Sziasztok!
Gondoltatok Facebook csoport létrehozásában? lehet egyszerübb lenne
Am melyik sexmozit ajánljátok? Engem az anonum glory hole izgat leginkább. Mindkét oldalt kipróbálnám :P
Gondoltatok Facebook csoport létrehozásában? lehet egyszerübb lenne
Am melyik sexmozit ajánljátok? Engem az anonum glory hole izgat leginkább. Mindkét oldalt kipróbálnám :P
Van, de nekem az egész fura, lepukkant. 70+-os öreg papák mászkáltak ki-be 5 percenként. Mondjuk lehet, hogy nem jókor mentem...
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2022. 10. 25. kedd 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Ott is van sexmozi?
(Ez egy válasz lightmy88 üzenetére (2022. 10. 25. kedd 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 25. kedd 11:33

Délig a Wesselényiben leszek, a hetero teremben. csak nô érdekelhet, ha lesz.
18/5,5

¹³h körül èrnèk a kiràlyba szopasatok dugjatok .ha irtok otleszek èlvezetek.ha nem jeleztek magnumba megyek
Délig a Wesselényiben leszek, a hetero teremben. csak nô érdekelhet, ha lesz.
18/5,5

12:30 körül a Kiralyban leszek. 20/5 uni
Ha lesz jelenkezök segem szetdugàsàhoz szàm szopàtàsàhoz csak igy meèk a kiràlyba csak ha irtok màskèp magnumba leszek.
Valaki tervez esetleg Glory-zni menni szombaton este a környékemről?
Ma este párral elmennék sexmoziba
a helyek többsége elég meleg, glory cafe még kb tartja magát
(Ez egy válasz castiel28 üzenetére (2022. 10. 21. péntek 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 21. péntek 18:49

Sziasztok,
Melyik szexmozit ajánljátok inkább? Hova érdemes menni egyedülálló pasiként?
Ma valaki glory?
Ez engem is érdekelne.
(Ez egy válasz castiel28 üzenetére (2022. 10. 21. péntek 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 21. péntek 18:49

Sziasztok,
Ma hölgy/ pár tervez menni a glory ba?
Sziasztok.
Kedden nyitás környékén valaki esetleg? Szopatnék.
Kedden nyitás környékén valaki esetleg? Szopatnék.
Ki szopna le tele van nagyon a vastag faszom
Sziasztok,
Köszi, hogy vagytok!
(Ez egy válasz TILF18 üzenetére (2022. 10. 20. csütörtök 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 20. csütörtök 23:30

Bárkivel azért nem. A tuskó módon viselkedő, vagy higiénia szempontjából problémás emberekkel nem akcióznak.
Az üzenőfallal óvatosan! Azt valóban ki szokták írni, ha érkezik egy nőnemű vendég (bár mostanában hétvégén már elég elnagyoltan teszik), de azt soha nem írják ki, amikor távozik!
Épp a múltkor hülyítette be a népet egy fiatal páros nagy csinnadrattával, meg is érkeztek, ki is írták a megérkezésüket, aztán szó szerint sétáltak egy kört és angolosan távoztak, kb. 1 perc után. Azt persze nem írták ki...
Erre értettem, hogy egy üzenőfal sosem helyettesíti az ottlétet, arról nem is beszélve, hogy az oda belépő hölgyek közel sem mindegyike akciózik. Sokan csak nézelődnek, beszélgetnek, ismerkednek a hellyel (és a gátjaikkal). (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 20. csütörtök 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 20. csütörtök 21:36
Épp a múltkor hülyítette be a népet egy fiatal páros nagy csinnadrattával, meg is érkeztek, ki is írták a megérkezésüket, aztán szó szerint sétáltak egy kört és angolosan távoztak, kb. 1 perc után. Azt persze nem írták ki...
Erre értettem, hogy egy üzenőfal sosem helyettesíti az ottlétet, arról nem is beszélve, hogy az oda belépő hölgyek közel sem mindegyike akciózik. Sokan csak nézelődnek, beszélgetnek, ismerkednek a hellyel (és a gátjaikkal). (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 20. csütörtök 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4687528)
VIP

Szia! Köszi az infót, most regisztráltam a glory cafe oldalra és látom az üzenőfalat.
Mit kell tudni erről a gamgbang buliról? Befizeted a belépőt és a napi aktuális lány bárkivel akciózik? Hogy működik?
Mit kell tudni erről a gamgbang buliról? Befizeted a belépőt és a napi aktuális lány bárkivel akciózik? Hogy működik?
Természetes. Kiváncsi vagyok hogy működik, megnézem az egyik esti akciót majd. Köszi
(Ez egy válasz TILF18 üzenetére (2022. 10. 20. csütörtök 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 20. csütörtök 23:30

Bárkivel azért nem. A tuskó módon viselkedő, vagy higiénia szempontjából problémás emberekkel nem akcióznak.
Köszi a választ!
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2022. 10. 20. csütörtök 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 20. csütörtök 23:23

Befizeted a belépőt és az aznapra meghirdetett lány szimpátia alapon csinál v. nem csinál bármit is. Mindazonáltal, a főoldalra programként olyan lányok vannak kiírva akik imádják a gangbanget, s kimondottan szeretik ha mindenféle életkorú, kinézetű pasival vannak együtt. Legyél ápolt, normális, ne tolakodj és tettrekész a szerszámod, s komoly rá az esély hogy sorra kerülsz.
Minden nap vannak ezen túl is párok, nők, de ott még erősebben szimpátia alapú. Van aki csak nézelődik, van aki kiválaszt 1-2-3-x pasit, amiben vagy benne vagy, vagy nem. Előre senki meg nem mondja. Az viszont tuti, hogy ha nem mész oda akkor soha nem leszel benne.
Minden nap vannak ezen túl is párok, nők, de ott még erősebben szimpátia alapú. Van aki csak nézelődik, van aki kiválaszt 1-2-3-x pasit, amiben vagy benne vagy, vagy nem. Előre senki meg nem mondja. Az viszont tuti, hogy ha nem mész oda akkor soha nem leszel benne.