Hétfőn szopnék -szopatnék pesten wave
Nem. Most hívtam a Gloryt, 6 pár van lent, pasi meg alig. Menj oda ma ha dugni akarsz! Én majd hétvégén leszek csak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 02. szombat 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 02. szombat 16:41

Törölt felhasználó (1138642)

Dobba is jársz Timike?
Köszi Timi
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 02. szombat 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 02. szombat 19:15

Törölt felhasználó (1217132)

Nem. Most hívtam a Gloryt, 6 pár van lent, pasi meg alig. Menj oda ma ha dugni akarsz! Én majd hétvégén leszek csak!

valaki a Gloryba most?
Gyuri barátom most indul egy 40-es csinos hölggyel a Gloryba, akit érdekel indulhat, fél óra múlva érkeznek!
Sziasztok! Megy ma hölgy vagy pár a gloryba? Lenéznék délután ha lesz valaki ott.
Ha megy pár ma a gloryba, én is lenéznék, föleg ha pasit szeretnének pluszba.
Érdeklődnék, hogy ma ki/kik terveznek innen menni valamelyik moziba, és ha igen, hova?

Pénteken a dob utcai moziba párhoz hölgyhöz csatlakoznék.15-16 óra körül.
Sziasztok! Szombat délután ellátogatnék a gloryba délután 3 körül. Lenne kedve valakinek elkísérni? Saját korosztályban gondolkodom
valaki elkisérne sexmoziba hölgyek párok ??
Fiatal pár vagyunk, megyünk ma a Glory Cafeba. Társkeresőbe van képünk is. Van itt olyan pár vagy lány aki csatlakozna hozzánk?
Valaki ma esetleg napközben eljönne velem?? Irj uzenetett ha igen
!
Unatkozom itthon, elindulok a Gloryba, fél 9-re leérek! Csak pasik!

sziasztok nincs most itt egy lany v. pár akinek lenne kedve most találkozni Bp. és környékén?
Hölgyekkel vagy párokkal találkoznék!
Sziaszok.
Kedden hova lenne érdemes elnézni? Dob u. vagy Glory?
Hölgyekkel valamint párokkal ismerkednék.(hetero)
Kedden hova lenne érdemes elnézni? Dob u. vagy Glory?
Hölgyekkel valamint párokkal ismerkednék.(hetero)
40/166/67, nagymellű barátnőmmel kedden ellátogatunk a Dob utcába. Remélem lesz kellő felhozatal. Részleteket privát levélben.
Sziasztok!
Szerda délután esetleg valaki Glory Cafe, lányok, párok?
Szerda délután esetleg valaki Glory Cafe, lányok, párok?