Jön valaki hegedűs Gyula szex mozi ba vagy van valaki
Látjátok gyerekek, nem levelezni, képcserézgetni kell, hanem ha ismert a hely, az idő, akkor odamenni

Megyek
(Ez egy válasz Szex69 üzenetére (2024. 07. 30. kedd 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 30. kedd 16:17

Sziasztok 17:30 mi egy fiatal pár vagyúnk fiú lány csatlakozna hozzánk valaki úton vagyok a hegedűs szexmoziban ba
Nem mondta meg senki, hogy melyik rész micsoda. Nekem a kanapés rész tetszett volna igazából, de az homo részlegnek látszott, a többi meg fapados. Ezt találtam a legkényelmesebbnek.
(Ez egy válasz Attilla üzenetére (2024. 07. 30. kedd 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 30. kedd 16:02

Végül megérkezett és gumival dugható puncija isteni volt. A homo részleg láncos kis beülőjén fogadta a legényeket.

Sziasztok 17:30 mi egy fiatal pár vagyúnk fiú lány csatlakozna hozzánk valaki úton vagyok a hegedűs szexmoziban ba
Végül megérkezett és gumival dugható puncija isteni volt. A homo részleg láncos kis beülőjén fogadta a legényeket.

Hat másfél óra és nem jött
Tudja valaki merre a hölgy?
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2024. 07. 30. kedd 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!! Rendszeres, kapcsolatra keresek, AKTÍV fiatalabb pasit! Én kimondottan passzív mindent kedvelő, pasi vagyok, Helyem van! Bármikor tudok idősz szakitani egy kiadós sexre! Várom a válaszokat, csak az AKTÍVAK-tól.
Érd-Bp. és környékén! 60+ os PASSZÍV ficko vagyok..
Érd-Bp. és környékén! 60+ os PASSZÍV ficko vagyok..
Itt ülök a hetero moziban. Eddig semmi
(Ez egy válasz Vipera40 üzenetére (2024. 07. 30. kedd 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok hetero alapon érdemes lemenni ?
20 perc és érkezünk!
Egy nagyon ügyes fiú vagy, tényleg szerencsém volt hozzá és felejthetetlen orgazmusokkal!
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2024. 07. 30. kedd 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 30. kedd 13:37

Gyerekek ne variáljatok az időpontokkal, extrémribanc nem véletlenül választotta ezt a nevet, egy nagggggyon szenvedélyes teremtés, meg fogjátok ismerni (aki jár a Gloryba, DL-be, kifutóhoz, klubokba az már ismeri).
Aki kimarad lemarad, ha úgy tudjátok szervezni a dolgaitokat akkor érdemes lesz beugranotok, elhihetitek
Aki kimarad lemarad, ha úgy tudjátok szervezni a dolgaitokat akkor érdemes lesz beugranotok, elhihetitek

Hello mai nap király utcában fiatal srácot ki akar cumizni
Nyugodtan odaállhatsz a "néni" mellé és elgondolkodhatsz rajta, hogy miért őt választják a férfiak és nem téged! Simán elbuksz a megmérettetésben! Inkább csendben maradnék a helyedben a beszólogatás helyett!
(Ez egy válasz Bppár88 üzenetére (2024. 07. 30. kedd 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyerekek ne variáljatok az időpontokkal, extrémribanc nem véletlenül választotta ezt a nevet, egy nagggggyon szenvedélyes teremtés, meg fogjátok ismerni (aki jár a Gloryba, DL-be, kifutóhoz, klubokba az már ismeri).

Ínye, de elmennék már én is egyszer kipróbálni.
Nem voltam még, itt olvasgatni a kommenteket meg olyan mint a lekváros üveget kivülről nyalogatni.
Holnap 4 körül ott leszek
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2024. 07. 30. kedd 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem voltam még, itt olvasgatni a kommenteket meg olyan mint a lekváros üveget kivülről nyalogatni.
Holnap 4 körül ott leszek

Korabban nem jo?
fel haromra mar a kazinczy utcaban kell lennem
1?
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2024. 07. 30. kedd 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagy valószínűséggel én lemennék, alád is..
Este pedig GloryCafé a terv

Este pedig GloryCafé a terv

Szerdán délután 4-5 felé,, szívesen beléd èlveznèk... biztos szép lány vagy....