Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Szeretném kipróbálni a Király utcában a szex mozit és a Glory fülkéket. Privátba legyetek szívesek elküldeni a tapasztalatokat szabályokat és hogy mikor érdemes lemenni. És hogy járnak e le nők.
Személy szerint én úgy képzelem hogy bemegyek a fülkébe és át lóháton amit kell és a túloldalon kielégitenek. De gondolom ez nem pont így működik. Nagyon szeretném kipróbálni de nem szeretnék csalódni.
Előre is köszönöm. Privátba írj.
A segítségeteket szeretném kérni.
Szeretném kipróbálni a Király utcában a szex mozit és a Glory fülkéket. Privátba legyetek szívesek elküldeni a tapasztalatokat szabályokat és hogy mikor érdemes lemenni. És hogy járnak e le nők.
Személy szerint én úgy képzelem hogy bemegyek a fülkébe és át lóháton amit kell és a túloldalon kielégitenek. De gondolom ez nem pont így működik. Nagyon szeretném kipróbálni de nem szeretnék csalódni.
Előre is köszönöm. Privátba írj.
Sziasztok! Roxana vagyok,szexi szőke travi cica..Most pénteken november 17én délelőtt 11 körül Hegedűs Gyula utcai szexshopba megyek a pasimmal,egyik gloryhole kabinban leszünk.. igazán kurvásan magassarkúban,combfix,szoknya,leopárd mintás felsőben és egy nagy fehér szőrme bundában leszek.. szívesen cumiznék néhány faszt miközben őt is közben cumiznám és tuti meg is fog baszni..kb félórát leszünk ott szóval nem sok időt,ne habozz max a számba!
8-kor Glory
A Gloryban, nyitaskor is van mozgas? En akkor ernek ra kicsit,- es nemeznek hatha talalok valami erdekeset.
Valaki mostanaba hegedusbe ?

Aki nem jár rendszeresen a Gloryba, az nem tudhatja hogy milyen nők vannak ott.
Tény, hogy nincs mindig modell típusú lány, de eléggé gyakran lehet olyannal (is) találkozni. És ha nem vagy mulya, akkor jól is tudod érezni magad velük.
És igaza van Lucifernek, köszönet és hála ezeknek a nőknek, amiért kényeztetnek minket és hagyják hogy kényeztessük őket! (Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 11. 13. hétfő 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 13. hétfő 12:58

És igaza van Lucifernek, köszönet és hála ezeknek a nőknek, amiért kényeztetnek minket és hagyják hogy kényeztessük őket! (Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 11. 13. hétfő 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Voltam már ott olyan bombázó nővel hogy húúúúúúúúúúúúú. Ha neked nem tetszik valaki akkor nem kötelező vele lenned. Ettől még járnak olyan csinos lányok, párok is hogy kb. minden buliban utánuk fordulnának.
Valaki jön most a Hegedűsbe? Légy ápolt és 50 év alatt.
Voltam már ott olyan bombázó nővel hogy húúúúúúúúúúúúú. Ha neked nem tetszik valaki akkor nem kötelező vele lenned. Ettől még járnak olyan csinos lányok, párok is hogy kb. minden buliban utánuk fordulnának.
(Ez egy válasz DjiLife üzenetére (2023. 11. 13. hétfő 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon csinos hölgyek is járnak oda,adjuk meg mindenkinek a tiszteletet!!!!
Köszönettel tartozunk nekik,mi férfiak,hogy lejárnak oda és feldobják esténket!
(Ez egy válasz DjiLife üzenetére (2023. 11. 13. hétfő 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönettel tartozunk nekik,mi férfiak,hogy lejárnak oda és feldobják esténket!

Valaki most? Légy ápolt és 50 év alatt
Mondjuk a legtobbet nem neveznem nőnek... de izlesek es pofonok
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 11. 13. hétfő 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 13. hétfő 11:57

Igen tudom, a Glory nagyon jó hely
ott mindig van pár, s szóló nő is.

Igen tudom, a Glory nagyon jó hely
ott mindig van pár, s szóló nő is.
(Ez egy válasz Arbiter_Drop üzenetére (2023. 11. 12. vasárnap 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 12. vasárnap 21:21

gloryban telt ház van sokszor nemhogy1-1 pár van hanem sok illetve szóló lány-nő is
megy valaki a Hegedüsbe?
Passzívként keresek partnert, napközben, mozizáshoz.

Sziasztok, ha van helye valakinek szerda este mozizás velünk.
gloryban telt ház van sokszor nemhogy1-1 pár van hanem sok illetve szóló lány-nő is
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 11. 12. vasárnap 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 12. vasárnap 20:17

Lemész, befizeted a belépőt és ha van "match" a helyszínen akkor történik ez-az. Többségében melegek, biszex pasik látogatják, de néha akad 1-1 pár is, illetve szoktak lenni heteró pasik is.
Lemész, befizeted a belépőt és ha van "match" a helyszínen akkor történik ez-az. Többségében melegek, biszex pasik látogatják, de néha akad 1-1 pár is, illetve szoktak lenni heteró pasik is.
(Ez egy válasz asdiob üzenetére (2023. 11. 12. vasárnap 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 12. vasárnap 07:20

Sziasztok,
Valaki leírná nekem, hogy a szexmozi pontosan hogyan is működik? Mire lehet számítani? Mire érdemes számítani?
Jellemzően milyen korosztály, milyen összetételben jár oda?
Köszönöm előre is
Valaki leírná nekem, hogy a szexmozi pontosan hogyan is működik? Mire lehet számítani? Mire érdemes számítani?
Köszönöm előre is
Sziasztok,
Köszönöm előre is
Köszönöm előre is
Időnként, de kiszámíthatatlan, van amikor egy nap megfordul több is, máskor két napig egy sem.
(Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2023. 11. 11. szombat 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok a Hegedűsbe vannak párok?