Igen gyere 12órakor ott leszek
(Ez egy válasz bergerolah üzenetére (2024. 03. 29. péntek 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
En megyek szopatnek meg meg sosem voltam
(Ez egy válasz Szex69 üzenetére (2024. 03. 29. péntek 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 29. péntek 18:27

Holnap hegedűs Gyula szex mozi ba szopás szoptatás dugás 180cm 80kg uni vagyok jön valaki
Holnap hegedűs Gyula szex mozi ba szopás szoptatás dugás 180cm 80kg uni vagyok jön valaki
Tuttifrutti film forgatása és egyéb, de a weboldalukon bővebb információt találtok, csak nem tudom, hogy ide ki lehet e írni, a lényeg, hogy glorycafe és a magyar weblapok jelzése utána
(Ez egy válasz bergerolah üzenetére (2024. 03. 29. péntek 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Mint mindig, kellemes!
(Ez egy válasz bergerolah üzenetére (2024. 03. 29. péntek 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma milyen party van a glorycafeban
Sziasztok!
Vannak gloryhole kabinok, zárhatóak, van két mozi részleg egy hetero és egy meleg és kabinok, meg remélhetőleg a vágyaitok, melyek teljesülnek. A glorycafe hasonló hely a Baross u.-ban, csak sokkal nagyobb, 3 szintes,sokkal több kabinok, több glory, zárható helységek, pár is több szokott itt lenni, Péntek, Szombat este jó kis partyk vannak. (Ez egy válasz bergerolah üzenetére (2024. 03. 29. péntek 06:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Vannak gloryhole kabinok, zárhatóak, van két mozi részleg egy hetero és egy meleg és kabinok, meg remélhetőleg a vágyaitok, melyek teljesülnek. A glorycafe hasonló hely a Baross u.-ban, csak sokkal nagyobb, 3 szintes,sokkal több kabinok, több glory, zárható helységek, pár is több szokott itt lenni, Péntek, Szombat este jó kis partyk vannak. (Ez egy válasz bergerolah üzenetére (2024. 03. 29. péntek 06:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Szexmozi mi lenne? Este 22 kor. értek oda. Semmi különös nem volt. ( feleslegesen mentem fizettem be a mozi beugrót) 1.700 Ft.
1 vén ember szaladgált gondolom korlátlan nyugdíjas bérlete van.
Plusz 2 pasi volt még. Majd jött egy páros vettek egy segédeszközt.
A masik paros megvette a segédeszközt de ők el is mentek.És moziba be mentek hátra az idősebb pár.
Nem tudtam kivárni a fejleményeket és eljöttem. 1 órát voltam ott. (Ez egy válasz bergerolah üzenetére (2024. 03. 29. péntek 06:40), amit ide kattintva olvashatsz)
1 vén ember szaladgált gondolom korlátlan nyugdíjas bérlete van.
Plusz 2 pasi volt még. Majd jött egy páros vettek egy segédeszközt.
A masik paros megvette a segédeszközt de ők el is mentek.És moziba be mentek hátra az idősebb pár.
Nem tudtam kivárni a fejleményeket és eljöttem. 1 órát voltam ott. (Ez egy válasz bergerolah üzenetére (2024. 03. 29. péntek 06:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Ahogy lent is írják egy szexmozi
Hogy mit csináltok rajtatok múlik! Ha akartok csak nézelődtök, vagy csak egymással foglalkoztok, vagy bevesztek 1-2 ott lévő pasit.
(Ez egy válasz bergerolah üzenetére (2024. 03. 29. péntek 06:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Szexmozi! Ahol lehet azt is csinálni amit a videotokon!
(Ez egy válasz bergerolah üzenetére (2024. 03. 29. péntek 06:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok holnap Budapest hegedűs Gyula szex mozi ba 180cm 80kg uni szopás dugás kölcsön érdekel valakit írjon
Mi az a hegedus mi van ott?
(Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (2024. 03. 28. csütörtök 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
22:00 ma valaki Hegedűs Gyulaiba??
Este megy valaki a Hegedűsbe?
Mostanában vki a hegedusben? Ferfias max 45 ig
Szopnalak
(Ez egy válasz hesszmaister üzenetére (2024. 03. 16. szombat 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 16. szombat 18:46

Sziasztok.hmmmm,azt az egy képet el nézve, kinek ne lenne kedve egy ilyen puncit lucskosra szana-szèt...ha meg hozzá vesszük amit adatlapon van.szerintem tutti nem kell aggódni hogy szárazon maradsz .
Sziasztok.
Holnap de 10 óra körül Hegedüsbe aktív uni pasi aki esetleg dugna is?
Holnap de 10 óra körül Hegedüsbe aktív uni pasi aki esetleg dugna is?
Sziasztok!! Olyan pasikat keresek, akik szeretnek, keményen szopatni, szereti ha nyalják, nyeletik velem, és megkúrnak!! Helyem van!! Bp-Pest megye, jöhet számítába... Bármikor szabad vad vagyok..... Írjatok üzit...
Ma valaki, kora délután a Király utcai moziban?
Ma valaki, kora délután a Király utcai moziban?