május 2-án délután 1 körül a Hegedűsben ...vagy melyikbe érdemes menni? Biszex vagyok
Ma este Hegedus?
Üdv mindenkinek, ma délután szívesen venném ha valaki kezelésbe venné a farkam szopatni szeretnék, de benne vagyok másban is.
Szopatnék ma, hol vannak többen?
Ma dél körül aktív a Hegedűsben?
Sziasztok. Hány órakor mentek? Szívesen csatlakoznék hozzátok akár csak kukkolóként is.
(Ez egy válasz Spater üzenetére (2024. 04. 25. csütörtök 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 25. csütörtök 07:12

Sziasztok ! Most szombaton Glory cafeba megyünk ,40 + os pár vagyunk .Kabinozni fogunk a hölgy szereti a spermát kapni mindenhová is...Akár másik párral közösen is kabinozunk .
Bocs, de ha tudod valakinél az időt és a helyet, akkor miért nem mész oda? :o
Ha lemegy egy pár, szóló hölgy moziba, Gloryba, klubba stb. ahol azonnal face to face talál pasikat akkor miért akarna +köröket futkorászni hogy találkozzon egy ismeretlennel?
Szerintem neked is egyszerűbb simán odamenni, mint külön egyeztetgetni a mikorhol-t. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 25. csütörtök 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 25. csütörtök 17:37
Ha lemegy egy pár, szóló hölgy moziba, Gloryba, klubba stb. ahol azonnal face to face talál pasikat akkor miért akarna +köröket futkorászni hogy találkozzon egy ismeretlennel?
Szerintem neked is egyszerűbb simán odamenni, mint külön egyeztetgetni a mikorhol-t. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 25. csütörtök 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4741905)

Szia! Ugyan erre klubon kívül van lehetőség?
Szia! Ugyan erre klubon kívül van lehetőség?
(Ez egy válasz Spater üzenetére (2024. 04. 25. csütörtök 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 25. csütörtök 07:12

Sziasztok ! Most szombaton Glory cafeba megyünk ,40 + os pár vagyunk .Kabinozni fogunk a hölgy szereti a spermát kapni mindenhová is...Akár másik párral közösen is kabinozunk .
Szopatnék most valamelyik moziban, áplotat, 40 éves korig...valaki?
Sziasztok. Hegedűsbe van valaki?
Ma, délelőtt a hegedűsben kit szophatok le?
Több ilyen is volt.
(Ez egy válasz erotic-hunter üzenetére (2024. 04. 21. vasárnap 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 21. vasárnap 21:08

Sziasztok! Tegnapi párost keresem GLORY CAFFE-bol egy szőke csinos hölgy volt a hölgytag

Sziasztok! Tegnapi párost keresem GLORY CAFFE-bol egy szőke csinos hölgy volt a hölgytag

Ma este vki 10 fele hegedűs szexmozi?
Ma este 10-11 körül hegedüsben valaki? Szopnék, szopatnék.
Holnap (szombaton) szopatnék harisnyást harisnyában, bodyban. Király vagy Hegedűs. Melyikben vannak többen?
Sziasztok,
Holnap valaki szexmozi?
Holnap valaki szexmozi?
Ma 13:30-tól király utca moziból nyíló kabinjában pucsítok. Gyertek üríteni szó nélkül