Sziasztok! Ma délelőtt valamelyik szexmoziban nem lenne kedve valakinek az arcomra élvezni?
Ma 15 után hegedűsben leszek, borotvált, formás farkam van, szopatnék nem macis, csajos pasit, cd/transz nagyon izgat, kipróbálnám.
Sportos alkatú, potens pesti srácként, rèszletes adatlappal ismerkednék Hölgyekkel és Párokkal hetero alapon
Sziasztok ellenük mi is
Sajatodéba nem tudsz?
(Ez egy válasz Hegedus Gyula üzenetére (2022. 09. 01. csütörtök 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 01. csütörtök 08:15

Lenne olyan bi fiú aki a Hegedűsben ma délelőtt a számba élvezne?
Sziasztok! Holnap délután 16ora fele jön valaki a Király utcába
Az ismerkedés tàrgya közös szexmozi làtogatás is lehet...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 05. hétfő 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 05. hétfő 12:17
Törölt felhasználó (4532602)

Rossz topik.
Sportos alkatú, potens pesti srácként ismerkednék Hölgyekkel és Párokkal hetero alapon. Rèszletes adatlappal vàrom az érdeklődőket. ☺️
Ma este 11 után szabadban, kocsiban, szexmoziban?
Az írjon,aki szereti a sok gecit,egy heti adagom van
Az írjon,aki szereti a sok gecit,egy heti adagom van
Rossz topik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 05. hétfő 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 05. hétfő 12:16
Törölt felhasználó (4681644)

Sportos alkatú, potens pesti srácként ismerkednék Hölgyekkel és Párokkal hetero alapon.
Sportos alkatú, potens pesti srácként ismerkednék Hölgyekkel és Párokkal hetero alapon.
Köszönöm a választ
. Esetleg hölgy vagy pár tervez ma lemenni innen?

Szia! Írtam. A Királyba gyakran járok.
(Ez egy válasz fiatalsracBPXIII üzenetére (2022. 09. 03. szombat 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 03. szombat 10:49

Sziasztok! Írna nekem valaki privátban a hegedűsről és a királyról pár szót? Eddig még csak a gloryban voltam

Sokkal-sokkal kisebbek mint a Glory és sokkal kevesebben is vannak. Fel-felbukkannak néha párok, de sokkal kevesebb mint a Gloryban. A Király szinte full meleg.
(Ez egy válasz fiatalsracBPXIII üzenetére (2022. 09. 03. szombat 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 03. szombat 10:49

Sziasztok! Írna nekem valaki privátban a hegedűsről és a királyról pár szót? Eddig még csak a gloryban voltam

Este megint Glory!

Lenne olyan bi fiú aki a Hegedűsben ma délelőtt a számba élvezne?
Üdv. 32 éves, vékony, szőrtelen testalkatú kezdő bi vagyok. Olyan férfi(ak) társaságát keresem, aki picit keményebben megdugná a számat, majd bele is élvezne. Esetleg úgy verné ki a farkát, hogy az a végén a számba menne. Egy sex mozi, mondjuk a Hegedűs, megfelelne nekem valamikor. Lenne erre jelentkező?