Szerintem itt már modi sincs.....Annyi mozgás sincs itt,mint a Nagyhíd alatt
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 07. vasárnap 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 07. vasárnap 13:37

Törölt felhasználó (7767)

Hálistennek, hogy megszürkült, azt jelenti, még él!!!
Meg azért Te is hozzájárultál ehhez a "megszamarodáshoz"
Nem is kicsit!!!

Hálistennek, hogy megszürkült, azt jelenti, még él!!!
Nem is kicsit!!!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2013. 07. 07. vasárnap 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Valahol csak meg.....
Tom miattad szürkült meg
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 07. vasárnap 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 07. vasárnap 11:58

Tom miattad szürkült meg

Hol lehet megnézni azt a listát, Teeeeee???

Hol lehet megnézni azt a listát, Teeeeee???
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2013. 07. 07. vasárnap 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 07. vasárnap 10:37

Na te is lopakodhatsz a szorosban,mert a tiltólistát még mindig te vezeted
Cseresznyebál volt már ?

Cseresznyebál volt már ?

Na te is lopakodhatsz a szorosban,mert a tiltólistát még mindig te vezeted
Cseresznyebál volt már ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 04. csütörtök 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 04. csütörtök 09:34
Lehet, ha igazságod vagyon, Sanyikám!
Sokan maradtak modi-munka nélkül miattad!!! Számíts a bosszújukra: mindig nézz magad mögé is, ha elhagyatott helyen jársz!

Cseresznyebál volt már ?

Szép jóreggelt, Erdély, szépjóreggelt Magyarhon!!! Puszi mindenkinek!!!

Látáshoz lassan ókulár kell....
Azt hiszem,nem hiányoztam nagyon erröl az oldalról,nélkülem nincs szükség annyi modira

Azt hiszem,nem hiányoztam nagyon erröl az oldalról,nélkülem nincs szükség annyi modira

Látáshoz lassan ókulár kell....
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 27. csütörtök 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 27. csütörtök 18:01

Na, végre, téged is "hallani"-látni!!! SZIJJJJAAAA!!!!

szép napot magyarok.

Na, végre, téged is "hallani"-látni!!! SZIJJJJAAAA!!!!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2013. 06. 26. szerda 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 26. szerda 10:50

Nem szégyen alacsonyan a te korodban...
Köszönet az esőért,lehetnél olyan kedves,mostantól két hónap kánikulával megajándékozni füvet,fát

Köszönet az esőért,lehetnél olyan kedves,mostantól két hónap kánikulával megajándékozni füvet,fát

Nem szégyen alacsonyan a te korodban...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 26. vasárnap 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 26. vasárnap 22:39

Köszönöm magas kérdésedet, Sanyikám, de elég alacsonyan! Szántom szárnyaimmal a vizet, úgy néz ki, esőt hozok!

heló.bizony úgy van ahogy leírtad és menyit is balhéztunk értük.hisz nem adták olyan könnyen meg magukat a jányok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 16. vasárnap 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 16. vasárnap 16:46

Valaki ma megkérdezte, milyen kötődésem van Erdélyhez. Meggyőződésem, hogy itt vannak a - magamat is beleértve -, legszexibb, legformásabb, legszebb-legropogósabb székely-magyar csajok, meg a legkeményebb farkú székely-magyar legények kerek e világon!!! Ha valaki cáfolni akarja ezt, ám tegye!!!

Hát te "csak" Tündér Palkó vagy Tündér Borcsa lehetnél....Ha lehetnél!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 16. vasárnap 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 16. vasárnap 19:17

Törölt felhasználó (885898)

Hiába na.Élni tudni kell!Bárcsak lehetnék Árgyilus!
Hiába na.Élni tudni kell!Bárcsak lehetnék Árgyilus!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 16. vasárnap 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 16. vasárnap 18:39

Én láttam is: ímé!!! Megpuszilt!!! Bele nagyon!!! Én meg vissza!!! Nagyon jó helyen!

Én láttam is: ímé!!! Megpuszilt!!! Bele nagyon!!! Én meg vissza!!! Nagyon jó helyen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 16. vasárnap 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 16. vasárnap 17:38

Törölt felhasználó (885898)

Igen.Már hiszem Tündér Ilonát!
Igen.Már hiszem Tündér Ilonát!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 16. vasárnap 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 16. vasárnap 16:46

Valaki ma megkérdezte, milyen kötődésem van Erdélyhez. Meggyőződésem, hogy itt vannak a - magamat is beleértve -, legszexibb, legformásabb, legszebb-legropogósabb székely-magyar csajok, meg a legkeményebb farkú székely-magyar legények kerek e világon!!! Ha valaki cáfolni akarja ezt, ám tegye!!!

Szép nyarat, gyönyörűségeset, Erdély!!!

Körbe kellene már motorozni Székelyföldet...
Meglátogatni nagyapám szülőházát, az unokahúgomékat...
Meglátogatni nagyapám szülőházát, az unokahúgomékat...
PUSZIKA NEKTEK A HEGYEK HONÁBÓL!