Sziasztok… mostanság jönne hölgy,vagy pár a király utcába?
Írj privát

Írj privát

Sziasztok!
Glory-s randihoz keresnék Hölgyet/Párt
Glory-s randihoz keresnék Hölgyet/Párt

Ha a hiányzó 38 helyett is teljesítenie kellett, akkor nem irigylem
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 02. 27. hétfő 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 27. hétfő 12:09

Aki akar valamit az adott klubban, moziban amúgy is megjelenik különösebb előzetes egyeztetés nélkül.. Ha meg nem jelenik meg... hát akkor ott helyben úgyis van azonnal választék helyette
Apró színes történet. Az egyik pár gangbagre keresett résztvevőket a netről, több száz jelentkezőből kiválasztottak 39-et, közölték velük a helyet, az időt - egy, azaz egy jelent meg a 39-ből fizikailag
(kis rutinnal persze szűrhetőek a kamusok, csak kell kis tapasztalat hozzá)

Apró színes történet. Az egyik pár gangbagre keresett résztvevőket a netről, több száz jelentkezőből kiválasztottak 39-et, közölték velük a helyet, az időt - egy, azaz egy jelent meg a 39-ből fizikailag

Az volt a legjobb hely. A mostaniak ahhoz képest nagyon gázak.
(Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2023. 02. 27. hétfő 03:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 27. hétfő 03:08

Sajnos maximálisan igazad van!
Én a Dob utcába még szoló hölggyel is találkoztam! Szerintem is az volt a csúcs ebbe a kategóriába! Kár, hogy bezárt!
Én a Dob utcába még szoló hölggyel is találkoztam! Szerintem is az volt a csúcs ebbe a kategóriába! Kár, hogy bezárt!
Aki akar valamit az adott klubban, moziban amúgy is megjelenik különösebb előzetes egyeztetés nélkül.. Ha meg nem jelenik meg... hát akkor ott helyben úgyis van azonnal választék helyette
(kis rutinnal persze szűrhetőek a kamusok, csak kell kis tapasztalat hozzá)
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2023. 02. 27. hétfő 02:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 27. hétfő 02:16

Nagyon sokan a virtuális térben élik ki magukat, és részben emiatt egy valós találkozó egy örök álom/tervezgetés marad. Pároknak ugyanúgy...hányan vannak itt is, akik már 45x feltették ugyanazokat a kérdéseket, könyvet tudnának írni a klubokról, mozikról, az összes lehetséges témát végigkérdezték: ami évek óta nem történt meg, hogy elmentek volna bárhova is.
Sajnos maximálisan igazad van!
Én a Dob utcába még szoló hölggyel is találkoztam! Szerintem is az volt a csúcs ebbe a kategóriába! Kár, hogy bezárt! (Ez egy válasz Pussyfan1 üzenetére (2023. 02. 26. vasárnap 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 26. vasárnap 19:58
Én a Dob utcába még szoló hölggyel is találkoztam! Szerintem is az volt a csúcs ebbe a kategóriába! Kár, hogy bezárt! (Ez egy válasz Pussyfan1 üzenetére (2023. 02. 26. vasárnap 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Sajnos így van. Pedig régen a Dob u-ban ha nem is dél körül, de kora délután nem egyszer futottam bele csinos hölgytatagú párokba. Emlékszem pár kellemes glorys élményre. Ami érdekes, hogy ez a jelenség a club bezárásával együtt eltűnt. A Glory cafe nem vette át ezt a szerepet, ahogy a környékbeli mozik sem.
Nagyon sokan a virtuális térben élik ki magukat, és részben emiatt egy valós találkozó egy örök álom/tervezgetés marad. Pároknak ugyanúgy...hányan vannak itt is, akik már 45x feltették ugyanazokat a kérdéseket, könyvet tudnának írni a klubokról, mozikról, az összes lehetséges témát végigkérdezték: ami évek óta nem történt meg, hogy elmentek volna bárhova is.
(Ez egy válasz Pussyfan1 üzenetére (2023. 02. 26. vasárnap 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 26. vasárnap 19:58

Sajnos így van. Pedig régen a Dob u-ban ha nem is dél körül, de kora délután nem egyszer futottam bele csinos hölgytatagú párokba. Emlékszem pár kellemes glorys élményre. Ami érdekes, hogy ez a jelenség a club bezárásával együtt eltűnt. A Glory cafe nem vette át ezt a szerepet, ahogy a környékbeli mozik sem.
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2023. 02. 25. szombat 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 25. szombat 22:10

