Szexmozi, Glory helyek (össze futunk?)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Te is oda jársz? Te hova jársz? Mikor? s nem futunk össze?

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 153 154 155 156 157 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#8482   2023. 12. 04. hétfő 12:54
sexfocus sexfocus
Tyű akkor jelentősen fokoztátok a hangulatot, egészségetekre! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 04. hétfő 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4714312) VIP
2023. 12. 04. hétfő 08:30
Ez a nagyon nagy igazság!!!! Tegnap este 20 óra körül mi a Hegedűsbe benéztünk, a középső kabinban szexeltünk.
#8481   2023. 12. 04. hétfő 08:30
X Törölt felhasználó (4714312) VIP
Ez a nagyon nagy igazság!!!! Tegnap este 20 óra körül mi a Hegedűsbe benéztünk, a középső kabinban szexeltünk.
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 12. 03. vasárnap 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 03. vasárnap 20:00
Hegedűs vs. Glory témakörhöz.
Ahogy lent is írják jellegében más a hely. A Glory egy szexmozi/pub/swinger sajátos elegye, ahol igen sűrűn történnek kellemes mókák smile Hasznos ha valaki nem csak birkaként megy előre hanem értelmesen kommunikálni is tud. Nagyobb hely, többen vannak. Minden nap van valami "esemény", (de ahogy párokból, úgy értelemszerűen pasiból is több van). A főoldalon meghirdetett esemény mindig megtartásra kerül, de minden este szoktak lenni ezen túlmenően is párok (változó mikor mennyi).
Hegedűs - lehet úgymond célirányosabb a történet, de kevesebben vannak. Van hogy egy nap 2-3 pár megfordul, máskor 3-4 napig egy sem. Ettől még ott is ki tudnak kellemes szituk alakulni (csak éppen ritkábban).
Más jelleg, más hangulat, kb. mintha a gyrost akarnád összehasonlítani a hamburgerrel. Mindkettő finom, de mindkettő más.
S mindkét helyre hatványozottan igaz. Az hogy megjelenik pár még nem jelenti automatikusan hogy nyitni akarnak mások felé, vagy éppen az ott jelenlévő x szimpatikus lesz nekik. Te is válogatsz nem? A pároknak is megvan hozzá a joguk. Hasznos ha valaki NORMÁLISAN viselkedik és tud kommunikálni is. Senki ne várja azt - egy swingerben sem - hogy lemegy és máris füttyentésre szájába repül a sült galamb (p.nci). Ha valaki ezen a szinten gondolkozik akkor a nemjólányok oldalt látogassa inkább glory, szexmozi, swinger helyett.
#8480   2023. 12. 03. vasárnap 20:51
Ricsio Ricsio
Hegedűsbe jonne ma valaki?
22 korul lemegyek
#8479   2023. 12. 03. vasárnap 20:00
sexfocus sexfocus
Hegedűs vs. Glory témakörhöz.
Ahogy lent is írják jellegében más a hely. A Glory egy szexmozi/pub/swinger sajátos elegye, ahol igen sűrűn történnek kellemes mókák smile Hasznos ha valaki nem csak birkaként megy előre hanem értelmesen kommunikálni is tud. Nagyobb hely, többen vannak. Minden nap van valami "esemény", (de ahogy párokból, úgy értelemszerűen pasiból is több van). A főoldalon meghirdetett esemény mindig megtartásra kerül, de minden este szoktak lenni ezen túlmenően is párok (változó mikor mennyi).
Hegedűs - lehet úgymond célirányosabb a történet, de kevesebben vannak. Van hogy egy nap 2-3 pár megfordul, máskor 3-4 napig egy sem. Ettől még ott is ki tudnak kellemes szituk alakulni (csak éppen ritkábban).
Más jelleg, más hangulat, kb. mintha a gyrost akarnád összehasonlítani a hamburgerrel. Mindkettő finom, de mindkettő más.
S mindkét helyre hatványozottan igaz. Az hogy megjelenik pár még nem jelenti automatikusan hogy nyitni akarnak mások felé, vagy éppen az ott jelenlévő x szimpatikus lesz nekik. Te is válogatsz nem? A pároknak is megvan hozzá a joguk. Hasznos ha valaki NORMÁLISAN viselkedik és tud kommunikálni is. Senki ne várja azt - egy swingerben sem - hogy lemegy és máris füttyentésre szájába repül a sült galamb (p.nci). Ha valaki ezen a szinten gondolkozik akkor a nemjólányok oldalt látogassa inkább glory, szexmozi, swinger helyett.
#8478   2023. 12. 03. vasárnap 19:31
maresz84 maresz84
Senki nem irta hogy horror

