokat mindenkinek

Szep almokat mindenkinek

Nem lattam,mivel rajz-animációt nem nezek.. hiaba "A hangya is ember"! Biztos sok mondanivaloja van,de en olyan vagyok mint egy szamar,ha nem akarok egy ajton bemenni,hat megvetem mind a negy labomot.(söt mind az ötöt)
Nevadas,mivel nem lattam..csak a foto utan: "UFO hangyak es a zöld nyü" ,no meg " UFO hangyak es a szent skarabäus"
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 16. szombat 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 16. szombat 10:08
Nevadas,mivel nem lattam..csak a foto utan: "UFO hangyak es a zöld nyü" ,no meg " UFO hangyak es a szent skarabäus"

Törölt felhasználó (7767)

Ez egy megtartani- és fejleszteni való tulajdonság!
Vigyázat: könnyen félreérthető! (saját tapasztalat).
...Ennek is adhatsz nevet, igazi tündérkék vannak rajta, nagyon elbüvöltek!

És ez is névadásodra vár...

Egyébként: láttad már a filmet?

Egyébként: láttad már a filmet?
Ez egy megtartani- és fejleszteni való tulajdonság!
Vigyázat: könnyen félreérthető! (saját tapasztalat).

Egyébként: láttad már a filmet? (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 02. 16. szombat 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 16. szombat 09:30

Egyébként: láttad már a filmet? (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 02. 16. szombat 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem egyezne bele az biztos
,de azert csak ajanlanek egy jobb nevet
Hiaba na..nem tehetek rola,hogy ilyen joindulatu,segitökesz vok

Nem egyezne bele az biztos
,de azert csak ajanlanek egy jobb nevet

Hééé Katcia, hagyd a nappalit, vagy korrumpálj le!
Neked is Jó reggelt Tüncike!

Neked is Jó reggelt Tüncike!

Hat ez inkabb holdfeny teli ejszakan,mikor minden feher...lampas nelkül is lehet tajekozodni
De hat kinek a nap,kinek a hold

De hat kinek a nap,kinek a hold

Ma lagy,meleg napsugarak simogattak a domborzatot,de azert a bundat meg nem lehet levetni,nem egeszen

...Mindenkinek Bálint-napra...
HEJ, BÁLINTOM, BÁLINTOM! (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)

HEJ, BÁLINTOM, BÁLINTOM! (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)

oksa
Bocs, elnezest es minden egyebet....gondoltam hogy itt az ember elmondhatja amit akar, ami gondol...de tevedtem