Sziasztok. Úgy néz ki holnap leugrunk a dob utcába.....

Sziasztok. XBOX360 120GB Szívesen odaadnám Lányoknak ,anyukának , fiatalabb nagymamának. Érd és környéke. Üzeneteket privátba.
Sziasztok....Semmi közöm hozzá, de a glory cafe sokkal nagyob élmény lenne....
(Ez egy válasz extrapár üzenetére (2017. 03. 07. kedd 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Hany korul mentek?
(Ez egy válasz extrapár üzenetére (2017. 03. 07. kedd 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Hány órakor lesztek lenn??
Ma valaki szexmozi este?
Este Glory cafe...

Ma mennek párok, hölgyek az új Glory-ba?
Sziasztok! Párok lesznek?
Üdv E&S (Ez egy válasz magic28 üzenetére (2017. 03. 10. péntek 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv E&S (Ez egy válasz magic28 üzenetére (2017. 03. 10. péntek 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Tegnap este fél9-fél10 között,jó volt a mozi a Dob utcában! Átmentünk a Gloryba és 1/2-12ig adtunk az erotikának!(akik láttak minket tudják miről van szó) Nagyon jól éreztük magunkat!
Voltak...
(Ez egy válasz emese43 üzenetére (2017. 03. 10. péntek 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Igényes, jóképűnek mondott 30 éves férfiként kedves, ápolt párt kényeztetnék orálisan
Sziasztok.40 éves Budapesti ápolt pasi vagyok,vastag farokkal.Szivesen lenézték valamelyik szex moziba egy hölgy vagy pár kíséretében.Irjatok üzit.Köszi
Sziasztok!
Ma este csini pár lesz e az új Gloryban?
Ma este csini pár lesz e az új Gloryban?

Valaki dob utca ma ?
Sziasztok!
Pár, esetleg hölgy aki szívesen ismerkedne holnap a Gloryban? Helyesnek mondott, mackós alkatú srác vagyok.
Pár, esetleg hölgy aki szívesen ismerkedne holnap a Gloryban? Helyesnek mondott, mackós alkatú srác vagyok.
Sziasztok! Szombat este meg látogatuk az új Gloryt , jó hely és jól is éreztük magunkat sok pár volt lent.
Sziasztok! A múltkor betévedtem a hegedűs gyula utcai szex shopba és nagyon jó érzés volt ott lenni, de végül csak egy pár óvszert mertem venni. Aki járt már ott tudna mesélni, hogy működik, illetve, hogy milyen? Minden infó érdekel mindenről, akár privátban.
Sziasztok! Gyulán és a környékén van szexmozi? Infót tudvalaki adni privátban!
Ma este 19 órától ápolt pasikat várok a Gloryban egy kis Gang-Bang-re...