Ha odaírod a nemedet is, meg kb. mint keresel akkor jobban látják hogy ugyanazt keresitek-e...
(Ez egy válasz Szex69 üzenetére (2024. 07. 19. péntek 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Mozi valaki?
Sziasztok holnap hegedűs mozi ba szex kitt érdekel
Most vannak a Hegedűsbe ?
Lehet 4 től 5 ige benézek a hegedűsbe.

Sziasztok ma délelőtt a Királyba érdemes elmenni? Nem voltam még ott és jól esne 1-2 infó.
Hegedűs ma délelőtt 11 körül?
Privi ment.
(Ez egy válasz Kempinges üzenetére (2024. 07. 17. szerda 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Most is lentvagy? Melyik részen?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 17. szerda 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 17. szerda 21:18
Törölt felhasználó (1101502)

Hegedűsben vagyok travi ribanckent, fel 1 ig. Van aki jön megszoptatni vagy megbaszni? Ingyenes. Írj itt előtte. Macisok, ducis kövérek előnyben. Smár,tapi is mehet ha szereted, mintha nő lennék. Írj és várlak! Ingyenes.
Hegedűsben vagyok travi ribanckent, fel 1 ig. Van aki jön megszoptatni vagy megbaszni? Ingyenes. Írj itt előtte. Macisok, ducis kövérek előnyben. Smár,tapi is mehet ha szereted, mintha nő lennék. Írj és várlak! Ingyenes.
Hegedűsben kemény faszú pasi ma este?
Szia én is ott voltam koszonom a kellemes estet
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2024. 07. 16. kedd 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Glorycafe ba ma igényes fiatal srácot vagy párt várunk este
Hahó ma délután valakinek van kedve elkísérni a hegedűsbe? és ott kiveri nekem vagy leszopik valaki? amúgy van bent klima vagy valami?
Mikor mesz legkozelebb?
(Ez egy válasz Zsuzska0905 üzenetére (2024. 07. 16. kedd 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 16. kedd 16:36

Köszönöm szépen fiúk!
Isteni volt!
Sajnos nem ismerek meg mindenkit!
Írjon rám kérem aki ma ott volt és még nem beszéltünk azóta!
Köszönöm szépen!
Isteni volt!
Köszönöm szépen!
Zsír! Este 9-re érkezünk!
(Ez egy válasz tanakam üzenetére (2024. 07. 16. kedd 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Glory Cafe
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2024. 07. 16. kedd 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm szépen fiúk!
Isteni volt!
Köszönöm szépen!
Isteni volt!
Köszönöm szépen!
Szia!
Milyen korosztály a hölgy? Testalkata?
Köszi! (Ez egy válasz LázárBob üzenetére (2024. 07. 16. kedd 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Milyen korosztály a hölgy? Testalkata?

Köszi! (Ez egy válasz LázárBob üzenetére (2024. 07. 16. kedd 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgyek, ma du. vagy este Glory...?