Hozd a Gloryba
(Ez egy válasz bugo71 üzenetére (2023. 03. 05. vasárnap 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.. Ma viszek egy dugható nőt a hegedüsbe
Szia,ismét jóléreztük magunkat.
Mi ott leszünk
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 04. szombat 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 04. szombat 14:33
Törölt felhasználó (4680597)

Ma valamelyik moziban lesznek párok????
Gloryban ma este baráti kör swinger este, biztos lesz sok pár!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 04. szombat 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 04. szombat 14:37
Törölt felhasználó (4680597)

Vagy esetleg kimegy a Gloryban?
Vagy esetleg kimegy a Gloryban?
Ma valamelyik moziban lesznek párok????
Sziasztok!Holnap megyünk a Gloryba ismerkednénk fiatal ,nagyfarkú,igényes,vékony vagy átlagos alkatú sráccal.
Helló ! 03.04 szombaton HÖLGYET keresek aki jönne Hegedűs utcai moziba
Most délután jön normális srác a Királyba??
Privátba írj
Privátba írj
12 óra után jönne nő vagy pár a Hegedűs utcai moziba? Állom a belépőtöket.

Glory Caféba mostanság (esetleg ma este) megy valaki? Gondolok hetero nőkre, hetero párokra?
Sziasztok ma delelott leneznek valamelyik szexmoziba. Hova erdemes menni? Regen voltam mar pesten.Esetleg csatlakozhatni is lehet akar tobben is !
Bocs. Pénteket akartam írni!
03.03.!!
03.03.!!
Holnap délután (03.04.)tervezek lemenni a Király u.moziba. lenne normális srác,aki szintén jönne?
16-18ig tervezek lent lenni.
42éves vagyok.
Privátba írj!
16-18ig tervezek lent lenni.
42éves vagyok.
Privátba írj!
Ez engem is érdekelne, mert a szomszédban vagyok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 01. szerda 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 01. szerda 12:28

Törölt felhasználó (4663184)
VIP

Sziasztok… mostanság jönne hölgy,vagy pár a király utcába?
Írj privát

Írj privát

Sziasztok… mostanság jönne hölgy,vagy pár a király utcába?
Írj privát

Írj privát

Sziasztok!
Glory-s randihoz keresnék Hölgyet/Párt
Glory-s randihoz keresnék Hölgyet/Párt

Ha a hiányzó 38 helyett is teljesítenie kellett, akkor nem irigylem
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 02. 27. hétfő 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 27. hétfő 12:09

Aki akar valamit az adott klubban, moziban amúgy is megjelenik különösebb előzetes egyeztetés nélkül.. Ha meg nem jelenik meg... hát akkor ott helyben úgyis van azonnal választék helyette
Apró színes történet. Az egyik pár gangbagre keresett résztvevőket a netről, több száz jelentkezőből kiválasztottak 39-et, közölték velük a helyet, az időt - egy, azaz egy jelent meg a 39-ből fizikailag
(kis rutinnal persze szűrhetőek a kamusok, csak kell kis tapasztalat hozzá)

Apró színes történet. Az egyik pár gangbagre keresett résztvevőket a netről, több száz jelentkezőből kiválasztottak 39-et, közölték velük a helyet, az időt - egy, azaz egy jelent meg a 39-ből fizikailag

Az volt a legjobb hely. A mostaniak ahhoz képest nagyon gázak.
(Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2023. 02. 27. hétfő 03:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 27. hétfő 03:08

Sajnos maximálisan igazad van!
Én a Dob utcába még szoló hölggyel is találkoztam! Szerintem is az volt a csúcs ebbe a kategóriába! Kár, hogy bezárt!
Én a Dob utcába még szoló hölggyel is találkoztam! Szerintem is az volt a csúcs ebbe a kategóriába! Kár, hogy bezárt!