Tegnap is amugy par kabinba ment

Kopogtak nekik alulrol felulrol vakuval vilagitottak
Troger megjegyzések

Ha mar kifizettem a 3000et csak szopatok lookaround

Nyilvan ez nem a hely hibájára irhato
(Ez egy válasz élvezhetlek üzenetére (2023. 12. 03. vasárnap 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 03. vasárnap 18:53
Ki sem kellene írni semmit az üzenőfalukra. Melyik swingerben írják ki hogy ki érkezik meg? Arról meg pláne nem tehetnek, ha az ott lévő pasik nem kommunikálnak és ezért nem maradnak tovább. A belépő meg nem egy horror.
#8477   2023. 12. 03. vasárnap 19:28
maresz84 maresz84
Itt az a mokás része
Bejön egy pár pl kulfoldi leulnek…

Üzenőfal:
Most jött egy beválalos pár vigyor5

Majd 15p mulva távoznak

Mitől beválalos
(Ez egy válasz élvezhetlek üzenetére (2023. 12. 03. vasárnap 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 03. vasárnap 18:53
Ki sem kellene írni semmit az üzenőfalukra. Melyik swingerben írják ki hogy ki érkezik meg? Arról meg pláne nem tehetnek, ha az ott lévő pasik nem kommunikálnak és ezért nem maradnak tovább. A belépő meg nem egy horror.
#8476   2023. 12. 03. vasárnap 18:53
élvezhetlek élvezhetlek
(Ez egy válasz maresz84 üzenetére (2023. 12. 03. vasárnap 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 03. vasárnap 17:12
Járok le ismerem …de
Saját üzenöfaluk aki arra alapoz az megtévesztő….

Sok sok esetben bejonnek es kimennek…..
Ha van vmi es nem fizetett fellépők akkor egy csorda ferfi megy
#8475   2023. 12. 03. vasárnap 18:43
maresz84 maresz84
Mostanában egyre tobb
Es nem
Mindeki irja ki
(Ez egy válasz Arbiter_Drop üzenetére (2023. 12. 03. vasárnap 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 03. vasárnap 17:24
mármint a hegedűsbe?Ahegedűsbe a pár/nő olyan ritkamint a fehérholló gyakorlatilag akkor van pár vagy nő a hegedűsben amikor előtte kiírják-és meg is érkeznek
#8474   2023. 12. 03. vasárnap 17:40
swinger444 swinger444
Sziasztok! És a GloryCaféban szoktak párok lenni?
#8473   2023. 12. 03. vasárnap 17:24
Arbiter_Drop Arbiter_Drop
mármint a hegedűsbe?Ahegedűsbe a pár/nő olyan ritkamint a fehérholló gyakorlatilag akkor van pár vagy nő a hegedűsben amikor előtte kiírják-és meg is érkeznek
(Ez egy válasz maresz84 üzenetére (2023. 12. 03. vasárnap 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 03. vasárnap 17:13
Egyre tobb párral futok ott ossze akik nem irják ki
#8472   2023. 12. 03. vasárnap 17:13
maresz84 maresz84
Egyre tobb párral futok ott ossze akik nem irják ki
(Ez egy válasz határozott40 üzenetére (2023. 12. 03. vasárnap 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 03. vasárnap 07:37
Azt azért hozzáfűzném, hogy a két szituáció egészen más!

A Hegedűsben hetente, de lehet hogy havonta egyszer esik be ilyen csinos pár és célirányosak voltak, akciózni jöttek, nem beszélgetni.

Glory Café másabb, ott a párok beszélgetni is szeretnek és iszogatni. Ha nem mész oda kommunikálni velük, akkor nem biztos hogy lesz valami. Ha meghívod őket egy italra (nem vészesek az árak!), akkor sokjal jobb esélyekjel indulsz, hogy esetlegesen téged is beinvitáljanak a kabinba.

Szóval az egyik helyen nem kell a duma, a másikon viszont igen. smile Le kell beszélni a bugyit vagy tátott szájjal kell hogy hallgassak téged! smile
#8471   2023. 12. 03. vasárnap 17:12
maresz84 maresz84
Járok le ismerem …de
Saját üzenöfaluk aki arra alapoz az megtévesztő….

Sok sok esetben bejonnek es kimennek…..
Ha van vmi es nem fizetett fellépők akkor egy csorda ferfi megy
(Ez egy válasz határozott40 üzenetére (2023. 12. 03. vasárnap 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 03. vasárnap 07:37

A Hegedűsben hetente, de lehet hogy havonta egyszer esik be ilyen csinos pár és célirányosak voltak, akciózni jöttek, nem beszélgetni.

Glory Café másabb, ott a párok beszélgetni is szeretnek és iszogatni. Ha nem mész oda kommunikálni velük, akkor nem biztos hogy lesz valami. Ha meghívod őket egy italra (nem vészesek az árak!), akkor sokjal jobb esélyekjel indulsz, hogy esetlegesen téged is beinvitáljanak a kabinba.