Hétköznap, munkanap, 12 óra körül totálisan feleslegesen mész bárhova is, pláne, ha nőt/párt akarsz!
Teljes időpocsékolás!
Ha nőt/párt keresel, és nem akarsz swingerbe menni, akkor menj le a Gloryba valamelyik késő délután/este. Még ott sem rózsásak az esélyek, de sokkal-sokkal jobb. Vagy menj el a Magnum nyílt napjára egyik hétfő este.
Egy hétfő dél az kb. az elképzelhető legszarabb időpont. Tudom, hogy nem ezt akartad hallani, de ez az igazság.
Teljes időpocsékolás!
Ha nőt/párt keresel, és nem akarsz swingerbe menni, akkor menj le a Gloryba valamelyik késő délután/este. Még ott sem rózsásak az esélyek, de sokkal-sokkal jobb. Vagy menj el a Magnum nyílt napjára egyik hétfő este.
Egy hétfő dél az kb. az elképzelhető legszarabb időpont. Tudom, hogy nem ezt akartad hallani, de ez az igazság.
Sziasztok! Ma este Glory Cafe valaki?
Mi már itt vagyunk!

Mi már itt vagyunk!
Sziasztok mi egy 37/42 éves pár vagyunk ma este 20:00megyunk a glory Cafe a első sorban párt keresünk egymás előtti szex orális parcsereben másod sorba max max 40 éves korig pasit hetero alapon max 19 cm mérettel privit irj
Sziasztok! Holnap lenne kedve valakinek innen találkozni délelőtt a Királyban? Én ott leszek!

Biztos hogy fog valaki csatlakozni hozzátok
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2023. 02. 26. vasárnap 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 26. vasárnap 13:26

Szaisztok!
Ma este 8 körül megyünk a Glory Cafe-ba!
Szenvedélyes, laza társaságot keresünk.
Szaisztok!
Sziasztok mi egy 37/42 éves pár vagyunk ma este 20:00megyunk a glory Cafe a első sorban párt keresünk egymás előtti szex orális parcsereben másod sorba max max 40 éves korig pasit hetero alapon max 19 cm mérettel privit irj
Hétköznap, munkanap, 12 óra körül totálisan feleslegesen mész bárhova is, pláne, ha nőt/párt akarsz!
Teljes időpocsékolás!
Egy hétfő dél az kb. az elképzelhető legszarabb időpont. Tudom, hogy nem ezt akartad hallani, de ez az igazság. (Ez egy válasz Kisfiu2018 üzenetére (2023. 02. 25. szombat 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 25. szombat 16:16
Teljes időpocsékolás!
Egy hétfő dél az kb. az elképzelhető legszarabb időpont. Tudom, hogy nem ezt akartad hallani, de ez az igazság. (Ez egy válasz Kisfiu2018 üzenetére (2023. 02. 25. szombat 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Egy kis információra lenne szükségem! Hétfőn menni szeretnék 12-13 között szexmoziba! A kérdéseim a következők lennének. Ebben az időszakban melyikbe érdemes menni? Tudom, hogy párok és hölgyek ilyenkor csak elvétve lehetnek....de mégis melyik a "legjobb"? Esetleg lesz innen valaki ebben az időszakban? Szívesen csatlatoznék! Köszönöm előre ha valakitől választ kapok! További szép napot kívánok mindenkinek!
Ma Hegedűs sexmoziban kivel lehetne?
Nem írtál semmit....de egyébként sem haragudnék!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 25. szombat 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 25. szombat 19:06
Törölt felhasználó (3971332)

Bocs, nem Neked akartam …
Üdvözlök mindenkit!
Hétfőn szexmoziba Hölgy vagy pár esetleg?
Privátban kérném de csak komoly érdeklődőket!
Kabint bérelnék,hogy nyugalom legyen!
Hétfőn szexmoziba Hölgy vagy pár esetleg?
Privátban kérném de csak komoly érdeklődőket!
Kabint bérelnék,hogy nyugalom legyen!
Bocs, nem Neked akartam …
(Ez egy válasz Kisfiu2018 üzenetére (2023. 02. 25. szombat 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 25. szombat 16:16

Sziasztok! Egy kis információra lenne szükségem! Hétfőn menni szeretnék 12-13 között szexmoziba! A kérdéseim a következők lennének. Ebben az időszakban melyikbe érdemes menni? Tudom, hogy párok és hölgyek ilyenkor csak elvétve lehetnek....de mégis melyik a "legjobb"? Esetleg lesz innen valaki ebben az időszakban? Szívesen csatlatoznék! Köszönöm előre ha valakitől választ kapok! További szép napot kívánok mindenkinek!
Na erről is lemaradtam ☹️
(Ez egy válasz goldengatedani üzenetére (2023. 02. 20. hétfő 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 20. hétfő 20:25

Én benéznék, ha mentek. kukkolni, vagy esetleg egy glory hole ra .