Szóval az egyik helyen nem kell a duma, a másikon viszont igen. smile Le kell beszélni a bugyit vagy tátott szájjal kell hogy hallgassak téged! smile
#8470   2023. 12. 03. vasárnap 15:16
mark.kovacs mark.kovacs
Ma tervez valaki menni a GloryCaféba?
#8469   2023. 12. 03. vasárnap 12:19
X Törölt felhasználó (4725861)
smile
(Ez egy válasz maresz84 üzenetére (2023. 12. 02. szombat 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 02. szombat 23:48
Kis beszámoló
Hegedűs és Glory Cafe

Ma pontban 3kor megjött a pár aki itt irta
Meseszép szexi csaj és igen belehettt szállni a jelene lévők mind kulturaltak vártak tudtak viselkedni!
Kb 1orat voltak lent de szuper volt

Glory

19:00-23:00
7pár abból 5 haza ment miután ittak
1 pár bezarkozva akciózott
1pár az üveges szobába

Erre a mokára volt kb 30-32 pasi aki mentek parok után mint a hiéna kopogtam a kabinba stb…..

Hát a mérleg erősen a Hegedűs fele billent crazya
#8468   2023. 12. 03. vasárnap 12:17
Köszi a visszajelzést! Szerintem fontosak ezek a beszámolók, mert sok előítélet van azzal a hellyel kapcsolatban. Pedig szerintem tök jó dolog, és jó lenne, ha ezt minél többen tudnák és élveznék is.
(Ez egy válasz maresz84 üzenetére (2023. 12. 02. szombat 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Kis beszámoló
Hegedűs és Glory Cafe

Meseszép szexi csaj és igen belehettt szállni a jelene lévők mind kulturaltak vártak tudtak viselkedni!

Glory

1pár az üveges szobába

Erre a mokára volt kb 30-32 pasi aki mentek parok után mint a hiéna kopogtam a kabinba stb…..

#8467   2023. 12. 03. vasárnap 12:14
Nekem is sok jó élményem kötődik a Hegedűshöz. Egyszer a homo teremben volt egy nagyon szexi heteró pár... Akcióztak legelől, homo vagy bi pasik meg körülállták és mindenki verte a faszát. Voltam olyan szerencsés (és bátor), hogy engem bevettek a buliba (mármint a pár), de csak orálozás ment - illetve állva kúrtak, én meg alulról elkezdtem őket nyalni, még a pasit is, aki érezhetően élvezte a dolgot. Neki ezután kifejezetten rátértem a seggére, és ahogy kúrta a csaját, én nyaltam a seggét. Kérdeztem, mást is enged-e, de mondta, hogy nem, mert heteró, és csak azért jöttek ebbe a terembe, mert itt van pult, ahová le tudtak pakolni. A lány nagyon élvezte a dolgot. És a körben álló pasik is élvezkedtek egymás után (nekik is besegítettem szájjal...) Miután a heteró srác egy hatamasat élvezett a párja szájába, felöltöztek, és elmentek. A WC-nél még összetalálkoztam a fiúval, de kicsit úgy tűnt, mintha zavarban lenne (kanosság elmúltával lehet, már em volt annyira izgató látni engem, aki pár perccel korábban még a heréjét szoptam. és a seggét kinyaltam...) Csak egymásra mosolyogtunk, és elmentünk egymás mellett. A lány viszont szivályesen megköszönte nekem, hogy interaktívvá tettem az ottlétüket. Mindezt azért is írtam le részletesebben, hátha magára ismer ez a szexi pár. Szívesen találkoznék még velük.
#8466   2023. 12. 03. vasárnap 07:39
határozott40 határozott40
Köszönjük szépen a kellemes délutáni matinét!
Nagyon csinos a hölgy és nagyon kellemes!
Remélem hogy még összefutunk valahol az erotika világában!
(Ez egy válasz Horze üzenetére (2023. 12. 01. péntek 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 01. péntek 21:31
Köszönjük a lehetőséget, de nem smile
#8465   2023. 12. 03. vasárnap 07:37
határozott40 határozott40

Kis beszámoló
Hegedűs és Glory Cafe

Glory

1pár az üveges szobába

#8464   2023. 12. 02. szombat 23:48
maresz84 maresz84
Kis beszámoló
Hegedűs és Glory Cafe

Glory

1pár az üveges szobába

#8463   2023. 12. 02. szombat 18:23
Arbiter_Drop Arbiter_Drop
Hello hànyfele jöttök ma a Hegedűsbe?
(Ez egy válasz Kriszta0702 üzenetére (2023. 12. 02. szombat 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 02. szombat 14:49
Oda készülünk ma mi is .....

... 153 154 155 156 157 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2013. 11. 09. szombat
Üzenetek: 11562db
Utolsó üzenet: tegnap 14:28

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!